- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyan ez van nálam is és ki is kapcsoltam inkább. Tudom merész amit most írok. De olyan jó lenne egy olyan cod amibe nincs airstrike és jó helyre spawnol. Csak a kill számítson és semmi más.. Nincs semmi plusz segítség. Annyira bosszanto hogy a spawn berak airstrike alá vagy berak 4 enemi közé. A kempelesre meg be hoznám a büntetést.
-
RazoR
veterán
Ez a TDM egy rossz vicc, az egész csapat kempel, várják az ablakokban vagy a sarkokban a potyafraget, vagy a másik verzió, hogy befordulok egy sarkon és 3-an jönnek velem szembe.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Maxxy10 #4183 üzenetére
Ravaszok legrövidebb-, analóg karok legpuhább állásban (rövid karokkal, rajta egy keskeny magasító). Alul két kar (futás, melee). Xbox accessories-ban az analóg karok alapállásban. Ha aim assist-ot használsz a játékban, az “elcsalja” (target-nél belassítja a keresztet) a beállítást, úgy vettem észre.
-
Mr X
veterán
Hát én ehhez béna vagyok. Úgy szednek le folyton, hogy nem is látom, hol voltak, reagálni sincs időm.
-
Maxxy10
addikt
Aki Elite S2 kontit használ, feldobják milyen beállításokkal lett a legjobb?
-
-
tévelygő
aktív tag
Sziasztok!
Újabb megoldást találtam az akut játékból kilépésre.
Amennyiben valaki kompromisszumképes és játszani szeretne annak nyújt lehetőséget. Nálam működik egyenlőre,de mind tudjuk ez akár ideiglenes is lehet.
Lényeg az lenne,hogy az beállításokban az FPS értékét bekorlátozzuk. Unlimite-ről próbaképp 60 FPS-re állítottam így mint látható a processzorhasználat 100%-ról 93 %-ra csökkent még HIGH resolution értéknél is. ha a resolution értékét Normálra állítom akkor akár 70%-ra is csökkenhet a processzor felhasználás. Lehet ezekkel az értékekkel játszani kiindulásnak elég.CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz
-
Segal
veterán
A longok a buszos és a villamosos pályán nagyon jól csinálhatóak. Tehát az egyik villamos végétől a másik villamos végéig lősz. A buszosnál meg beállsz a buszok közé és onnan kapkodok az enemyt.
A mountos az passz azzal én is szívok. Sajna annyira nem vonz az arany skin hogy ezzel sz*pjak. Most inkább a kivégzésekre mentem rá mert van egy ilyen feladat is meg ugye az a b*szo operátor is így szabadítható fel.
Jelentem meglett
Viszont egy kérdés. Amelyik operátort nem valami darabszámhoz közik hanem azok a western meg eater stb. operátorok hogy szabadíthatóak fel? Mit kell csinálni? -
dombi81
senior tag
Ebben a játékban egy kellemetlen dolgot tapasztalok, az pedig a spawn system. Gyalázatos, hogy ezt még miért nem javították eddig.?
-
Kanczy
veterán
Ti hol csinálnátok a mounted és/vagy long shot "küldetéseket" M4-gyel?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
spanglee001 #4172 üzenetére
Marksman rifles kategória.
-
spanglee001
addikt
melyik fegyver a számít dmr-nek?
-
Acheron
őstag
Tegnap az új Geforce driver telepítése után egyszer nekem is lefagyott. Ami változott a meghajtó kívül, hogy a sima Home Theater helyett a Dynamic Home Theaterre kapcsoltam. Visszaáltam a Home Theaterre inkább. Fogalmam sincs volt -e közé hozzá, utána ugyanúgy nem volt fagyás, mint ahogy eddig sem volt egyszer sem.
-
Kanczy
veterán
Most csinálom az attachment nélküli + guggolós M4 skint, és 3 meccs alatt -50-be mentem... bele fogok dögleni
-
jegenye77
addikt
Ezt elhiszem és igaz is.
Az is lehet, hogy csak én vagyok már túl öreg és türelmetlen a pc vel való szórakozáshoz
Bár, ahogy írták nem mindenkinél jelentkeznek ezek a problémák.
Nem is játszom már annyit mint korábban. Napi vagy két naponta egy - másfél óra game megy. Ezt viszont úgy szeretném, hogy leülök a gép elé és 2 perc múlva játszok is és nem lép ki, nem akad meg, nem kell frissíteni semmit -
Wans
aktív tag
válasz
KaitouP #4162 üzenetére
lehet. én viszont hülyét kapnék, ha egy call of dutyt nekem 60fps-el kellene játszanom. anno a régi gépemen a bf3-nál 60-70fps-t tudott produkálni. hát azzal sem játszottam sokat, mert hányingerem volt tőle. 100hz-n CRT monitoron 90 fps-el játszottam az mw2-t stabilan, ami akkor iszonyat jó volt, de ma már, az is kevés lenne, amikor van egy 180hz-es monitorom (bár ehhez a játékhoz csak 144hz-en használom most már én is 144es fps lock-al). szóval, ha most váltanék consolra, az nekem csak visszalépés lenne. ha tudná hozni ugyanazt a szintet, mint a pc ugyanezen az áron, akkor azt mondanám én is area váltanék, de teljesítményben még mindig sokkal hátrébb vannak. Ahogyan LorenzoHUN kolléga leírta, nálam sem jelentkeznek azok a hibák, amiket itt soka leírnak. Egyedül a BattleNET az ami még egy kicsit gyerekcipőben jár, de azt is fejlesztik majd.
-
ralfee106
tag
Aki szeret domizni felvehet ha akar: battlenet: HUNPetya#21561
-
BandiHUN
veterán
válasz
jegenye77 #4158 üzenetére
PC-n is kell oka legyen,hogy szívnak vele...én emiatt a gém miatt vettem egy I5 3570K félgépet 16 giga rammal(38K) ,kellett már az s775 lecserélése...1050 TI van mellette,és közepesnél jobb beállításokkal csak játszom,70-80 fps van,és semmit nem tapasztaltam abból,amiket írnak,még Wint se telepítettem újra,csak bedobtam az új belet,semmi tunning,és minden szép,jó.
Nem értem a küszködőket...
-
KaitouP
nagyúr
Az 5 legjobb MP7 loadout: [link]
-
jegenye77
addikt
-
sanya53
aktív tag
válasz
venom8888 #4156 üzenetére
Tegnap háromszor totális fagyás fél óra alatt. Az utolsó kilépésnél kék halál volt. Nem gondolnám, hogy gyenge a gépem, de minden lehetséges.
A kép is homályos, úgyhogy messzire nem nagyon látok, nagy figyelmet igényel így a játék, ha nem omlik össze 10 percenként. A frissítés előtt semmi gáz nem volt néha lefagyott 5 mp-re aztán ment tovább, de most totál bezár a játék. -
mcwolf79
veterán
Aki COD bu*i az jövőre vegyen konzolt. Tavaly ugyanez volt a BO4-nèl is , akkor is el lettem hajtva melegebb èghajlatra. Sajna ez van. Egér és billentyűzet már támogatott, szóval ez nem kifogás. Nem lehet az RTX-re recskázni ,nincs 120 fps, de legalább működik.
-
sanya53
aktív tag
válasz
dombi81 #4124 üzenetére
Idáin nekem sem volt sok problémám vele, de ez a patch most be tett neki.
Gépem: ASUS PRIME X570-P, SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G, RYZEN 7 3700X, EVGA 850W GQ 210-GQ-0850-V2, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX 3200C14 / 8.8ns 2x8GB, Logitech G910 , Logitech G903, 2xSamsung 970 EVO Plus 500GB, WIN10 -
Segal
veterán
válasz
SH4D0W2011 #4145 üzenetére
Vagy a red dot. Azt is ki kell számolni
-
k-adi
nagyúr
Na bízzatok benne karácsonyra azért csak összepeccselik ezt a remek művet
mégiscsak kell valamit tenni a fa alá..
-
KaitouP
nagyúr
Kint van az összefoglalóban a Trials szekció működése: [link]
-
WaterWave
veterán
jöhet az 1.09
-
shotika
őstag
válasz
Dave567 #4123 üzenetére
Egy proci csere nálam elég macerás lenne, mehetne a levesbe az alaplapom és vszeg a ramom is, 100ezer alatt nem úsznám meg a cserét. De akkor is, a követelmények között nincs oda írva, hogy a játék stabil futtatásához 8 mag kell, ha így lenne és ezt tudom, nem veszem meg a játékot. De jelen esetben én sehol se láttam ilyet feltüntetve.
-
dombi81
senior tag
válasz
Dave567 #4129 üzenetére
Valóban nem, az új grafikus motor követelményei és a Win10 egyre inkább nagyobb teret való hódítása lehet a háttérben. Ez a program nem félkész, készen van. Csak épp finomhangolják a régebbi hardverekre és softwarekre is. De legalább foglalkoznak vele, majd megoldódik.
-
Mr X
veterán
Hajnalban vettem meg, letöltöttem, azóta szívok vele, hogy meccsenként megfagy, a single meg kb. félóránként.
Redditen találtam a dx11 kapcsolóval indítási módszert, azzal nem jött elő, de jóval kevesebb fps-t kapok.
A másik tipp a textúra felbontás lejjebb vétele normal-ra, ezzel két meccs lement fagyás nélkül, de még tesztelem.
-
dombi81
senior tag
-
Dave567
addikt
válasz
dombi81 #4120 üzenetére
Persze, mert Atom géped van, ne szórakozz....
És igen, tesztelni kell a játékot, ha jól tudom a Bétában is csinálta már, nekem nem nagyon volt gondom.
De a játékok többségének már kevés a 4 mag, 7700k váltottam, 9700non K-ra, még nem próbáltam így a gémet, decemberig várok vele, meg kell ssd is. -
sanya53
aktív tag
30 perc alatt háromszor zárt be a játék, utoljára kék halál volt.
Mára ennyi, kezdem utálni ezt a trágyát. -
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #4086 üzenetére
Értem én, de akkó mé ajánlott?
Ajánlott gépigény:
Operációs renszer: Windows® 10 64-bit naprakész frissítéssel
Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD Ryzen R5 1600X
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 vagy AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 – DirectX 12.0 kompatibilis rendszer
Memória: 12 GB RAM
Tárhely: 175 GB szabad tárterület
Internet: Szélessávú internet kapcsolat(#4069) tévelygő
egyre több és több!(#4059) venom8888
ha van ötleted szívesen fogadom. De én már mindent is kipróbáltam. -
törölt tag
válasz
shotika #4110 üzenetére
Jogos a felháborodás, bár én esténként mindig jókat játszok.
Egyszerűen nem készült fel a blizzard battle szarság ennyi emberre.
Túlterheltség miatt van a legtöbb probléma. Visszasírják még a steamet.(#4114) shotika
Internetes játék, valószínű lanon nem lenne ennyi hiba.
Végigkísértem a kodot ,az utólsó pár falról ugrálós gyerekjáték kimaradt, de nem volt ennyi gond azokkal. Steam. -
shotika
őstag
válasz
#15779328 #4109 üzenetére
Nem mondta senki h nem dolgoznak rajta, csak teny h nem lett rendesen letesztelve megjelenesig.
Egy 1 evre tervezett jateknal nincs 100%ig keszen, az neked belefer? Nem a balanszolgatas a problema, hanem a jatekelmenyt sulyosan befolyasolo hibak - mar ha beszelhetek egyaltalan jatekelmenyrol, mivel eddig nem volt 2 olyan nap amig rendesen futott volna. -
KaitouP
nagyúr
Állítólag jönnek vissza a szerverek, érdemes csinálni egy restartot.
-
shotika
őstag
válasz
#15779328 #4100 üzenetére
Kanczy meg is valaszolta, de feltennék nehany kerdest, szerinted normalis az hogy a megjelenes utan 1 honappal ilyen problemak meruljenek fel egy tripla A (ár)kategorias termek eseteben? Hogy szetfagy a jatek? Hogy szaggat a menu? Hogy minden alkalommal ujra letolti a shadereket? (Ami egy ssd-n is also hangon 20 perc kb)
Itt nem apro hibakrol van szo (az belefer, csak az nem hibazik, aki nem dolgozik), hanem arrol, hogy a hajo, amit vettel, barmikor elsullyedhet. -
törölt tag
Van egy játék amit leteszteltek pár száz, vagy ezer emberrel és rendben működik, jön az open beta, letesztelhették százezer emberrel és ezt kell-azt kell javítani rendben. Jön a kiadás napja amit tudtak javítottak, amit nem azt is folyamatosan javítják. Nem mondhatod, hogy nem dolgoznak rajta, mert hetente jönnek a patchek. Ez egy multira kihegyezett játék, ami sosem készül el 100% -osan hogy mindenkinél jó legyen, rengeteg dolog befolyásolja a netes multis játékot, arról nem is beszélve, hogy több millió különböző konfigos géphez kell igazodniuk. A konzolosoknál könnyebb lehetne a dolog, de biztos beleszól hogy egybeeresztettek minket.
-
KaitouP
nagyúr
Gond lehet egyes régiókban a játék szervereivel, egyelőre az Activision Support nem nyilatkozott.
-
Kanczy
veterán
válasz
#15779328 #4100 üzenetére
Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de szerintem onnantól, hogy a tervezett funkciók rendesen működnek, nincsenek benne gamebreaking bugok, és rendesen van optimalizálva. Ezek nem véleményes, hanem ténykérdések. Ha ezek megvannak, szerintem akkor lehet egy programot / játékot 1.0-nak hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest