- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adakiller
senior tag
válasz
BusinessGuy #5974 üzenetére
kill confirmed számít (azt nem tudom, hogy csak ezen a héten, vagy fixen), és egyből be is adta a statsba a wint.
-
adakiller
senior tag
válasz
Dave567 #5986 üzenetére
a netsebességnek 98%-ban semmi köze nincs a pinghez, hacsak nem analóg modemes netről van szó... lehet neked, 500-as mobilneted is ha magas a pinged, és lehet neked 5/5-ös bérelt vonalad a bixre... játék szempontból nem az 500-as net fog nyerni. de mindegy részemről lezárva.
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #5992 üzenetére
HC vagy Normál ?
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #5990 üzenetére
Pc. Tőlem csinálhatsz, a hiba nálad leledzik. Már akkor el kellett volna engednem amikor a full p2p MW2-t jobbnak találtad mikor a sorozat legalja volt multi terén. Őrjöng ettől biztos jobb lesz.
shotika: Nálam és a haveroknál nulla fagyás volt eddig több órás gameplay etapokban, a hiba nálad van.
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #5988 üzenetére
Milyen platformon játszol?
Csinálni akartam videót is, de inkább hagyom, nem éri meg..
-
shotika
őstag
Hihetlen, hogy ez a játék még 3 hónap után sincs kész. Még mindig kilépked, és ha épp sikerül is rendbe rakniuk, a következő patch megint szétcseszi az egészet, és megint installálja a shadereket.
Bosszant, mert egyébként tök jó játék lenne, de a megjelenés óta nem volt olyan hét, hogy ne lett volna valami probléma.
Az eddigi tapasztalatok alapján, teljesen mindegy milyen grafikára állítod, hányszor telepíted újra a 150 gb-ot (jól megmasszirozva az ssd-t), hányszor reinstallálod a shadereket, hogy állítod be a Windowst, vagy hogy egyáltalán milyen hardveren játszol - akkor is szétfagyhat.Ma este is, lenne időm rá, erre multi-kampány tökmindegy, 5 perc után levág a fenébe, és még ha be is tudnám állítani, hogy ne faggyon, holnap új update, és kezdődik az egész elölről...
-
robroy7919
tag
Sziasztok egy nagyon kezdő kérdés tuti láma ls de nem találtam hogyan is kellene. A perk rendszerben a Quick Fix -et aktiváltam. De nem értem , hogy kell használni
Előre is köszönöm.
-
RazoR
veterán
válasz
+++1
-
laja80
tag
Üdv, még mindig kilép játék közben,egyszerűen játszahatlan!Már ujra is telepítettem de ígyse jó,max 1-2 kört tudok menni aztán kifagy és kidob...vmi ötlet?
-
mcwolf79
veterán
válasz
Egyetértek.
Klasszisokkal jobb a hitreg, mint az előző jópár részben. Ott rendszeresen tapasztaltam, hogy érzésre már rég befutottam a fal mögé és a fal mögött haltam meg (még mielőtt valaki belekötne nem, nem a falon keresztül lőttek le). Itt ezt szinte egyáltalán nem tapasztalom. Nekem 40-50 között ugrál a Ping, és teljesen jó érzésre a játék. -
-
raggg
senior tag
Na meglett 725 gold is.
nem vagyok büszke rá -
adakiller
senior tag
válasz
ki-be lépés után már beadott 3-at. lehet van némi fáziskésés az update terén, de ennél nagyobb baj ne legyen
.
@Dave567: ping terén szerintem semmi kirívó. pubg-ből jövök ott 30-40-es ping, itt átlag 50 körül van. hitreg semmivel sem rosszabb, viszont a cheaterek száma drasztikusan kevesebb. ebből kifolyólag pubg-vel 8 napja nem is játszok, pedig napi pár óra belement abba is. régi cod-okkal kapcsolatban nincs összehasonlítási alapom, mivel nem vonzott, de erre nagyon rákaptam Segal-nak köszönhetően
. Igaz a Shoothouse-on kívül a többi pálya nem igazán érdekel
. viszont ha neked annyira nem adja ez a rész, akkor el kell engedni, azt az időt amit játékra tudsz fordítani azt olyanra fordítsd amit élvezel.
-
Dave567
addikt
válasz
OKÉ!!
Sajnos egyikkel se játszottál.. Olyan volt a játék, mint ami Xaels be linkelt videót, de itt PC-n nem ilyen.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #5973 üzenetére
Ja 20-as 30-as ping helyett olyan 60-70 körüli a plafon amiket látok, komoly. Ezzel szemben az általad jónak ítélt MW2 150-es pinget is teli zölddel díjazott és olyan is volt (akárcsak azóta a legtöbb rész, a kamu pingkiírásokról amikhez egy százast hozzá lehetett tenni nem is beszélve). A hitreggel semmi baj nincs, az eddigieknél jóval jobb, MW 2 óta állandóan beadta azt is fejesnek amit mellé fölé lősz, itt baromi ritka. Látványosan az a fajta player vagy aki az MW2 óta eltelt idétlen gyenge multit hiányolja közben a COD4-hez és elődeihez vajmi kevés közöd volt, különben nem hőbörögnél hanem mosolyogva fogyasztanád ezt a részt ami mint mondtam bár nem hozza ugyan azt, mégis a COD4 óta a legközelebb áll az egykori nagy részhez multiban. Ehhez képest amik eddig voltak MW2 óta csupa csupa fosadék volt, ennél jóval szarabb hitreggel,jóval szarabb netkóddal és pingekkel, de itt most hirtelen baj lett...
De mondom ha neked ettől jobb akkor rinyálj minden nap itt hogy ez nem jó,az nem jó, ha ennyire nem jó minek játszod. Nincs ezzel sem baj csak mikor már a sokadik valótlanságot olvassa az ember.....Persze lehet erőlködni a metacritic user értékelésének linkelgetésével is a baj csak az hogy ott (is) ruszki meg ruszkibarát userek döngölik porba a játékot a single miatt amiben az oroszokat nem gyengén negatív színben festik le - nem hiába a sony nem is jelentette meg a játékot az orosz store-ban...
adakiller : Nem tudom, lehet ki kell lépni és újra elindítani a companion appot és akkor frissít,ismerőst is akkor láttam hogy belépett addig nem.
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #5966 üzenetére
Igen ugyan az..
Csak a Hitreg meg a ping számok másak, nem volt ilyen szar sebzés rendszer.. De igen, Ugyan az a játék....
-
adakiller
senior tag
válasz
BusinessGuy #5968 üzenetére
és milyen gyakran frissül a stats? csak mert mióta csatlakoztam legalább 5 győzelmet csináltam és 0-át ír
-
Dyingsoul
veterán
2 főt keresünk ma estére coop missionre!
A következő coop mission-öket szeretnénk teljesíteni:
-Crosswind
-Headhunter
-verdansk teljesTS, DC is van.
-
adakiller
senior tag
válasz
BusinessGuy #5959 üzenetére
mi is a mission a heti győzelem érdekében?
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #5960 üzenetére
Hála a jó istennek szinte semmi. Pontosan annyi mint a COD-4-ben a minimal felületeken (vékonyabb falak,ajtók,stb) átlőhetsz fegyverfüggően (plusz itt van rá egy ideiglenesen aktiválható perk ami ad X időnként 1 tár vicces töltényt) és ennyi. Ez a falon meg mindenen átlövöldözés is az újabb COD részek "csodálatos" vívmánya, a COD4-nél még volt benne értelem és nem tudtál minden szarral másfél méteres falakat átlőni....
És egytől egyig az összes COD-al, MW2-ig aktívan klánozva, utána csak bele bele nézve mindbe az egyre rohadó multi miatt.
De ha neked ettől jobb rinyálj mindenért, mondtam a tényen nem változtat. A játék tarol, nem véletlenül. Csak a dedikált szerver lehetősége hiányzik hogy a régi COD 4 fényében vigyorogjon. -
Xaels
félisten
[link] csináltam megint egy párkilles válogatást.
-
Dave567
addikt
válasz
BusinessGuy #5959 üzenetére
Ahhaaa, és mi megy át akkor a falon???
Csak tudnám mivel játszottál akkor.....
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Dave567 #5957 üzenetére
Tökéletesen működik ahogy a leírásban is szerepel killstreak cuccok és equipment például pajzs ellen.... Lehet lúzer aki költ rá de a tényen nem változtat hogy a COD 4 óta a legjobb rész ami közelíti egykori névrokona szintjét. Csak dediszerver támogatás kéne.
Más:aki jönne esetleg sqadba és sokat tolja, telefonra szedhető Cod companion appban lépjen ki onnan ahova automatán került és keressen rá az OJJEKTUM squadra.:)
Próbálom úgy összerakni hogy aktív magyar csapattársak legyenek akikkel a heti díjakra is van esélyünk.:) -
lowzor
veterán
A Gungame-et is kivették, vagy csak én nem találom már jó ideje?
-
Acheron
őstag
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #5948 üzenetére
Ez jó hír, én hiányoltam, a nagy "tömegsport" jelenetek között remek kikapcsolódás egy - két ilyen 2v2 meccs
(#5950) Csokishurka: Igen, nagyon erős és nagyon pontos, de a burst miatt nem alkalmas "permetezésre", nagyon pontosan kell vele célozni. De némi megszokással erősen halálos, ezért is lett az elsők között arany nálam.
De közelharcra nem javasolt, oda sokkal inkább egy SMG kell (pl tegnap MP7 -el mentem nagyot shoothouse -on, egy nekifutással a chopper gunnerig sikerült eljutni.)
(#5951) raggg: Grat, alakul az arany kompánia -
spanglee001
addikt
van különbség 2300mhz vagy 3200mhz-en futó ramok között? illetve elég a 16 giga vagy már jelentene valamit a 32 giga?
-
KaitouP
nagyúr
Hamarosan visszatér az original Gunfight mód, egyéb különböző variációkkal is: [link]
-
RazoR
veterán
Egyik napról a másikra a NAT Type Openről átváltott Moderate-re, ötlet?
-
ProEvoFan
nagyúr
Én meg nem értettem miért tűnt el a k/d kijelző meccs közben...
[link] -
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #5935 üzenetére
Ablakban játszom, mióta kijött a game, engem még soha nem dobott ki.
-
laragirl83
őstag
Nálam volt ilyen random kilépés, semmi hibaüzenet csak quit2desktop.
Ami megszüntette, hogy megjelenitőt fullscreenre tettem, elotte6mdg a windowed borderless volt -
-
raggg
senior tag
válasz
ProEvoFan #5929 üzenetére
Én is megvettem, de kicsit csalódtam. Mondjuk leginkább azért, amilyen ütemben halad a "csík". BO4-ben kaptál egy "ingyen" szintet naponta az első győzelemért, aztán XP után a többit. Itt meg kapom az XP-t, nő a szintem, a BP meg valami egzotikus heurisztika mentén szintén, csak sokkal lassabban. Én ezt abszolút nem gondoltam, mert 100 BP szint van, és véletlenül éppen 100 szint van 55 és 155 officer rank között is. Amikor először láttam, hogy nem egyszerre mozogtam, azt hittem csak egy bug, amit javítanak majd.
Amúgy én is az óra miatt vettem meg első sorban, meg hát volt 1000 CP-m, így nem fájt kifizetni. De egyébként a két ingyen fegyó izgat leginkább - amit ingyen is megkaptam volna -, a blueprint rendszert még mindig nem értem igazán (mármint leginkább azt, hogy a blueprint felszereltség van effektíve skinezve, de ha variálod, a többi cucc már nem).
Szóval én most ezt kicsit elengedtem. Mivel kb. a semmiből volt 1000 CP, ezért nem sajnálo... BO4-ben talán az hajtott jobban, hogy mindig a végén volt a plusz fegyó, itt most csak azt érzem, hogy 30-ig érdemes elérnem, aztán lesz ami lesz. Mondjuk nem feltétlenül baj, csak azt hittem kicsit több pluszt fog adni számomra.
-
Segal
veterán
A legnagyobb baj ezzel a pass-al hogy most farmolhatsz heteken keresztül és jó esetben ugyan összerakod a következő pass árát de akkor meg azok fognak tetszeni amik abban lesznek és ami az elsőben volt az csak úgy lesz a profilodon. Utána megint farmolhatsz heteken keresztül de már a második szezonos cuuccokat is csak tárolni fogod és a harmadik lesz a lényeg és így tovább.
Most valljuk be őszintén mi az amit használ az ember a pass-ból (mármint skin de az ilyen dupla dolgok).
Ebléma, kártya, óra, operátor skin. Szerintem senki sem fog sray-t fújni a meccsek alatt meg ilyesmik.
Na most ugye mint írtam napikból meg missionok teljesítésével is lehet egész jól kinéző (akár animált) emblémákat meg kártyákat szerezni. Már akinek ez fontos ugye mert elég sok nagyobb szintű játékost látok akik a totál alap beállítottal mennek.
Az operátor skin esetleg jól mutat a lobbyban de ugye menet közben úgysem látjuk. Marad az óra. Persze én senkit sem szeretnék lebeszélni mert felőlem aztán vegye ha akarja csak engem speciel jobban érdekelnének a fegyver skinek, kesztyűk stb. tehát az olyan dolgok amiket látok is. -
ЯΞD
senior tag
válasz
Tomko78 #5926 üzenetére
Meg azért tegyük hozzá azt is nem biztos, hogy 1000 CP lesz a kövi pass! Ők se hülyék. Simán lehet valami csomagba építik kapsz egy kis ezt azt meg a passt és 2500 CP lesz. Így hiába farmolsz ki 1500-öt még kell vegyél megint 1000-et hogy meglegyen... Persze ez csak teória.
-
-
nagyonjjo
tag
Ismerős szerzett olcsón cod kupont.
Van esetleg valakinek szabad rtx kártyája aktiválni? -
Segal
veterán
válasz
ProEvoFan #5921 üzenetére
Azért marha sokat kell ám melózni hogy meglegyen az 1000 pont a pass-ból. Az 1300-ra nem azt írom hogy lehetetlen hanem inkább azt hogy kell hozzá egy nolife beállítottság.
Én nem vettem meg a pass-t de nem is hajtok a 300 ingyen cod pontra. Inkább elég lesz 200 az nevetségesen könnyen megszerezhető azért a plusz 100 pontért nem éri meg feláldozni mindent és csak ezt tolni 0-24-ben hogy meglegyen.
Én egyébként azt nem értem hogy a missionok meg a napik tolásával is lehet egész jó cuccokat szerezni INGYEN tehát hogy miért is kéne nekem pénzt költenem a pass-ra. Az egyedüli ok talán az óra ami jó lenne de nyilván csak ezért nem fogok pass-t venni. Eblémám meg kártyám már több is van ami tetszik, az operátort meg úgysem látom menet közben. Meg ugye ott is megszerezhető elég sok ha megcsinálja a feladatát az ember. Max a coop operátorok nehezek kicsit a többi az sima ügy.
Meg ugye a tudat hogy 1-2 pass múlva ennél fognak jobb dolgok is érkezni.
Kb ugyanez volt pubg-nál. Bejöttek a fegyverskinek mindenki megvolt őrülve pedig csak egy egyszerű narancssárga skin volt. Én tudatosan vártam kicsit jöttek is a milliószor jobb skinek. Itt is tutira ez leszés addigra már lesz is egy kevés cod pontom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ja, ne is mond.De tudod mit?Vegyék sokan, mert nekem ez a b.pass rendszer tetszik.A pályák ingyen vannak és ez a lényeg, a többi csak díszlet.
Mondjuk én is megvettem a sima b.passot, de csak azért, mert a kövi szezonra összejön az 1000 COD pont, így 3400 forintból megvan a két szezon. -
Pro!Petya
addikt
Nagyon bejön!
Eddig tetszik és megérte a váltás számomra.
BFV-ből kiöltek mindennemű "HC"-t szval most így ég és föld a kettő jó értelemben a MW-re nézve. Stílusom is inkább ennek felel meg szval jók a meccsek, izgulás is van, figyelmetlenségre egyből büntet stb stb. Ennek így kell lennie.
Semmi felvágás vagy arcoskodás de a bf-nél simán belefért round közben egy ecigi utántöltés, piáért kimenni vagy hasonlók úgy hogy tudtam h nem esek le a toppról mindezt kb érzelem mentesen. Nem igazán emlékszem az utóbbi időkben hogy ott izgultam volna e valamin is
Egyedül a grafika az ami hiányzik abból.(#5917) ProEvoFan
THX!
(pedig itt is meló van még ezerrel melette tovább képzés szval lehetne ez jobb is) -
venom8888
őstag
Amint ramegyek hogy Mutiplayer,ott lefagy a jatek,es csak ALT+F4 el kapcsol ki. Ez valami uj BUG?
-
lowzor
veterán
propetya85:
Hogy tetszik a BF után?
Szerk:
Sorry, válasz akart lenni. -
Pro!Petya
addikt
Lassan több mint egy hete megvan a játék , így én még csak 95-ös vagyok , és az 56-os tier-nél tartok.
Viszont megvan a második gold skin a P90 után
Nemsokára a Holger és az M4 is befejeződik.
Ez a battle pass dolog hogy működik pontosan? Mert eddig ugye a Tier listából csak a Free-ket kaptam meg.
Ha később úgy gondolom befizetek rá akkor az eddig feloldott cuccokat is megkapom visszamenőleg 1000CP-ért? -
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #5909 üzenetére
Nálam a legutóbbi nagy patch óta vannak mikrolagok, azelőtt vajsima volt. Mondjuk most sem olyan mértékű, hogy nagyon zavar.
A latency sajnos nálam is nagyon magas. Ha jobb napja van, akkor 60-80, ha rosszabb akkor 80-100.
Ebben a szar netem is benne van, meg távol vannak a szerverek. -
dombi81
senior tag
válasz
Dave567 #5908 üzenetére
A rendszerben, amit kreáltak. Indokalatlan mikrolaggok tömkelege. Ki tudja miért? Közel sem annyira folyamatos/vajsima a játék mint COD4, MW2-MW3-ban volt. Úgy érzem legtöbbször vánszorog a karakter, semmi gyorsaság, mintha pusztán lépkednék futás közben is, később rántanék fegyvert, töltenék, stb.
-
dombi81
senior tag
válasz
Dave567 #5903 üzenetére
lowzor: hidd el én látom, tudom, tapasztalom. Nem csak cikkekre támaszkodom. High textura pedig egy COD lövöldénél, messze nem elég, mikor alapból csúnyácska a játék.
A sebzés pedig tényleg nevetséges, hc-n legalábbis. Beletolok az illetőbe 3-4 golyót, ő lő rám, utána egy skulótol fekszem. Hihető.
Az MW3 sebzése viszont jó volt szerintem, nekem nem volt gondom vele. -
Dave567
addikt
Hát igen, mondasz valamit.
Igazából nem az a baj, hogy nem megy a játék, csak idegesít, hogy ennyit kell miatta szenvedni, ami egy játékban tök alap lenne hogy menjen.
De már ez miatt az MW3-ban is szenvedtem, ott is szar volt már a sebzés.
Mondjuk én nem is tudok kampelni, mindig az adott feladatot csinálom.Stuka20: Sőt volt olyan is nekem, amikor nem számolta hány embert öltem.
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #5900 üzenetére
Attól még, hogy azt írja ki, még nem kell neki annyi, mert teleszemeteli az egészet.
4 giga VRAM-al is vígan elmegy high textúrával.
Ezt olvasd el: [link]
"Just like in previous Call of Duty titles, the game seems very memory hungry at first, but the performance results from our weaker cards show that all these memory allocations happen preemptively. The philosophy here seems to be "fill up the VRAM as much as possible, maybe we need the data later."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest