Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Rekord, rekord hátán.
-
lowzor
veterán
Én már a routeren is beállítottam a port forwardingot, lelőttem a vírusirtót is, de még mindig moderate. Több ötletem már nincs.
-
KaitouP
nagyúr
Fura, mert a UPC - nél nálam is open volt mindig, amióta Digin vagyok viszont (PPPoE) azóta minden ilyen game esetében moderate státuszt látok. Eddig még nem volt idő foglalkozni vele (ha volt is, annyira nem éreztem szükségét), de most én is megnézem ezt a port forwarding-ot.
BTW ha valaki összeszedni szépen a port forwarding menetét moderate nat esetén (meg akar strict esetén is), azt bedobom az összefoglalóba, hasznos infó lenne.

-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
UPC itt is. Gepen es jatekban is open nat, nem csinaltam portfowardingot, egyedul az uPnp van bekapcsolva.
ConnectBoxom van.
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
Rám is vár egy UPC-s router/modem beállítás, ha megvagyok vele, röviden leírom majd a folyamatot. Bár őszintén szólva szinte biztos vagyok abban, h ez a játék hibája (mivel mindenhol máshol nyitott a NAT).
-
RazoR
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ha a legújabb típus van akkor sehogy sajnos. Az egyetlen mód, hogy átrakod brodge módban és veszel egy normális routert.
-
Csokishurka
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Áhh így már tiszta. Köszi
Hát szoktak problémáim lenni a hanggal discordon nem hallanak és én sem hallok senkit de csak akkor mikor valamit tölt a játék, de eddig sosem volt ilyen probléma egyik játéknál sem.
Valamint nálam is ez hogy hiába kezdem el hamarabb lőni az ellenfelet rámfordul és bedarál.
Akkor lehet majd ezeket megnézem és beállítom. Csak UPC-s routeren nem tudom hogy kell belőni ezt a port fowardod de majd megoldom. -
válasz
Csokishurka
üzenetére
Itt olvashatsz róla egy rövid leírást: Miért fontos a NAT?
-
Csokishurka
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Valaki pár mondatban le tudná írni konyhanyelven mi ez a strict és Nat Type?
-
-
mcwolf79
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Szintén zenész. Kint a box "open"-t mutat, bent a COD "moderate"-et.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
spanglee001
üzenetére
Matricákat a barrackban lévő kihívások teljesítévésvel lehet szerezni. Az órák egyelőre mindenkinek zárva vannak, egyedül ha megveszed a store-ban valódi pénzért a veterán packkot, akkor kapsz egyet. Később jönnek majd újak is.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy a játék egyszer csak kilép az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül?
Néztem, és Windows Event Logs-ban sem találtam bejegyzést.
Teljesen úgy tűnik mintha szimplán kiléptem volna a játékból vagy alt+f4 -et nyomtam volna.Ha igen akkor ti, hogyan oldottátok meg, hogy ne forduljon elő többet?
Illetve, ha nem akkor van bármi infótok, vajon tudnak erről a hibáról a fejlesztők? -
spanglee001
addikt
azt a watch selectet hogy lehet unlockolni? és miért nem kapok matricákat a fegyókra
sosem codoztam, itt nekem minden új
-
spanglee001
addikt
ez a shaders optimize telepítés, minden nap lemegy?
-
Acheron
őstag
Próbáld meg újratenni a vírusirtód (már ha van), nálam anno az MW2 esetén ez oldotta meg. A vírusirtó tűzfala fogta a játékot, a portokkal hiába varázsoltam bármit is. Vírusirtó újra install és alkalmazások újra engedélyezése után minden helyreállt. Nem biztos, hogy ez a gond, de ez is egy eshetőség.
-
lowzor
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Átengedtem a 3074-es portot (ami elvileg a COD MW-é) TCP-n meg UDP-n is, de még mindig moderate...
-
válasz
Highground
üzenetére
Ezt vágom, de a box beállításainál soha nem láttam még strict-et. És szerintem ha az lenne, már feltűnt volna. Szval szerintem a játék jelzi sz*rul.

De köszi a linket, megpróbálom én is fix open-re beállítani.
-
Acheron
őstag
Hmm, elég rég tolom már ahhoz, hogy jó eséllyel be tudjam lőni, ki a cheater, és ki az, aki spontán jobb (utóbbi nem kevés, egyáltalán nem gondolom nagy spílernek magam
)
Egyébként sosem hagyják, rövid időn belül ki fognak szedni. De addig jó eséllyel kettőt - hármat kikapsz a bolyból. Ugorj át az MW2 -be, ha mostanság nem jártál arra, meg fogsz lepődni, ha a fegyóid nem azok, amiket beállítottál magadnak, sőt, a billentyűid sem úgy működnek. De ezek nem cheaterek, á, dehogy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Félreértés ne essék, kicsit sem akarom védeni a campereket - ebben az új játékban eddig többet szívattak, mint bármilyen cheater (utóbbival még eggyel sem találkoztam itt, hála az égnek - nálam jobb játékossal viszont többel is, c'est la vie
).
(#2964) mcwolf79: Ez sajnos tényleg így van, pedig pl egy Dom teljesen másról szól. Azt én sem értem, hogy ha valaki nem tudja feldolgozni, hogy az ő rossz K/D arányával is tud nyerni a csapata, akkor minek megy ilyen meccset játszani
Azért (is) jó ez a játék, mert mindenki megtalálhatja a neki való játékmódot. -
Highground
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A strict az már gáz. A moderate-re vannak olyanok akik azt mondják "jóvanazúgy", bár a játék nem ezt mondja. Régen a hősidőkben ha moderate volt a NAT akkor már gondok voltak a (steam-es) barát meghívással, és a dedikált szerverre néha-néha nem engedett fel. Strict-el annak idején nem is jött be a szerverlista, és nem is tudtam csatlakozni baráthoz. Az már nagyon gáz.
Angolul tudóknak: NAT type FAQ és beállítási segédlet
Portok amiket át kell engedni a tűzfalon
Igazából PC-n csak a windows tűzfalnál kell a bejövő-kimenő TCP-UDP portokat engedélyezni.* Konzolon nem tudom megmondom őszintén, mert nem volt sosem, de gondolom a leírás segít
*Nekem legalábbis ezután "open" lett moderate-ről... :/
-
lowzor
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Moderate.
Egyelőre nem tudom még átállítani, mert nem sikerült rájönnöm, hogy hogy kell port forwardingolni a routeremmel. -
válasz
Highground
üzenetére
Na ez egy érdekes kérdés. A játékon belül általában strict vagy moderate (open-t nem láttam még), kint a box beállításainál legtöbbször moderate, ritkán open. Szval sokszor mást látok játékon belül, és mást a rendszer beállításokban.
-
Highground
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
NAT type-otok milyen? Moderate vagy open? Én mióta átállítottam open-re egy picit jobbnak tűnik az arány.
-
-
lowzor
veterán
Én szerintem átköltözök HC-re, mert már egyre többször fordul elő, hogy előbb kezdem el lőni, beleeresztek egy tárat, de valahogy mégis az ellenfél lő le engem.
-
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ezt vettem észre, sajnos. Ezért nem játszok CoD-ban mást TDM-en kívül. Illetve a HC KC a kedvencem, de az sajnos még nem aktív.
BF-ben mondjuk más a helyzet, ott nagyon csípem a Conquest módot. Akkora térképen valahogy sokkal jobban adja ez a "foglalósdi", plusz kevésbé tűnik fel, h van a lobbiban egy-két idióta aki TDM-ezik. -
Highground
aktív tag
válasz
Con Troll
üzenetére
Hát ha valahol, akkor itt van létjogosultsága egy Terminal visszatérésnek. Mégiscsak MW...
De ha jól néztem még csak 2x hozták vissza. MW3 és IW (COD Online ugye csak Kínában volt). Én pl. MW2 óta nem játszottam rajta. (IW-t meg sem vettem) Ráadásul nem véletlenül hozzák vissza, egy ikonikus MW map amit a játékosok többsége szeretett játszani (főleg TDM-ben).mcwolf79: Ez szintén visszavezethető a sok camperre... Sokan TDM-ből átmennek más játékmódokba a camperek elől, úgy hogy soha nem játszottak értelmes játékmódot, csak TDM fragfest-et
Mondom ezt úgy, hogy én is full casual TDM-es vagyok. De mondjuk én játszottam sok BF-et(2-3-4) ezért nem rohangálok eszetlenül. COD-ban viszont pont ezt szeretem(szerettem), hogy itt felmegyek, nyomok pár TDM-et és lejövök. -
mcwolf79
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az a baj , hogy a sok gyökér az objektíva alapú játèkokat is TDM-kènt kezeli. Baxik pl. A zászlóra, csak az èrdekli ,hogy minél több frag-je legyen. Ez sokszor a meccs bukását jelenti, de nem nagyon szokta őket bez zavarni.
-
válasz
Acheron
üzenetére
Azért ötször biztosan nem.
Mondjuk max kétszer. De általában olyan eldugott helyeken találkozok velük, h szerintem egy körben nincs 6-8 killnél többjük. Oké, a K/D arányuk sanszos, h rendben lesz. De tényleg ez a legfontosabb valakinek, és ezért képes feladni a játék élvezetét?! Komolyan, alig hiszem el.lowzor: 30 eleje én is.
-
Acheron
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Persze, mindenki megy kiszedni, és előbb - utóbb ki is szedik, de addig három - ötször lelő, míg te egyszer őt, így a KD aránya jó lesz. Ha kifejezetten a KD arány miatt megy valaki játszani, akár ki is fizetődhet. Az MW2 -ben, ami mára sajnos tele van csalóval PC -n, néha én is bekempeltem így egy -egy pályát, ahol észrevettem, hogy komolyabb cheater activity van. Ott jó dolog szívatni őket, de tisztességes játékban jobb szeretem a FtF harcot, lássuk, ki a gyorsabb (vagy inkább kinek jobb a pingje
) Többnyire nem én, de azért jól szórakozok - végül is ez egy játék
-
mcwolf79
veterán
Itt nincs Prestige lvl55-nèl?
Mikor kapok új loadout-ot? -
Wans
aktív tag
én próbáltam, nekem nem jött be, mert nagyanyám előbb kiér a postáshoz, mire kilövöm azt a 20 db lőszert. ja és az a 20 lőszer nem sok...
(de legalább kevés)
viszont az AK az egészen elfogadható. most van rajta egy red dot, egy foregrip, egy ilyen light stock szerűség meg spetnaz barrel. azzal egészen elfogadható, de az M4 még így is fényévekkel jobb...Btw, valaki most DOMI? fönt vagyok disco-n domis csatornán.
-
duronx
senior tag
Leálltak a blizzard szerverei hibát kapok. wtf
másnál is csinálja? -
törölt tag
Baromi idegesítő, hogy berak olyan meccsekbe, amik már bukottak...inkább várnék 1 perccel többet tiszta indulásra. A kilépőket pedig büntesse meg a játék.
-
Laby
őstag
Nekem az MP5 és az AK47, pályától függ.
Amúgy az LMG-k is eléggé állatok, meg nyilván az M4 is. Sniper-ek is baszók, de kevés pályán van csak haszna. Szerintem amúgy az összes fegyverrel lehet állatul menni, kinek melyik tetszik külcsínre, szerintem magadra lehet szabni mindegyiket. -
KaitouP
nagyúr
Kiszivárgott a lehetséges DLC térképek listája: [link]
-
Con Troll
senior tag
Aki már eljutott addig: nálatok számolja az officer challangeket a játék? Nekem az istenért sem akarja számolni a teljesített feladatokat, játék újraindítás után sem, ahogy az a többi challangenél működik.
-
Maxxy10
addikt
Annyira nem voltam otthon a BO4-ben.
De szokták változtatni a fegyver metat? Buff/Nerf? -
válasz
Acheron
üzenetére
Itt olvastam több embertől is, h ez már kempelés. De amúgy szerintem sem az.
"Milyen izgalmas játéka lehetett.." - komolyan nem értem, h mi ebben jó?! Egyrészt dögunalmas lehet, másrészt az eredményessége is megkérdőjelezhető. Ha engem leszed így valaki, utána jó eséllyel megtalálom és kiszedem onnan. Gondolom, h más is így van ezzel.

Csokishurka: +1
venom8888: Szerintem is tévedsz.
Xaels: Én is kevesebbet alszom amióta megjelent ez a játék.
Furcsa, mert amúgy már nagyon kezdek lejönni a gamerkedésről.Kanczy: Kilo 141 egyelőre
-
Rison77
senior tag
Megnyitod az Experience-t, ott van egy olyan hogy beváltás, ha rtx kódot veszel, azt a kódot oda beírod, ha nem rtx kártya van a gépben akkor kiírja hibának, hogy csak rtx kártyával tudod aktiválni. RTX kártyával elfogadja kiírja, hogy az egy modern warfare, és csinál neked egy kis linket, hogy ott tudsz bejelentkezni a battle.net kliensbe, miután bejelentkeztél automatikusan hozzáadja ahhoz a fiókhoz.
-
RMZ250
senior tag
Lehet én kevertem össze, de itt a leírás:
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce/campaigns/call-of-duty-modern-warfare-bundle/redemption-instructions/ -
Segal
veterán
Na pont ez a problem hogy nem biztos hogy tudja nekem regelni

Akkor ha jól értem a kapott kódot battle.net-en kell beírnom de nem a játékot tölthetem utána hanem emailban kapok egy kódot és azt kell beírnom experiensbe egy olyan gépen amin rtx fut?
Plusz jöjjön a nap leghülyébb kérdése
. Hova kell battle.net-en a kódot beírni? Bocsánat a retardáltságomért de itt még soha sem volt erre szükségem.KRoy19? Na várjál. Most nézem hogy te meg pont az ellenkezőjét írod.
-
Kanczy
veterán
Mi a kedvenc fegyveretek (az M4-en kívül
)? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Segal
veterán
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Meg szeretném venni kupon formájában a játékot de nem teljesen egyértelmű az aktiválása a számomra. Addig oké hogy egy olyan gépen kell aktiválni experiensben amiben épp rtx kártya fut de utána honnan tudja a battle.net hogy nekem kóddal lett aktiválva? Össze kell kötni vele? Ha igen akkor hol és hogyan?
Ha nem akkor ott kapok megint pl valami kódot amit be kell ütnöm battle.net-en vagy hogy működik ez? Meddig van szükség az rtx karira? Az experienses kódbeírásig és utána mehet rtx nélküliről is? Köszönöm előre is ha valaki segít
-
Con Troll
senior tag
Tom456 (#2906):
köszi, megtaláltam. Bár játék közben továbbra sem tudom előhívni a filtereket, hiába engedélyeztem.
Meg mindenféle színbeállítás is volt a szűrők között, azt se találom.KRoy19 (#2909):
Áhhá, szóval akkor ezért került ki belőle. A színbeállításokat hiányolom, már nem emlékszem miket huzigáltam merre, de sokkal szebb volt a játék színhatása. Mindegy, a sharpening a lényeg.
-
Acheron
őstag
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Köszönöm, este csekkolom
Csak skin végül is, de futok vele pár kört, ha már van.
Egyenlőre még csak próbálgatom a fegyvereket, az MW2 -ben anno a FAMAS -nál ragadtam le, kíváncsi vagyok, itt mi lesz a befutó elsődleges fegyó nálam (erős és messzire is pontos legyen)
Tegnap még csak a 11 -es szintig jutottam, erősen úgy tűnt, hogy a kezdő fegyvereim gyengébbek a haladóbbakénál, persze lehet, ez csak placebo. -
Wans
aktív tag
válasz
venom8888
üzenetére
hagyjuk mar ezt a hulyeseget, hogy a konzolosok kempelnek... miert honnan tudod, hogy az kempel meccs kozben, amikor a jatek kozben nem latod scoreboardon, hogy ki mivel tolja? pc-s nem kempel? egyebkent meg ezt a kempeleses dolgot meg mindig nem ertem. mindenki ugy jatszik ahogyan akar. johogy nem mar arra kerem meg az ellent, hogy alljon elem, hogy fejbe lohessem... a masik oldalrol meg nem ertem, hogy aki eger bill komboval megy, annak mivel jobb? akkora az aim assist controllereken, hogy siman elveszik a pc-seknek az elonye. killcamben szoktam visszanezni, hogy olyan finoman huzza ra a karakterem kozepere a fegyvert, hogy az nekem nem megy egerrel. es igy sok 1 az 1 elleni parharcot el is veszitek.
-
Con Troll
senior tag
Az új Nvidia driverrel (és a frissült Geforce Experienc-szel) másnak sem megy a pár napja javasolt Élesítés funckió? Ha játékon belül megnyomom az Alt+F3-at, azt írja ki, hogy ehhez a funkcióhoz támogatott játék szükséges.

Geforce experience-ben engedélyezve vannak a kísérleti funkciók. -
Csokishurka
őstag
Hát de már levettem mindent Low-ra mindent kikapcsoltam, igy a 4gb-ból eszik egy picivel több mint 2gb-ot. Ne csinálja már. Bétában me elég volt? Ott semmi kilépés nem volt. Illetve hétvégén a peccs előtt csak párszor lépett ki akkor se volt semmi gond, egy kis akadás, szaggatás sem. Jah illetve már belőttem a virtuális memóriát is hogy a rendszer állítsa be.
@redingitell
Dehogynem én is úgy raktam fel, indításkor meg rányomsz a nemre és megy a régi driverrel.
Gondolkoztam hogy kettővel ezelőtti drivert felrakni, de ha van akinek megy az új driverrel normálisan akkor lehet fölösleges, -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Acheron
üzenetére
A loadout-oknál be tudod állítani a fegyver blueprint-eket, az M4A1 mellett pl. lesz egy nyíl, meg egy 1-es szám, arra menj rá. Az operátor skinek szintén elérhetőek már az elején, nem tudom fejből, hogy melyik operátoroknál van, de a fejük környékén megjelenik, hogy milyen gombot kell nyomni a customization-höz.
-
redingitell
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen, annélkül nem is engedte telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Olyan mintha bugos lenne - mivel amúgy játék közben nem tapasztalok semmilyen problémát.
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk max kétszer. De általában olyan eldugott helyeken találkozok velük, h szerintem egy körben nincs 6-8 killnél többjük. Oké, a K/D arányuk sanszos, h rendben lesz. De tényleg ez a legfontosabb valakinek, és ezért képes feladni a játék élvezetét?! Komolyan, alig hiszem el.
Basszus a nosztalgia MW2 után először ÁÁÁ! Alig várom!