- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a Playstation rendszeren megszerzett COD pontokat átlehet vinni pl Xboxra? Playstationon van megvéve a játék, Xboxon csak az ingyenes Warzone menne.
COD account oldalon nem találtam semmi infót erről, viszont azt látom, hogy egy COD account alatt van regisztrálva playstation/xbox/b.net profilunk, szóval nem értem akkor a COD pont miért nem közös.
Van erre megoldás? -
ProEvoFan
nagyúr
Bocsi ha volt már, de mostanában nem olvasom a topikot.
Mikor indul a második szezon? -
ProEvoFan
nagyúr
Shipment 5 vs 5 éjjel-nappal.
-
ProEvoFan
nagyúr
Fura ez a meccskereső' rendszer.Két körön át kurvajó voltam.Harmadik, negyedik körben szarrá daráltak, majd a kövi pár meccsen egálban volt a k/dm, aztán megint hirtelen király lettem kb két partin keresztül...ésígytovább'...ésígytovább'.........
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BusinessGuy #6606 üzenetére
Sokan aim assist nélkül tolják.Kilehet kapcsolni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BusinessGuy #6546 üzenetére
Tényleg van olyan szitu, ami a videóban elhangzik.
Nem tudom valós-e ez az egész, de nem felejtsétek el, hogy a Fortniteban is van hasonló megoldás, ami elősegíti a "mindenki élvezze a játékot, mert így több fogy a b.passból és a skinekből". Szóval nem elképzelhetetlen, hiszen pénzről van szó, ami felül ír mindent.
Amúgy leszarom van benne noob segítség vagy sincs, én szeretem a játékot pont így, ahogy van.Végre egy jó multi fps a Titanfall 2 mellett, amit tudok kontrollerrel játszani. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BusinessGuy #6517 üzenetére
Crashen ahol DOMon van a "B" pont melletti emeletes ház, na...ma egy srácba ajtón keresztül ott eresztettem bele egy full teli tárat. Megfelelő eszközökkel sok helyen átmegy a töltény.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
bulikavagyok #6461 üzenetére
Ez már csak ilyen.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem sem jönnek be az új pályák.
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi!
Rá is megyek.
-
ProEvoFan
nagyúr
"get kills while mounted"
Ez hiányzik az m4a1 gold felé vezető úton.Itt mit kell csinálni? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mcwolf79 #6088 üzenetére
Emlékszem anno a BF3ban behozták a Metro pályát, ami egy lineáris, a BF mapokhoz képest igen kicsi volt.A lényeg, hogy ezek a szerverek tömve voltak, de szó szerint. A játékosok valahogy vonzódnak ezekhez a kisebb, darálós pályákhoz.Nagyobb rá az igény, mint gondolnánk.
-
ProEvoFan
nagyúr
Még nem próbáltam az új mapokat, de eddig az volt a baj, hogy ez nem COD, itt nincs pörgés, meg túl nagyok a pályák....
Nem ellened szól, ne értsd félre. -
ProEvoFan
nagyúr
De felkurtam magam....elkezdem a kivégzést és a folyamat felénél lelönek...ilyen még nem volt eddig.
A másik meg a belelövök hármat (hallom fülesen ahogy megkapja) megfordul és kinyír.Nem, ne gyertek nekem a "menjek HCra" mert ez nem normális dolog.Folyamat >25 ping meccsekben vagyok.Ez nagyon idegesítő.... Ez miatt megy el a kedvem az egésztől... -
ProEvoFan
nagyúr
Én meg nem értettem miért tűnt el a k/d kijelző meccs közben...
[link] -
ProEvoFan
nagyúr
Ja, ne is mond.De tudod mit?Vegyék sokan, mert nekem ez a b.pass rendszer tetszik.A pályák ingyen vannak és ez a lényeg, a többi csak díszlet.
Mondjuk én is megvettem a sima b.passot, de csak azért, mert a kövi szezonra összejön az 1000 COD pont, így 3400 forintból megvan a két szezon. -
ProEvoFan
nagyúr
Megvettem a b.passt...elég sokáig tartottam magamat...
de nem bírtam ki.
-
ProEvoFan
nagyúr
Agyamra megy mikor belelövök kettőt, rám néz és szarrá lyukaszt..
-
ProEvoFan
nagyúr
Nerfeltek az rpgn?Nem adja úgy, mint eddig.
Kemper geciket támogatják? lol -
ProEvoFan
nagyúr
Mindenki megvette a b.passt?
Fiamnak mikor Fortniteban kér pénzt a b.passra, minden alkalommal elmondom a negatív véleményem erről a rendszerről - persze mindig adok neki pénzt - meg mennyire felesleges skinekre pénzt költeni, attól úgy sem leszel ügyesebb...stb...
Erre az MWbe is betesznek egy ugyan ilyen skin örületet.Ezek után hogy vegyem meg? -
ProEvoFan
nagyúr
Megnéztem a tier vonalat.Ami fölött nincs ott, hogy free, annál a tiernél hiába érem el a szintet, nem kapom meg az itemet ha nincs battlepassom?
A drágább battlepassnál csak annyi a különbség, hogy ad +20 tiert? -
ProEvoFan
nagyúr
A szezon kezdetével mi marad meg az eddig megszerzett dolgokból illetve mekkora szintről kell majd kezdenem?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #3604 üzenetére
Szerintem ps4.Ott van a legnagyobb játékos bázis.Kb nagyobb, mint a két másik platformon összesen.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Csokishurka #3427 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Acheron #3292 üzenetére
Aim Assist így működik konzolon.
[link]
Elhiheted, ha béna vagy kontrollerrel, akkor ez nem sokat segít.Tapasztalat.Az elején nagyon béna voltam, 0.5 k/dról jöttem fel 0.86ra.Persze ez a teljesítmény nem nagy "szám", de tőlem, aki mindig rinyált ha a kontrollerrel való multi fpsről volt szó, eléggé megvagyok magammal elégedve és lesz ez még jobb is. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3255 üzenetére
Fülesen játszok, sokszor hallom a lépteket, ki honnan jön.Nem egy killem van így.
-
ProEvoFan
nagyúr
Rekord, rekord hátán.
-
ProEvoFan
nagyúr
A magyar IGN 7 pontot adott az MWre...nagyon nem értek vele egyet.Számomra a Titanfall 2vel egyetemben az utóbbi évek legnormálisabb multis lövöldözős játéka. Negatívumok közt említi az "öncélú brutalitás a kampányban".
Ezt nem tudom hova tenni.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
PS4en ill TVn eddig hatalmas csalódás az egér irányítása....vissza is tértem a kontrollere, jobban is megy vele a játék.
A játék kurvajó lett.Eszméletlen hangulatos a multi.A pályák kialakítása tesztik.HyperX Stinger fülesen nagyon erőteljes a hangzás.
Kilenc meccs alapján eddig megvagyok elégedve. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP #2263 üzenetére
Megvettem én is.PS storeban, digitálisan... úgy sem fogom eladni vagy mikor erre sor kerülne, már a kutyának sem kell majd.
PSN ID: ProEvoFan_hun
Vegyetek fel bátran, egérrel fogom játszani, cross playben.
Még ismerkednem kell az egér+TV párossal - fogalmam nincs milyen lesz így játszani, kicsit tartok tőle - de utána szívesen csatlakozok PH partyhoz. -
ProEvoFan
nagyúr
Béta alatt próbálta valaki ps4en egérrel játszani?
Milyen volt az irányítás?Mintha PCn játszanál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged