Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papucsiga
csendes tag
válasz
#07813632 #70800 üzenetére
Nemrég én is nézegettem azt a Vapcell akkut. Ami tesztet láttam róla egészen korrekt akku. Sajnos nem nagy választék van most ott, én tuti azt venném. Régebben volt sárga Soshine nekem abból van egy. Az 3A-t tud. Ez éppen még elég. Szerintem az 1A kevés a legtöbb lámpába.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
#07813632 #70785 üzenetére
3 A áramot is bírja. 1% - 10% - 30% - 100% fokozatokkal, tehát nem szabályozott a kimenete. Az akkukat se rakd bele fordítva, mert ilyen védelme sincs. Viszont tömege az van. Maga a lámpa 100 g körül van + az akkuk (az E20 30 g körül mozog). Mérete a Maglite MINI 2AA lámpákhoz hasonló. Szerintem, ez kb S2+ tudással fog bírni, de gyengébb üzemidővel. A 2AA amolyan vészmegoldás lehet ennél a lámpánál.
Nem mérném össze közvetlen a lámpáimmal.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
#07813632 #53345 üzenetére
Nálam ami a csúcs megoldás, mondjuk a Tail Cap forgatható lenne 3-5-akárhány állásba, szépen bekattan, a ki-be kapcsoló gomb meg ott ahol eddig. Memória megoldva, esetleg a hő- vagy akkuvédelem visszább veszi. Még a régi STL-V2-nél lehetett a két (3as-5ös) üzemmód között forgatással váltani.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
#07813632 #53345 üzenetére
Az EC22-vel kapcsolatban: a rampingot akarták megoldani az egységsugarú felhasználóknak ezzel a tekerővel. Állítólag nem sikerült teljesen tökéletesen. Nem mertem bevállalni ennyi pénzért.
A csúsztatós megoldásnál felmerülő kérdéseim:
A vízállóság mennyire lesz tartós (megoldott)?
Mennyire hosszú legyen, hogy kényelmes legyen annak is akinek hatalmas keze van, és annak is, akinek picike?
Mennyire lesz könnyen kezelhető kesztyűben?
Mekkora legyen az optimális ellenállása a mozgatással szemben? Könnyű nem lehet, mert elállítódhat véletlenül, vagy rázástól, de túl nehéz sem, hiszen ha nedves kézzel fogjuk akkor elcsúszik a kezünkből ha állítani akarjuk.
Ha farokkapcsoló van, akkor mindenképp át kell fogni a fényerő állításhoz, ami szintén nem kellemes. Nem feltétlenül elvetendő az elképzelés, de nagyon sokat kell rajta finomítani, hogy valamennyire is működjön. Kicsit olyan ez is, mint amit a stroboszkóp módról fordított cikkemben olvashatsz, amit a tréner is megállapított aki együtt dolgozott a legnagyobb taktikai lámpa gyártókkal: mindenki próbálkozik ilyen-vagy olyan megoldással, de olyan, hogy tökéletes, olyan sajnos nincs. -
WestBam
Topikgazda
válasz
#07813632 #52680 üzenetére
Nekem ilyen színbeli eltéréses dolog még nem volt velük, de az sem fér bele egyáltalán. Ha olvastad a cikkem arról, amiről senki nem beszél, akkor abból kiolvashatod azt is, hogy miért nem szeretnék csak úgy cserélni még a hibás termékeket sem.
Amúgy kezd a GB és a BG egyre hasonlóbbá válni, egyre több a szívatás, kekeckedés. Gyorsan lekopogom, de nekem eddig rendben volt minden náluk, egy garim nem jött össze, de azt benyeltem, megoldottam házilag, de szörnyű dolgokat lehet olvasni nem csak itthonról, már nemzetközi szinten is jelentkeznek a problémákkal. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
#07813632 #52323 üzenetére
Én is csak befejeztem a maradékot, nem akkor kezdtem a fűnyírást. Olyan 25 - 30 m2 maradt hátra és minden a helyszínen volt. Nem akartam másnapra hagyni. Azért nem éjjel nyírtan a füvet. 😉
Párszor már fóliát is vasaltam este, és már húztam is fel fóliát este, sötétben.
Mostanában a kinti pincében szoktam a fejlámpát használni, nappal, mert sötét a pince.
-
válasz
#07813632 #52281 üzenetére
Olcsó kábelek között ez a gyártó a király
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
#07813632 #52194 üzenetére
Majd ezt is megnézem. A MH8 már stabil kimenetű is lehet, mármint ha arra állítod, és még fényesebb, erősebb. A MH5 az tuti, hogy időzített fényáram csökkentéssel rendelkezik. De bármikor újra kezdheti, újra indíthatod a magas fokozatát.
Megvan a mérés.
- 5 percig - 100 %
- 5 perc alatt csökken 60 % -ra
- 20 percig - 60 %
- 15 perc alatt csökken 20 % -ra1 órát kivártam - 20 % -on állt, szerintem ezt tartaná már végig. De ez is 1600 - 2000 cd fényerőt jelent.
A valóságban, szerintem, 30 percnél tovább, magas fokozaton úgysem fogom használni.
Ez alatt az idő alatt, befejezem az ásást, fűnyírást, stb, körbe lesni pedig 1 - 2 perc is elegendő. Esti sétára meg elég az alacsonyabb fokozat is.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
#07813632 #52004 üzenetére
Mobilról bonyolult linkelni...
Lényeg a lényeg, ha kosárba teszitek a rövid csöves (!) S1et, felajánl mellé egy ingyen skilhunt töltőt.
Még nem vettem meg, de látszik a kosaramban is:Ha azt mondjátok, vegyem meg, megteszem, nekem is remeg a léc, de tudom, hogy sokat fog a polcon állni.
-
-
HardSanyeee
őstag
válasz
#07813632 #51251 üzenetére
Az tényleg jó ajánlat volt. Közben megtaláltam sima alumínium változatban, de ugyanúgy nem kapható, szóval valószínűleg ezért nem került fel a listámra. Nem tudom miért preferálják a gyártók a hideg fehér színt, számomra ez nagy bánat, simán lehetne legalább 2 LED opcióval árulni a lámpákat. Persze valamelyik gyártó így tesz szerencsére.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
#07813632 #51246 üzenetére
A 219B ledes Lumintop a réz változat? Mert azt már nem árulják ha jól látom.
Igazából tudtam erről a következő mód memória effektről, nem ért meglepetésként, de tényleg kár, hogy rontottak a minőségen. Sebaj, SOS lámpának tényleg jó lesz.
A képeket köszi, ránézek ha úgy alakul! -
FBLLMAG
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#07813632 #50814 üzenetére
Ha adott 1000 lumen és azt kinyered 1 db ledből vagy ugyanazt a fényerőt 7 ledből nyered nem mindegy. egy led nagy áramon hajtva rossz hatásfokon üzemel. ha heted annyi fényt kell kiadnia jobb a hatásfok, kevesebb hőtermelés tehát 7 leddel kevésbé fog melegedni és kisebb áramot fog kérni a lámpa ugyanahhoz a fényerőhöz.
PL:
egy XHP70.2 led tudna 9000 lument is. 9000x4=36000. Tehát az Imalent DX80 lehetne 4 leddel is 36000 lumen. Ehelyett 8 led van benne és 32000 lumen. Pont a hatásfok miatt.Ezt az E07-et sem kötelező mindig maxon járatni. Ellenben relatyve nagyobb fényerőt tud tartani folyamatosan mint egy ugyanekkora egy ledes lámpa.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
#07813632 #50574 üzenetére
Igazából az a baj az M szériával, hogy ár ügyileg borzalmasan vannak pozicionálva. Most szándékosan csak a Convoy boltból nézem az árakat, az XML2 ledes C8 18,32 dolcsinál kezdődik, a ugyanolyan leddel szerelt M1 meg 20,31-nél, annak ellenére, hogy az M széria egyértelműen az S2+ és a C8 között van tudásban, az árban viszont ez mégsem látszik. Értem én, hogy ott van a kereslet-kínálat görbe is, ami miatt az S2+ és a C8 olcsóbb tud lenni, de ez valahogy sovány vigasz. Plusz, ahogy Te is mondtad az M széria fizikailag kisebb, szóval elvileg kisebb kéne hogy legyen az anyagköltsége, így az ára is.
A refi csere jól hangzik, de félek, hogy itt is olyan problémába ütközhet az ember, hogy az egyiknek 7 mm-es az átmérője, a másiknak meg 9, mint ahogy pár nappal ezelőtt a C8 refi kapcsán előjött ez.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
#07813632 #50566 üzenetére
Én kicsit furcsállom az SMO reflektort a modellben, ezzel kicsit ellenfelet állít a C8-nak. Persze, a C8-ban bőven nagyobb a refi, de akkor is. Személy szerint meghagytam volna az OP refit, hogy megmaradjon az eredeti flood és throw közötti középút, persze a XPL HI led miatt amúgy is throw felé billent volna el, de így túlságosan is arra billent a mérleg.
Jók ezek a régi modellek másfajta LED-ekkel meg Biscotti firmware-rel, de valahogy nem érezni a világmegváltást bennük. Valahogy hiányzik most valami nagy durranás a Convoytól, teszem azt egy fejlámpa / normális méretű AA lámpa (nem a T2), esetleg bicikli lámpa, de még egy magas CRI-s lámpára is azt mondanám, hogy ez nem a megszokott szlogen.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
#07813632 #50510 üzenetére
Ezzel is egyet tudok érteni. Sőt, ha jól látom a fényképen, pár dolgot azért kicseréltek ami a régi modelleken zavart. Pl a kapcsoló feletti gumitömb már az újabb, finomabb, nem olyan kemény mint a régi modelleknél, tehát azért odafigyeltek, hogy a centes kiadásokkal a kényelem meglegyen, ne elhasznált 6 - 8 éves gumikat kapjanak az ügyfelek. 7 éves garit is megadták, fizetni meg nem szeretnének. Szóval azért a pénzért, tényleg elég jó vétel lehetett. Más lámpák, hasonló fényerővel, 5 év garival, 2x - 3x drágábbak.
Nekem sem lesz ilyen lámpám, bár én is kedvelem a márka termékeit.
-
BB9000
senior tag
válasz
#07813632 #50510 üzenetére
A kulcstartó lámpa nekem nagyon is megérte. Idén nyáron kerültem olyan váratlan helyzetbe, hogy csak azzal tudtam világítani és ha nem lett volna nálam, akkor bizony bajba kerültem volna. Nem részletezném a körülményeket, de nagyon örülök, hogy volt egy Nitecore Tube a kucsomon akkor. Minden centjét megérte! Azóta upgrade-eltem egy fém házas TIP-re.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#07813632 #50458 üzenetére
Nem vettem alapul semmit. Talán kicsit a Convoy L6-ra emlékeztet. Igyekszem úgy nyomtatni hogy relatíve szoros legyen a csövön de igen a tailcap fogja biztosítani leesés ellen. Elfordulás ellen semmi kivéve az övcsipeszes verziót mert ott az övcsipesz nem engedi elforogni.
-
válasz
#07813632 #50440 üzenetére
Közben próbáltam tovább a nem megfelelő átmérőjű C8 refit. Van egy noname Ultrafire C8 lámpám és egy nono-name Litewood C8 lámpám is. Na, ezekbe passzolt a 7 mm-es nyílású C8 OP refi, úgyhogy ezt a problémát nem görgetem tovább magam előtt, majd az Ultrafire C8-ba rakom be az OP refit.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#07813632 #50440 üzenetére
Meg lehet. én is így oldottam meg az új szériás Convoy C8-akat. 9mm-re felfúrtam és kapott régi 9mm-es központosítót aminek a közepén is kör a lyuk és elforog a led körül. Viszont utána a refire por kerül amit csak lefújni szabad törölni nem mert karcos lesz. Én kompresszorral fújtam le. A tüdő kevés.
-
TeeJay
félisten
válasz
#07813632 #50343 üzenetére
a feedback-et nézd végig
nem kevés magyar rendelt már onnan, van róla Liitokala töltős teszt is
mi baj lehet még?az hogy Dolidada vagy Varicore tökmindegy
itt a Varicore ami szintén made in japan [link]
(11077 votes) 28412 orders olvasd végig nagyon sokan teszteltékitt Dolidada néven adja
[link]ez is jó sok feedback, ugyanaz az NCR18650B
nézd meg 6darab árra kb. azonos mindkét helyen csak egyik free shipping másik meg 4,21USD szállítás
szóval akkor nem is túl olcsó csak egyik még szállításra is kér egy kispénzt pluszban
szerintem ha 28+ ezren rendeltek és 11ezer+ feedback van és jó az érték akkor vásárolható -
beginnerguy
tag
válasz
#07813632 #50207 üzenetére
(#50207) Wallach
Persze, teljesen világos, én is megértem a többiek álláspontját, azt meg főleg, hogy hobbi
(#50208) WestBam
Köszi!
Visszakerestem az első lámpakeresős posztjaimat is, akkor a H03 mellett döntöttem az NU30 mellett (pedig már akkor is kinéztem
), mondjuk most másra kell, meg tisztultak az igények is azóta, hogy normálisabb lámpák voltak a kezemben. HC65-nél a tömegen kívül miben jobb/kényelmesebb szerinted? Nekem pl a két gomb tetszik, meg elolvastam a blogodon a kezelését, nagyon praktikus. Egyébként ennek volt a típushibája, hogy a műanyag tartó rész eltört és a Nitecore cserélte?
(#50211) FBLLMAG
Bocs, ha félreérthető voltam: HC65 nincsen még
Klarus H1a, Skilhunt H03 + gagyi noname fejlámpa (piros fény van benne
) + zseblámpák vannak. Még a Led Lensereknek utánanézek mindenképpen
Hálistennek időm még van
Köszönöm mindenkinek a hozzájárulást, most már kibővült a kör rendesen, lesz min agyalnom. Ne aggódjatok, dönteni is fogok tudni
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
#07813632 #50194 üzenetére
Mint írtad AA elem bárhol kapható. Fejlámpa, 14500 -as akkukkal, bla, bla, bla (leírtam már). Drágább, drágábbak, de ilyen projekthez érdemes kicsit beáldozni a biztonság oltárán.
Azok az 1AA / 14500 -as lámpák eszik az elemet / akkut, miközben 20 - 30 m -nél nagyobb távra nem valók. Igazság szerint Armytek Predator PRO -ban, Mini GT -ben, gondolkodnék inkább, vagy valami olcsóbb változatban. AA -s verzió a Nitecore EA42 -esen, EA21 -esen, Zanflare F2 -esen agyaltam. Végül is a LL MH8 10 kcd -ás, kb minden amire szüksége lehet, fejlámpára gondoltam. A LL MH5 meg még apróbb, de ez is 400 lm, 8 kcd, az Armytek Tiara A1 PRO meg már csilliószor volt említve. Ezek is AA / 14500 -as univerzális lámpák.
Ettől egyszerűbb túrán is számít minden g. Ezt is figyelembe kell venni.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
#07813632 #50063 üzenetére
Hivatalos reseller esetén a gari általában úgy van, hogy amit ott vettél a teljes gari idő alatt oda kell vissza vinned, első évben ők intézik a garit, a maradék időben a gyártónak ők küldik ki bevizsgálásra/javításra/cserére
Maglite 10 évig mindent intéz helyetted, ezt tudom mivel az importőrrel beszéltem, mondta. Ahogy hallottam a Leitz is így jár el 5 évig, gondolom a nitecore importőr is így tesz gari időben, bár róluk nem tudok nyilatkozni, hiszen nem tudom ki a hivatalos kereskedő és ki nem.Ha Kínából veszed meg olcsóbban, akkor ha hibás, neked kell megküzdeni első évben (ha a boltnak is olyan kedve van és nem csak 1-2$-t ajánlanak fel javításra, vagy fájdalomdíjnak) a webshoppal, majd később a gyártóhoz neked kell kijuttatnod, ahol bevizsgálják és vagy javítás, vagy csere, vagy visszaküldi, hogy nem garis a probléma, mert leesett, sérült, nem gyári akkuval használtad, nem rendeltetésszerűen használtad, stb. Ez utóbbi idő és pénzigényesebb ha baj van. Olcsóbb lámpánál nyilván nem opció, mert kintről megveszed fele árban, ha elromlik veszel újat, kész. Itthon általában 2x szorzóval dolgoznak a nepperek, meg a boltok is. Drága lámpánál szerintem nem éri meg kockáztatni, azt megéri itthon venni a gari miatt, hacsak nem töredék áron hozzá tudsz jutni, mondjuk negyed, vagy alacsonyabb áron.
Már csak azt kell eldöntened, hogy hol a határ olcsó és drága lámpa közt -
Kolty
aktív tag
válasz
#07813632 #50063 üzenetére
Ezt az öt év garit hol lehet érvényesíteni?
Mert pl. a nitecoe.hu oldalon elég szigorú feltételeket írnak?
Pl."Megjegyzés a különböző piacterek vásárlóinak (pl. Amazon):
Az Amazon nem hitelesített NITECORE kereskedő. Cégünk nem vállal semmiféle garanciális szolgáltatást azokra a NITECORE termékekre, melyek ezen portálokról kerültek megvásárlásra."
-
HardSanyeee
őstag
válasz
#07813632 #49778 üzenetére
Amit írtam azt egy régebbi email-ben kaptam tőlük válaszként, lehet hogy azóta változott a helyzet. Ami azt illeti pont ma lett feladva az egyik csomagom, ami pontosan ugyanolyan formátummal rendelkezik, mint amit írtál, meg is lepődtem, mert még soha nem láttam ilyet. De legalább már tudom, hogy ez is valid, köszi
-
Gargouille
őstag
válasz
#07813632 #49480 üzenetére
Ütésállóság, fagy és hőtűrés, gondolom sokan látták már az alábbi videót:
https://youtu.be/yGko-djhCjQ
Egy percig sem vitatom, hogy a felső kategóriás lámpák minden szempontból kifogástalanok, de mint a videóban is látszik, ezek az "extrém igénybevételek" (amivel pl az armytek is reklámozza magát, meg a felárat) ennek a 10$-os lámpának sem kottyannak meg.
Ezzel nem azt mondom, hogy ez is mindent tud amit egy 10-szer ennyibe kerülő társa, csak arra próbáltam rámutatni, hogy ezek is elég strapabíró darabok.
Persze egy 90$-os lámpát szerintem senki nem merne megfőzni, meg ledobni x emelet magasból a betonra. De igazatok van, szerintem se ragozzuk tovább.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
#07813632 #49450 üzenetére
Bocsi.
Azt hiszem kicsi keveredés van. A MecArmy elég drágán méri lámpáit. Itt igazat is adok. Zippo öngyújtó, Nitecore TIP SS, meg valami vízálló tároló, már jobban is jártunk.
Viszont a másik esetben, sok dolog adódik össze, nem csak a kapcsoló. Ezért sem vásárolok már pár éve gagyi lámpákat. Magától az érzettől kezdve, a teszteken keresztül, a felhasználási felületen át, minden más.
Olight gyárlátogatás, gyártás, tesztelés.
Azért sok olcsóbb lámpagyártó, pár dolgot kihagy. A ZL esetében tudom, hogy 200000 kapcsolásra tesztelik a lámpáikat, több dologról pedig saját magam győződtem meg.
A videókon egyébként, pici kínai munkások láthatók.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#07813632 #48961 üzenetére
Szerintem nem meglepő. Nagy valószínűséggel a lumintop egy az egybe megpróbálta lemásolni. Xp-L HI ledhez sikerült is de ez annyira apró led hogy itt ha minimálisat is eltér az íve az ideálistól már nem a ledre fókuszál hanem a szélére ahol a másiknál még van foszfor de ennél semmi.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
#07813632 #48843 üzenetére
Nekem szintén 3A verzióm van és számomra teljesen semleges színűnek tűnik, se nem hideg, se nem meleg. Még akkor sem tűnik hideg fehérnek, ha mellé teszek egy 4000-5000K-s H03-at, pedig az 1A-s S2+ -omon egyből észrevettem a hideg árnyalatot, ha mellé tettem az említett H03-at.
-
Kozy10
tag
válasz
#07813632 #48471 üzenetére
Ezen az oldalon érvényes mindenre elvileg ez a kupon.
érdemes átnézni, lámpák akkuk jó áron -
ace22
tag
válasz
#07813632 #48393 üzenetére
A Wuben TO46R lámpán (és valószínűleg a TO40R-en is) kikapcsolt állapotból is elérhető egy gombnyomással a stroboszkóp is, és a maximális fényerő is. Köztes, bekacsolt üzemmódból úgyszintén.
Atipikus módon két oldalkapcsoló gombja van, amit más lámpáknál még nem láttam. Tailcap / side switch kombóban ezt nehezebben lehetne ergonómikusan kivitelezni.
-
gyapo11
őstag
válasz
#07813632 #47978 üzenetére
4 db 7135 párhuzamosan kötve 4x350 mA-t ad, vagyis 1.4 A-t. Ha pwm-ezve van, akkor is, de az idő egy részében semmit, effektívben 1.4-nél kevesebb A-nek megfelelő teljesítmény fog disszipálni a fogyasztón. Több semmiképpen nem tud. Azt el tudom képzelni, hogy maxon is pwm-ezik, de mondjuk 255:1 vagy 99:1 arányban, ezt meg nem nevezném villogásnak, olyan kicsi az idő, amikor nem világít a led.
-
tttttt2
csendes tag
válasz
#07813632 #47950 üzenetére
Igazság szerint megtetszett az S2 összelegózhatósága, és hogy alapból pont kínált egy 1400mA-t biztosító drivert.
De csakugyan jó lehet egy moddolható elemlámpa is 2 db AA akkuval (2x1,2V) meghajtva.
Ekkor a feszültség rendben lenne.
Esetleg van ezek között olyan, amelyikben alapból 7135x4 driver van, és biztosítja az 1400mA-t? -
tttttt2
csendes tag
-
tttttt2
csendes tag
válasz
#07813632 #47941 üzenetére
Köszönöm, majd utánaolvasok.
Csak ugye itt már alapból van egy driverünk, ami az áramot szabályozza.
Elméletileg persze így is egyszerű lehet a megoldás, a kivitelezése nem annyira.
(Titkon remélem, hogy pár percig bírja majd a túlfeszültséget, és nem lesz nagyon hamar nagyon meleg.) -
ZozzV6
senior tag
válasz
#07813632 #47344 üzenetére
Sima refijű S2+-tól nem. Mint említettem az S8-nál, itt is ugyanaz a helyzet. A + refije kb 4mm-el laposabb de az átmérő ugyanaz. A hot spot ugyanakkora kb csak a szórt fény területe sokkal szűkebb a mélyebb refivel. Valahol van képes összehasonlításom ezekről. Ugyanaz a driver és led volt kipróbálva az S8-ban a mély és a lapos refivel és a mély lumenben még kevesebb is volt.
A P12 GT több okból tud annyi kandelát.
Illetve annyit nem tud mert 17800-at mértem may15 P12 GT-jén.
Ráadásul xsak 2.65A-el hajtja a ledet. De ehhez képest azért szép az a 17800 is.
-hideg fehér led van benne amiből mindig nagyobb binszámú kapható
-iszonyat precíz hibamentes
a reflektora és nagyon éles határozott emiatt a hotspot
-a bezel belső átmérője amin a fény ki tud lépni tehát ezzel a reflektor hasznos területe is nagyobb mint az S2+-nál és ugye az átmérő a lényeg. P12 van most csak itthon de az ugyanaz. Lemértem azt. Ennek 19.7mm. S2+-nak 17.4mm. Ez területre levetítve: 304 mm2 a 238 mm2 ellen azaz a P12GT 66 mm2-el több hasznos előre irányuló reflektor területtel bír. -
MittuDomain_
őstag
válasz
#07813632 #46800 üzenetére
Igazából nem tudom, nekem jók a tapasztalataim az F1-el, a töltője is csak 4,23ig nyomta fel az akksit, mikor teszteltem. (Egyébként én is Lii-ket használok, de pl nyaraláskor elvinni ezt sokkal jobb, nem kell még egy kütyü.) Szeretem a dupla kapcsolót, és a holdfény módja zseniális, igazán sajnálom, hogy ritka ez az igazi moonlight.
A tokja a használhatatlanságot súrolja (szállításkor jól véd, de kivenni-berakni szörnyű), ezen nincs mit szépíteni.
De egy mezei S2+-al szemben szerintem többet ad. A tok/töltő/övklipsz trió elvisz 5-7USD-t, az out-of-the-box fejlettebb driver/jobb módkiosztás sincs ingyen.
De az üvegtörő tüskét senki ne vegye rajta komolyan.Más kérdés persze, hogy én a tavalyi beetető akcióban vettem az F1-eket 12 ill. 10 USD-ért, még jóval erősebb forint mellett, igazi bestbuy volt mindkettő.
Illetve nem tudom, aki követi WestBam fb oldalát, ott volt anno 1USD-s Lii-100-ra kupon. Van annak lejárata, vagy még mindenki vehet egyet annyiért magának, aki eddig nem tette? -
Upo
addikt
válasz
#07813632 #46287 üzenetére
Hát nem ez ma a valóság, te biztos túl jó környéken laksz.
Miért venne 5-ért, amikor 3-4-ért is van, és ugyanúgy kerek és hosszúkás? Ráadásul 5-ért 2600-as van, 3-ért meg 5000-es 6000-es...
Nem véletlenül virágzik a gagyibiznisz.
Kíváncsi leszek, mikor "mutatják be" a 10000-es 18650-eket... -
FBLLMAG
senior tag
válasz
#07813632 #46260 üzenetére
Gratulálok, hogy sikerült megoldani a problémádat.
Azért jelzem, létezik más gyártó is, ahol választhatsz, hogy kihasználod a garanciát, vagy megvásárolod, és magad kicseréled a károsodott alkatrészt, kicsavarod / becsavarod rendszerrel. De biztos, hogy így is, úgy is, ez a gyártó többet nyer rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5