- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mi ez a 100 megás update a még el se indítható játékra?
-
k-adi
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2197 üzenetére
jaaaaaa szóval igazából egy adidas cipő miatt megy a rinya?? na már mindent értek
jo gammmmmát sok hecccsátot
-
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #2188 üzenetére
Az enyémet nem veszi el. Pár órára a várt megjelenés, holnap már tuti tolni fogom, akinek már ma van ehhez szerencséje, élvezze, nem sajnálom tőle
Ez már így maradt, a lényeg, hogy holnaptól a legjobban kiélvezze mindenki a játékot - nagyon bízom benne, hogy olyan jó lesz, amilyennek sokan vártuk. Ez a mondás jelmondatnak is jó lenne egy PH csapatnak, Chill & Play
-
Corpuscle
őstag
Nekem tetszett a story. Régen játszottam Cod single-t, lehet azért is élveztem ennyire. Vannak nagyon jó részek. Jöhet a multi. Petya! Ez így elég spoiler mentes volt remélem.
-
KaitouP
nagyúr
Érthető, holnap nekem is munka 14-ig, ráadásul hivatalban dolgozok, és a héten kezdtem...
Szóval, bár nem lett volna rossz, de a szabadság sem jöhetett szóba. Munka után meg a barátnőm az első, aztán minden más.
Emiatt nem is panaszkodom, régóta nem a gaming a prioritás, és ez számomra így a legjobb.
(De azért a global launch akkor is mehetett volna egyszerre...
)
-
KaitouP
nagyúr
A (fél-hivatalos?) indulást követően nyomban egy rahedli írás született charlieINTEL -en is (innen dolgozok ha információszerzésről van szó (kivéve ha oriic ír Gamepod -ra
), hiteles külföldi forrásnak tekinthető), a legtöbbje töltelék cikk, ezeket nem linkelném, mindenki fedezze fel maga a játékot.
A teljesség igénye nélkül viszont egy-két írás, ha valaki olvasni szeretne, és még nem kezdheti el a játékot:
Fegyverenként 103 festést szerezhetünk: [link]
Modern Warfare PS4-exkluzív Survival mód részletek: [link]
Theater módot egyelőre nem tartalmaz a játék: [link]
2XP tokenek működése a játékban: [link] (ez számunkra azzal, hogy itthon nem forgalmaznak ilyen kódokat tartalmazó terméket, annyira nem releváns)
Akár 71 szinten keresztül fejleszthetjük a fegyvereinket, ami rengeteg kiegészítőt jelent: [link]
Mission Challenge -k működése a játékban: [link]
A Quick Play rotációból kikerültek az éjszakai pályák: [link] -
N@idia
őstag
válasz
KaitouP #2188 üzenetére
Igazság szerint én pénzt sem adtam érte, mert a kártya mellé volt ajándék a játék, de konzolra előrendeltem, de aztán igy hogy pc-re megkaptam lemondtam a konzolos változatot. Szóval én abszolút nem panaszkodok, hogy holnapig kell várnom arra, hogy játszani tudjak vele, bár a hajnal 3 is csábitóan hangzik, de a főnököm nem örülne, ha játék miatt nem mennék be dolgozni nem beszélve a csajomról is akivel a hétvégén kéne találkoznom, de hirtelen lázas lettem ez a fránya téli időszak is folyton bekavar, pont a játék megjelenésekor a nők ezt is nehezen értik meg...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #2178 üzenetére
Valóban, és valahol ez az egész egy kicsit gerinctelenebb mint az xy időre szóló exkluzivitás. Persze nem arról van szó, hogy ne bírná ki az ember, mert nem vagyunk már gyerekek, szimplán az a frusztráló az egészben, hogy nem egyenlően vannak kezelve a játékosok, holott mindenki kisebb eltéréssel, de ugyanannyi pénzt adott a produktumért. Ez van, azért ne hagyjuk, hogy ez vegye el a kedvünket. Chill & Play.
-
KaitouP
nagyúr
-
yagami01
aktív tag
Igazán lehetett volna hosszabb a kampány... ( tudom, hogy multin van a hangsúly, de nekem minden játékban fontosabb az egyjátékos rész ) Legalább 1-2 órával. Na mindegy.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2184 üzenetére
Örülök hogy tudsz játszani. Én nem váltottam régiót. Én meg várom a holnapot. Ugye van ez a cipos nyeremeny játék az első 300 játékos elér egy bizonyos szintet. Ez akkor lenne fer ha mindenki egyszerre kezdene el játszani. Na mindegy. Ma nyomtam a fortnite ot holnaptól cod. Jo játékot mindenkinek. Akinek van párja közölni vele ez most pasis hétvége. Természetesen kivételek a hölgy játékosok, nekik is sok sikert. Mindenkinek jo játékot. Találkozunk a csatatéren. Ha valaki partiba jönne velem : ManoHun nem vagyok kezdő de profi sem. 🤟😴
-
Hosszú évek óta végre egy faxa CoD. Az utolsó kettő is első napos vétel volt, de egyikkel sem játszottam 15 óránál többet. Ebbe szerintem ma meglesz a 10 órám.
A városi pályák nagyon adják (London, Pertograd), és az Euphrates Bridge is ultra hangulatos, plusz az éjszakai pályák is jók lettek. Egyértelműen sokkal szebb One X-en mint a béta volt - nekem ez sokat számít. Ja! És nem tudom, h a bétában volt-e realism mode, de itt instant a kedvencem lett.
Az egyetlen probléma, h elég kevesen játszanak még, nincs tele minden lobbi. Be is kapcsoltam, a crossplay-t, néha elég vicces volt az arányÉs egyszer felkerültem a lista tetejére is. Ez elég nagy szó, mert amúgy viszonylag pancser koca játékos vagyok.
Az igazságtalan startért panaszkodóknak: Igazatok van, érthető a panaszotok, de ez nem a játék hibája. Xboxon minden játék hamarabb indul ezzel a kis trükkel.
-
-
RazoR
veterán
Hosszú évek óta az első COD amit várok, az előzőt is megvettem a BR miatt de van benne kb. 3 órám. Várom a holnapot!
A játékoslista csak nekem nem egyértelmű, hogy hogyan lehet feliratkozni?
-
Acheron
őstag
Uhh, háromig igen nehéz lesz várni (nem mintha máskor nem lennék fel addig, de most kínosan sok idő...
) de muszáj ma (holnap) belenéznem...
(#2149) GhostPetya:
Ez teljesen érthetetlen számomra. A bétánál sikerült nagyjából egy időben indítani, az éles induláskor meg... Én nem sajnálom mástól a jót, de ha pl (PS exklúzív tartalommal hirdetett játék ellenére) egy másik platformon már órákkal előbb játszható, míg azok, akik minimum ugyanannyit lecsengettek érte, csak nézik, hogy más már "élvezkedik", akkor az kissé zokon esikVajon milyen technikai gátja van 2019 -ben, hogy minden platformon egyszerre indulhasson a játék? Mindegy, várom a három órát, addig tolok még pár óra MW2 -t
(#2162) redhunter:
Na, az beteg
(#2171) KRoy19
Engedd már el a témát, kérlek. A PH fórumok egyik legnagyobb értéke az önszabályozás, én a magam részéről örülök, hogy a topicnak van gazdája (és van gazdája). Nem olvastam ama ominózus kommentet, nem tudom ki ellen és hogyan szólt, de a kiemelt tartalmat látva ennél sokkal kulturáltabban is meg lehetett volna fogalmazni ugyanazt a véleményt - és nem fájt volna kevésbé...
-
yozsee11
aktív tag
-
Chereiose
addikt
PC n nem éjféltől lehet tolni már? :U
-
redhunter
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2167 üzenetére
Soha nem nézek bele olyan játék végigjátszásba amit ki akarok én is játszani, 6-7 óra háááát
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
redhunter #2165 üzenetére
Tudom ám.
Szerintem egy 6-7 óra elég, persze nem baj, ha hosszabb, csak ne legyen unalmas.
(#2166) k-adi: Szerintem a mi problémánk az, hogy az Acti még azoknak kedvez, akik fű alatt szerezték be a játékot vagy trükköznek, a többi normális vásárlót meg várakoztatják, mikor töknyóc lenne ha már őket is engednék játszani.
A spoilerezést meg még csak véletlenül se kezdd el.
-
redhunter
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2164 üzenetére
Nem is azért irtam ,én bele sem néztem csak az időtartamra voltam kiváncsi hogy mennyi
-
redhunter
senior tag
youtube-on már van ps4 kampány végigjátszás video
-
-
mettek
addikt
válasz
DrTechnoid #2154 üzenetére
Lehet pc-n is elindulna ha vpn-nel beallítanád Új Zélandot. Régen battlefield megjelenésnél mi is ezt csináltuk hogy hamarabb játszhassunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DrTechnoid #2154 üzenetére
Xboxon.
-
soo277
őstag
válasz
SH4D0W2011 #2150 üzenetére
Hát de tényleg,valaki holnap estére már maxos lesz
-
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #2150 üzenetére
Pedig nekünk kellene hamarabb, hisz 4500-al fizettem többet a digitálisert, mint ha, lemezen vettem volna meg boxra
-
KaitouP
nagyúr
Most már világos hogy hogyan lehet az, hogy a leaderboard-on az első 100.000 (vagy több) játékos lehetetlen módon előbb van mint bárki más ---> előbb kezdte el a játékot. Ezt ugyanúgy unfair-nek tartom mondjuk másokkal szemben, nem igaz hogy nem lehet mindenhol egyszerre elindítani a szervereket, és a hozzáférést odaadni a játékhoz.
-
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok #2145 üzenetére
Settings-Accountnal van
-
-
Zjunior
veterán
Crossplay hol kell offolni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na fél órát nyomtam veteránon, hát nem könnyű így továbbra sem, de tetszik. Jó lesz ez.
-
Lehet, h csak placebo, de One X-en sokkal szebbnek tűnik a multi mint a bétában. 10 perc teszt után a kampány is tetszik.
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok #2137 üzenetére
-
-
Corpuscle
őstag
Xbox-on elindult.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elindult a játék Xbox-on.
Digitális változat, régiót Új-Zélandra állítva indul a játék.
-
mettek
addikt
válasz
venom8888 #2126 üzenetére
Fura hogy nem hallottad még. A korosztályomban (30-as) többektől hallottam és néha én is mondom. Ez egy viccesebb nyomatékosítása a mindennek. Pl én mindennel foglalkozom, mindennel is.
Hogy honnan indult nem tudom de beette magát a szlengbe, mint anno a ne oltsál.
Na de hogy témánál maradjunk pc-n akkor hajnali 3 az indulás?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
zoltannagy #2122 üzenetére
Nem sajnos, még megy a visszaszámlálás, 12:32 perc.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #2120 üzenetére
Okés, köszi
Ja, hogy próbáltad már?
Jó lenne ha délután még is csak lehetne, bár én a munkából csak 18 óra után érek haza, de azért megnézem majd hátha. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
zoltannagy #2119 üzenetére
Igen, elvileg éjféltől már indul konzolon.
(Én titkon azért reménykedtem, hogy mától játszhatunk digitálisan is, ha már a tisztességtelenül hozzájutóknak kedveztek, de nem...
)
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Van esély rá szerintetek, hogy 00:00-tol lehessen játszani? Akkor megvárnám
Már le van töltve a játék (Xbox) bár tegnap is jött egy Update rá, így sem kevés GB. már.. -
KaitouP
nagyúr
Kedves Fórumtársak! Nemsokára megjelenik, és mindenki számára játszhatóvá válik a széria újabb, nagyon várt darabja.
Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy ügyeljetek arra, hogy a játék sztorijára vonatkozóan kerüljétek a spoilereket, használjátok a spoiler taget! (Most nem látom jól, de ha nincs, akkor majd kérvényezek.)
Mindenkinek nagyon jó szórakozást kivánok, találkozunk a csatatéren!
-
BandiHUN
veterán
válasz
bulikavagyok #2114 üzenetére
Tuti nem,én mindent is ott vettem,ami Battlenetes cumó
Még a pontokat is a BO4-hez,avagy pl.volt a Salute pack,amivel az amerikai veteránokat lehetett támogatni pár egyedi dologért cserébe,az az EU-ban nincs is.X év alatt eddig senki nem problémázott...csak a shopnál kell vigyázni,mert nem minden módon marad az us-en,hanem átvált az EU-ra.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #2114 üzenetére
Rosszabb esetben nekem ma 6ig kell varni SG miatt.
-
-
Zjunior
veterán
Uj Zealand region holnaptol jatszhato a cod xboxon?
Tudja valaki? -
pilu01
senior tag
Vicc Off!
Kérnék akkor némi segítséget! Se bankártyával, se PP-al nem tudok jelenleg fizetni technikai okok miatt, csak kp.-val (technikai ok: asszony látja).
Ha valaki vállalná, hogy küld nekem egy kulcsot, annak befizetem a számlájára az összeget, természetesen előre!
Tehát kéne egy ráérő megbízható személy, aki segítene egy öreg harcosnak! -
pilu01
senior tag
Üdv Urak! Lehet kulcsot küldeni ajándékba?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- Flint 2 OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest