Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Snipertől rettegek...nem fekszik egyszerűen.BO4-ben is az hiányzott csak,a többit kimaxoltam.Mondjuk majd jönnek itt is biztos a vehető skinek,majd inkább veszek valami frankót.MP5-ből már csak a 800 kill vagy mennyi kell asszem,az lesz az első goldom.Jó cucc.Bár most AK fan lettem
Nehogy nerfeljék azt is mint az M4-et.Bár igazából a játék maga a lényeg,meg a kill+objektíva.Ha mellé még valami gyűlik is,az nem gond
Meghát még csak 2 hete nyúzom,mit akarnék mindent...ígyis túlvagyok már 200 meccsen.De jó tolni,azért lehet változatosan.Csak azt bánom,hogy az operátorokhoz single meg coop kell,és nekem az nem akarós eddig.A 25 kivégzős OP-hoz már csak 2 kell
Egyébként sajna igaz,hogy a vékonyabb,ruhátlanabb OP nehezebb célpont,valóban kisebb a hitbox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED monitor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nehogy nerfeljék azt is mint az M4-et.Bár igazából a játék maga a lényeg,meg a kill+objektíva.Ha mellé még valami gyűlik is,az nem gond
Meghát még csak 2 hete nyúzom,mit akarnék mindent...ígyis túlvagyok már 200 meccsen.De jó tolni,azért lehet változatosan.Csak azt bánom,hogy az operátorokhoz single meg coop kell,és nekem az nem akarós eddig.A 25 kivégzős OP-hoz már csak 2 kell