- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Maxxy10
üzenetére
Meglehetősen sokat, de ez függ attól is, hogy milyen kártyát használsz. RTX sorozatú kártya esetén nyilván az erősebbek jobban bírnak az effekttel. Mindesetre multiplayerhez én inkább a kikapcsolást javasolnám a minél több fps érdekében, de a campaign mód lazán mehet bekapcsolva.
-
stuka20
senior tag
válasz
Maxxy10
üzenetére
Én realistic módban tervezem ghost + shield kombóval. Azért shield, mert jó párszor védett már meg, amikor épp a hátamon volt.
Amúgy bírom, amikor mindenki a csipásokat camperezi le folyton. Őszintén mit csináljon, fusson neki az enemynek szemből, mint én amikor 4x scope-pal 30 kill missionöztem?
Én nem szidok senkit, úgy fogom fel, hogy biztos küldiznek. Shotival én is campeltem néha, mert még hátba sem tudtam lelőni őket.
A fenti dolgot én is támogatom. Bár nem napi szinten vagyok fent, mert sajna közeli haveroknak nincs meg a játék, így mással toljuk. (esténként vagyok én)
-
Corpuscle
őstag
válasz
Maxxy10
üzenetére
Ravaszok legrövidebb-, analóg karok legpuhább állásban (rövid karokkal, rajta egy keskeny magasító). Alul két kar (futás, melee). Xbox accessories-ban az analóg karok alapállásban. Ha aim assist-ot használsz a játékban, az “elcsalja” (target-nél belassítja a keresztet) a beállítást, úgy vettem észre.
-
Segal
veterán
válasz
Maxxy10
üzenetére
+1
Én sem rendeltem elő de egyszer csak elérhetővé vált. Ha ez segít akkor a képeket visszanézve a topo skineknél még nem volt meg, a tiger skineknél viszont már igen. Sajna azt már nem tudom visszanézni ezek hol aktiválódnak de ami biztos hogy a tigernél már biztosan nyitva kell lennie a lehetőségnek.
Persze lehet előtte is elérhető volt csak láma módon nem vettem észre
-
válasz
Maxxy10
üzenetére
+1. Én is nagyon ritkán találkozok 725-tel, eddig max tízszer ha leszedtek vele. Néha hallok shotgun lövéseket, de azt sem túl gyakran. Nem is értem ezt a nagy felháborodást?!
Persze ettől függetlenül abszolút egyetértek azzal, h nerfelni kell.Ja! És nem tudom, h ez számít-e, de csak boxosok ellen játszom. Kizárólag HC TDM és HC KC.
-
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Maxxy10
üzenetére
Elvileg december 31-ig él ez a promóció.
Hát ha holnap nem is, de ha a 25.-ei megjelenését nézzük, akkor 4 nap alatt ideért.Fura egyébként, mert még megjelenés előtt beváltottam 3 Totino's kódot is, ott a 3 ingame tárgy közül csak egyet kaptam meg, illetve a dupla XP-s token-eket sem, ezeket meg rövid idő alatt jóváírta.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Maxxy10
üzenetére
Fene se tudja. Eddig a 16 MP map volt a gyakorlat, ez tavaly csökkent 12 - re, és hogy az idei ingyenes DLC modellel ez mennyi lesz, azt nem tudni. Eddig "elvárhattad" hogy kapj 12-16 pályát, mert fizettél érte, de mivel most nem fizetsz, ezért azt sem várhatod el, hogy ennyi ingyen pályát kapj.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Persze ettől függetlenül abszolút egyetértek azzal, h nerfelni kell.