- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wwenigma #4336 üzenetére
"Ugyanaz"
Nyilván ugyanaz mint a ruszki VPN kulcs. Mindegy hanyagolom a témát, csak segíteni akartam. (Ott van Lacki több mint 500 értékeléssel pl pár órája upolt, mellette meg még minimum négy ember, akik ma upoltak és 10k-ért adják. Aki meg akarja olcsón venni a játékot PC-re, az meg is veszi nem orosz site-okon böngész pár száz ft minuszért)
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
wwenigma #3150 üzenetére
Szia!
Azt lehet tudni, hogy a 27014:27050 és a 27000:27031 portok mire szolgálnak?
Én ez alapján nyitottam ki a portokat és minden faszán megy, PC-n és PS4-en is. -
mcwolf79
veterán
válasz
wwenigma #2860 üzenetére
Hát amiket írnak a neten az alapján te vagy a kisebbség.
Amúgy PC-n mi újság a csalókkal. Van tapasztalat arról, hogy mennyire jellemző a jelenlètük? Mondjuk ki van kapcsolva a cross platform, így is van elég játékos box-on. Csak eddig nem mertem bekapcsolni. Nem az egeresek miatt, azoktól nem félek. De lelőhetetlen csalóval nem kívánok találkozni.oriic:
Én sógorral szoktam játszani Xbox one x-en. De eddig maximum annyi volt , hogy szètdobott minket. Fagyni egyszer sem fagyott. -
Csokishurka
őstag
válasz
wwenigma #2666 üzenetére
Öm a játék telepítése előtt (hogy legyen 175 Gb hely) kikapcsoltam a virtuális memóriát mivel ovlastam hogy 16Gb-nál fölösleges lennie mert az kb elég mindenre.
Ezt akkor sürgősen kapcsoljam vissza és lehet megoldódnak a gondjaim?
Mert az a furi hogy nem eszi meg 100%ban a memóriát. -
-
Laby
őstag
válasz
wwenigma #2408 üzenetére
Istenem de egyszerű egy ember vagy...
2 pontot elfoglaltunk (mind a kettőnél ott voltam) majd ha rálátok mind a két pontra és tudom védeni, ráadásul lőni azokat akik próbálnak eljutni odáig akkor mi a tökömért mennék a 3. pontért el hogyha betudom védeni a 2 pontot és nyerünk?
Nektek mindenki kemper fsz, vagy csaló fsz, shotgun fsz, smg tunk fsz, lmg fsz, vagy csipa fsz. Nektek csak az jó hogyha fogok egy nullás assault fegyót és megállás nélkül cél nélkül rohanok előre? Nagyon okos játékosok lehettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest