- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
válasz
mcwolf79 #9574 üzenetére
Lekopogom, de az itt olvasott pc-s problémákkal én még nem találkoztam
Nincs fps drop, nincs micro stutter, egér nem bolondul meg, nem dobál ki random desktopra hibaüzi nélkül (mondjuk ez volt de miota ingame fullscreenre lett allitva windowed borderlessről azota megszűnt). Ami ritkán van h egy-egy meccs alatt van par durva lagg, de ez nyilvan platform független. -
lacus83
senior tag
válasz
mcwolf79 #9193 üzenetére
Miért is nem? Azért mert van a pálya közepén egy torony ahonnan kempelve mind a 4 sarokba lehet lőni? Mesélj még.
A legutóbbi patch óta kB fél órát nem tudtam tolni,mivel össze fagy,ledob a server, kidob a játék stb. Részemről instant shift del lesz a cucc,ha nem csinálnak valamit ezzel.
Ha pedig jön a BR hiába is nevezik War Zonenak, az pedig egy időzített bomba bug lesz.Pedig eddig elég jól elvoltam a játékkal. Kár érte.
-
stuka20
senior tag
válasz
mcwolf79 #7311 üzenetére
Én ilyenkor dobálom nekik a care package-emet
Meg már próbáltam azt is, hogy kilpek és gyors visszacsatlakozok, hogy hát ha azok mellé dob be..
Ilyenkor kellene egy balance opció, bf4 szervereken van ilyen (bár azok is sajátok), amint kevesebben vannak rögtön átdob másik csapatba. -
-
Xaels
félisten
válasz
mcwolf79 #7311 üzenetére
Múltkor mentünk SD-ozni meg CA-ozni és sorban az volt a szitu, hogy a másik csapat lépkedett le 1-2 kör után. Ha nem bírják minek jönnek ilyen módra. Én sem járok TDM-re, kivéve most a squad feladat miatt ment az nálam de nem léptem ki akkor sem amikor ilyen 6-29 volt a statom vagy Shipment-en 2 sarokba ülő ellenfél között pattogtam.
-
Corpuscle
őstag
-
Deck
titán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mcwolf79 #6088 üzenetére
Emlékszem anno a BF3ban behozták a Metro pályát, ami egy lineáris, a BF mapokhoz képest igen kicsi volt.A lényeg, hogy ezek a szerverek tömve voltak, de szó szerint. A játékosok valahogy vonzódnak ezekhez a kisebb, darálós pályákhoz.Nagyobb rá az igény, mint gondolnánk.
-
Dave567
addikt
válasz
mcwolf79 #5824 üzenetére
Jaaa értem... Köszi NEM!!!
Kizárólag az MW név miatt vettem meg, és inkább azt is a Story miatt
Mw 3 óta nem vettem CODOT, na jó de, WAW-ot... Honnan kéne tudnom, milyen lesz?
Bétát próbáltam, azt hittem fognak rajta javítani, Legalább is bíztam benne...Nem tudom milyen volt tavaly, de ezt így ahogy most kinéz az felháborító.
1000-es optikai nettel 50-80 ms között ingadozik, minden játékban max 30 ms volt neked, az a maximum ami elfogadható, de itt szörnyű.
A hitreg katasztrófa, lehet a kis gyerekeknek elmegy, akik évek óta ezzel játszanak, de nekem nem.
Rád néznek, és már halott vagy, pedig te kezdted el lőni.
A spawn is egy vicc rendszer.De a legnagyobb probléma az, hogy mindenki leszarja, mert ha lenne szólva értem, akkor gondolom javították volna, mint amilyen gyorsan kivették a Crasht.......
-
Segal
veterán
válasz
mcwolf79 #4427 üzenetére
Nekem semmi
Piszok egyszerű a megoldás a "problémámra". Nem játszom azt a módot. Attól még persze had legyen a játékban és szerezzen örömöt másnak de én agyf*szt kapok attól hogy szaladok át 2 pont között és visszanézve a halálomat majdnem minden esetben tetőről vagy valami mögül kempelve szed ki valami pattanásos tizenéves... -
Acheron
őstag
-
raggg
senior tag
válasz
mcwolf79 #3645 üzenetére
Az volt a terv egyébként, csak fixen a Tavorsk Bridge-t dobta be tegnap... (utálom azt a mapot, teljesen értelmetlen dizájnelemek vannak rajta, pl. a 15 emeletes lépcső...) ki/beléptem kb. 5x, mindig ugyanoda tett, felhúztam magam aztán nyomtam a 6v6-ot. Amúgy vicces, mert megjelenés után 10-ből 9x a quarryt adta
-
Acheron
őstag
válasz
mcwolf79 #3637 üzenetére
Egy ilyen hosszú csövű sörétes fegyvernek a valóságban sincs nagy szórása 20 méteren, az bizony "hitel" rendesen
Én úgy tapasztalom, annak a kezében különösen hatékony, aki egyébként is pontosan lő.Ha nem pont telibe lövöd vele az ellent, akkor bizony sokszor nem elég az egy lövés vele. A több száz méteres pontlövések viszont tényleg nevetségesek. -
mettek
addikt
válasz
mcwolf79 #3266 üzenetére
Hát engem idegesít hogy 10ből 5ször hátba kerülve vagy mögém spawnoltatva lőnek le.
Káosz az egész...rohanj mint egy mérgezett egér vagy gubbassz be rgy sarokba de onnen is kiszed a többi mérgezett egér. Nem vagyok egy nagy kempelős de taktikusan szeretek játszani ami azt jelenti hogy egy ponton megállok egy 5-10 mp-re körülnézek és ha nem jön senki akkor nekiindulok...na itt tuti belerohanok egy tárba. Engem ma kifejezetten felcseszett. -
mettek
addikt
válasz
mcwolf79 #3076 üzenetére
Engem az jobban zavar hogy többször annyival előbb lát meg az ellenfél és így előbb tud reagálni hogy a löves gombot nincs sincs időm megnyomni....kalap fos de ahogy elnéztem még a nagy streamereknél is ez van. Pl Drdisrespect is anyázott párat pedig nem ma kezdte a cod-ozást.
-
-
válasz
mcwolf79 #2964 üzenetére
Ezt vettem észre, sajnos. Ezért nem játszok CoD-ban mást TDM-en kívül. Illetve a HC KC a kedvencem, de az sajnos még nem aktív.
BF-ben mondjuk más a helyzet, ott nagyon csípem a Conquest módot. Akkora térképen valahogy sokkal jobban adja ez a "foglalósdi", plusz kevésbé tűnik fel, h van a lobbiban egy-két idióta aki TDM-ezik. -
Laby
őstag
válasz
mcwolf79 #2584 üzenetére
Valóban elég okádék egy küldetés ez a pisztollyal öljél egy csomót, majd utána megint pisztollyal öljél miközben sight-ot használsz...
Az első feléhez ajánlom a Gun Fight-ot, ott sokszor amúgy is pisztoly csata van, de ha nem akkor is van esélyed ha jól tudsz helyezkedni. A Iron Sight-os bugyutaság meg szenvedés.
Valójában nekem ez a negatívum csak a játékkal kapcsolatban, hogy a küldetések nagyon rosszak. WW2-ben sokkal élvezetesebb és több küldetés volt, ezek inkább szenvedések csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest