Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombi81
senior tag
válasz
Tomko78 #4390 üzenetére
Napközben, fentebb valaki csatolt egy linket a a játék alatti vram használatról. Ehhez hasonlót: [link]
Az, hogy épp akkor felugrik 16GB-ra, ki tudja(?), szerintem szimpla bug. Nálam nem lépked ki. De nem szeretném ha valaki hozzám vágná, mert neked ilyen meg olyan géped van.
A játékot sajnos így írták meg, elég rosszul. Azt valaki nekem is megmagyarázhatná, mi a túró indokolja az ekkora vram használatot?
Szerintem semmi, mert nincs benne semmi extra, kaptafa-egyszerű lövöldözős játék.
A kilépkedések nagy hányada emiatt van, tuti biztos.#4392): anomália. Direkt így van megírva a játék.
-
WaterWave
veterán
válasz
bulikavagyok #4355 üzenetére
nah ez érdekes lesz
főleg a disconnectek miatt
-
Con Troll
senior tag
Bugos a challange.
Nem kell elsőnek lenned csapaton belül, a lényeg, hogy 5 győzelmet szerezz.
Van, akinek Search and Destroy és/vagy Cyber attack győzelmeket számolja a rendszer, van akinek ezeket sem.
Dom, hq, hp senkinek sem megy, pedig kéne, hogy számolja. Majd javítják, addig SnD és Cyber Attack módot érdemes megnézni, hogy nálad számolja-e. -
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
Get 5 wins in any objektive mode. Ez mit akar pontosan, Legyek 5x a győztes csapatban, vagy legyek 5x első?
Ha az előbbi, akkor mi ebben a rekordokat döntögető nem tudom miben az objektive mód, mert dom, és hp győzelmet nem számolta.
Köszi. -
raggg
senior tag
válasz
spanglee001 #4378 üzenetére
Azt hiszem, ezt a legutóbbi patch-csel kiszedték..
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Amikor rámegyek,hogy multiplayer és kiválaszthatnám a módot kilép a játék..Ez miért van? -
raggg
senior tag
A specops missziókat megcsináltátok már? A hideg kiráz, ha rágondolok, de az operátorokat azért szívesen begyűjteném ...
-
Laby
őstag
válasz
Szeszkazán #4365 üzenetére
Pont emiatt jó.
Végre nem arról szól sniper-rel menni, hogy mindenki quick scope auto találat ölés, és megmozdulni sincs esélyed ellene. Na attól a hideg rázott a korábbi cod-ba, hogy mindenki így nyomta.
A másik ami rettenetesen zavart, amikor elkezdek lőni egy sniper-t gépfegyverrel, de a célkeresztje mozdulatlan marad miközben kapja a találatokat és simán célozva lelő.
Örülök, hogy sok mindentől beremeg a távcső, habár ez nem egy szimulátor, de ebből a szempontból örülök annak hogy reálisabb lett.
Nehezebb sniper-rel menni, de számomra újra élvezetes játszani vele, nem úgy mint a korábbi kiadásokban.
-
lowzor
veterán
Itt egy jó kis játékbeli teljesítménymérés különböző VGA-kal a Techpowerup-tól: [link]
Ez a játék szereti nagyon a VRAM-ot, az biztos... -
sanya53
aktív tag
válasz
Hát őszinte leszek, én nagyon örülök ennek utálom a csipásokat.
Ha nem volnának az volna az igazi nagy jóság.
Mindenki életét csak megkeserítik. Van elég kemper így is. -
Hikvision
senior tag
Quick Play TDM20-ban másnál is 3-4 pálya ismétlődik? Itt miért nincs az, hogy csatlakozok egy szerverhez, és map végén nem újhoz csatlakozik, hanem ugyan azokkal az emberekkel pörgeti tovább a pályákat? Vagy ha van ilyen akkor én miért nem találom?
-
mcwolf79
veterán
válasz
Én nem bánom hogy ilyen nagy az ADS. Legalább nincs az, hogy félig emeli fel, és már az aim assist nyomja is rám a fejest, mint az előző COD-okban.
Csokishurka:
Eleinte én sem szerettem (ebr-14), de ha rak fel rá az ember pár kiegészítőt , akkor már egész kezelhető és használható. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
BandiHUN #4358 üzenetére
Valami borzalom ami itt van , ha sniperről van szó. Én az összes codban csipáztam.
Itt kb lehetetlen, ha ki akarsz nézni sokkal előbb észre vesznek mert kint van a könyököd, szóval nehéz peakelni. ADS time borzalmas , szénné kell butítatni a snipert hogy gyors legyen.
Még ezekkel együtt tudok énli, a fő probléma a screen shake.
Jön a repülő , remeg a célkereszt, valahol közelbe robban gránát remeg a célkereszt, ellőnek a közeledbe kicsit remeg az egész kép , valami parádé , az aim puchal nincs gondom az minden játékba van, de ez ha fingik valaki már a közeledbe a célkereszt máris epilepsziás rohamban szenved. Borzalmas.
Akkor jönnek az okoskodók , óó hát erős mert egy lövés az ember, AHhhaa, mert a soti fél pályáról nem one shotol , meg az AK nem 2 golyó az ember, tegnap láttam sniper AK-t , valami 4X volt rajta és túrt vele mindenkit , tehát egy AK jobb snipert mint a sniper fegyverek így összességében. -
Kelecar
aktív tag
válasz
Csokishurka #4351 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #4355 üzenetére
Gulag érdekes lesz, főleg azoknak akik halál esetén egyből nyomnak a kilépésre, közben meg van esélyük arra, hogy visszatérjenek.
-
spanglee001
addikt
akiknek 100%on pörög a proci próbálják ki az unpark cpu nevű progit, lehet beképzelem vagy javítottak valamit de 70-90 közt ment procim utána
-
BandiHUN
veterán
Snipertől rettegek...nem fekszik egyszerűen.BO4-ben is az hiányzott csak,a többit kimaxoltam.Mondjuk majd jönnek itt is biztos a vehető skinek,majd inkább veszek valami frankót.MP5-ből már csak a 800 kill vagy mennyi kell asszem,az lesz az első goldom.Jó cucc.Bár most AK fan lettem
Nehogy nerfeljék azt is mint az M4-et.Bár igazából a játék maga a lényeg,meg a kill+objektíva.Ha mellé még valami gyűlik is,az nem gond
Meghát még csak 2 hete nyúzom,mit akarnék mindent...ígyis túlvagyok már 200 meccsen.De jó tolni,azért lehet változatosan.Csak azt bánom,hogy az operátorokhoz single meg coop kell,és nekem az nem akarós eddig.A 25 kivégzős OP-hoz már csak 2 kell
Egyébként sajna igaz,hogy a vékonyabb,ruhátlanabb OP nehezebb célpont,valóban kisebb a hitbox.
-
-
Maxxy10
addikt
válasz
Mi kell a goldhoz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Eskü sokkal jobban néz ki a GOLD skin ebben a játékban, mint az összes korábbi részben.
-
SH4D0W2011
őstag
Én is pont ma fejeztem be, nekem is tetszett.
oriic meg még valaki bátorítására megpróbálkoztam a veterán (pontosabban realism) nehézséggel, tényleg nem volt vészes. Így mindenféle bizbasz nélkül a képernyőn nagyon hangulatos, az éjjellátós küldetések meg egészen feszültek voltak. Jó, mondjuk nagyon sokat haltam, de annak a nagy része amiatt volt, hogy vagy hirtelen tűnt fel valami enemy, vagy olyan helyről lőttek ahonnan nem láttam, és viszonylag hamar meg lehet feküdni. Egyedül a nyuggernaut volt kicsit szívás. Viszont alapvetően tényleg nem érződik nehéznek, és checkpoint is viszonylag bőven van.
-
Végigtoltam a sztorit, nekem nagyon adta
. Nem azt mondom hogy Halo féle mestermű shooter, de azért nagyon kikapcsolt, szórakoztató volt és mégis bemutatta azért a háborút főleg mikor Farah és a testvére kisgyerek volt .Átjött az egész.Minden mögött volt egy olyan vonal hogy több dolgon azért elgondolkozik az ember, hogy mit hogyan ítél meg kinek a szemszögéből vagyunk éppen jó vagy rossz oldalon, ki számít szabadságharcosnak vagy terroristanak. Price meg baromi jó karakter volt végig. nekem már ezért megérte a játék. -
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #4345 üzenetére
Nekem még csak 1 van,de bele-belekapkodok a küldikbe,mikor mihez van kedvem...még csak tegnap lettem meg az 55-tel,meg sokszor jobb lövöldözni...de idővel...még csak 2 hete tolom a gémet
SD-t told HC-n...ölni kell és kész,ha nem tetszik,nem bombázol(más se teszi),bár ennyi gond lenne.Nem olyan nagy számok a feladatok,inkább idő,meg eltéríti az embert a szokásos játékától...
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #4342 üzenetére
Már megvan 3 egyedi fegyó , most AK lett volna a soros de kéne 5 S&D csatát nyerni , de azt nem vagyok hajlandó tolni , így is míg meglett grund waron a 20 zászló foglalás majdnem össze törtem a billentyűzetet , így abban maradtam magammal , saját és lakásom testi épsége érdekében felhagytam az egyedi AK készítésében
-
Tomko78
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #4340 üzenetére
Csináld a missziókat!
Engem(vagyis nem engem
)most pl.nagyon feldobott a 25 taposóaknás kill
Öröm volt nézni,milyen vakok az emberek,meghogy lehet HQ-ban uccsóként elvéreztem,de egy 3 killes Afterlife szép kollektív röhögést eredményezett,meg is nyertük a kört.Most semtex-el kell annyi estére,biztos az is jó lesz egynek.Meg húzom az AK-t,még friss,alig 250 kill van csak vele,mellé raksivetős huncutkodás,dupla lethalos perk természetesen,nem lát se UAV,se streak,nyugi van,már elég jól tudom vakon a spotokat,pontokat,fieldnek betettem a legutolsó ládás drónt,durva minigunt is kaptam már belőle
Szereti a csapat is.
-
-
dombi81
senior tag
Lesz valaha map frissítés, vagy ugyanazzal a 4 mappal kell beérni, játékmódonként az idők végezetéig?
4340: szétuntam már, azért játszom csak napi 1-2 órát. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wwenigma #4336 üzenetére
"Ugyanaz"
Nyilván ugyanaz mint a ruszki VPN kulcs. Mindegy hanyagolom a témát, csak segíteni akartam. (Ott van Lacki több mint 500 értékeléssel pl pár órája upolt, mellette meg még minimum négy ember, akik ma upoltak és 10k-ért adják. Aki meg akarja olcsón venni a játékot PC-re, az meg is veszi nem orosz site-okon böngész pár száz ft minuszért)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondom, ott az apró, 10k-s kódokkal és akkor ilyen VPN-es dolgokon gondolkozik az ember?
-
ralfee106
tag
válasz
jozefgucci1 #4327 üzenetére
Én is innen vettem, vpn-el regeltem battlenet fiókot, visszaigazoltam, bepötyögtem a kapott kódot, megy minden flottul, más kérdés hogy elég bugos a játék, de ezt várhatóan folyamatosan javítják...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sokan vették innen ahogy olvastam, de mivel nem hivatalos beszerzési hely, így mindenki SAJÁT FELELŐSSÉGRE vásároljon innen.
Ha biztonságos megoldás kell, akkor marad a Battle.net, vagy a Hardverapróról kell vadászni RTX-es kulcsot, amihez viszont RTX-es Videokártya is szükséges. (Ha nincs lehet találni aki segít aktiválásban)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jozefgucci1 #4327 üzenetére
Ne felejtsd el mondani hogy sajat felelossegre, ruszki VPN-nel aktivalos!
-
Szerintem itt : Ocó és működő Cod Majd fél áron van ennyit még pont megér.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes megvenni a PC verziót? 60eur alatt nem nagyon találtam még a standard editiont. Ötletek?
köszi -
BandiHUN
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4323 üzenetére
Ez szerintem relatív,nekem pl.sose volt semmi gondom,de ahogy mondogatják,sok ilyen javítva lett.Bizonyos beállítások,konfig lehet instabil,a tunningra is átlagnál háklisabb a gém,én alap procival+rammal játszok,gyári OC vidkarival,igaz nem a legkorszerűbb konfigon,de 100% elégedett vagyok.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Az új frissítés megoldotta a véletlenszerű kilépéseket PC-n?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az a rakéte bevezetés a végén. o.O Holly molly...
-
D4v3
őstag
Hardpoint Picadlly elején autóról szembe levő autóra eleresztettem egy rakétát és 5-ös kill
Persze csesztem felvenni, theatre meg valamiért nincs ebben a részben
-
soo277
őstag
Húú nagyon jól jött, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mini PC
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Proxmox VE
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest