- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Jaja, tök jó lenne, de szerintem fog is még jönni pár idővel. Viszont az alap mapokkal is adhatná rendesen az XP-t. Vagy legalább a BP progresst. Ha csak sima 6v6-ot nyomsz kb. fele olyan gyorsan megy a csík. Mondjuk szerintem én inkább csak közepes játékos vagyok, sőt.. (bár tegnap majdnem meglett a nuke, 28-nál elfogyott a türelmem és elkezdtem rohangálni
).
Tudom, hogy már ezerszer írtam, de lehetne egy daily tier skip, mint Bo4-ben... (még azt is el tudom képzelni, hogy így többen vennék meg a passt)
-
raggg
senior tag
válasz
KaitouP #10758 üzenetére
Az a kedvencem, hogy kb. minden elbújós spotról kilógsz vele
(#10759) LucentTwo:
Szerintem alaposan gondold át, én olyan 2 órát szerintem játszottam átlagban naponta, és most vagyok a felénél. Egyébként is úgy érdemes szerintem megvenni, ha elfogadod, hogy nem érsz a végére. Mondjuk az operátort egyből megadja. -
-
raggg
senior tag
Szerintem amúgy ezen hamarosan fognak állítani egy picit. Én továbbra is csak egyet játszottam még, az egy 8. hely lett, tegnap megjött a kedvem a shipmenthez, az AR-eket szintezgettem. Már csak a SCAR és az M13 nem max. szintű.
Az Oden viszont brutál! Elsőre nem nagyon állt kézre, de nagyon állat fegyó. Én a nagy barrellel és azzal a b*szom nagy silencerrel bohóckodtam, lehet van jobb loadout, de hát ahogy kinéz
-
-
raggg
senior tag
De miért crossplay only? :,(((((
-
raggg
senior tag
válasz
laragirl83 #10486 üzenetére
Én szerintem csak jövőhéten fogom tudni megnézni
-
raggg
senior tag
válasz
WaterWave #10395 üzenetére
Én a múlt héten mentem pár kört BO4 BR-ben. Hát nem tudom mikor b*szott fel utoljára játék, de ott pl. megtörtént, hogy swat rft-vel belelőttem 5-öt a gyerekbe, ő meg pisztollyal katt-katt kinyírt. És ez nem egyszeri eset, sajnos folyamatosan ez volt a tapasztalatom vele, hogy hiába az armor, néha össze vissza dobálja a netkód a killeket.
Ha holnap jön a warzone, akkor lehet még ma ellövöm a tokenjeim, mert akkor gondolom holnap este download party lesz a PS4-es tábornak.
-
raggg
senior tag
Régóta írod ezt és elkezdtem figyelni én is, nekem abszolút nem csinálja ezt PS4-en. 40-nél ritkán nagyobb a latencym, de persze azért a packet loss így is megvan.
(#10225) Imilenni + (#10231) ates2
Én arra tippelek, hogy dinamikusan skálázzák a szervereket, nem fix számú van. Többek között egyébként ez is lehet gond, mert a szerverek teljesítményét is lehet skálázni, akár dinamikusan is. Amikor a BO4 játékosszáma megcsappant pl. érezhetően lassabban talált meccset és rosszabb is lett a netplay. Anyagi oldalról akár az is megérheti az AV/Blizz/IW-nek, hogy hétvégén, amikor több a játékos, csak akkor skáláz fel... csak példaképpen. Persze mindez csak találgatás, simán lehet, hogy klasszikus módon bérelnek fix számú fix teljesítményű szervert... Pingelni egyébként nem tudnád valószínűleg akkor sem, ha tudod a címüket (ha mégis, akkor jól nyakon kell vágni pár rendszergazdát) . Ha PC-n játszanék, mostmár kíváncsiságból megnézném, hova dob be helyileg, de mivel PS4-en játszom jóval bonyolultabb lenne. Ha valaki nagyon kíváncsi és van affinitása ehhez, akkor egy Wiresharkkal ki lehet deríteni. De amúgy tényleg Németország a jellemző.
-
raggg
senior tag
válasz
Szeszkazán #10161 üzenetére
Egy random csávó, aki azt mondja kedd, nem tűnik nagyon hivatalosnak
-
raggg
senior tag
válasz
zoltannagy #10153 üzenetére
A kövi fegyver már könnyebb lesz, én pl. rászoktam pár helyen, hogy guggolok és mountolok is, ha így bead egy longshotot, az főnyeremény, mert egyszerre 3 is halad.
De most letettem a camo farmolásról, egyelőre csak a fegyvereket húzom ki maxra.
Más:
Ha tényleg kedden jön a Warzone, legkorábban szerintem hétfőn lesz trailer, egy nappal korábban szokták kidobni. -
raggg
senior tag
válasz
zoltannagy #10150 üzenetére
Igen. Scope nem kötelező egyébként. A legegyszerűbb talán Shoothouse-on a kezdő utáni falra kiállni és az átellenes oldalon a falnál állókat lőni. Elég lélekölő
Az "office" részben ha kiállsz az ablakba és a szembe oldali spawnt nézed, azt is beadja longshotnak, illetve a másik oldalon (junkyard) a középső kocsitól a spawn felé (a furnérlemezből épült kis házikó felé nézz).
Amiket még én szoktam használni:
Rust-on a cső teteje az antennás kisebb épület mögött (hordókról fel lehet ugrálni), vagy a középső torony teteje.
Arklov peak-en a két kétemeletes ház közötti ablakok középen, vagy a temetőszerű mezős rész.
Grazna Raid-en bármelyik utca keresztben illetve a nagy mező a teljes hosszában, ahol a lövészárkok vannak.
Azhir Cave-n a barlang bejáratánál lévő megemelt homokzsákos rész
Rammaza-n az "alagutas"/árkádos rész végén.
Piccadillyn a ruhabolt emeleti sniper spotból szintén elég sokat bead.
Crash-en a barber shop és a kilőtt ház között lehet próbálkozni, Vacanton pedig a hosszú folyosó (ahol jórészt a harc folyik általában). Ha a kint spawnolsz és felugrasz a kukára, a szemben lévő ajtónál jövőkre longshotot ad. Érdekes módon a másik oldalról kevesebbet szokott beadni (ha az ajtóból nézed a kilőtt ablakot).Sokan ajánlják longshotokra a ground wart de én a csillió sniper miatt *vára nem élvezem és időarányosan nem is sikerült több longshotot gyűjtenem, mintha csak 6v6-ot vagy 10v10-et játszanék.
-
raggg
senior tag
Hát, nézd, egyrészt igazad van, és PS4-en pl. a régebbi részekben is találsz meccset (nekem fenn is van a BO4 pl., ha éppen nem elérhető az MW), másrészről, ha a kiadó az évi új kiadásokat támogatja, akkor a nagyobb tömeget arrafelé viszi. Mert olyankor azért rendre bereked a régi támogatása, nem jönnek új mapok, új fegyverek és szépen lassan kihalnak a kevésbé játszott módok. A másik módszerrel él pl. az Ubisoft, akik az R6-ot már X éve támogatják. Én többek között emiatt sem vagyok hajlandó semmit venni a storeból, és ha kifogyok a CP-ből, akkor a battle passt sem fogom megvenni. Persze mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné
-
raggg
senior tag
válasz
zoltannagy #10115 üzenetére
XP-t adnak legtöbbször, némelyik ad calling cardot vagy weapon charmot (általában a 3-ból az egyik, azoknál egy kis színes rombuszt is látsz a menüben ahol sorolja őket). Ha megcsináltad, akkor nem kell tenned semmit, megkapod az XP-t. A főmenüben mindig látod, hogy állnak, illetve játék közben is ha kimész a menübe, írja.
A csetet nagyon apró betűkkel látod a jobb felső sarokban. Ha te beleírsz pl., látni fogod. PS4-en kb. senki nem használja.
-
raggg
senior tag
Aki megakadna a "perks of the job" misszióval (hack-elj 15-öt spotter perkkel): a spotter mellett az EOD is kell hozzá, csak nem írja (csak tippelem, hogy azért, mert eredetileg EOD-val lehetett hackelni). Egyébként mostmár viszonylag hamar megvan, mert spotterrel látod falon keresztül a motyókat és már hackelni is lehet falon keresztül, az aknák viszont hajlamosak falon keresztül is aktiválódni ..
-
raggg
senior tag
válasz
Pro!Petya #9901 üzenetére
Arra céloztam, hogy éppen ez a COD gimmickje és sokan pont ezért játszunk vele. Azt teljesen megértem, ha neked nem jön be, de szerintem elvesztené az egyéniségét a játék ha pont ezt vennéd ki belőle. A spawn rendszer szar, azzal abszolút egyetértek. Mondjuk én nap végén lazítok csak egy órát COD-dal ha úgy van, azt se tudom mennyi a K/D-m, nem is érdekel. A camo-k miatt nem fogok HC-t se játszani, mert én pl. azt nem bírom ami ott megy...
-
raggg
senior tag
Tegnap sikerült megnyerni a gunfight tournamentet egy random belga arccal
A legjobb, hogy elsőre eljutottunk a finals-ig, ahonnan egyszerre vágott ki minket a játék a főmenübe.
Szóval harmadjára lett meg. De jópofa még mindig a gunfight, csak az a f*s Hill ne lenne.
-
raggg
senior tag
válasz
dombi81 #9457 üzenetére
Nem mondtam, hogy a usereket kell elővenni. De a userek szavazhatnak a pénztárcájukkal. Nem dobálna ki az Activison sem évente egy COD-ot, ha nem vennék meg mindig többmillióan, a problémák ellenére. A 6-7 ezer forintba kerülő skinekről meg ne is beszéljünk. Ha viszik a félkész sz*rt is, hülyék lesznek kétszer annyi idő alatt keresni ugyanannyi pénzt.
-
raggg
senior tag
Nem a ping miatt panaszkodik a játékosbázis nagyja az SBMM miatt
És nem csak a gold problémát írtam. Most javították, hogy killchaint kaptál killchain nélkül is pl. Írtam a múlt heti (?) frissítés problémát. Írhatnám azt is, hogy a spec ops frissítést végtelen loopban próbálta leszedni a ps4. Írhatnám azt is, hogy a gunfight tournamentből kifagyogatnak a játékosok. Szintén múlt heti, hogy normál meccsek után restartolni kellett a játékot, mert frissítést jelzett. A BP progressben szintén voltak hibák, nem csak a camoknál. Aztán volt olyan is, hogy valami megvásárolható skint alkalmanként nem láttál a játékodban (láthatatlan ellenfelek). Végtelenségig tudnám sorolni azokat a hibákat, amik a BO4-ben nem voltak. Arról ne is beszéljünk, hogy eddig csak az AC7 alatt hallottam a PS4 ventit, de mivel itt képtelenek meglépni a framerate korlátozását a menüben, majd felrobban szegény gép. A menüben...
Ne érts félre: ha magas a pinged, az rossz. Ha az SBMM-et úgy kalibrálják, hogy nagyobb legyen a thresholdja, akkor ez meg is oldódhat. De így is van és azért magas a pinged, mert a legközelebbi szerver Londonban üzemel, akkor meg tökmindegy. Amíg nem látod a játékban, hogy hol van a szerver amin játszol, addig a kettő közül bármelyik lehet a hiba.
dombi81:
Nem a fejlesztéssel van a probléma szvsz, hanem a QA-val, vagyis: a legtöbb játékbeli bug 1-2 óra alatt javítható, amit utána alaposan át kell tesztelni. A tesztelők meg hiába éjszakáznak, ha egyszerűen nincs rá idejük a release-ig, a játékosok meg rinyálnak az új contentért, úgyhogy inkább kidobják bugosan, hogy "majd javítjuk". -
raggg
senior tag
Ne viccelj már. Már leírtam egyszer az SBMM-ről a véleményem, úgyhogy most nem kezdenék bele (röviden: csak normálisan kell beállítani szerver-oldalon), de komolyan az lenne a legnagyobb gond? Mikor kiadnak úgy frissítéseket, hogy lenullázzák az ingame progresst?
Amúgy a RAM-7 camo-k feloldhatóak már egyáltalán... ? És még sorolhatnám. Eddig nem volt olyan hét, hogy ne találkoztam volna bugokkal, pedig én nem is játszom minden nap. A béka segge alatt van a QA az activisionnél (már nem egy cikk született erről sajnos), persze a széthajtott tesztelőknek is időre kell dolgozni, aztán mennek ki a patchek teszteletlenül. Kiadás - november ? - óta nem volt olyan frissítés, ami ne hozott volna be újabb hibákat.
-
raggg
senior tag
Tegnap indítottam egy gunfight tournamentet.... q*va jó volt, már az első meccsre lelépett akit mellém osztott (azt még lehoztam 1v2ben), aztán kiléptem... Ha valakinek lesz kedve szombaton, tolhatnánk, mert szerintem tök jó a gunfight, de szerintem csak partiban érdemes tolni..
-
raggg
senior tag
Remélem segít valakinek, meg őszintén szólva remélem, hogy nekem segít, mert a camo-k feloldásánál mindig a longshottal szívok a legtöbbet
-
raggg
senior tag
Pfú, tegnap nyomtam pár meccset, nem tudom nálatok előjött-e az a hiba, hogy minden megy után "restart required" jön fel... hát így elég idegőrlő volt meccsenként újra belépkedni
Így az új 6v6 mapot nem is láttam még, a GW nem olyan rossz longshotokat gyűjteni, a Rust király..
-
raggg
senior tag
válasz
KaitouP #8844 üzenetére
Mások vagyunk, én pont az ellenkezőjét gondolom. Van egy csomó év mögöttük, a pályák közül kikristályosodott már melyik működik jól, szerintem az alap pályák legalább fele lehetett volna régi jó pálya. Szerintem nagyon nem könnyű jól összerakni egy pályát, kicsit a szerencse is közrejátszik és ha jól sikerült, akkor lehet tovább vinni. Persze az nagyon fain, mikor van egy új pálya, ami jó is, azokat a későbbi részekben szintén újra lehet használni. De most pl. 6-ból 1 olyan kb., ami hosszútávon jó.
-
raggg
senior tag
Pfú, nagyon jó lett a Rust. A másik pályával még nem találkoztam, de a GW-be meg a scrapyard került be (mint a vacant a másik GW mapon). Végre eljutunk oda, hogy a normal pályák nagyobb része f*sza lesz
-
raggg
senior tag
válasz
boogie84 #8662 üzenetére
Nekem az pont megvan... ahogy a többiek írták, ha a BP-ből megkapsz egy skint hozzájuk, akkor feloldja és asszem pont ő volt az egyik. Amúgy ha beleöltem volna előtte pártíz órát, hogy megszerezzem, lehet agyvérzést kapok, mikor ezt megtudom
Mondjuk én a krűűűger / mara táborba tartozok, kb. csak a menüben látom, melyik karakterrel vagyok, úgyhogy annyira nem is érdekel.
-
raggg
senior tag
válasz
boogie84 #8652 üzenetére
Kíváncsi lennék, a játékosbázis mekkora része játszik spec-opsot és/vagy GW-t. Utóbbihoz még megértem, hogy adnak új mapokat, de szvsz. úgy, hogy a Rust az egyik új map, 3 új 6v6 pálya kevés. A spec-opsra fordított energiát meg fordíthatnák új MP mapokra. De tényleg lehet, hogy csak magamból indulok ki és amúgy sokan játszanak CO-OP-ban... Bár ha az alap mapok jók lennének, akkor egyébként elég is lenne. Szerintem azok közül igazán csak a Hackney Yard sikerült.
-
raggg
senior tag
Szerintetek dobnak be egy S2 trailert még az IW-től, vagy csak kedden örülhetünk?
-
raggg
senior tag
Én csak simán azt nem értem ,hogy lehet ennek a szintnek akár a közelébe is kerülni kontrollerrel. Nekem az előző COD volt, ahol komolyabban elkezdtem kontrollerrel bohóckodni (singleplayerben pötyögtem néha előtte, de az azért lényegesen más... az R6-ot megvettem, kb. 1 órát bírtam vele multizni, bár ott azért a toxic közösség is rádob), és 1 év után kb. ugyanazon a szinten vagyok
Amúgy nem zavar, 30 évesen már főleg... csak simán nem érzem, hogy innen már lenne nekem feljebb. Hát ilyen Nuke meg stb., hagyjuk.
-
raggg
senior tag
Fú, próbáltam összehozni a maradék longshotot AK-ra hc-n (dom), hát basszus, nem tudom ti ezt hogy bírjátok.
Maradok a normalnál.
-
raggg
senior tag
válasz
adamssss #7748 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha nagyon agresszívan próbál veled egyforma szintűekhez sorolni, lehet, hogy csak messzebb talál játékosokat és távolabbi szerveren játszol, magasabb latencyvel csak emiatt. Szerintem ha jól van belőve, akkor jól tud működni és a meccseid is változatosak lesznek (azért kell egykét sz*pó kör is, na, meg néhány olyan, amikor menőnek érezheted magad).
Megjelenéskor kb. az volt, hogy mentél egy jó kört, aztán a következő körben mintha a cod liga döntőjében kellett volna játszanod, mindezt sokszor 70-80ms pinggel. Azóta azért sokat finomhangoltak, szerintem már okés a rendszer.
-
raggg
senior tag
Egyébként kommunikálták, hogy mikor lesz vége a season-nek? Itt szoktatok hivatkozni rá, hogy még X nap, de hivatalos kommunikációban nem találkoztam vele.
-
raggg
senior tag
Sziasztok, a Battle Royal mikor várható?
... csak vicceltem
De meglett a PILA arany, és mindjárt az AK is!
Az volt a terv hogy classonként egy fegyót csinálgatok, aztán végülis az AK lesz a 3. arany AR, és még a 725 van meg.
-
raggg
senior tag
Nyilván akkor van dupla XP, amikor elutazok
Jó játékot nektek
-
raggg
senior tag
Én is elengedtem a BP-t. Érzésre elég sokat játszottam így is, a BP felénél vagyok, meg lvl 120 körül. Hát sz*rni rá, már bocsánat. BO4-ben sokkal jobban pörgött, járt napi egy ingyen szint. Kicsit sajnálom azért, de csak emiatt nem fogok 8 órákat kockulni hétvégén, főleg, hogy már lassan jó lenne pár új pálya. Bár a Crash és Vacant nagyon jók.
-
raggg
senior tag
Na meglett 725 gold is.
nem vagyok büszke rá -
raggg
senior tag
válasz
ProEvoFan #5929 üzenetére
Én is megvettem, de kicsit csalódtam. Mondjuk leginkább azért, amilyen ütemben halad a "csík". BO4-ben kaptál egy "ingyen" szintet naponta az első győzelemért, aztán XP után a többit. Itt meg kapom az XP-t, nő a szintem, a BP meg valami egzotikus heurisztika mentén szintén, csak sokkal lassabban. Én ezt abszolút nem gondoltam, mert 100 BP szint van, és véletlenül éppen 100 szint van 55 és 155 officer rank között is. Amikor először láttam, hogy nem egyszerre mozogtam, azt hittem csak egy bug, amit javítanak majd.
Amúgy én is az óra miatt vettem meg első sorban, meg hát volt 1000 CP-m, így nem fájt kifizetni. De egyébként a két ingyen fegyó izgat leginkább - amit ingyen is megkaptam volna -, a blueprint rendszert még mindig nem értem igazán (mármint leginkább azt, hogy a blueprint felszereltség van effektíve skinezve, de ha variálod, a többi cucc már nem).
Szóval én most ezt kicsit elengedtem. Mivel kb. a semmiből volt 1000 CP, ezért nem sajnálo... BO4-ben talán az hajtott jobban, hogy mindig a végén volt a plusz fegyó, itt most csak azt érzem, hogy 30-ig érdemes elérnem, aztán lesz ami lesz. Mondjuk nem feltétlenül baj, csak azt hittem kicsit több pluszt fog adni számomra.
-
raggg
senior tag
Olyat láttatok már hogy egy adott ellenfél után nincs killcam? Tegnap volt egy ilyen tag, nyilván hatalmasakat lőtt, de nem volt killcam. PS4, crossplay nélkül
-
raggg
senior tag
Tegnap mentem végre pár kört a Crash-en, azért sokkal jobb dizájn mint az új pályák nagyobb része (pl. Azhir Cave, Piccadilly), főleg DOM-on. Van egy flowja és átgondolt. Azt mondjuk régen sem szerettem, hogy a toronyba fel lehet mászni, de ez már így maradt
szerk
Azt én sem bánom, hogy visszakerült a Shoothouse, mert a fegyver challenge-ket sokkal könnyebb ott megcsinálni. De amúgy simán rakhatták volna rotációban a crash-sel, gondolom lesz olyan 24/7 playlist is, ahol 3-4 pályát rotálnak. Én mondjuk nem panaszkodom, mindenkinek nem tudnak a kedvére tenni... -
raggg
senior tag
válasz
BandiHUN #5353 üzenetére
Vannak amúgy normálon is jó meccsek. Nyilván többen nyomják a meta fegyverekkel... szerintem a public szeró az ilyen, megszoksz vagy megszöksz :-) más játékban is van, hogy fogyatékos csapattársakat kapsz.
az tuti hogy az akna, C4, stb nagyobb teret ad a kempelésnek más játékhoz képest, de engem amúgy ahogy telik az idő egyre kevésbé zavar, egyre jobban kiszúrom meg megvan mikor hova nézzek kb.
-
raggg
senior tag
válasz
nagylaci6417 #5320 üzenetére
Persze. Végülis a black ops sem cod, mert lila benne a pisztoly. Az űrösek meg? Hát az hogy lenne?
A COD2 és COD4 után is van élet. De ha az tetszik, lehet azt is nyomni. Most komolyan, a COD kb. annyit jelent, hogy az Activision éppen aktuális multiplayer FPS játéka. Vagy most tényleg azt akarjátok, hogy olyan legyen mint a FIFA? Minden évben ugyanaz egy új menüzenével? Full áron? Egyébként a Battlefield sem mindig ugyanolyan. Sőt. De a CSGO sem olyan, mint az egyhat volt, meg a Quake Live sem olyan, mint a Q1.
Nekem sem ez lesz a kedvenc részem egyelőre, de nem érzem szükségét, hogy kétnaponta beírjam, hogy itt mindenki kempel és ez nem cod.
-
raggg
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Kb. 2 órán keresztül másolta a tegnapi patchet a PS4 prom.
-
raggg
senior tag
válasz
newmoonlight #5240 üzenetére
A pályák geometriája szerintem sem minden esetben nyerő, de azért szerintem elég stílusosak. Utálom a Piccadilly-t, de azért jó ránézni. (Az a durva, hogy szerintem egy kis odafigyeléssel a Piccadilly is lehetett volna egy nagy favorit map, csak egyszerűen rettenetesen vannak elrendezve a téren a tereptárgyak...) Nekem az ilyen generikus közel-keleti hangulatú mapok nem szoktak bejönni, de még az Azhir Cave is tök hangulatos. Mert amúgy ott se látok senkit rendesen.
Egyébként ha tényleg igaz, hogy jön a BR mód, szerintem elég sok pályarészről kiderül majd, hogy a nagy egészből kiszakított darabka (ground war pályáknál ez már most elég egyértelmű). Azért a BR-ben kevésbé kell figyelni a pályadizájnra talán...
-
raggg
senior tag
Nekem annyira nem jött be a Crash, régen is "csak" szerettem, de azért nem volt a kedvencem soha. A Vacantot inkább várom, ami egyébként az új Ground War map egyik részében megtekinthető
Ránézésre *va jól néznek ki ezek az új pályák - és a felújított Crash is, de nekem már túl színes, túl élethű. Sajnos a játékélmény rovására megy. Nehezen veszem észre az ellenfeleket, sokszor az irányzékból csak a piros nameplate-t látom és azt lövöm, csak tippelve, hogy kb. hol lehet az ellenfél feje. Egyébként idővel persze megszokod, hogy mik azok a részletek, amiket figyelni kell, melyik ablak mögött állhatnak és melyik az, ami csak "dizájn", jellemzően melyik szeméthalom/doboz/hordó mögé szoktak bebújni és melyik az, ahova amúgy nem lehet, csak ott van a pályán. De én még mindig a letisztultság híve vagyok, szerintem nagyon sokat számít a jó színek és fények kiválasztása. Ezért is lett ilyen népszerű talán a Shoothouse. Abszolút letisztult, nincsenek túl sötét részek és jól kivehetőek az ellenfelek, de mégis van pár csalóka búvóhely. (Junkyard hátsó kocsi mögött pl.)
A másik, a hangok. És itt nem a hangos trappokra gondolok, hanem az egész játék hangkeverésére. Egyszerűen borzasztóan hangos. Nem úgy hangos, mint amikor felveszed a hangerőt, hanem úgy, mint a mostanában divatos zenék, 20-20k hz között ordít minden. Én inkább a TV hangrendszeren játszom, és vállalhatlan este, pedig direkt tettek be egy "midnight" keverést, még az is brutál hangos. Nekem anno a BF3-4-ben volt az az élményem, hogy tök jól átadja a gépek, repcsik, tankok zaját, a harctér hangulatát - és még mindig nem olyan zavaróan hangos mint az új COD. Ízlések és pofonok persze. Egyébként még jól szórakozom a játékkal, csak úgy, hogy már olyan 98 óta játszom multis játékokkal van némi elképzelésem róla, hogy mi működik és mi nem, és olyan érzésem van, a csapat aki ezt a játékot csinálta, sokkal szűkebb tapasztalokkal rendelkezik, mint azok, akik már tényleg 20 éve online lövöldöznek.
-
raggg
senior tag
copying party ma estére nálam akkor ... :-)
-
raggg
senior tag
válasz
bulikavagyok #5155 üzenetére
Játszottál a patch óta? Többen panaszkodnak.
-
raggg
senior tag
Tegnap játszottam egy keveset, ismét csalódtam, remélem nem riasztanak el rögtön a játéktól, a BO4-ben legalább 4-5 hónap után b*sztam csak fel magam.
Egyrészt: kétszer annyi XP lett egy szintlépés, mint volt. Lehet én vagyok hülye, de automatikusan megvettem a battle passt 1000 CP-ért, mert volt annyim (talán az előrendeléshez járhatott) és BO4-ben is nagyon szerettem végigtolni az operation-öket. A napi első győzelemért járó bónusszal simán megvolt átlag 3-4 meccsel naponta. (Persze nem kellett minden nap játszani). Aztán most látom, hogy nincs daily tier skip, és kétszer annyi idő lesz egy szintet meglépni. Nem oké. Értem, hogy utánaolvashattam volna, de akár ki is kommunikálhatták volna, hogy tudd...
Arról sem szólt a fáma, hogy a 3 pályát nem kapjuk meg egyből, ez tegnap le sem esett - gyanús volt, hogy csak Crash 24/7 van, de basszus...
A harmadik: a PS4 pro-m konkrétan majd fel robban játék közben. Eddig sem volt halk, megjelenés után is *va hangos volt, csavarig szétkaptam, kiszedtem a port, peccseltek is, kicsit jobb lett. Erre tegnap a patch után megint olyan hangos a gép, hogy beszélgetni alig lehet mellette, úgy, hogy nálam a lakásban kb. 15 fok van, mert nem bírom a meleget.. Eddig csak az Ace Combat volt hasonló, arra többen is panaszkodtak a neten (volt akinek restartolt a PS4-e a hő miatt), nálatok van ilyen? Vagy még lépjem meg az újrapasztázást is? Bármilyen más játék alatt kb. meg se mukkan a gép.
-
raggg
senior tag
válasz
BandiHUN #4887 üzenetére
Szerintem érdemes megvárni a battle passt, míg megjelenik, én úgy vettem le, hogy az első 30 (?) szint free, aztán fizetős, addig tudsz rá aludni párat.
A dupla XP-t énis nagyon élvezem most amúgy, az a jó, tök jó, hogy kevesebb killel ki lehet nyitni a camo challengeket, és így hamarabb gyűlik
Nekem most 50 sniper fejest kéne adni, a BO4-ben rettenetesen béna voltam a sniperekkel ,de itt az AX-50 most nagyon adja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest