- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Az értő olvasás megy? Nem a letöltés sebességével van baj, az körülbelül tízszer gyorsabb mint maga az installációs folyamat, egyáltalán nem értem, minek kevered ide.
Egy 2013 illetve 2016-ban megjelent konzol esetében baromira gáz az, hogy egy 2 (hangsúlyozom, KETTŐ) GB terjedelmű frissítést 1 órán keresztül installál a rendszer, nem azért mert nem elég gyors a hardver, hanem szimplán szarul van kivitelezve, programozva (nevezd ahogy akarod) az installációs folyamat, és ez a Sony hülyesége. Ha ez 20 perc lenne, senki sem "sírna".Egyrészt, én értem és világosan látom az aláírásodból hogy elfogult PS rajongó vagy, de amiért nem indokolt védeni a konzolt, azért nem kell foggal körömmel harcolni, hanem elismerni, hogy igen, szar a rendszer. Mert az, ha tetszik, ha nem.
Másrészt, nem mindenki időmilliomos, és igenis vannak akiknek elég kellemetlen az, hogy ha le tudna ülni este 1-2 órát játszani a konzol elé, akkor sem tud, mert ilyen hülyeségek miatt nem lehet.
A hangulatkeltést, személyeskedést meg hanyagoljuk itt a topikban. -
raggg
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #5269 üzenetére
Kb. 2 órán keresztül másolta a tegnapi patchet a PS4 prom.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #5222 üzenetére
Akkor kié a felelősség, már ne is a haragudj? A kisnyugdíjas Bözsi nénié? A Sony felelős a gyártásért, a megbízásából elkészített hardverekért is, a OS -ért, mindenért. Továbbá, ha fos az OS, a frissítési metódus, az hogy egy bagatell méretű frissítést kvázi órákon át másol, az is a Sony hülyesége, mert ez nem egy bizonyos hardverhez tartozó jelenség.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #5089 üzenetére
Holger-26.
-
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #5006 üzenetére
Aha. Ezt nem tudtam. Köszi az infót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #4757 üzenetére
"Fogalmam sincs, hogy mennyire van régiókra osztva a dolog, de biztos van valami. "
Ezer százalék, hogy sok-sok régió van.
Én most pl a MIXO nevű squadban vagyunk és 36 TDM meccsel vagyunk az elsők úgy, hogy 9-en vagyuk összesen a 20 fős csapatban.
Gondolom máshol/nálatok más más squad van az első helyen.
-
BandiHUN
veterán
válasz
SH4D0W2011 #4750 üzenetére
Külön van választva a HC,vagy azt is számolja a statba?Én is tolom minden nap,mennék valami PH-s squadba.Mondjuk normalon se vagyok elveszett ember...
-
Laby
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4750 üzenetére
Mármint ez milyen ranglista ahol elsők voltatok?
Gondolom nem az egész világra szólnak a küldik, ott nem gondolnám hogy nincsenek profi squad-ok akiknek a közelébe lehetne érni. -
venom8888
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4739 üzenetére
Van discord szerver, tele emberekkel magyarok,miert nem csatlakozol oda?
-
Laby
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4739 üzenetére
Hogy működik ez az app? Meg a squad-ok? Ott is kapsz küldetéseket amiért a játékban kapod az 2xp-t?
Vagy ott valami tournament van ha jól emlékszek, és csak a legjobban végző squad-ok kapnak? Ha igen, akkor ott nyilván nem ilyen hobby játékosok fognak nyerni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #4719 üzenetére
Corpus, En, Petya, te. Ez alapbol 4 ember, a tobbiekrol nem tudom toljak e napi szinten.
De amugy felolem ok, viszont a sracok neveben nem beszelhetek, varjuk meg mit mondanak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #4717 üzenetére
Ugy erdemes lenne ha a tagok azert aktivak is, hogy legyen azert reward a hetvegen. :D
Szerk:
Koszi tippet, Activision fiokkal belepve egybol jo. -
BandiHUN
veterán
válasz
SH4D0W2011 #4651 üzenetére
Mindig az út a lényeg...hogy feladatot csinálsz
Én legalábbis úgy vagyok vele,pontosan nem tudom,van-e valami egyedi skin vagy kieg,ami az extra fegyókkal jár.Mindenesetre ha nincs is,annyi előny van,hogy mivel egyesével tolom a fegyókat,jó eséllyel majd amikor az adotthoz érek,lesz némi előny,hogy lesz egy összerakott varia.Én megvettem az Endowment pakkot is pl,na az ad skint+revolver variánst,mikor kellettek a pisztolyos killek,már jól is jött egy "kész" fegyver,nem nullás ironsightessel kellett nekiállni.
Egyébként jó dolog a kihívás,én mondjuk hiányolom a régiből megszokott jutalmakat bizonyos számú medálokért,1 fegyótipussal,perkkel,stb elkövetett x használatért,meg úgy egyáltalán,hogy megnézhessem,hány bloodthirsty meg triple kill,stb.medált szereztem eddig.
Mondjuk elég hülyén vannak a feladatok belőve,mert úgy van képzelve,hogy mindenki mindenben profi,és aránytalan,hogy mondjuk példaként van,hogy ölj riflével 4 kieggel 30-at,utána meg lövőkéssel 25-öt,vagy wheelsonnal 30-at,nagyon nem 1 kategória,a végén meg mondjuk valami bugyuta nyerj 5 DOM meccset zárja le
Pár dolog nagyon nem megy/nehézkes.Most épp a letehető mounted killel szívok,mert még a csapattársak is lecsapnak,mit kempelek,nem is beszélve az ellennek álló célpontról,és még az állvány szétlövése is plusz pont...de a lövőkéses se fog menni...vért izzadtam,mire a kivégzősök meglettek,mert persze nem egyszerre volt,először toltam az operátorért 30-at,aztán megnyílt a feladat +25-tel...
Meghogy köt az,hogy tuti nem az adott feladat van kiválasztva,mikor épp összejönne a dolog,lásd bloodthirsty,amiből pénteken összjött 1 körben 3 is,szombaton kiválasztva meg 1 sikerült... -
Segal
veterán
válasz
SH4D0W2011 #4145 üzenetére
Vagy a red dot. Azt is ki kell számolni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #4087 üzenetére
Nekem azt nem szamolta valamiert. Szoval atmentem HC-ra es itt hamar meglett:D
-
Segal
veterán
válasz
SH4D0W2011 #3977 üzenetére
Koszi akkor nem.keresem
-
Segal
veterán
válasz
SH4D0W2011 #3973 üzenetére
Az oké de arra gondoltam hogy esetleg skineket lehet belőle venni valahol vagy valami ilyesmi, mert időnként rohangál olyan operátor a játékban (pl Grinch azzan az álcával a fején) amit én sehol sem találok hiába van meg az operátor.
Azt hittem valahol van ilyesmi.
Konkrétan erre gondolok. Akkor az ilyesmi hol beszerezhető?
Illetve vannak olyan operátorok ahol nem x számú dolgot kell valamiből teljesíteni hanem egy konkrét feladatot ír ki (azok a verdanks témakörök western, eastern, downtown) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #3961 üzenetére
Állat.
Nekem adott 3-at összesen, meg egy animált emblémát és ennyi.
-
Segal
veterán
válasz
SH4D0W2011 #3968 üzenetére
Amugy ezek az XP tokenek meg amugy pl.a napiert kaphato XP-k mire jok?
-
stuka20
senior tag
válasz
Az igen, én meg azt hittem, hogy mindenkinek csak 1 jár és kinyomtam
-
Laby
őstag
válasz
Az igen, állat.
Én is néztem jó pár órát egy stream-et (mármint ment a háttérben), de semmit sem kaptam érte. A leírás alapján bal alul kellett volna feljönni valami ablaknak amit jóvá kell hagyni, de semmi nem jött fel és nem is kaptam semmit sem. -
Con Troll
senior tag
válasz
Nekem 8-nál állt meg. Most csinálok egy új twitch fiókot, meg linkelem a callofduty accountomhoz, hátha csöpög még pár
-
Corpuscle
őstag
válasz
SH4D0W2011 #3618 üzenetére
Kaptál egyedi prestige rendszert.
-
Csokishurka
őstag
válasz
SH4D0W2011 #3475 üzenetére
-
Qtya72
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #3475 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Most nézem, még csak 7 szinten van, és csak 4-et enged, holnap kipróbálom az MK14-et, arra már 6 szinten lehet 5 kieget tenni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #3318 üzenetére
"De amúgy az aim assist-ról is sok a tévképzet a fejekben, ami még mindig nem egyenlő az aimbottal (multiban legalábbis). De erről meg GhostPetya linkelt egy nagyon jó videót."
Igen, ez a legnagyobb gond, hogy sok PC-s (Tisztelet a kivételnek természetesen
) azt a tévképzetet képzeli maga elé, hogy az aim assist=aimbot, holott nagyon nem.
-
mettek
addikt
válasz
SH4D0W2011 #3123 üzenetére
Igen. Elnyomtam. Köszi akkor nem nálam van a gond. Hát elég sok sebből vérzik ez a játék.
-
Acheron
őstag
válasz
SH4D0W2011 #2902 üzenetére
Köszönöm, este csekkolom
Csak skin végül is, de futok vele pár kört, ha már van.
Egyenlőre még csak próbálgatom a fegyvereket, az MW2 -ben anno a FAMAS -nál ragadtam le, kíváncsi vagyok, itt mi lesz a befutó elsődleges fegyó nálam (erős és messzire is pontos legyen)
Tegnap még csak a 11 -es szintig jutottam, erősen úgy tűnt, hogy a kezdő fegyvereim gyengébbek a haladóbbakénál, persze lehet, ez csak placebo. -
Maxxy10
addikt
válasz
SH4D0W2011 #2825 üzenetére
Akkor veszek köszi
Nálam kihozzák mivel itt vagyok
----
Oriic neked is -
Maxxy10
addikt
válasz
SH4D0W2011 #2799 üzenetére
Meddig jók azok a kódok? Ma én is kaptam egy kódot kollégától de az csak hónap végéig jó...
Megtudnád nézni?
Így lehet én is vennék ha már hnap hozná is a futár.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #2794 üzenetére
Csak a dupla XP miatt mi?
Durva pakk amúgy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #2716 üzenetére
Ha nem vagy az a nagy rusholós típus akkor nem lesz nehéz. Óvatosan kell haladni. Inkább azért volt visszatöltés, mert társat, vagy civilt öltem.
-
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #2716 üzenetére
Én egyáltalán nem éreztem annak. Az első órát realistic-en csináltam, utána raktam vissza veteránra. A realistic is teljesen jó lett volna. Az volt a baj, hogy sokszor csapattársat lőttem meg és kezdhettem újból.
A nehézség nem vészes. -
redhunter
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2167 üzenetére
Soha nem nézek bele olyan játék végigjátszásba amit ki akarok én is játszani, 6-7 óra háááát
-
redhunter
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2164 üzenetére
Nem is azért irtam ,én bele sem néztem csak az időtartamra voltam kiváncsi hogy mennyi
-
soo277
őstag
válasz
SH4D0W2011 #2150 üzenetére
Hát de tényleg,valaki holnap estére már maxos lesz
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #2150 üzenetére
Pedig nekünk kellene hamarabb, hisz 4500-al fizettem többet a digitálisert, mint ha, lemezen vettem volna meg boxra
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #2120 üzenetére
Okés, köszi
Ja, hogy próbáltad már?
Jó lenne ha délután még is csak lehetne, bár én a munkából csak 18 óra után érek haza, de azért megnézem majd hátha. -
redingitell
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2047 üzenetére
Azt hol látom, hogy mit nem töltött le?
-
Acheron
őstag
válasz
SH4D0W2011 #2047 üzenetére
Nekem eddig 290 file, 12 mappa jött le, de itt abbahagyta töltést. Úgy vagyok vele, hogy 10.25 03:00 -ig én nem várok változást, ha lesz, az ajándék, ha nem, akkor úgy is remek - pénteken már tolhatjuk
Azt hiszem, először kitolom a kampányt, utána egy - két év multi
-
Acheron
őstag
válasz
SH4D0W2011 #2031 üzenetére
Azért az input alapú összeválogatást még meg kell nézni élesben - a béta során, ahol a lobby -ban megadta a játék, hogy kivel és milyen bemeneti eszközzel vagy összeeresztve, nem egyszer volt konzol - kontroller kijelezve, (sőt, PC -kontrollert is láttam bár ennek szerintem nem sok értelme van...). Hogy ez mennyire valós, egyelőre nem tudni. A lényeggel egyetértek - remélem el tudják szeparálni beviteli eszköz szerint a játékosokat, és a skill egyensúly is biztosítva lesz valamilyen szinten. De ahogy írták már előttem, ki is kapcsolható.
(#2032) kidboy_46 Ennek látszólag nem sok köze van a crossplay -hez. Ha 10 perc alatt 79 -szer (vagyis percenként kb 8 -szor) lőnek le, akkor ott valami gond van, vagy te vagy nagyon indiszponált (velem is megesik néhány pohár Scotch után) vagy az ellenfél nem játszik tisztességes eszközökkel. De főképpen, az első két perc után miért nem hagytad őket a francba, és kerestél tisztességesebb ellenfelet?
-
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #2031 üzenetére
Első dolgom lesz kikapcsolni. Mindenkinek más az értékrendje és úgy éli az életét ahogy szeretne de nekem nincs annyi időm játszani mint másoknak. Család az első, jó most szabin vagyok de az más. Én nem engedném meg Bill és egér támogatást egy konzolon se. Remélem nem köveztek meg ez miatt. De ma kicsit elment a kedvem a ww2 meccs közben. Ezt a meccset nem felejtem el soha, 10 perc alatt 79 szer lőttek le. Az elmúlt 21 evben nem volt ilyen. Valaki elhiszi valaki nem. De ez szégyen, hogy nincs egy olyan program vagy valami algoritmus vagy nem tudom mi ami el dönti hogy ki kivel játszik vagy rang alapján vagy kill alapján nem tudom.
-
soo277
őstag
válasz
SH4D0W2011 #2010 üzenetére
Csepereg lefelé, PC
-
venom8888
őstag
válasz
SH4D0W2011 #1881 üzenetére
Na hat azok elegek lesznek boven, amig jon a tobbbi.
-
duronx
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #1856 üzenetére
köszi
-
Con Troll
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #1783 üzenetére
Ebayen találtam Totino's kódot. ~1800ft/darab.
-
venom8888
őstag
válasz
SH4D0W2011 #1774 üzenetére
Szinten az angol primark ban, tegnap voltam es lattam COD os melegito nadragot,es pulovert is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #1568 üzenetére
Engem pl. érdekelne a Survival mód.
és szerintem sokakat még, jó coop mód az.
redditen már megy az anyázás
How in the world did they think saying “We don’t want to split the player base” then lock out a game mode for a player base then presumably lock guns behind loot boxes which does the exact opposite. They deserve every ounce of this crap they get. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #1556 üzenetére
-
novakalex
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #1522 üzenetére
akkor ezt én néztem be, bocsesz.
akkor valszeg így lesz kialakítható a kis kala is... -
törölt tag
válasz
SH4D0W2011 #1328 üzenetére
Köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #995 üzenetére
-
Acheron
őstag
válasz
SH4D0W2011 #932 üzenetére
Én csak azért gondolkodtam rajta, mert ez az egyetlen kiadás, hol a PC -s verzióhoz is van doboz (eddig mindből volt dobozos példányom (is)), az éjjellátó csak grátisz lett volna, de azért 200 EUR az 200 EUR, inkább kiteszek egy konzolos dobozt a többi közé
A gameplay -eket elnézve a YT -on úgy érzem, erősen hozni fogja az eddigi kedvenc MW2 szintjét multiban, erősen várom az early access kezdetét (PC). A fegyverek testreszabhatósága különösen tetszik (tudom, nagyon más, de a Crysis rémlett fel a múltkor bennem), arra azért kíváncsi leszek, a megjelenésen kívül a használhatóságot mennyire fogják befolyásolni a módosítások (távolság, sebzés, stb)
Btw, egyes és sorozatlövés között lehet váltani?
(#933) bul07: Az operator skinek azért túlmutatnak a színezgetésen, egyrészt az azóta (legalábbis a fanoknak) ikonikus első MW részből vettek ki három karaktert, akinek a "bőrébe lehet bújni", másrészt - amennyire tudom - az operátorok egyedi kivégzési móddal is bírnak, ami elég látványos tud lenni. Szóval ha valaki nagyon fan, simán megéri a + 20 EUR, azt pedig, hogy 3000 COD pontot mire lehet beváltani, (őszintén) nem tudom, így egy rajongónak az is megérthet akár + 20 EUR -t.Én pl még gondolkodom, hogy upgrade -elem az előrendelést legalább az operator edition -ra (de azért próbálom visszafogni magam
)
-
bul07
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #930 üzenetére
(#931) Acheron
Köszi mindketőtöknekAz ilyen gyerekes színezzük a fegyver dolgokból már rég kinőttem így az nem izgat
Na meglátjuk milyen lesz a BETA és hogy a nepperek menyiért fogják a kulcsot nyomni az aprón
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #843 üzenetére
De kódot meg bárki tud szerezni, szóval így is úgy is letölti a nép...vagyis ennek semmi értelme.
Szerintem. Vagy csak nagyon reggel van még és nem bootoltam be eléggé, hogy ilyenek ne csesszék fel az agyam.
Arról nem is beszélve, hogy ha már le van töltve a játék, akkor a jövő heti early access PS4-nél már nem számít, mert a játék elindul és lehet vele ugyanúgy játszani akkor is, ha nem rendelte elő az ember PS-en.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #772 üzenetére
Állítólag 7től megy preload, ha lejött már lehet tolni.
-
Deck
titán
válasz
SH4D0W2011 #741 üzenetére
Nekem is
-
Dave567
addikt
válasz
SH4D0W2011 #739 üzenetére
Oké, ~15 éve a CoD: UO, CoD 2-ben jól megvoltunk ilyenek nélkül, akkor még csak a játékról szólt a játék, de változnak az idők, új trendek jönnek, és ma már szerintem nincs multis cím customization nélkül.
És vissza is sírom azt az időt, nem ment semmi a játék kárára, tudtak is normális játékot csinálni...
Na mindegy SZVSZ... -
Deck
titán
válasz
SH4D0W2011 #739 üzenetére
Nem is értem miért sírnak miatta mikor nem kötelező használni sem ezeket, sem a skineket. Csak egy lehetőség. Bezzeg ha nem lennének akkor meg az lenne a probléma
-
soo277
őstag
válasz
SH4D0W2011 #732 üzenetére
De azért tudod .hogy ez lesz
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #725 üzenetére
-
Laby
őstag
válasz
SH4D0W2011 #723 üzenetére
Jó, valóban más egy kicsit.
Csak remélem itt nem mennek el olyan idióta irányba, mint a WW2-nél (ahhoz tudok csak hasonlítani, azzal játszottam), hogy totálisan indokolatlan és kabalának nem nevezhető dolgokat lehetett feldobálni rá.
Elfogadom, hogy valakinek tetszenek ezek, nekem egy bizonyos szintig teljesen oké, de amikor már nagyon baromság irányba megy az egész azzal nem vagyok kibékülve. -
válasz
SH4D0W2011 #720 üzenetére
BO4 ben is vannak elég jók
kedvencem a sószóró
-
Xaels
félisten
válasz
SH4D0W2011 #618 üzenetére
Nem. Élőben rohantam felé, úgy hogy azt láttam nyert ügyem van. Nem volt. A killcam szerint tartotta felém a fegyvert.
-
Imilenni
addikt
válasz
SH4D0W2011 #611 üzenetére
Az ország egyik legrosszab szolgaltatojanal vagyok (PR Telecom), falun! 250/20as net 5 matyi / hó.
Nézz szét szerintem, hátha van valami jobb ajánlat ott -
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #503 üzenetére
+ (#504) b. & (#505) k-adi
A Battle Royal, mint felvetés is elég esélyes versenyző, szerintem is.Érdekes csönd van a dolog körül, de nem mondtak azt egyértelműen, hogy nem lesz BR mód.
Extrém elgondolás lenne, hogy a Gamescom-os bejelentés pillanatában mindenki számára elérhetővé teszik ingyen az említett módot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #440 üzenetére
Egy darabig - a játék "életciklusának" - az elején főleg ez a tendencia, bár igazából ezeknek a híreknek a java részét egy cikkben össze lehetne foglalni bőven, nyilvánvaló sajtós okokból nem így teszik.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #278 üzenetére
A BO4 - é olyan, hogy a fegyverek nagy részét szépen bepakolták a ládába, amiből random cucc esik, ráadásul duplikálódhat, így az esélyed elég kicsi ahhoz, hogy kihúzd őket, pláne sima ládákból, ami tele van milliónyi haszontalan matricával, emblémával, outfittel, arcfestésekkel, és pár fegyver camouflage-al. Ráadásul az egyik, jelenleg leg"OP"-BB fegyver, a Peacekeeper is csak innen szedhető ki.
Ráadásul a ládákat se gyakran kaptad eddig, most, hogy bevezették a Contract rendszert, már egy fokkal jobb a helyzet, de továbbra is undorító, hogy a legjobb, érdemibb dolgok csak ládákból eshetnek, random.
A legjobb reward system az Infinite Warfare - ben volt, ott az összegyűjtött salvage (azt hiszem ez volt a neve) pontjaidból láthattad, hogy mire fejlesztész.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #274 üzenetére
Hát akkor ez ilyen 25K HUF környéke, de kérdés, hogy itthon is ennyi lesz-e. Nem bánnám, bár ez sem olcsó, viszont eddig olyan 32K forintomba került a játék évente, szóval még mindig kedvezőbb lenne így.
Lesz mikrotranzakció, az szerintem is tuti, és tennék arra is egy nagy összeget, hogy a loot boxos történet is olyan gerinctelen megoldású lesz (mondjuk önmagában az), mint most a BO4 - ben.
-
Con Troll
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #229 üzenetére
Óh, ezer köszönet, innen sikerült behúzni.
BerserkGuts:
biztos az acélkönyv /steelbook/ miatt túlsúlyos. -
válasz
SH4D0W2011 #224 üzenetére
Szerintem tök jó lenne ha volna már kinecthez hasonló irányítás minden platformhoz legalább célzásnál jó volna mindenkinek és egyenlőség lenne meg cserélve volna az egér is.
-
Con Troll
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #209 üzenetére
Sajnos onnan sem lehet beszerezni itthoni címre, mert 100 font fölötti értékű + több mint 2 kg, így nem szállítják.
Ha valaki tudja, honnan lehet előrendelni Magyarországra a Dark Edition-t, tegye közkinccsé pls.
-
válasz
SH4D0W2011 #211 üzenetére
Ez lesz az de majd kiderül xD.
Mindenesetre mindenki jól járna mert sokáig lenne játékos bázis és nem volna az mint bf-ben vagy wwii-ben hogy sokáig várok a játékosra vagy nem is talál :/.Ebben a második hullámban tesztelik majd a cross-playt, azaz a platformok közti átjárhatóságot is, és kiderül, működik-e egyáltalán a dolog, valamint hátrányba kerülnek-e a konzolosok a PC-sekkel szemben. A rendszer figyeli, ki milyen irányítóeszközzel játszik, és ez alapján sorolja össze a játékosokat, viszont nem lesz az, hogy ha egy haverunkkal akarunk játszani két különböző platformról, akkor meg kell egyeznie az irányítóeszközöknek, és így keveredhetnek billentyűzetes és egeres arcok a kontrolleresek közé. Emellett elméletben azzal is előnyhöz lehet jutni, hogy PC-n nem lesz korlátozva az fps-szám
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #199 üzenetére
Jó volt a trailer, bár itt-ott azért húztam a számát az animáción. De tetszett azért.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #197 üzenetére
Jól van, megosztom ha találok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #185 üzenetére
Meresz pletyka, hogy ma indul este egy meglepetes beta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #133 üzenetére
OH, lesz több ilyen animáció is:
"The helicopter entrace style is not the only entrance versions there are"
-
shotika
őstag
válasz
Mi ez a mosott szar?
-
k-adi
nagyúr
válasz
na végre már valami új
-
huby80
senior tag
válasz
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wow, ez jól néz ki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #104 üzenetére
Warozgatni esetleg jó lehet, vagy haverokkal funolni, de publicban valszeg hanyagolomm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #98 üzenetére
Na gamepla, vegre.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SH4D0W2011 #98 üzenetére
jól kezdődik ha fortnite streamerekkel mutatják be a játékot ..
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #98 üzenetére
Pont most akartam linkelni.
Ideje volt btw. -
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #90 üzenetére
Persze hogy cáfolják, és nem akarják bevallani hogy amúgy igen, ez volt...
Ettől még sajnos az Activision - től bőven elképzelhető.
A WWII is egy "kierőszakolt" játék volt annak idején, a SH games AW 2 - t akart fejleszteni. -
SQX_Barto
addikt
válasz
SH4D0W2011 #40 üzenetére
A Pc tutira bnetes lesz, mert mar megjelent az appban.
MW3 volt az utolso CoD, amit megvettem, lehet ez lesz a kovetkezo, majd meglatom. -
wjbhbdux
veterán
válasz
SH4D0W2011 #37 üzenetére
Pont a múlt héten megváltoztatta az Amazon, hogy már előre vonják a kártyáról a pénzt előrendeléseknél is úgyhogy nem lepne meg ha ahhoz lenne kötve megint.
kicsit körbenéztem, mintha sehol se lenne PC dobozos előrendelés, a hivatalos oldalon is ki van szürkítve. Lehet hogy csak digitális lesz idén?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #20 üzenetére
He, a játék trailerét, he. Egészséges szinten elfogult vagyok a sorozattal, de még én is azt mondom hogy ez jóindulattal is csak alig-alig látható grafikai fejlődés. Egy motorcserétől többet vár az ember. Lásd Frostbite.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest