- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikorra várható az új map? Mára van belőve, de semmi idáig,simán benn vagyok Solo Br-ben
-
válasz
WaterWave #25337 üzenetére
Ennyi infót találtam róla az officiális callofduty.com-on :
"...
Underground Locations Closed for Decontamination
With missiles ready to launch and a new undead threat making landfall, Operators around Verdansk will find a few familiar underground locations are no longer accessible.
Namely, the Subway System is offline, the Stadium’s underground parking structure is closed, and any restricted areas that required special codes for access (save for Bunker 10, which is the Styor Spomenik Missile Silo) are completely shut down due to safety protocols.
..."
Kb. fertőtlenítés címszóval zárták ezeket. -
-
-
Sokat nézem Thinnd , vagy HusKerrs streamjeit , de az enemy nagy része olyan mintha 8-10 éves gyerekek ellen mennének. Kevés a tényleges egyenrangú küzdelem, majdnem 100%-ban ők győzedelmeskednek , igaz hogy java részt USA fronton. Játékosok számát tekintve meg az ami EU néven fut a szerverválasztásnál, jóval számbeli fölényben van az amerikai testvéréhez képest,így akár az is lehetséges hogy EU ellen játszva nem érné el ezeket az eredményeket még az összeszokott csapatával se , vagy esetleg csak egy adag izzadsággal megnyomva.
-
-
-
Most reggel hazaértem melóból, indítom a kliens-t , és nézem , azt hittem én is hogy rosszul látok, Call Of Duty War Zone lett a Modern Warfare-ből
Rohadtul nem tetszik nekem ez amit most csináltak ezzel az átnevezéssel. Lehet hogy nem számít semmit se , de akkor is fura.
-
válasz
Laraxior #23618 üzenetére
A Field Upgrade-k egy részét szerintem csak akkor használja a többség ha napi challenge-ben benne van, van aki akkor se. TDM , FFA a Dead Silence, domiban - hard pointban Trophy, warzone-ban esetleg muni box , meg stopping power . Ha lenne statisztika , kiváncsi lennék hogy egy átlag casual meccsen ami az összes játék többségét adja, mennyi azoknak a játékosoknak a száma akik a weapon drop-ot vagy az EMP drone-t használják. Szerintem tart a zérushoz.
-
-
-
-
-
-
válasz
Dragon3000 #22739 üzenetére
A másik kedvencem amikor free for all-ban a meccs kezdetén a felső sorba kiírja hogy ki nyert. Ha esetleg nem tűnt fel ezidáig, csekkoljátok.
De am ez is rohadt régi bug, azóta se törődik vele a kutya sem.
-
válasz
BandiHUN #22700 üzenetére
A gátat csináltam solo br-ben,szinte egyedül loot-oltam ki az egészet, és a generátorházban találtam meg az utolsót. A többi sima ügy volt plunderben is. Talán a superstore volt az olyan ami szopóágra tett párszor a rengeteg érkező miatt, de a többi az könnyű préda volt így utólag.
-
Egy piros szemű farkasos skin-t keresek, mintha láttam volna valakinél vagy csak haluztam
-
-
Dev 5759 , ezt a hibát kapom, kb 2 hete indítottam utoljára a játékot , és most szombat reggel gondoltam csapatok vele , erre ez érkezett indításkor, közvetlenül a hangos logó helyett :
A youtube-os segédvideók nem segítettek, restart, filecheck , driverupdate se . Van erre mód hogy elinduljon vagy buktam a s6 végigjátszását.
-
-
válasz
Acheron #21359 üzenetére
A kés HC Shipment-en kb 2-3 óra rohangálás volt, vagy annyi se, attól nem kell félni. Talán a 3-as killek a végén neccesebbek. A launcherek meg elkészülnek szépen lassan amikor eljön az idejük
Szinte minden partyban tele van az ég UAV-vel meg a többi repkedő faxxsággal.
-
-
válasz
ScomComputer #21333 üzenetére
Az előtte lévőket is meg kell csinálni sajnos vagy nem sajnos. Tegnap HusKerrs nem egész 3 óra alatt megcsinálta az SMG-t Blue Dot-ra. Majd meglepődött Warzone-ba belépvén amikor fel akarta műteni egy AR-re , ott meg minden lakaton
. Szóval ha ezekre megcsinálod, attól még a többi fegyverosztályra is ki kell húzni
-
-
-
válasz
KaitouP #21297 üzenetére
Jesus , mekkora mi az a jobb kezében. Amúgy a kardokról annyit hogy a duál-katana nagyon nem akar jönni, egyszerűen képtelen vagyok befejezni az "ölj 3-at késsel hátulról(!!!) , 15 meccsben" - nem 15ször sajnos - szal meccsenként nem számolja többször, ha neadjisten lazább partiba keveredsz. 11-nél tartok , de rohadtul nem adja, az ellenfél a szintemen általában ösztönből nézi a sarkokat , pontokat , kivétel nélkül kiszúrják ha érkezem a bicskámmal, szóval a statomat ennek a fegyónak a feloldása jobban hazavágja mint a pajzs platinázás.
-
válasz
ScomComputer #21229 üzenetére
Bárcsak állandósulna ez a probléma, az egyik legpatkányabb eszköz az egész COD világban.
-
-
-
-
Várható lesz egy Shipment return a 7vége felé? Mert csak csütörtök körül kerülök gépközelbe.
-
-
-
Reggel pont a kávémat kortyolgattam amikor fél 9 körül kiírta a kliens hogy install van a játékhoz , és végig szedte átlag 60Mb/s-el , annál jobban nem gyorsult be mint ahogy a steam szokott.
Vonatot merre találni ? mert ugrottam egy solo-t, végig teljesen délen voltam a sínek környékén míg nem jött a gáz, de híre-hamva nem volt vonatfüttynek. -
válasz
soo277 #19423 üzenetére
Annyira nem volt rossz az a pálya szerintem, mi bajod volt vele. Volt rajt sivatag szélturbina hegy völgy farm erdő külvárosi lakópark benzinkút kikötő temető gát őrültek háza folyó hidak , stb , bár igaz hogy nem volt valami nagy mert helivel egy levegővétellel elértél a map másik sarkára.
-
-
-
válasz
Acheron #19207 üzenetére
"No de most mihez kezdesz? "
Mehet a party tovább a Damascus-hoz nem szükséges fegyverekkel is , pl az SKS-t azt pénteken csináltam meg én is aranyra , meg ott van a Kali bot neki, a Renetti pisztoly, a Barett 50 cal sniper, és csinálhatja a CrossBow-t is. Meg még a Galil AR, plusz az újabb shotgun aminek most nem jut eszembe a neve , meg még akár lehet más is.
-
Közel másfél hónap volt a Damascus, nem tudom miről beszélsz pár napot , úgy hogy a vírus balhé miatt közel 2 hónapot otthon voltam , és napi 4-5 óra volt a minimum. 39 eszközt kell aranyra húzni, napi 2 gold lett a max 1 alkalommal amikor púposra ültem magamat a gép előtt unalmamban. A többi 1-2 naponta , launcherek még tovább tartottak. Szóval a Shipment mint csalás kicsit durva jelző
-
-
válasz
juve600 #18889 üzenetére
Függ attól hogy milyen neted van, ha pl optikai kábellel oldja meg a netszolgáltatód , akkor nagyon alacsony pinged lesz , nekem is 30-40 szokott lenni Warzone-ban, ha rézkábeled van akkor annál jóval rosszabb.Vagy ha mobilnet vagy valami rádiós neted van az még annál is hitványabb lehet.
-
-
válasz
Laraxior #18720 üzenetére
Jesus , napok óta figyelem a postjaidat hogy hogy a rákba nem kapsz meg semmit , má én is azt akartam amit Oriic hogy supporttal kéne beszélni mire közlöd hogy meg se vetted a Pass-t
A 100 szintből így alapból csak a Free szajré jár , a többihez ki kell nyitni a bukszát
-
-
-
válasz
s.bala31 #18634 üzenetére
Ezt tapasztaltam például tegnap hogy semmit nem ér ez a mostani rendszerük mert abszolút nem egyenlíti ki a csapatokat. Tegnap egy domination-t dobott Shoothouse-ra, mi minden 155en voltunk , az ellenfél meg feltünően alacsonyabb szintű játékosokból állt, persze a szint nem jelent semmit legtöbbször, de az esetükben jelentett mert gyakorlatilag egy mészárszéket rendeztünk belőlük.Nem hiszem hogy ezt a vereséget a legtöbben úgy fogják fel hogy "nah ma is tanultam valamit attól aki régebb óta tolja ezt a szart" , részletezni felesleges is. Szóval akkor miért sorsolt minket össze ? Nem volt több olyan velük egy szinten lévő játékos online a sok százezerből aki pont ezt a játékmódot indította volna, és jobb híján ellenünk dobta őket? Ha erről van szó,akkor ok, de ha nem akkor meg a rendszer egy határ fos.
-
-
-
válasz
prokxy #18550 üzenetére
Nekem se sikerült,mert tegnap hibát írt, de a Drop-opat szórja, őt szoktam nézni , ő a legtöbb single kill tulajdonosa.
https://www.twitch.tv/huskerrs -
válasz
nagylaci6417 #18534 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint ha a ruszkigyerek rushol rád egy P90-essel 150-es pinggel Dust2-n, és te ott állsz az AWP-ddel a kezedben , nem biztos hogy életben maradsz 10-ből 9-szer. Sőt, nem is kell AWP ,elég egy tűpontos M4 ha Cod-ról beszélünk, akár te magad is napi szinten átélheted Shipmenten, ahogy a kínai gyerek kivétel nélkül 160-180-as pinggel szinte kilőhetetlen.Egyszerűen nem találom el 10-ből 5-6 alkalommal 5 méterről, ennyi. Tudom hogy miről beszélek , mert egyrészt 5000+ órám van csgoban , és kb ugyanennyi vagy több COD-ban, másrészt a pingem 28-35 között van Cod-ban, Csgo-ban pedig 5-8 körül.
-
-
-
-
-
-
válasz
DiamondBack #17679 üzenetére
Én is azt hittem , de kiderült hogy HC meccseken rohadt élvezetes vele gyilkolászni. Ettől függetlenül core meccseken sose használnám.
-
válasz
BerserkGuts #17654 üzenetére
Soha nem derül ki hogy ezek valós adatok vagy nem. Azt híresztelnek amit akarnak.
-
válasz
DrTechnoid #17427 üzenetére
Ebben valaki tudna segíteni? Esetleg letesztelni hogy működik-é a küldi , mert nekem már az elsőt se veszi fel, cimbinek a 4-ik lépésnél marad inaktív a sorozat.
-
-
válasz
DiamondBack #17537 üzenetére
És a Terminal hol marad?
-
Lehet hogy bugos a Fractured Mission küldisorozat ? Mert ha megnézem az intelt az Esc menüben , mutatja a TV Station-os asztalt, odamegyek, felveszem a szajrét az asztalról, és a világon semmi nem történik.Felveszi , azzal nincs gond, de továbbra is a 0/1 marad a mission indikátor, és nem aktiválja a következő helyszínt.
-
-
-
Így van, én beruháztam egy vezetékes Logitech G502-re, és azt kell modnanom hogy a legjobb egerem amióta épített PC-m van 2002 óta. Azon gondolkozom hogy veszek mégegyet ha esetleg kivonnák a forgalomból. Ennyi idő alatt egy rakás patkány megfordult a kezem alatt, de ez tényleg mindet űbereli. A tenyeremnek a méretéhez tökéletesen passzol, a billentyűk kiosztása kézre áll, a görgője hibátlan, a szoftvere teljesen testreszabható és a hüvelykujjat is megfelelően támasztja. Az akár napi 10 óra játék alatt se fáj a tenyerem tőle, az egyedüli hátránya hogy nem az 5-6 ezres kategóriában játszik , olyan 20-22k+ az alja.
-
-
válasz
prokxy #17139 üzenetére
Valamit te csinálsz rosszul, mer emellett én is folyamatos 12 órázok, heti 2 vagy 3 nap pihenőm van
Amúgy egy gold nekem is pár óra Shipmenten szinte bármire, a longshot volt a hunyó inkább AR-rekkel, meg a sniperekkel.Mostmár így könnyű, csak az új érkezőket kell goldoznom és már rajtuk is a Damascus.
-
-
-
Nekem 2szer dobta fel hogy megszereztem valamilyen Intel-t , de fogalmam sincs hogy mit csináltam érte.
Szerk , találtam ezt a vidit róla :
https://www.youtube.com/watch?v=VPaD6vRCz5U&feature=emb_title
-
-
válasz
gyuribácsi88 #16865 üzenetére
Nem, nem az.
-
-
-
válasz
jkrisztian #16642 üzenetére
Inkább kitámasztás lehet amit láttál alapból Y-nal támaszt ki felületek széleire, nincs kihajolás mint amilyen pl PUBG-ben van.
-
válasz
nyinya #16587 üzenetére
Nem célja ez készítőnek , vedd meg szépen a következő évi kiadást , ne a 'régi' verziót nyüstöljétek , mert még a végén arra vetemedtek hogy elfelejtitek megvásárolni esetleg az aktuálist.De ezt én se értem igaziból ugyanis ha mindegyik kiadásba beletennék a LAN mindegyiknek meglenne a saját közönsége.
-
-
-
-
-
-
-
A Kill Chain hogyan működik itt ? Perk2-ben beállítottam Hardline-t hogy kevesebb kill kelljen az Infantry Assault Vehicle lehívásához, eléje beiktattam egy UAV-t meg egy Crusie Missile-t , de ha megölnek, mindig előről kell kezdenem a folyamatot.Ez a kitétel a képen mit jelent? Mert ezt nem használtam még tudtommal :
-
-
Kösz a tippeket, néhányat használtam én is, de Shipment-en eszembe se jutott a Javelin
, java részét ShootHouse-n csináltam. Mivel már csak az RPG van , így vele is a ShootHouse tűnik kézenfekvőnek, nem a Shipment.
-
RPG aranyhoz van valami egyszerű(bb) módszer? Mert a többivel ellentétben nem lock-ol az enemy szajréra, és a kisebb így gyakoribb repülő alkalmatosságok mint pl a UAV nagyon nehezen szedhetőek vele. Már csak ez kéne a Damaszkuszhoz, ezen kívül minden más fegyver platina , a launcher-ek közül is csak ez maradt.
Meg ma meglett a személyes kedvencemhez az Obsidian
:
-
-
-
-
-
válasz
BullKoxa #15471 üzenetére
Míg a Dota2 , LOL esetében annyira nem idegölő, az fps lövöldék esetében a legszembetűnőbb a lag meg minden netes nyűg, ebben a kategóriában a CSGO kivételével a multiplayer játékok 100%-a egy rakat szemét maradt , 10 éve is az volt az összes meg ma is az. Ott meg tudják oldani hogy 4-5 legyen a pingem , semelyik COD még a közelében sincs ennek az értéknek, meg nem is volt.
-
-
-
Másnál is kivagdossa a jónépet a játék ,vagy csak én vagyok a szerencsés szombat délelőtti kiválasztott? Futtattam egy ping tesztet, 0 fail tehát a netem az fain. Pont most hogy a dolgos napok után kiélvezhetném a hétvége délelőttöt , 15-20%-os packet loss fogad , majd pedig a szokásos "Connection to the Blizzard game server has been lost. Please exit and try again.Error Code: BLZBNTBGS000003F8", amit az esti csúcsidőben megértenék nagy duzzogva, de most miért ctd-zik , azt nem vágom.
-
-
válasz
lowzor #15121 üzenetére
Az valószínűleg Cranked volt, olyan mint a TDM, annyi hogy folyamatosna kell ölnöd, és minden egyes kill után gyorsul a weapon swap, gyorsabb reload , stb, ezért van az hogy a top player 20-25 killig eljut akkor vége is azonnal a meccsnek, mivel a killekkel a csapat összpontszámát is folyamatosan emeli. Ez shipmenten hatványozottan gyorsabb mint a nagyobb mapokon , ezért van itt kb 1-2 perc alatt vége a meccsnek.
-
válasz
ScomComputer #15078 üzenetére
Ott van az csak tudod az álcaruha
-
válasz
fpatrik17 #15070 üzenetére
Gyenge 3 hét alatt a launcherek meg pár LMG kivételével minden arany meg platina, az sajnos lassabban fog haladni a sok aerial meg földi streak pusztítás miatt, de mint látod nem egy ördöngösség. Amivel szívtam egyedül az a pajzs aranyra húzása volt, abból is az utolsó részleg, a halál nélküli 3 kill. Na az ki is idegelt egypárszor, majdnem átnyúltam a monitoron közbe, de 2 nap intenzív HC Shipment meghozta a gyümölcsét ma délelőtt , szal ki lett maxolva az is.Így maradt pár fegyver és megvan a damaskus, obsidian egyelőre csak az mp7-ből lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest