Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Hogy ha mondjuk GW-n használom a Kill Chain perket akkor az a Nuke-hoz is hozzá fog adódni?
-
KRoy19
őstag
válasz
juve600 #2693 üzenetére
Hm, valahonnan ismerős ez a komment.....
Egyébként ez a 100%-os proci használaton nem fog segíteni. Vagy cserélni kell a procit erősebbre , vagy GPU limitet kell teremteni a felbontás és vagy a grafikai részletesség növelésével. Utóbbi esetben nyilván alacsonyabb fps szám lesz az eredmény.
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #2690 üzenetére
Most valami csoda folytán megy úgy nálam, hogy a textúra normalon van, a többi minden maxon. Ha a textúrát high-ra teszem, akkor azonnal "dev error 6065".
De még mindig jobb így a helyzet, mintha full lowon kéne játszanom.
Mondjuk az előbb toltam kb 1 órát, aztán csonttá fagyott és kilépett mindenféle hibaüzenet nélkül. -
válasz
venom8888 #2686 üzenetére
Olvasom a posztjaid alatt ezt az amperkodás dolgot , de szerintem ezt egy picit túlspirázod . Nekem az R5 3600 semmi mókolást nem kívánt , tökéletesem megy két hónapja . Haverom gyerekének 2600x et raktam össze az szintén hasít ! Jó lenne nem riogatni másokat úgy hogy te még nem is vettél ilyet .
-
-
Csokishurka
őstag
válasz
wwenigma #2666 üzenetére
Öm a játék telepítése előtt (hogy legyen 175 Gb hely) kikapcsoltam a virtuális memóriát mivel ovlastam hogy 16Gb-nál fölösleges lennie mert az kb elég mindenre.
Ezt akkor sürgősen kapcsoljam vissza és lehet megoldódnak a gondjaim?
Mert az a furi hogy nem eszi meg 100%ban a memóriát. -
keIdor
titán
válasz
venom8888 #2683 üzenetére
Nem érdemes 5 évre tervezni procit.
Új gen konzolokkal olyan portok jönnek majd szerintem, hogy el fog az összes mai fogyni amint elkezdenek csak azokra fejleszteni. (2021-2022)A 3700X tuti jövőtállobb lesz, mert konzolokban is lesz SMT, tehát használni fogják a 16 szálat.
A kettő közül én most az AMD-re szavaznék, de ahogy mondtam is, én nem terveznék 5 évre.
Nálam 1-2, max 3 évig van egy hardver.Ha az anyagiakat nézem, inkább vennék most egy i5-8400-at és 2 év múlva megint fejlesztenék, mint egy drágábbat most de 5 évre előre. Nem lehet eltalálni mi lesz akkor, túl messze van.
-
keIdor
titán
válasz
venom8888 #2680 üzenetére
Nem melegszik az, tessék i7-9700K 1 óra játék után: [kép]
Nyílván ha küldeném 1,3V 5000MHz-en, akkor nem ennyi volna, de annak nem látom értelmét.
Nálam se crash, se hibaüzenet, se low fps nincs.
Ki van teljesen maxolva a játék, csak RT nincs. 3200x1800 a render is, semmi bajom vele. -
Laby
őstag
Eddig a pontig marhára imádtam a játékot. Mára viszont rájött az összes nagytudású hogy a 725 Shotgun-nal lehetetlen nem ölni embert. Szó szerint volt olyan HQ meccsem ahol a 12 létszámból 10-en (!) ezzel a sz*rral mentek...Lehetetlen játszani a fegyver ellen. Az összes map kis utcákból, vagy házakból áll, és a világ végéről is 1 lövés vagyok ezzel a shotgun-nal. Nagyon remélem, hogy ez ellen tudnak valamit csinálni, mert most gyakorlatilag erről szól az összes szerver, hogy az emberek minimum a fele ezzel megy és esélyed sincs megmozdulni sem...
Van hivatalos fórum ahol lehetne jelezni ilyesmi dolgokat és visszajelzéseket adni?
-
N@idia
őstag
válasz
venom8888 #2675 üzenetére
A hiba nálad lesz, mert neked jobb géped van, mint nekem és nálam nem fut 100%on a proci és nem ingadozik az fps sem 100 alatt csak akkor látom amikor a menüben vagyok. Próbáld nem oc-val hajtani a procid esetleg nézd meg a memóriát lehet nem dual-ban futnak az okozhatja ezeket a gondokat!
-
N@idia
őstag
válasz
venom8888 #2669 üzenetére
Azt semmikor szerintem! Nekem is i5 8500 procim van 80-85%-on hajtja a jatek a kártya meg 80-90% között malmozik. Én ultra beallitason játszom 110-140 fps között és nincs bajom a stabilitással sem nincs dx hiba stb. Ami zavar az a menü szaggatas, de ezt igazán orvosolhatnak
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
phenomHUN #2672 üzenetére
Alza fiokodban tudod kivaltani amit aztan nV-nel kell aktivalni.
-
phenomHUN
senior tag
Egy off kérdésem lenne: adott alza.hu-ról rendelt RTX 2060 kártya, amihez járt COD:MW kupon is, viszont egy 6 karakteres kódot küldtek ki, ami a blokkra van rányomtatva. Tőlük kell lekérnem? Mert ziher, hogy ez nem a promó kód. Valakinek volt tapasztalata velük?
"Aktiváló kód az elektronikus termékekhez"
"Call of Duty Modern Warfare (2019) A1B-CD2" -
venom8888
őstag
Ami erdekes hogy a betaban szo szerint dupla fps em volt, es a vegleges jatekban meg fele?! Ez vicc
-
venom8888
őstag
Mikor csinaljak meg a proci 100% on valo hajtast, mar a faszom ki van vele.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #2664 üzenetére
Még nincs patch note, amint lesz, én vagy valaki posztolja.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Csokishurka #2664 üzenetére
Szerintem egyszeruen keves a gep hozza.... illetve eszmeletlen virtualis memoriat eszik 20GB körül ami nekem egy NVMe SSD-n van igy nem veszem eszre....
-
Csokishurka
őstag
Valaki rájött már mit takar a 7Gb-os peccs?
Jó lenne valami a random kifagyásokra, orbitális FPS droppokra mikor betölt a map, illetve a tegnap kezdődött a mindenféle Memory és Direct X hibára hivatkozva történő kilépéseket.
Azt hittem az Radeon kártyáknál csinálja, de redditen sok Nvidia kártyás is volt akinek ugyanezt produkálja. -
oriic
HÁZIGAZDA
Tetszik a jatek, a pvp is jol megy a crash cunamik ellenere, de be kell vallanom a Spec Ops kuldetesek hulladekok lettek. Egy az, hogy pofatlanul csal a gep (3 Juggernaut egymas utan ellenfelkent most komolyan??) de ronda is, bugos es semmi izgalom nincs benne. A repulos (amit vartam nagyon) kuldetes kb semmi, de a tobbi is erosen agyzsibbaszto. Maradok PVP-nel. (2v2 Gunfight viszont nagy poen)
-
venom8888
őstag
Mit hoozott ez a 7Gb frissites, tudja valaki?
Ha ilyen gyorsan jonnek a 7Gb os frissitesek, hamar el erjuk az igert 175Gb os meretet -
petymeg
addikt
Szevasztok!
PC-s verzióhoz hogy lehet hozzájutni?
Ja bocs látom, batle.net.
Újabb reg a steam, a rockstar, az ubisoft az origin meg ki tudja mi mellé. -
ffodi
veterán
A "csúszás/késés" problémámat látszólag megoldotta az, hogy kikapcsoltam a crossplay-t... így az utóbbi ~10-15 körben elég jól adta.
Korábban felmerült, hogy idegesítő hangja van a találatnak, az opciók között ki lehet kapcsolni.
-
BeeNiTTo
tag
Sziasztok
Xbox :sl1msh4dy1995
Nagyon bejövős ez a rész eddig,remélem lesz egy kicsit több időm kiismerni a játékot -
regener
veterán
Valaki tudja hova menti a játék az automata Theatre fájlokat?
Pont ki volt kapcsolva minden ami rögzít egy 5killes gránátnál, ismerősnél tippre be van kapcsolva még de nem találjuk a mappát ahová rakja őket.
(BF3 óta nem csináltam rendes videókat, a hullareptetésen kívül ezis poén lenne)
-
mettek
addikt
Most érkezett egy 7gb-os frissítés.
-
törölt tag
Sziasztok. Ebből mi igaz? [link] gamechannelen jelent meg a cikk.
-
minimumgame
tag
Valaki tudna infót adni erről az orosz kulcsról, és a beszerzéséről? Lehet érdekelne! Köszönöm
-
kuruzslo0307
csendes tag
Sziasztok!
Xbox id: KuruzsloHUN
-
mettek
addikt
Ha valaki jönne egy kommunikációs játékre ma 15-ig bezárólag az szoljon. Korabban beírtam a battle net nevem. JohnyBlazee...
-
N@idia
őstag
Itt a link a PH! discord szerverhez lehet csatlakozni!
[link] -
SQX_Barto
addikt
En is megvettem ma a CoD-ot, szoval en is szivesen csatlakoznek akarmi is a terv
Elerhetoseg Alairasban, vagy pm-et kell irni valakinek? -
lacus83
senior tag
Üdv Urak!
Szóval ennek a latecy kérdésnek tényleg nem lehet csinálni semmit?
Eléggé a béna zónában vagyok ez miatt,egyet kattintok és game over.
A másik kedvenc mikor ground of warból ből team death matchet csinálnak a drága userek.
Pedig mindegyik CODban az volt a kedvencem
Nálam sokszor akad a hang.Lacus83#2533
-
Highground
aktív tag
Nyugi, ezzel mind én is tisztában vagyok. Bár hozzáteszem marhára nem hat meg. Pont nem sajnálom "szegény" Activision-t aki a 137. bőrt húzza le a franchise-ról. Vagy az IW-t aki a 234. bőrt húzza le az engine-ről, mondván akkor "nem lesz cod feeling" ha új motort csinálnak hozzá. Activision-ről még annyit, hogy nézd meg milyen áron árulja az ezer éves játékait eredetiben... A BO2-3 még mindig 60 eur, a 10 éves MW2 20 eur... Még a nagyobb steam sale-eknél se viszik túlzásba az akciózást. Szóval a legutolsó kiadó akit megsajnálnék ha pénzügyileg "megkárosul". Ha már ilyen empatikus oldalról közelíted meg a dolgot.
Arról nem is beszélve, hogy nyilván a legbiztosabb ha ilyen kulcsokat egy 0-os profilra teszel föl. Mi is ezt csináltuk anno azt hiszem BO-al. És ha gebasz van akkor max az a játék ugrik. -
GAbre
veterán
válasz
Highground #2630 üzenetére
Itt nem csak arról van szó.De ez is benne,amit kolléga mondott,hogy lopott kulcsok.
Hanem,hogy adott régióhoz adott árak vannak.
Nem azért árulják fix árakon,max 5-10% akcióban,hogy máshol 50%ban megvedd.Pl üzleteknek,meg benzinkutaknak se tetszett,hogy a szomszéd országba mentek át magyarok tankolni vagy vásárolni,mert ott olcsóbb volt jóval. Ha más nem üzletromboló,és jelzik ezt az üzletek,akiknek a zsebébe nem megy a pénz.
És ha lebuknak, ellenőrzés lesz ki tudja kiderül-e,hogy a te kulcsod is bannolódik.
Bár talán nem sokkal kisebb a rizikó,ha veszel szürke oldalon bármilyen kulcsot.
Aztán javítsatok ki, ha tévedek,de ha pénzt vissza is kapod,a játék többet nem lesz a fiókodon játszható,kell akkor 1 új profil. -
válasz
#20411392 #2631 üzenetére
Bezony anno FarCey kulcsokkal húztak le sokakat aztán rá pár napra bannolták az összeset
Ki kel várni ,de pár nap alatt ezek kiderülnek .Persze én is beírnám , hogy jaj mi lesz ha kulcsokat árulnék a HA-n
Nem rád gondoltam . Viszont ha megy akkor majd fél áron nem kérdés .
-
törölt tag
válasz
Highground #2630 üzenetére
Nem kell ide nagy csoda:
Lopott kártyával vesznek kulcsokat (lemezeket). Eladják olcsón. Eljut az activisonhöz/blizzardhoz, hogy a bankkártya lopott volt (megkapják a boltoktól az eladott lemezek sorozatszámát). Letiltja azokat a kulcsokat, amiket azzal a kártyával vásároltak. (Ez megtörtént eset, de lusta vagyok visszakeresni. G2A-ról vásároltak az emberek és steamen vagy originen voltak kulcs visszavonások.) -
Highground
aktív tag
Nem hiszem... Ha legit RU kulcsok akkor nem nagyon tudják. Hogy szűrik ki, hogy ki az aki "csaló"? 2019-ben már nem is olyan szürreális, hogy éppen Moszkvában "nyaralsz" (inkább telelsz) és meglátod milyen olcsó ott az új cod (vagy az ott élő ismerősöd ajándékba veszi neked ott). Megveszed, felmész battle.net-re, beregeled, teló elrak. Másnap du. repcsire föl, go home, play cod. Megszabják minimum mennyi időnek kell eltelnie a kulcs regelése, és a battle.net app elindítása között?
Minimum x óra?
Nem tudják ezeket a kulcsokat külön kezelni, szerintem. Sok ottani Orosz is megszívhatná akkor. Na de persze akkor eleve nem legit kulcsokat osztogatnak... akkor lehet! Sőt, akkor valószínű
-
törölt tag
Volt szó róla, hogy milyen gyorsan szinteznek az emberek.
Nálam a hétvége eredménye:
3 (on boots) óra (25 meccs 15 win 10 def) kellett a lvl 20 eléréséhez (xp boost nélkül).
Csak tdm. 269 kill 209 halál 7-es max killstreak. -
GAbre
veterán
válasz
jozefgucci1 #2621 üzenetére
Csak,nehogy a végén ezeket a kulcsokat bannolják. :/
-
Chosen
addikt
válasz
bulikavagyok #2612 üzenetére
Kipróbálom.
-
boogie84
veterán
válasz
Erre sem kellett sokat varni!
Meggyengult reflexekkel nehez lesz! -
huby80
senior tag
válasz
jozefgucci1 #2623 üzenetére
Annyiért beválalnám én is ...
-
-
huby80
senior tag
válasz
Mennyivel volt olcsobb?
-
Srácok ezt a ruszki oldalt valaki privátban átküldené nekem , ahol olyan olcsó volt a játék ?
Csak megvenném
-
KaitouP
nagyúr
2XP és 2x Weapon XP live!
-
huby80
senior tag
Srácok mit hallani lessz ebben is BR mod a késöbbiekben?
-
regener
veterán
Folyamatosan világít a zöld pötty, hogy van valami új a Loadoutban, de nem találom, már mindegyik fegyvert/blueprintet/keigészítőt satöbbit végiglapoztam egyesével.
Valami tipp?
Még azokhoz is legörgettem ami nincs kioldva, de van rá tervrajzom, pl MP7. -
KRoy19
őstag
Nekem nagyon adja a multi.
Én nem tapasztalom, hogy nagy lenne a latency, vagy lassú lenne a játék. (144hz/144 fps-esl tolom.)
Nagyon jók az animációk, meg a hangok, igaz, hogy rohadtul nem lehet eldönteni, hogy honnan jönnek a lépéshangok, csak azt, hogy mennyire van közel az ellen.
Engem egy síma FFA boldoggá tesz, nagy ritkán egy kis TDM.
A többi játékmód valahogy hidegen hagy. -
Laby
őstag
válasz
mcwolf79 #2584 üzenetére
Valóban elég okádék egy küldetés ez a pisztollyal öljél egy csomót, majd utána megint pisztollyal öljél miközben sight-ot használsz...
Az első feléhez ajánlom a Gun Fight-ot, ott sokszor amúgy is pisztoly csata van, de ha nem akkor is van esélyed ha jól tudsz helyezkedni. A Iron Sight-os bugyutaság meg szenvedés.
Valójában nekem ez a negatívum csak a játékkal kapcsolatban, hogy a küldetések nagyon rosszak. WW2-ben sokkal élvezetesebb és több küldetés volt, ezek inkább szenvedések csak. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Maxxy10 #2607 üzenetére
Fene se tudja. Eddig a 16 MP map volt a gyakorlat, ez tavaly csökkent 12 - re, és hogy az idei ingyenes DLC modellel ez mennyi lesz, azt nem tudni. Eddig "elvárhattad" hogy kapj 12-16 pályát, mert fizettél érte, de mivel most nem fizetsz, ezért azt sem várhatod el, hogy ennyi ingyen pályát kapj.
-
És a hifin sem jön be? Én már elég rég óta nem használok házimozi rendszert, de emlékezetem szerint azon kevésbé jöttek ki az esetleges "hiányosságok". Nekem olyan nagy problémám nincs a hanggal egyébként, de azért úgy érzem, h lehetne jobb is. Ezért is próbálgattam a különböző beállításokat. Van itthon egy DTS-es gamer fejesem is (TB 500X), holnap délelőtt le fogom tesztelni azzal is - hátha. Most Dolby Atmos-t használok.
-
juve600
nagyúr
üdv
PC Id: juve600#2950
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
Single részt lehet valahogy ketten külön tolni ?
Úgyértem, családban más is játszana, de csak az én mentésemet tudja folytatni, van erre valami megoldás, hogy ketten külön tudjuk játszani? -
Maxxy10
addikt
válasz
KaitouP #2604 üzenetére
Azt lehet tudni hány új map fog jönni majd?
---------"Campaign: We’ve seen a TON of people playing through the campaign since the game launched and we’ve been overwhelmed with the amount of positive feedback we’ve read online. From everyone at the studio, thank you for playing and we truly hope you enjoy the experience we’ve created."
Nem csodálom, tényleg jó lett a kampány
A co-op is a kampány része vagy az külön álló történet ív? -
Chosen
addikt
válasz
bulikavagyok #2600 üzenetére
Is-is igazából. Váltogatok néha a kettő között.
-
nova001
senior tag
sziasztok
nektek belehet állitani hogy a shiftel futtok és a caps lockal becsusztok ?
nekem az istenért nem engedi. beállitja nem csinálja a mozdulatot.
ctrl-ra állitva tökéletesen megy.... -
KaitouP
nagyúr
Ismét frissült a játékoslista.
Várom a további jelentkezőket, esélyesen kedden fogom tudni beírni őket, mert hétfő számomra hosszú munkanap, szóval türelem.
Egy "hivatalos" (PH-s) Discord is intézés alatt van az illetékesekkel, amint megoldódik a kérdés, a Discord szerver linkje is ezen a listán lesz megtalálható.
Addig egy kis olvasmány:
Véleményírás: Az Infinity Ward eltévesztették az irányt a játék multiplayer térképeinek a tervezésével: [link]
Október 26.-i playlist update tartalma: [link]
-
venom8888
őstag
Execute mozdulatokhoz van valami kulon gomb, vagy csak hadonasszak a kessel,es majd beadja magatol?
-
Dave567
addikt
válasz
Highground #2583 üzenetére
Igen, sajnos nekem is ez az érzésem volt az MW3-ban, hiába lőttem nem halt meg, nekem viszont két lövést mutatott aztán feküdtem, ezért se tetszett annyira az a játék.
Olyan mint régen sose lesz, mert a 2fő alapító lelépett, nagy hátrányba került a COD széria.
Amit EasyAC feltett videót abban szerintem a netcode eléggé rendbe van, vagy csak az MP5 TÁP??
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest