- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
válasz
Acheron #4466 üzenetére
Nem lehet sajnos, óriási nagy hülyeség, hogy még csak menübe se lehet kilépni, mert a potg/uccsó kill az marhára fontos és érdekes és mindenkinek látnia kell (nem, 20-ból 1-szer talán történik valami érdekes bennük). Felhoztam ezt múltkor redditen, hamar le is lettem oltva, hogy mit ugrálok, ez mindig is a CoD része volt, jó ez így, kezeljem a játékfüggőségem ( van vagy 15 órám ebben
) és ez amúgy se zavar senki mást, ki lehet bírni azt a 8-10 mp-t.
A reddit tele van persze ostoba amcsival, nagyon meg se lepett a reakció, úgy látszik nem megy ott a matek annyira, hogy potg 10mp, menübe vissza pár mp, szétbontani a lobbit majd újat kreálni, majd menni a következő meccsre legalább 2 percet kitesz. Na most ez azért elég szépen össze tud adódni és gyarkorlatilag az van, hogy leülsz játszani és 1 óra alatt 8-10 percet ücsörögsz. Meg lehet nézni, hogy a Quake Champions-el mi lett a szétbonott lobbyk és a folyamatos töltőképernyők miatt (oké, aréna fps, eleve nincs nagy igény rá). -
D4v3
őstag
válasz
KaitouP #4460 üzenetére
"YouTube-erek tesztelték a játék matchmaking rendszerét, és levonták következtetéseiket: [link]"
Erről röviden:
SBMM működik a játékban és mindenkinek van egy rejtett ELO-ja, amivel összepárosít másokkal kereséskor. Ezért is történik az, hogy nagyjából senkinek nincs már kimagasló KD-ja, ha pro vagy, akkor is 1-2 között lesz, mert prok ellen játszol többnyire, ha 0.1 KD-s noob, akkor meg közöttük fogsz játszani és lesz 1-2 KD-d. Az account win% és a global KD-nál viszont sokkal erőteljesebben számít kereséskor az utolsó 5 játékodban nyújtott teljesítmény. Ergo 1-2 meccset elbohóckodva be lehet kerülni gyengébb lobbykba is akár.
szerk.: most látom, hogy cikk is van, azt hittem a videó lett csak linkelve -
D4v3
őstag
Hardpoint Picadlly elején autóról szembe levő autóra eleresztettem egy rakétát és 5-ös kill
Persze csesztem felvenni, theatre meg valamiért nincs ebben a részben
-
D4v3
őstag
válasz
bulikavagyok #3610 üzenetére
HC-n nem csoda, hogy nincs sok shotgun, ott meghalsz pár golyótól bármiből és a nagyobb táras fegyverek gyakoribbak lesznek. A gond azzal van, hogy SC-n a level 1-es 725 shotgun is tökéletes fegyver közelre és középtávra, nagy ritkán van, hogy az első lövés nem öl, de mivel gyorsan lő, ezért még ilyenkor is marad elég életed kilőni a másodikat. Nem nagyon lehet vele 1v1 szitut veszíteni, de már csak pár napot kell max. kibírni
-
D4v3
őstag
Felhívtam most este a DIGI-t, hogy a NAT-ot kapcsolják ki és mindenféle port nyitogatás nélkül OPEN lett a játék
-
D4v3
őstag
Index főcímet ért a játék
[link]
-
D4v3
őstag
Menüben akadósoknak lehet megérne egy próbát a beállítások között lelockolni 30 fps-re a az egészet, amúgy sincs semmi értelme ott többnek.
-
D4v3
őstag
Kikerült az nvidia oldalára egy brutál cikk a különböző beállításokról, ha érdekel valakit [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest