-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Akkor rpg-vel rohangálj ott nem kell eltalálnod az enemyt
Amúgy sokat lehet fejlődni a játékba ha már ismered a pályát, fejlesztetted a fegyveredet, elkezded átlátni a segítségeket és a saját játékstílusodra formálod.
Végül meg nyugalom engem is sokszor lelőnek. Látom én is szoksor az ilyen 70-80 killes embereket, na az nekem is álom marad. Én általába a 20-40 köztieket hozom pályától és játékmódtól függően. -
Csokishurka
őstag
Én a helyedben csinálnék privát meccset botokkal. Elején gyengébbek el majd az erosebekkel. Én is szoktam néha tolni gyakorlásának ideális és fegyvereket tesztelni mivel itt minden attachment unlockolodik. Szerintem ez a leghasznosabb.
Illetve nem tudom milyen egér sensivel tolod de én pl pubgnel nagyon lassuval ( Eger pad szeletol széléig 180 fok)játszottam de rájöttem hogy itt több kell. Elején 800 dpi és 4,5 sensi, most mar 11nel járok ami kell mert ha hirtelen megjelenik előtted valaki vagy elrohan melletted akkor gyorsan kell fordulnod.
remelem tudtam segíteni -
Segal
veterán
de mit csinálsz hogy ilyen kevés? Rohangálsz vagy mindenre lövöldözöl csak nem találsz? Esetleg nem is lövöldözöl?
Azért tizen killnek szerintem simán össze kéne jönnie bármelyik meccsen de a hosszabb játékmódokban akár harminc fölöttinek is.
Ezzel most nem lámázni szeretnélek vagy sértegetni csak pusztán kiváncsiságból kérdezem meg hogy segítsek ha tudok.
Hogy vannak beállítva a perkek? Melyik killsteak-et használod? Fieldből? Egyáltalán próbálgattad? Melyik fegyverrel mész? -
Xaels
félisten
A statisztikákat kellene leválasztani. Pl. az objektív alapú módokban számolná a killeket, de nem lenne KD mint a WW2 War módjában. Aki a fegyvert húzni megy fel, azt meglehetne oldani úgy, hogy TDM meg FFA-n kívül a feladatért adná pl. a skineket és a győzelemért adna valami extrát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest