- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BusinessGuy
őstag
válasz
ProEvoFan #6612 üzenetére
Na nekik jókora respect..
Idestova több mint 30 éve tolom az ipart számítógépen és konzolokon. Mikor valaki benyomja hogy kontrollerrel nem lehet fps-t játszani általában csak röhögök rajta, a legtöbb játékot még fps-t is azzal tolok,tökéletesen elvagyok vele. Viszont aim assist nélkül kontrollerrel nem lennék az egérrel játszó magam ellen multiban az biztosMég aim assisstal is kínszenvedés lenne nemhogy nélküle.
-
lowzor
veterán
válasz
ProEvoFan #6272 üzenetére
Engem mostanában minden 2. körben porrá aláznak, mert az egyik patch óta 80-100 a pingem, és így nagyon nem adja. Mikor 60-70 volt, akkor sokkal jobb volt, bár még az is soknak számít.
Lehet, hogy az a baja, hogy wifi adapterrel csatlakozok a routerhez. Majd kipróbálom UTP kábellel is, csak kéne szereznem egy 15 méterest valahonnan. -
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan #6163 üzenetére
Vagy letámasztva,vagy sarokból kihajolva kell ölni.Ez elvileg az egér 5-ös gomb(hüvelykujjnál levő közelebbi gomb a kettőből),de én úgy szoktam inkább,hogy míg csinálom,akkor csak ezt,és a gombok beállításánál(második vagy harmadik lapon van felső részen,ahol beállítod a combat dolgokat)az ADS-t választom ki,ilyenkor ha saroknál vagy sík felület előtt vagy,automatikusan kihajol/letámaszt.Hátránya,hogy fixen vagy addig,egy szűk látómezőben célozni tudsz csak,ha elmozogsz,kilép belőle,vagyha elengeded a jobb gombot.
-
-
Acheron
őstag
válasz
ProEvoFan #6022 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy amikor elkezdi, akkor már be is adja a killt, csak az animáció nem megy végig. Engem többször is félbeszakítottak gyilok közben, mégis gyorsan összejöttekezek a pontok.
Egy ismerős játékostárs szerint neki azt is beszámolta a rendszer, amikor rajta követték el a kivégzést (nekem is gyanús volt, hogy talán nem végeztem el annyiszor a finishing move - ot, mint amennyit számolt) Érdemes követni a számlálón (ha a finishing move küldetést csinálod, vagy épp Krueger -t akarod unlockolni.)
Ellenben én eléggé belejöttem, a minap hátulról kivégzett egy ellenfél, majd őt is lelőtték. Respawn után nem messze előttem futott be egy romos épületbe, nosza, utána, sikerült futtában elkapnom hátulról ugyanúgy egy kivégzéssel. Ennyiben maradtunk a továbbiakban -
Corpuscle
őstag
válasz
ProEvoFan #6022 üzenetére
Az sem sokkal jobb, ha a pácienst szedik le. Én így tettem, a csapattárs szaladt utánam és puskatussal ütlegelt. Gondolom kellett volna az acsihoz neki.
Legutóbb Oric kezdte a kivégzést, nem szedtem le, csak egy lövést küldtem az ellenbe. Legalább egy assist legyen belőle. -
raggg
senior tag
válasz
ProEvoFan #5929 üzenetére
Én is megvettem, de kicsit csalódtam. Mondjuk leginkább azért, amilyen ütemben halad a "csík". BO4-ben kaptál egy "ingyen" szintet naponta az első győzelemért, aztán XP után a többit. Itt meg kapom az XP-t, nő a szintem, a BP meg valami egzotikus heurisztika mentén szintén, csak sokkal lassabban. Én ezt abszolút nem gondoltam, mert 100 BP szint van, és véletlenül éppen 100 szint van 55 és 155 officer rank között is. Amikor először láttam, hogy nem egyszerre mozogtam, azt hittem csak egy bug, amit javítanak majd.
Amúgy én is az óra miatt vettem meg első sorban, meg hát volt 1000 CP-m, így nem fájt kifizetni. De egyébként a két ingyen fegyó izgat leginkább - amit ingyen is megkaptam volna -, a blueprint rendszert még mindig nem értem igazán (mármint leginkább azt, hogy a blueprint felszereltség van effektíve skinezve, de ha variálod, a többi cucc már nem).
Szóval én most ezt kicsit elengedtem. Mivel kb. a semmiből volt 1000 CP, ezért nem sajnálo... BO4-ben talán az hajtott jobban, hogy mindig a végén volt a plusz fegyó, itt most csak azt érzem, hogy 30-ig érdemes elérnem, aztán lesz ami lesz. Mondjuk nem feltétlenül baj, csak azt hittem kicsit több pluszt fog adni számomra.
-
Segal
veterán
válasz
ProEvoFan #5921 üzenetére
Azért marha sokat kell ám melózni hogy meglegyen az 1000 pont a pass-ból. Az 1300-ra nem azt írom hogy lehetetlen hanem inkább azt hogy kell hozzá egy nolife beállítottság.
Én nem vettem meg a pass-t de nem is hajtok a 300 ingyen cod pontra. Inkább elég lesz 200 az nevetségesen könnyen megszerezhető azért a plusz 100 pontért nem éri meg feláldozni mindent és csak ezt tolni 0-24-ben hogy meglegyen.
Én egyébként azt nem értem hogy a missionok meg a napik tolásával is lehet egész jó cuccokat szerezni INGYEN tehát hogy miért is kéne nekem pénzt költenem a pass-ra. Az egyedüli ok talán az óra ami jó lenne de nyilván csak ezért nem fogok pass-t venni. Eblémám meg kártyám már több is van ami tetszik, az operátort meg úgysem látom menet közben. Meg ugye ott is megszerezhető elég sok ha megcsinálja a feladatát az ember. Max a coop operátorok nehezek kicsit a többi az sima ügy.
Meg ugye a tudat hogy 1-2 pass múlva ennél fognak jobb dolgok is érkezni.
Kb ugyanez volt pubg-nál. Bejöttek a fegyverskinek mindenki megvolt őrülve pedig csak egy egyszerű narancssárga skin volt. Én tudatosan vártam kicsit jöttek is a milliószor jobb skinek. Itt is tutira ez leszés addigra már lesz is egy kevés cod pontom.
-
Laby
őstag
válasz
ProEvoFan #5381 üzenetére
Azért ne egyszerűsítsük már le ennyire.Több RPG-vel kempelővel találkoztam, mint RPG-t használót a kemperek ellen...
Személyes kedvencem amikor beállnak egy épület feljáróba, vagy egy sarkot nézni vagy hasonló dolgokat RPG-vel a kezükbe, és amint megjelenik valaki akkor a közelébe lő egyet és meghal. Ez igen! -
RazoR
veterán
válasz
ProEvoFan #5350 üzenetére
Én az MW 1-2 és az első BO után elengedtem a COD-ot, pedig ezekben saját szervert béreltünk, saját klán volt, ment a war a többi klánnal, stb.
De a falon futós ugrabugra meg csillagharcos hülyeségek nem jöttek be, akkor átnyergeltem a BF-re de az is olyan irányt vett a 4 után, hogy inkább hagyjuk. -
shotika
őstag
válasz
ProEvoFan #5291 üzenetére
Én biztos nem veszem meg. Tetszenek az új skinek, de nem akarom, hogy a játék arról szóljon, hogy lépkedem a szintek között, mindezt ráadásul időre - szerintem egy multiplayer játéknak nem (csak) erről kellene szólnia, hanem arról, hogy egyre jobbak és jobbak leszünk.
-
Xaels
félisten
válasz
ProEvoFan #4977 üzenetére
Nato tár alap. FMJ perk, és van az a válltámasz ami az ADS sebességét növeli. Ezeken túl egy reflex optika (itt nem megy 3x-es scope nálam). Alapvetően igyekszem megtartani a sebességét, hosszú távon Assault Rifle-kkel nem veszi fel a versenyt még hosszú csővel sem ezért próbálom a közel és középtávon megtartani az előnyét azokkal szemben.
-
-
Laby
őstag
válasz
ProEvoFan #3893 üzenetére
Azért ezt túlzásnak érzem. Én személy szerint nem használok shotgun-t, de ugyan úgy része a játéknak, mint az smg, a sniper, lmg...stb. Megvannak a hátrányai, és ezért kevesen is használják. Ez persze a 725-re nem igaz. Az nagyon túlzás, és esélyed sincs ellene. Pont ezért lesz nerf, a többi shotgun-t nem gondolnám hogy bántani kéne. Minden lövöldözős játék része.
-
-
mettek
addikt
válasz
ProEvoFan #3261 üzenetére
Én is simán hallom honnan jönnek de ha nem mozdulok akkor is sokszor rámugrik és olyan tized másodperc alatt elkezd lőnik hogy a gombot nincs időm megnyomni. Ma vopt 2 rage quitom is. Vagy minden 3ik gyerke pro vagy csalnak egyesek vagy nekik kedvez a szerver válaszideje.
Ennyire nem vagyok láma hogy mindig én jöjjek ki vesztesen az 1-1 csatákból.
-
birorichard
őstag
válasz
ProEvoFan #2766 üzenetére
en sem ertem. kinek oncelu? szerintem eleg dramaian adta vissza a haboru hangulatat, de hatasos volt, nem giccsesen. engem - foleg az elmult evek felhozatala utan - iszonyat lenyugozott, kb a regi mw-vel dobogos legjobbak, ideertve a multit is (na ez mar persze szubjektivebb kerdes, de nalam nagyon betalalt). szerintem a kampany nagyon is sok ujat mutatott mufajaban, ha nem is jatekmenetben, de aktualipolitikaba igy belenyulni nagyon hatasos es uj dolog volt.
oriic: ps4-en jatszok, ebbol ott nem latok semmi negativumot, de elhiszem, h mas platformon gyengelkedik. azt mondom erre is, mint a gears5-re, h ezek "jo" bug-ok, "konnyu" es lehet is patchelni.
-
dombi81
senior tag
válasz
ProEvoFan #2529 üzenetére
A kampányt még nem próbáltam, előfordulhat nem is fogom, hosszú évek óta nem köt le a single player. Nem azért vettem meg. De ez a multi, elég vegyes érzést ébreszt bennem. Csak játszom, ám nem élvezem. Sekélyes, felszínes, csaknem nulla többletélmény. Kempelők hadserege. Nincs ehhez türelmem. A pörgés ebben a játékban nulla.
-
Chereiose
addikt
válasz
ProEvoFan #2529 üzenetére
Hát nem tudom amúgy ezekbe a multi mapokba én belekötnék. Nagy rakás kaki az összes map kialakítása, vagy szűk kis helyeken bújkálsz meg ajtókat nyitogatsz, vagy nyíl egyenes folyosókon mész a halál zónákba a fetrengős kemperek ellen, van, hogy zsinórban 5x éledsz le egyből meghalni. A másik, hogy olyan szürke/sötét minden map, alig látni valamit max fényerőn is, embereket meg pláne nem látom, van, hogy egyszer csak a semmiből lő le mert nem is veszem észre...Persze így 1 nap alatt nem lehet levonni sokat, meg kell tanulni a pályákat, de elsőre nem érzem őket valami jónak.
-
-
válasz
ProEvoFan #2244 üzenetére
Ez nem igaz, xbox360-as időkben alig találkoztam kemperrel cod-ban, pedig akkor nagyon sokat játszottam, az utóbbi években lett egyre borzalmasabb a helyzet, és nem csak itt, a bf pl hatványozottan rosszabb lett ilyen szempontból. Nem tudom kit szórakoztat az hogy beül valahova, nem csinál semmit csak 1 pontot néz, és aki elé rohan azt lelövi, de kedves egészségére, biztos nagyon jó virtuális játékélmény lehet.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #2244 üzenetére
De fogalma sincs hogy tönkreteszi más játékát. Jó mondjuk én addig megyek rá amíg le nem szedem. Ha 30 szed le engem hidegen hagy. De hogy 31 edszerre is ugyan ott azon a Szent helyen van és még se mozdul onnan na azért ez durva. Egy biztos az IQ és csapat jaték fordítottan aranyos nála.
De a játék az hatalmas. Minden egyes Ft ot megért.
Ki milyen fegyvert használ? Kedvenc smg és assault? MP5 nagyon adja nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Mikrotik routerek
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest