- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Kérem szépen vissza (vagy legalábbis választható legyen) a creditért való visszatérést a Gulag helyett.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Chris1983107 #9767 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
A COD 60 fps konzolon.
Én amúgy ha aközött kellene választani, hogy PC-n szopjak minden mással (amiről a topic szól 80 %-ban), vagy konzolon csak a gyári FOV-val kell "szenvedni" , akkor én inkább utóbbit választom.
Biztos én már öreg vagyok a statbuzulsához, de konkrétan lexarom, ha valaki amiatt öl többet mint én, mert halszem optikát tud csinálni a FOV bűvészkedéssel. Régebben még én is ráfeszültem a statra, de konkrétan ma már így 40 felett lexarom, ha csak 1 környékén van a K/D-m. -
mcwolf79
veterán
válasz
Dave567 #9204 üzenetére
Nem értem miért játszol akkor még vele. Mióta megvetted csak sírsz, hogy milyen szar. Idén nem kell megvenni az új részt , és akkor megkíméled magad egy csalódástól. Nem tökéletes a játék , de ha téged csak felbax , akkor mi a búbánatért játszol vele??? Tudj rá, hogy bebuktad az árát, és skip-eld a sorozatot!
-
mcwolf79
veterán
válasz
lacus83 #9195 üzenetére
Én nem szopatom magam PC-vél, úgyhogy az általad említett dolgok engem nem érintenek . Aki az elmúlt évek tapasztalatai alapján továbbra is PC-vel szopatja magát az meg is érdemli .
Talan azért egyébként , mert nem halok meg meccsenként legalább 5-ször azért , mert az ellenfél elé spawnolok. Shipment-en semmi jelentősége nincs a tudásnak , full lutri az egész játék . Itt azért ha ez ember okosan játszik talán életben lehet maradni 10 másodpercnél tovább is
. A toronyba meg megy egy rakéta , és problem solved. -
mcwolf79
veterán
Ez a Rust nagyon adja. Nem olyan agyatlan és random , mint Shipment.
-
mcwolf79
veterán
Csak én nem tudok vele játszani, vagy ez az UZI tényleg ennyire xar? Nagyon nem adja vele a játék.
-
mcwolf79
veterán
válasz
KaitouP #6086 üzenetére
Ennek az új rèsznek az Achilles-sarka szerintem a viszonylag kevés pálya. Erre beraknak ilyen esztelen fos darálda pályát. Ott van a sok faxa régi Cod4 map (pl. Crossfire, Strike vagy Overgrown). Semmit sem kellene velük csinálni, csak áthùzni az új motorra. Ezeken jókat lehetne játszani. De nem , nekik ezt a xart kell belerakni. Ja, és ez sem sikerült rendesen, mert elmèreteztèk rendesen a pályát. Nem lenne vele semmi baj, ha kicsivel nagyobb lenne.
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
KaitouP #6077 üzenetére
Nem azért, de itt (mármint a videóban lévő pálya) láthatòan nagyobb a Shipment pálya, kint az új részben. Itt összezártak 12 embert kb. 400 m²-re. Nagyon gáz. És nem azért mert kaotikus, hanem mert egy èlvezhetetlen xar. Csak ismételni tudom magam : WWII-ben működött és a maga módján élvezhető volt, itt egy rakás szar volt és ÈLVEZHETETLEN.
Az biztos, hogy ha látom hogy ez jön, már leül is kifelé. -
mcwolf79
veterán
A Shipment a WWII-ben működött, itt eleg trágya lett. Kár hogy nem lehet ignorálni. Káosz, és itt a nagyon rossz èrtelemben. Piszok kicsi lett ennyi emberhez.
-
mcwolf79
veterán
Ha be van rakva 2 field upgrade akkor melyiket mutatja a csìk, amelyik a töltöttsèget jelzi? Ha mondjuk az egyik gyorsabban tölt mint a másik akkor melyiket mutatja?
-
mcwolf79
veterán
válasz
BusinessGuy #5974 üzenetére
Egyetértek.
Klasszisokkal jobb a hitreg, mint az előző jópár részben. Ott rendszeresen tapasztaltam, hogy érzésre már rég befutottam a fal mögé és a fal mögött haltam meg (még mielőtt valaki belekötne nem, nem a falon keresztül lőttek le). Itt ezt szinte egyáltalán nem tapasztalom. Nekem 40-50 között ugrál a Ping, és teljesen jó érzésre a játék. -
mcwolf79
veterán
válasz
Dave567 #5810 üzenetére
A., Venni kell egy konzolt, ott nincs gond.
B., Nem kell megvenni. Tavaly is szopás volt PC-n , várható volt hogy idén sem lesz másképp. Viszont aki ezután is megveszi, az ne sìrjon, mert várható volt, hogy PC-n szopás lesz megint a COD. Mindig megy a sírás, de akik évek óta sírnak, hogy szar a COD azok ugyanúgy megveszik minden évben az új részt. Persze tudom, hogy az ember mindig reménykedik, hogy majd idén biztos jó lesz, de sajna nem ez a tendencia. PC sokadlagos piac , mert az eladások a konzolosok töredèke, és sajna xarnak a normális port-ra. -
mcwolf79
veterán
Vannak ezek a megvehető átszkinezett fegyverek. Ugye jól gondolom hogy ezek annyiban különböznek a gyáriaktòl, hogy egyedi kinèzetük van, és alapból van rajtuk kiegészítő? Tehát teljesìtmènyben ugyanazt tudják, mint az alap.
-
mcwolf79
veterán
válasz
#91166208 #4411 üzenetére
BO4 megvolt? Na ahhoz képest ez Istenkirály. Ott én azért nem multiztam, mert èlhetetlen volt a folyamatosan fent lebegő scorestreak-ek miatt. Rühelltem mint a xart. Itt azért lényegesen jobb a helyzet.
Én a DS-t se bánom, hogy ideiglenesen használható. Legalább nincs itt a sok köcsög kèses szakácsjelölt ninja, akik csak arra várnak , hogy hátba szùrjanak.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Szeszkazán #4365 üzenetére
Én nem bánom hogy ilyen nagy az ADS. Legalább nincs az, hogy félig emeli fel, és már az aim assist nyomja is rám a fejest, mint az előző COD-okban.
Csokishurka:
Eleinte én sem szerettem (ebr-14), de ha rak fel rá az ember pár kiegészítőt , akkor már egész kezelhető és használható. -
mcwolf79
veterán
Aki COD bu*i az jövőre vegyen konzolt. Tavaly ugyanez volt a BO4-nèl is , akkor is el lettem hajtva melegebb èghajlatra. Sajna ez van. Egér és billentyűzet már támogatott, szóval ez nem kifogás. Nem lehet az RTX-re recskázni ,nincs 120 fps, de legalább működik.
-
mcwolf79
veterán
Az egyik mission-nèl az a feladat, hogy öljek x ellenfelet a másodlagos fegyverrel. Mi számít annak? Ha bent van az Overkill perk az is számìt, vagy el kell kezdeni bu,iskodni a pisztollyal vagy RPG-vel?
-
mcwolf79
veterán
Amúgy egyébként a flashbang mióta tud ölni??? Igaz eléggé le voltam sèrülve, de azért na... Nem hozzám vágták, leesett mellèm ès megölt a villanás🙄🥺 Mondom ez WTF 😲
-
mcwolf79
veterán
De értsd már meg, hogy azzal van baj , hogy kb. Onnan 1 hit-elnek vele, ahonnan egy másik golyós fegyverből kell legalább 4-5 lövés. És nem, nem slug-gal, hanem alap sörèt lőszerrel. Ez itt a nagy baj, hogy tùltolták az effectìv lőtávolságát. A pumpás shoti miatt senki sem sír ha 3 méterről káoszt egy lövést és fekszel, mert olyan a shotik karakterisztikája. De hogy 20 mèterről is 1 lövés az nmy az elég gáz.
-
mcwolf79
veterán
Engedj el egy sorozatot az AK-val, meglátjuk mennyi golyó fog találni. LMG-k dettò. Persze kiegekkel tompìthatò a recoil, de azért még így sem lehet (ahogy te mondod) ráfeküdni az egér bal gombjára. Nem egy BF, de azért nem egy Quake.
Második gondolata: szerencse hogy így van. Így legalább a házába lehet kerülni a sok bázis közelében kempelő gyökèrnek, és nem feltétlen alakul ki állóháború. -
mcwolf79
veterán
válasz
BandiHUN #3224 üzenetére
Én is ezt mondtam. Nincs vele baj, csak az a durva , hogy 10 mèterről kb.akkorát sebez, mint a pump 5-ről. Holott ezt a csőhossz nem igazán indokolja. (Gondolom a hosszabb cső tovább tudja egyben tartani a sörèteket, de a játèkon belüli hossz difi szerintem nem indokolja a játèkbeli karakterisztika különbsèget)
-
mcwolf79
veterán
Remélem ezzel a xar 725-tel kezdenek valamit, mert az összes gyökér noob ezzel szaladgál. Shotihoz képest piszok messzire is nagyot sebez.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Highground #2969 üzenetére
Szintén zenész. Kint a box "open"-t mutat, bent a COD "moderate"-et.
-
mcwolf79
veterán
válasz
bulikavagyok #2963 üzenetére
Az a baj , hogy a sok gyökér az objektíva alapú játèkokat is TDM-kènt kezeli. Baxik pl. A zászlóra, csak az èrdekli ,hogy minél több frag-je legyen. Ez sokszor a meccs bukását jelenti, de nem nagyon szokta őket bez zavarni.
-
mcwolf79
veterán
Itt nincs Prestige lvl55-nèl?
Mikor kapok új loadout-ot? -
mcwolf79
veterán
Ja igen. Nem tudom mit csináltak, az első napon azért be-beadta az éjszakai pályákat. Azóta egyszer sem.
-
mcwolf79
veterán
válasz
wwenigma #2860 üzenetére
Hát amiket írnak a neten az alapján te vagy a kisebbség.
Amúgy PC-n mi újság a csalókkal. Van tapasztalat arról, hogy mennyire jellemző a jelenlètük? Mondjuk ki van kapcsolva a cross platform, így is van elég játékos box-on. Csak eddig nem mertem bekapcsolni. Nem az egeresek miatt, azoktól nem félek. De lelőhetetlen csalóval nem kívánok találkozni.oriic:
Én sógorral szoktam játszani Xbox one x-en. De eddig maximum annyi volt , hogy szètdobott minket. Fagyni egyszer sem fagyott. -
mcwolf79
veterán
Hat elnèzve az itteni hsz.-eket nem bántam meg, hogy otthagytam a PC-s pöcegödröt. 😒Tavaly ugyanez volt a BO4-gyel is. Sajna ha "felhőtlen" szórakozás a COD-dal, akkor konzol. És ne gyertek a behalt Xbox-szal, egyetlen ember irta Reddit-en, szóval lehet hogy nagy kamu, vagy így is,ugy is behalt volna a box. Nekem egyszer volt dev hibakódom induláskor, amugy semmi.
A játékról:
Single-t még nem toltam végig, de ameddig jutottam kicsit lagymatag. Az előző COD-ok intenzívebbek voltak.Multi:
Most vagyok 52-es szintű. Tetszik maga a játékmenet, a bug-ok nem.olyan vészesek, hogy rombolnák a játèkmenetet. Jók a jelen korabeli fegyverek, változatos a felhozatal.
Amivel nem vagyok megelégedve,az a pályák száma és minősége. 2-3 van , ami tényleg jó és karakteres pálya. Anno a COD 4-ben szinte mind jó volt, és volt karaktere. Itt a legtöbb olyan semmilyen. A palace map túl nagy , ha az egyik csapat beveszi az épületet, akkor állóháború alakul ki. Nekem a londoni pálya sem tetszik, túl nagy benne a katyvasz.
Technikai oldalról nekem onex-en nincs vele bajom. Többnyire hozza a 60 fps-t. A bètában a ground war azért beesett 60 alá, itt még nem próbáltam, hogy hogy fut.Szóval nekem eddig egy 8 körüli a produktum , de nagyon ráfèr mèg pár map a jobbik fajtából.
-
mcwolf79
veterán
Ennyi undorító kemper c/gányt ami van ebben a játékban
Azért a BO4-bennem volt ennyi kemper patkány.
-
mcwolf79
veterán
Hát ez qrva jó. Pár meccsenkènt elfelejti a küldetèseket, es az adott részt ujra kell csinálni. De nem lehwt, mert néhány meccs alatt nem lehet megcsinálni.
A "Warrior's code" küldetés 4 . Részét már kb. 10-szer felejtette el ( ölj 20-at equipment-tel). Igy aztan lehet haladni.
Ha váltók masik küldetésre az megcsinált részeket megjegyzi? -
mcwolf79
veterán
Nem tudtam mire vállalkozok mikor elkezdtem ezt a lila pisztolyos küldetést 😒
Szinte képtelenség pisztollyal olni, még realism módban is. Használhatatlanok. -
mcwolf79
veterán
Üdv!
Vilagosìtsatok már fel, hogy a pisztolyokat hol találom?
Oké,megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest