-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Aki kitalálta, hogy minden laza 2x gigás update után újra rakja mindig a shadereket is, az elmehetne a jó pics*ba...
-
Hikvision
senior tag
Quick Play TDM20-ban másnál is 3-4 pálya ismétlődik? Itt miért nincs az, hogy csatlakozok egy szerverhez, és map végén nem újhoz csatlakozik, hanem ugyan azokkal az emberekkel pörgeti tovább a pályákat? Vagy ha van ilyen akkor én miért nem találom?
-
Hikvision
senior tag
Azért vibrált a menü, mert 60fps volt beállítva rá, felhúztam mindent 144-re most jó lett minden, a következő patch-ig
-
Hikvision
senior tag
144Hz-es monitornál másnál is villog a kép a menüben? 120Hz-en jó, ez természetesen a "hibajavítás" után keletkezett, jól sikerült a patch.
-
Hikvision
senior tag
Jól sikerült a patch, most ha játék után belépek újra akkor olyan után húzása van a képnek, hogy öröm nézni, csak a restart segít
-
Hikvision
senior tag
Elég jól sikerült az optimalizálás, i7 9700K + RTX 2080 Minden Maxon, 2560x1080 és kiakasztja a 144Hz-es Monitort, mondom bekapcsolom a csoda Ray Tracing-et, hogy megegye a kártyát, aztán elsőre nem történt semmi, mondom fura, utána újraindítottam a játékot, és pályától függően 95-144 fps-t tartja a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged