- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
No, én még csak most értem gép elé, pedig azt hittem, már délelőtt tolni fogom. Azt hiszem, kampány, multi lesz a sorrend nálam, mert bár viszket a tenyerem jófajta multi meccsekre, egy kis belerázódás a környezetbe nem fog ártani. Hátha addigra a kemping szakosztály is átalakul némiképp (bár sokkal inkább kemperek legyenek, mintsem csalók)
-
WaterWave
veterán
válasz
bulikavagyok #2291 üzenetére
miért elérhetetlen?
-
juve600
nagyúr
[link] 47 euro PC-re
-
Deck
titán
PS4 PRO-n vagy XBOX One X-en néz ki annyira jól (nyilván nem) vagy hasonlóan a játék mint PC-n? PC-n RTX-el fullon valami elképesztő. Konzolon HDR-el vajon? Ezt csak mint kíváncsiságból kérdem mert még nem találtam összehasonlító videót.
-
-
Jakesz
addikt
Spec Ops meg Survival érdekel valakit? Oda keresnék játékosokat.
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
elindítom a játékot és olyan sercegés megy a zene alatt h nem bírom fejemen tartani a fülest. Egyedi probléma lehet?
Új NV driver van fent. Más programnál nincs semmi probléma.
Ötletek? -
WaterWave
veterán
ps4-en próbálta már valaki a 32-32 es játékmódot? Pár szóban milyen?
-
Hikvision
senior tag
Elég jól sikerült az optimalizálás, i7 9700K + RTX 2080 Minden Maxon, 2560x1080 és kiakasztja a 144Hz-es Monitort, mondom bekapcsolom a csoda Ray Tracing-et, hogy megegye a kártyát, aztán elsőre nem történt semmi, mondom fura, utána újraindítottam a játékot, és pályától függően 95-144 fps-t tartja a gép.
-
-
törölt tag
Még csak bő egy órát tudtam belerakni, de hozza a régi cod multi érzést. Eddig tetszik.
-
L_ajos
őstag
Yogsara #21730 - játszunk skacok
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2277 üzenetére
MP5, kiló 141 és M4. M4 nagyon pirit szerintem eddig a legjobb fegyver. De ennyi ablak patkány kempelőt rég láttam egy helyen. Ezek bujocskaznak inkább. Menjen át BF be ott a menő nem itt.
-
Plafoon
tag
Jó a sztori? Megéri Kitolni?
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
KaitouP #2263 üzenetére
Megvettem én is.PS storeban, digitálisan... úgy sem fogom eladni vagy mikor erre sor kerülne, már a kutyának sem kell majd.
PSN ID: ProEvoFan_hun
Vegyetek fel bátran, egérrel fogom játszani, cross playben.
Még ismerkednem kell az egér+TV párossal - fogalmam nincs milyen lesz így játszani, kicsit tartok tőle - de utána szívesen csatlakozok PH partyhoz. -
oriic
HÁZIGAZDA
Valamiért a robbanások egy ilyen fekete négyzetként látszódnak csak. Roppant zavaró.
-
Shadowfax
addikt
Ez most komoly, hogy nincs Ground war?
Erre vártam a Beta óta...
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
HaZsolt #2270 üzenetére
Itt próbáld: https://profile.callofduty.com/promotions/redeemCode
-
Corpuscle
őstag
A napi acsi nálam bugos volt, nem számolta. Újraindítás segít.
-
HaZsolt
őstag
Elorendeoi bonus dlct es a double xpt hol valtjatok be? Ps storeban nem lehet.
-
soo277
őstag
jaajde állat singlibe ez a gázos pálya,mikor két gyerekkel mészz ááááá nagyon fasza,tetsik
-
KaitouP
nagyúr
Megérkeztek a játék első értékelései: [link]
-
Csokishurka
őstag
Nektek nem lép ki pcn a játék csak úgy random?
Pár alakalommal beállt a kép 3-4 mpre majd kilépett, de mostanában csak simán kilép 2-3 meccsenként, rohadt idegesítő.
Ati rx570, valaki másnál is előfordul? -
törölt tag
Ha már oric-nak ennyire tetszett, akkor most megvásároltam szépen én is PC-re
. Nagyon rég volt már ilyen. Legutóbb a humblebundliban behúztam a cod wwii-t és tetszett.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
DrTechnoid #2200 üzenetére
Bekerültél: [link]
Gyertek, jelentkezzetek bátran a listára!
-
KRoy19
őstag
Na át nyomtam a tv-re ott bele tudok menni a grafikai beállításokba, de ha a monitorra rakom akkor az istenért sem. (4K Samsung TV és 144hz-es Samsung monitor)
WTF? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Corpuscle #2253 üzenetére
Leszek igen. Csak előtte ránézek még Spec Ops-ra is.
___
Btw, a sztorihoz:
Ez a kis csavar a végén, hogy időben a COD4 előtt járunk egy alternatív világban tetszik nagyon, de remélem egy esetleges folytatásban nem simán a COD4-et kapjuk meg ilyen köntösben, de a full régi sztorival, mert az úgy kevés lenne. -
KRoy19
őstag
Na bekapcsoltam a játékot PC-n. Nem vagyok elragadtratva az élménytől. Kezdve azzal, hogy a menü 3 másodpercenként megakad, és folytatva azzal, hogy a grafikai beállításokra ha rá akarok menni, akkor szimplán kidob az egész menüből.
-
Deck
titán
válasz
takogeri33 #2254 üzenetére
Nem PC-n játszom.
-
lowzor
veterán
Valakinek még előjött ez a dev error 6065?
-
válasz
ProEvoFan #2244 üzenetére
Ez nem igaz, xbox360-as időkben alig találkoztam kemperrel cod-ban, pedig akkor nagyon sokat játszottam, az utóbbi években lett egyre borzalmasabb a helyzet, és nem csak itt, a bf pl hatványozottan rosszabb lett ilyen szempontból. Nem tudom kit szórakoztat az hogy beül valahova, nem csinál semmit csak 1 pontot néz, és aki elé rohan azt lelövi, de kedves egészségére, biztos nagyon jó virtuális játékélmény lehet.
-
Wans
aktív tag
Sziasztok!
Én is elkezdtem ma tolni az ipart PC-n, nekem is nagyon tetszik, reggel 8-tól egészen most délután fél 3-ig ki se kapcsoltam.A játék sebessége jól van eltalálva. A grafika nekem nagyon tetszik, főleg, hogy a bétához képest itt már teljesen ki lehet kapcsolni a film grain-t. Jól van optimalizálva, nem akad. Talán a mappoknak száma, (amiket eddig bedobott), az egy kicsit kevés, illetve talán van egy map, ami nekem nem tetszik. Három dolgot hiányolok eddig. Az egyik az FFA, ami eddig alap volt a cod-okban, valamint a régebbről ismert demolition. Továbbá nem tudom, hogy a ground war móddal mi lett? Ezt leszámítva nekem is nagyon tetszik a játék.
-
Hublot
őstag
Nekem nagyon tetszik a játék. Sok a kempingelő sátrat verő játékos így esek kelek de még így is szuper.
Közelre mi a legjobb Ar/smg?
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #2244 üzenetére
De fogalma sincs hogy tönkreteszi más játékát. Jó mondjuk én addig megyek rá amíg le nem szedem. Ha 30 szed le engem hidegen hagy. De hogy 31 edszerre is ugyan ott azon a Szent helyen van és még se mozdul onnan na azért ez durva. Egy biztos az IQ és csapat jaték fordítottan aranyos nála.
De a játék az hatalmas. Minden egyes Ft ot megért.
Ki milyen fegyvert használ? Kedvenc smg és assault? MP5 nagyon adja nekem. -
venom8888
őstag
Miert nincs benne a Classoknal (pl Assault) a Loudout os fegyverek pl M4?
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #2241 üzenetére
4 en elbujva a kocsi és a kuka közé. Nagy cod játékos. Egyik pályán minden ablakba egy játékos. Többiek ajtóban védték a ház ajtaját ki se jöttek belőle.
-
lowzor
veterán
Na, nekem PC-n egyelőre nem nagyon akar működni...
Már a menüben is egy idő után kidobja ezt és kilép:
"DEV ERROR 6065 DirectX encounters an unrecoverable error"Legfrisebb VGA driver, directx, Win 10...
A beta simán működött hibátlanul. -
-
venom8888
őstag
A weapon menunel villog egy zold kocka,de ha agyon utneksem tudom miert, 20x belementem,semmi uj nincs.
-
törölt tag
Ennyi campert ebbe a játékban te úristen.
-
venom8888
őstag
A Loudout os fegyvereket erdemes fejleszteni,vagy az assault,meg ezeket?
-
KRoy19
őstag
Tolta valaki a kampányt Rtx 2070 super vga-val?
Mit tud a kártya 4k-ban ultrán ray tracingel? -
wwenigma
Jómunkásember
Normális eladót tud valaki aki nem akarja többért eladni meg aktiválni az RTX kuponjat mint amennyiért azonnal megvehetem én is?
-
venom8888
őstag
Discordban hogy lehet bbeallitani hogy fel ismerje a jatekot? Hogy lassak mivel jatszok, es kozvetithessem is? Mas jatekokat mutat.
-
takogeri33
csendes tag
Sziasztok !
Vásárolt már valaki Battlenet -en keresztül ?
-
RaZroX
addikt
Hali! Van aki win7 alatt játszik vele ?
-
mesysil
csendes tag
Sziasztok,
nincs még benne a Grund War mód vagy csak én nem találom? Később jön csak bele?
-
McW1
tag
Valamiért továbbra sem tudják megoldani, hogy ne akadjon be (akár másodpercekre) az összes átvezető videó; ez valami hardcoded fícsöre lehet az engine-nek...?
In-game szerencsére jól fut...
Én általában mindig kedveltem a CoD-k kampány részét (multi kevésbé érdekel), de objektíven nézve nem tudok egyet érteni azzal, hogy ódákat zengenek netszerte milyen faszán néz ki. 2019 végén szimplán nem néz ki faszán. Vannak kifejezetten jó pillanatai látvány szempontjából, de a világos, nyílt terek összhatása és assettek (pl. járművek városban stb.) kb ua mint 10 évvel ezelőtt.
A hangulat szerintem jó, de egy modern FPS-hez véleményem szerint igenis kell a látvány. Az pedig sajna közepes...
-
A kampány mennyire élvezetes, hosszú, fordulatos? Igazából én azért venném meg a játékot majd valami akcióban.
Ja és ez a 175gb valami vicc vagy tényleg ekkora helyet foglal?
Köszi
-
spanglee001
addikt
nálam 100on pörög a proci a menüben, és szaggat az egérmozgás, játék alatt jobb a helyzet szerencsére.
-
Laby
őstag
Egyszerűen nem találom, hol lehet kikapcsolni a dot/távcső torzítást? 20 másodperc alatt megfájdul a fejem és a szemem így...
-
törölt tag
Szóval. Egy kis saját vélemény. A single részbe csak bele néztem. Gyönyörű grafika 10/10. A multi az meg eszméletlen. Tartozom nektek egy bocsánat kéréssel. Elhamarkodott döntes volt részemről rahuzni a crossplayre a vizes lepedőt. Új kihívás teljesen jó. Egy infó kellene nekem. A játékon belül a storeba 3000 Ft ér lehet valamit venni. Az mit tartalmaz?
-
dombi81
senior tag
Aki Dom-ban nem foglal, annak felezném a végén a pontszámát.
-
Rison77
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele PC-n, de sok javítást nem eszközöltek az AA terén, annyiban kivéve, hogy a pixelesedést lazán megoldották egy AA lock-al
, ha be van kapcsolva további finomítás. Körülbelül akkor rajzolja ki a végleges textúrát amikor 2 méteres körzetébe érek, megjelennek az árnyékok, a részletesebb kialakítások, eléggé zavaró igazából.
-
shotika
őstag
Na az első problémák: (pc)
- a játék néha, csak úgy, kimerevedik és leáll.
- nem tölti be rendesen a textúrákat egy idő után, és csak restart segítEgyébként bejön, csak ez azért elég idegesítő...
-
KaitouP
nagyúr
FONTOS: kaptunk SPOILER gombot is az eszköztárba, szóval ennek használatával nyugodtan mehet a játék sztorijának & egyebeknek a kibeszélése, csak figyeljünk másokra, ne rontsuk el az élményt egymásnak.
Aki jelentkezett a játékoslistára, az kicsit legyen türelemmel, a délután/este folyamán fel fog kerülni.
-
duronx
senior tag
5:00 kor már mentek a szerverek
A pályák egész jók, de a sok campertől pár hajszálam megőszült
-
SH4D0W2011
őstag
Látom szerver problémák vannak, még jó, hogy "mindenki" "egyszerre" ugrott rá a játékra.
Amúgy Happy Launch Day! -
spanglee001
addikt
én feladtam alszok
-
spanglee001
addikt
egyelőre nincs konnekt a szerverekkel pc-n
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kampany kesz. 10 ora volt legnehezebb fokozaton. Nekem tetszett, johet a folytatas. Holnaptol spec ops es pvp.
-
hhenry
őstag
válasz
bulikavagyok #2202 üzenetére
-
Azért csak óvatosan ezzel, várd meg mit mondanak a "profik", az én véleményem nem túl releváns. Mondjuk én is kíváncsi vagyok a többiek véleményére. De engem mindenesetre ez most nagyon betalált. Rég élveztem már játékot ennyire, és most jól is ment. Mármint magamhoz képest.
10/10 eddig - nem tudok belekötni semmibe. -
hhenry
őstag
válasz
bulikavagyok #2184 üzenetére
óóó nem akartam megvenni de most elbizony talanítottál
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest