- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
-
dombi81
senior tag
-
Csokishurka
őstag
Van meg shouton par jo hely mounted killre talan meg jobb is mint a ket fal.
A falak mogotti boxok amik elott a a es c pont van domiban es kocsironcsos oldalon van egy kocsi amin van egy falap es tudod nezni aki jon jobb oldalt. Ezeket szoktam mounted killre hasznalni.
valamint jo taktik kozepre a fust+thermal scope kombo -
RazoR
veterán
Pont a Crash-t akartam én is írni, tegnap mentem pár kör HC DOM-ot és Crash-en mindenhol is kempelt az ellen, A felől nézve a jobb oldali hosszú rész végén a fűben fekve, a középső 2 épület tetején és az ablakokban, a bal oldali magas ház tetején csipával, mindenhol! 2-t léptem és feküdtem. Akkor már inkább a Shipment!
-
Csokishurka
őstag
Nem is értem hogy akkor hogy lehet meg már pár embernek a damascus már kb egy hónapja....
Sztem ha nekem fél éven belül meglesz már örülök.
De amugy a plat jobban tetszik mind a sima.
Most van egy rohadt jó kar98 skin a shopban valami dragonslayer csak kár hogy ehhez a modern kinézetű karhoz van, igy hanyagolom... -
Pro!Petya
addikt
Tegnap vagy azelőtt toltam rajta egy 12K-s kört és nem voltam még úgy se az első
Nekem is esnek jó körök nem arról van szó, de ez az összevisszaság elkedvtelenít mert hiába nyerek ha nem élvezem mert tudom hogy utána jön valaki ~2 óra gameplay-el és kispisztollyal vagy késsel megcsinál szárazon én meg felspeccelve el sem találom nem hogy megölöm -
dombi81
senior tag
-
newmoonlight
senior tag
Az "smg-vel rohangálók" védelmében (én is az vagyok), úgy gondolom, hogy a CoD mégiscsak inkább egy gyors, pörgős, reflexeken alapuló, tizedmásodpercek alatt meghozott döntéseken múló, önfeledt rohanás.
Egy "flow", ami tökéletesen kikapcsol, bármilyen hangulatodban is kapcsolod be a gépet és bármennyit is játszol vele.
A sarok mögül az orrukat kidugva (hasalva, görnyedve), mozdulatlanul lapulva az ajtó felé bambulás szerintem nem CoD. Az egy jellemtelen, sunyi kempelés. Akkor is az, ha éppen azért csinálja a (12 éves kisgyerek), hogy megszerezze a fegyverére az aktuális "Pink Zebra" skint, a "fityegőt", hogy teljesítse a napi challenge-t, hogy így-úgy-amúgy kimaxolja, felcsicsázza a statisztikáját, a KDR-jét, a fegyóját. (Ami kb. nulla mértékben érdekel -rajta kívül- bárki mást is.)
(Most őszintén, ki látja/értékeli bárkinek is az arany fegyverét?!)
Egyszerűen annyira más műfaj a két stílus, mintha autóversenyen az 1.4-es dízel Fiestá-kat engednék össze pörgős, benzines V8-asokkal. Hogy lenne már nekem esélyem lelőni egy sötét "lyukból" egy 50m-es nyílt, akadálymentes szakaszt LMG-vel pásztázó kempert az smg-mmel? Alma vs. körte.
Szép komótosan (mint egy vágóhídon) lekaszálja a szerencsétlen futkosókat, aztán átcammog egy másik lyukba, frankón összegyűjti a Killstreak-eket, aztán félrehúzódik egy (még sötétebb) lyukba, onnan "lechoppereli" az összes ellenséges játékost, aztán (2-3-4-es KDR-rel) toronymagasan megnyeri a meccset. Közben meg pl. egy Gunfight-ban 2 másodperc alatt meghalna. Megmozdulni sem bírna...
Ez nem játék. Ez nem teljesítmény. A két "műfajban" játszókat (ha szelektálni lehetne egyáltalán) össze sem lenne szabad engedni. Legyenek klasszikus rush-olós meccsek, meg legyenek szupcsi "elfekvős" pályák, ahol a map két végéről, hasalva lövik egymást az arra fogékonyak, aztán hajrá...
Na, pont az említettek miatt ez a játék számomra a "Shoot the Ship"-re korlátozódik. A Shipment mondjuk, már sok is egy kicsit, de a Shoot House egy jól eltalált, pörgésre kényszerítő, igazi CoD-os pálya. Imádom.
A fent leírt problémák jellegéről elég sokat elárul, hogy a "Shoot the Ship"-en szinte mindig (összesített) első-másodikként szoktam végezni, a többi pályán (már ameddig az idegeim bírják), a középmezőnyért is megszenvedek. Ott (is) a kempelésnek érik be a gyümölcse. (Naná...)
Ja és ne mondja nekem senki, hogy ez is egy stílus, meg az is egy stílus. Ez nem stílus-eltérés, hanem "eltérő világokról" van szó.
Pontosabban eltérő jellemekről, Eltérő emberi mentalitásokról.
Egyszerűen elrontja a szórakozásomat ezzel a felfogással. Játszok 4-5 meccset és úgy felbax a szélmalomharc, hogy kikapcsolom a gépet. (Hol van már az 5-10 évvel ezelőtti MW2, amikor önfeledten, görcsölés nélkül, fél napokat el lehetett vele játszani.)
Úgy gondolom, a IW is felismerte ezt a problémát, ezért emelték ki előbb a "Shoot House"-t, most a "Shoot the Ship"-et, ill. csinálták meg a "Cranked"-et. Szerintem ez tökéletes megoldás. Aki (hozzám hasonlóan) pörögni akar, az játszik ezeken, a többiek meg mennek az egyéb pályákra, aztán azt csinálnak egymással, amit akarnak...
-
ProEvoFan
nagyúr
Ja, ne is mond.De tudod mit?Vegyék sokan, mert nekem ez a b.pass rendszer tetszik.A pályák ingyen vannak és ez a lényeg, a többi csak díszlet.
Mondjuk én is megvettem a sima b.passot, de csak azért, mert a kövi szezonra összejön az 1000 COD pont, így 3400 forintból megvan a két szezon. -
newmoonlight
senior tag
Én is szinte kizárólag a Shoot House-t tolom. (Mivel a legkevésbé camperes pálya.) Rush orrba-szájba. (Leginkább az MP5-tel.) (PS4-en)
A gondom viszont az, hogy futásból (nem a "feltartott fegyveres" sprintből, hanem a sima szaladgálásból) baromi lassan vált át célzásba. (Nyögvenyelősen jön össze egy 1-es KDR.) Van erre valami gyógymód?
(MW2-ben ugyanezzel a stílussal 1,52 volt a KDR-em.)
-
Acheron
őstag
Ebben van valami, néha nekem is fura, amikor ugyanabban az épületben egyszerre lép ki egy fazon az ablakba az emeleten, és ugyanabban az ütemben a földszinti ajtóban is. Esélyed sincs mindkettőt kiszedni
Vagy ugyanez Dom -ben: bettámadod a zászlót, de két sarokból egyszerre soroznak meg - esélytelen.
Btw Domination: tegnap a "foglalj húsz zászlót" challenge -et vettem elő, és sürgetettségérzéssel eltelve próbáltam foglalni. Hááát, ne mondjam, milyen KD arány lett a vége. Egy foglalás kb 4 - 5 kill - mivel masszívan rá vannak kempelve emberkék a zászlóra, mindenféle zegzugban, ahonnan rálátni. Tegnap szó volt róla, hogy miért játszanak pl Dom alatt TDM -et az emberkék - hát jó részt ezért
(#5814) propetya85: Szerintem ez később normalizálódni fog, most még a legtöbben ezekre mennek, később már csak az újak. Akinek megvannak a feladatok, már csak játszani fog - remélem. -
Corpuscle
őstag
Officer rank mission-ben vannak 15.000 xp-s jutalmak. Az "alap" challengek között is a magasabb szintűek 7.000-9.000 xp-t adnak. Legutóbb összehangoltam két ilyet. Betoltam a 2xp-t, pár perc különbséggel teljesültek is. Mellé jött a játékból kapott xp és 82-ről majdnem meglett a 85-ös szint. Akinek kevesebb ideje van érdemes nem csak úgy elpuffogtatni a 2xp-ket.
-
-
BandiHUN
veterán
Én is csak erre a mangára izgultam rá+hogy olyan fegyón van,amit még nem használtam,meg névnapom is volt meg ilyenek
De a skinezést annyiból sajnálom,hogy pont a vehetők miatt semmitmondó a legtöbb megszerezhető,viszont azért vannak jók,most pl.fekete-fehér zebramintásban viszem az MP5-öt,de tegnap olyanom volt,betoltam a tüzes koponyásat rá+a raksira is,áhh,nem húztak be 100 méterről még a félvakok is,dehoogy...De azé' jólesett villogni picit.Egyébként sok kacat ide vagy oda,a legjobb rejtős dolgokat használni HC-n,mert aki meglát,úgyis dobja is a pár golyót,pontfoglaláskor is elég gáz rikítani.Mondjuk egy tegnapi manus,aki zöld ruhában,rózsaszín halálfejes pajzzsal meg piros fegyóval nyomult,azért túltett még rajtam is
-
KaitouP
nagyúr
-
surgyi
senior tag
De sajnos freemail-es az e-mail címem. Már eleve be sem akart engedni, hogy rossz a jelszóm..mondom ok régen használtam, biztos nem jól emlékszem. Akkor kértem e-mail címre belépési engedélyt, akkor kaptam egy kódot, azt beírtam, megadtam új jelszót..azóta ezt az ablakot dobja be amit beraktam...nem értem!
-
Con Troll
senior tag
-
Laby
őstag
Nálam pont nem ilyen gond van. Pár hete egyszer már játszottunk úgy konzolos srácokkal, és tök egyszerűen beállítottuk és ment rendben a dolog (más kérdés, hogy meglehetősen gyenge hangminőséggel). Most viszont egyáltalán semmilyen hangot nem sikerül állítanom a voice chat-en. Sem bejövő, sem kimenő hangot.
-
stuka20
senior tag
Nem csak a tizenéves korosztály szereti ezeket, rengeteg 30+ van, akik rajonganak értük. (nem csak a fegyó festésekre gondolok). Valakinek tetszik valakinek nem, nem kötelező használni. De én eddig nagyon kevés játéknál láttam, hogy valamilyen animés festéseket beletettek a játékba. (és ami nem custom) Most hirtelen a world of warships jut eszembe, amiben volt hasonló.Meg azt hiszem a csgo-ban van egy (?)
#no offense -
oriic
HÁZIGAZDA
-
BandiHUN
veterán
Nekem arany RPG lenne,ha lenne elég földi killstreak meg equipment...de szintben végigértem,meg a Strelával is.MP7 még alig gurult el pár kör alatt 19-ig.Én inkább most szintet tolok mindenbe,amibe érdemes,hogy feloldódjanak a kiegek+a skinekre a lehetőségek,aztán majd rámegyek,a crouch kill,a fejes és a hipfire telik magától úgyis.
Könnyebbek a feladatok,mint a BO4-ben.Még RPG-vel se olyan nagy dolog,ott majd a Hardened perkkel ölés kell még.Abban jó lenne elsőnek lenni a golddal itt
-
BandiHUN
veterán
Jó,mondjuk van benne valami...de én pl.szeretem a kihívásokat,és sokkal jobban begyere ez,mint régen a cod4 idejében a csőmapok,ahol max gránátozni lehetett a szomszédos "csőbe",spawnra,vagy tűzharc szemtől szembe.dinamikus kempet játszok,meg-megállok a kulcshelyeken 1-1 potya frag reményében,de megyek is tovább.A rakétáim meg szeretettel várják,hogy kilőjék őket
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest