- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
Szia Razor! Nemrég vettem meg (kb egy honapja). A division meghalt számomra, itt meg elvagyok akár egyedül is. Most farmolgatom a Damascust (még hátravan pár raksivető meg a pajzs) de már kezdem kicsit unni
(#8148) stuka20 Pedig Én csak 2 nyertem a másik meccsen meg 3. lettem.Haverom meg egyet se nyert mégis megadta neki. Lehet azota javitották?!
-
Tomko78
őstag
Számomra az , hogy más azzal megy az már az ő egyéni döntése
én nem kedvelem , van aki meg a csipákat gyűlöli , ízlések és mákos tészták
épp olyan mint amikor csipával megyek , a másik map végéről észre veszem az ügyfelet becélzom , erre látom hogy észre veszi a csillogást a távolból és látom a rémületet az arcán , a könnycseppet ami el indul a szeméből , de nincs kegyelem lelövöm és aléltan esik össze
-
dombi81
senior tag
Ilyenekbe feccelsz energiát?
Shotgun megy rendesen, azt látom, szépen van összevágva.
#6956: nem számít annyit az a 144 hz, mint amennyire túl van hypolva. 60hz-en jobb vagy ugyanolyan köreim vannak. Nem a 144hz lesz az, ami befolyásolja mennyire folyékony a játék. Én is azt hittem, de nem. Ha jók a reflexeid teljesen mindegy milyen frekvencián próbálkozol. Ha rosszak, pedig nem segít rajtad a 144 hz sem. -
BusinessGuy
őstag
Nálam is 2070 super van, ne aggódj játékon belüli bug, random fordul elő nálam is volt már.
Volt hogy mikor meglőnek ilyen szines kockák ugranak a képre "találat" effektusként é míg ott van szart se látok. Volt olyan mint nálad...Volt inverz színű radarom....De olyan is hogy ballisztikus rakétát célba irányítom erre a kép ugyan olyan színű maradt mint a rakéta irányításánál....
Bug, egy game restart megoldja. A videókártyádnak semmi baja. -
nagylaci6417
aktív tag
Azért nem tudod,mert a bo1 óta nem játszottál codot.kb 9-10 éves game és itt van egy jó pár codos"bolod" mint én is.akik az elöző évi cod-ból jöttek át.most ez más hozzá kell szokni.én el vagyok vele egyedül a grafikával nem vagyok megbékélve .a ww2 megy a bo4 sokkal jobban látszanak a emberkék.minden nap játszok mind a hárommal.
-
BandiHUN
veterán
Én is nekiestem harmadjára,HQ-DOM volt végig,lehet itt vidéken a net sz...abb, "jóféle" Digi,ami képes teljes sebességen menni úgy,hogy a külföldi oldalakat nem hozza be se...Mindenesetre legalább éjfél után kárpótolt,cserébe 2 csalóval is sikerült összefutni.Bár ezt az első héten überelte bármelyik eddigi rész.
-
Acheron
őstag
Grat!
No igen, csak ott a farmolásnak gyakran nagy ára van K/D -banTegnap én is ott gyűjtöttem be a harmadik aranyat, a hipfire killek hiányoztak az M4A1 -hez (úgy tűnik, nekem a hipfire a mumusom), nem is gondoltam, hogy meglesz,de a meccs végén bedobta a gold plakettet.
(#6169) Segal: Jó még erre a Shoothouse -on a "C"-ből "A" felé nézve jobb oldal, a középső udvaron autónak támasztott palánk. Azon megtámasztva pont az "A" felőli faház sarkára látni, onnan gyakran ugranak elő az "A" -nál spawnolók. Ronda kemping, de a feladat pörög vele. Bár mióta a Shoothouse kikerült a 24/7 -ből, marad a legtöbb helyen a fal mögül kihajolva kinézés / lövés. -
Semmi nem bünteti azokat a bunkókat, akik bejönnek objektív játékot játszani, és nem csinálnak semmit csak kempelnek. Dom-ban pl ha 1 meccs alatt nincs 3 pontfoglalás, akkor bann dom játékmódból 24 órára, puff, mehet tdm-ben ücsörögni, KC-ban ha a killjeidnek legalább a felét nem szeded fel (már mint a bilétát) bann 24 órára abból a módból, olyan szépen tdm-ben találná magát az összes useless barom mint a huzat, és pikk-pakk élvezhető lenne az összes objektív játékmód. Csapatjátékosok szépen játszanának együtt objektív módokban, a nyomik meg ücsörögnének tdm-ben. Ennyi kéne, semmit több, de 2019-ben úgy látszik ez nem elvárható, mert gondolom a fejlesztők is tudják hogy a játékosok nagy része fogyatékos, és hát az ő pénzük is pénz, sőt ők többen is vannak mint a normálisok, szóval jóvanazúgy.
-
ralfee106
tag
Hát részben, mivel 20 gigát szabadítottam fel neki, töröltem más cuccokat... Mondjuk kb nyuszika és sapka eset
ha sok azabaj ha kevés meg az, a lényeg hogy nem azt kapod amit mondtak. Kellemetlen az is ha több mert nem fér el, de az is ha kevesebb, mert nem írják oda....
-
törölt tag
Ugyan ez van nálam is és ki is kapcsoltam inkább. Tudom merész amit most írok. De olyan jó lenne egy olyan cod amibe nincs airstrike és jó helyre spawnol. Csak a kill számítson és semmi más.. Nincs semmi plusz segítség. Annyira bosszanto hogy a spawn berak airstrike alá vagy berak 4 enemi közé. A kempelesre meg be hoznám a büntetést.
-
boogie84
veterán
GPU nincs húzva, csak a proci. Első patch után volt párszor h kilépett csak úgy a játék. Előző héten hibátlanul futott. 1.6-os patch óta csinálja. Demo hibátlan volt, ezért vettem meg a játékot.
(#4020) soo277
senkinél sem szabadna h ilyen hiba legyen.
Nem én vagyok ám az egyelen akinél nem fut. Soknál van ilyen, csak kevesen írják le ide is pl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged