- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lacus83 #2490 üzenetére
Annakidejen ne tudd meg mennyi MW3 kulcs uj gazdajaval beszeltem, volt hogy a bankbol hivtak fel a sok orosz tranzakcio miatt.
Akkor még trükkösebb volt a vasarlas onnan és egy ban se volt.
Persze benne van a pakliba de a félár mellett belefér. Amugy nincs benne, regi ceg. Csak nem valtoztattak a megszokason.
-
Zicokuka
senior tag
Így a második napon,nem tudom még mindig hova tenni ezt a részt
Cod1 volt a nagy kezdet,de a modern érában talán ez sikerült a legjobban,de ott egy de...Mindegy majd megvárjuk a kövi Codot mint minden évben
Igazából sablonos semmilyen a játék,de kikapcsolásnak jó így munka egyéb mellet.Meg-e ér 17-18 ezret ? Egyértelműen nem,de megéri mert másra költenénk
-
venom8888
őstag
Aki hasznalja a Nvidia Freestyle sharpeninget a jatekban?
Mire rakjatok a beallitasokat? Van benne rengeteg variacio mikor elohivod az ablakot Alt+F3 al. En beraktam a reszletes-t, meg valamit? -
Maxxy10
addikt
Nem értem a Ground war-hoz miért kell mindenféleképpen bekapcsolva legyen a crossplay....
-
v!ct0y
veterán
Én innen vettem. 15866.-
-
jukio
csendes tag
Jukio#2172
-
Hartigan
csendes tag
PC-n hol lehet megnézni Battle.net-en hogy hány órám van a játékban?
-
keIdor
titán
válasz
#91166208 #2471 üzenetére
Én se szeretem a killstreakeket, rajtam múlt volna én már 2007-ben a CoD4-be se raktam volna őket, pedig ott még csak három fajta volt ha jól emlékszem. Ez van, de képzelem milyen sírás volna, ha ezeket kiszednék.
Itt van például ez a gyerek: [link] jól játszik, aláírom, de csak a streakekre megy és az ilyen szerintem ugyanolyan idegesítő, mint egy cheater. Most meg az a baja [link] hogy ennél a résznél nem fog tudni így játszani. Ahogy mondtam is nem lehet mindenkinek megfelelni. Amilyen változás nekem tetszik, az neki nem. Mert én még emlékszem a CoD 1-re, nem volt semmi segítség csak a hang meg a map ismerete, ha ez ment, akkor hoztad a kört, ha nem, nem.
Most meg ugrabugra van... vagyis volt, hála istennek, de még így is gyors a játék a régiekhez képest.
-
törölt tag
Én utoljára day1 a cod2 öt vettem meg. Utána Bo4 et de azt nagyon megbantam. Végre most jött ez a cod és ez valami hihetetlen király. Ahogy mondod a hang alapján próbálod kitalalni honnan jön. Fülesbe hallom is csak mire észreveszem már fekszek is. Én az airstrike ot a helikoptert és az ilyen legitamogatasos dolgot is kiszednem. Minek az oda? A sok kempelo eleri a killt amit el kell érte érni és már jön is a helikopter azt kész. Van hogy egymás után 3. Mi értelme akkor? A házból nem tudsz kijonni ahova visszarak. Volt amikor a ház mellé töltött vissza és felettem volt a helikopter és már le is szedett. Na ezt zsinórban 6 szor játszotta el a gép mire más pontra rakott vissza. Ott meg ki jöttem a házból és már feküdtem is mert valaki sniperrel kempelt a másik oldalon. Már ki is léptem. Semmi értelme nem volt annak a pályának.
Nálam one x én frissítés lejott és semmi bug minden hiba nélkül fut. -
keIdor
titán
válasz
#91166208 #2466 üzenetére
Még azért a régi CoD 1-2, MW (régi) nem volt annyira gyors, mint a maiak.
Én nagyon sajnálom azt is, hogy csak ott van a minimap a sarokban, pedig nem kéne.
Csak a community kisírta...
Sokkal jobban szeretem, mikor lassan lopakodok és hang alapján kell kitaláljam honnan jönnek. A fejlesztők is ebbe az irányba mentek volna el szerintem, csak az elmúlt 6-7 részen nevelkedett új generációnak ez nem tetszik.
Én sem vagyok az a rusholó játékos, aki csak a W-t nyomja meg a bal egeret.
MW3 (2011) volt az utolsó CoD, amit day1 megvettem, ez sokat elmond. A BO2 meg az utolsó CoD, amit egyáltalán hajlandó voltam akcióban kipróbálni, de 10 óránál kapta is az uninstallt (2012).
Nekem nem tetszett a gyorsabb irány, most én kifejetten örülök, hogy nagyon sokat lassult a játék. Nyílván nem lehet megfelelni mindenkinek.Nagyon remélem, hogy lesz minimap nélküli mód majd valami update-el.
Más: Nekem PC-n hibátlan, nincs crash, órákat le lehet nyomni egyhuzamban. Grafika is maxon, 1800p-re felskálázva.
-
KRoy19
őstag
Fel kell telepítened a geforce experience-t. Utána megnyitod és a beállítások alatt be kell pipálni a "Kísérleti funkciók engedélyezését"
Ha ez kész megnyitod a játékot, nyomsz egy alt+F3-at. Szűrő hozzáadása és ott kiválasztod az élesítést.
Van két csúszka amit ízlés szerint lehet állítgatni.
Ha belőtted rámész a Kész gombra és ennyi.
-
törölt tag
Hát igen. Nekem is mikor hogy jön ki a lépés. Valamikor 28/10 k/d jön ki egy pályán nekem valamikor meg 3/28 k/d... Akkor sirtunk a rohogestol meg ki hordtam ülve 3 infarktust. Na mindegy. Joyt is felnyomtam 12 érzékenységre de a fordulási sebesseggel nem tudsz mit kezdeni. Csalok és a kempelok külön téma. Csalokra nem tudok mit mondani. A kempelokre meg azt tudom javasolni és ez mindenkire vonatkozzon. Aki egy helyben áll 10 mp ig attól pont levonas. De ez csak TDM vonatkozzon. Veszelyesen sok a kempelo. Menjenek BF ezni. Cod sose arról szólt fekszek egy helyben és nem csinálok semmit. Csávó is a pálya legeslegeslegeslegszeleben egy sniperrel figyelte az egész pályát és a végén volt 6 killje. Na ez aztán megérte. Szánalom
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward vizsgálja a crash okát a játék Xbox-os verziójában, fix jön hamarosan: [link]
-
NemMo
őstag
válasz
#91166208 #2457 üzenetére
Az a vicces, hogy pár éve pc-n az aktuális codot kontrollerrel nyomtam és hoztam a szokásos statomat. Nem vagyok jó játékos olyan 0.5 k/d szokott lenni az online lövöldékben. Az igazán nagy hátrány egérrel szemben a fordulás sebessége és ezen nem segít az auto aim sem. Később lehet visszakapcsolom a cross playt megnézni milyen a pc ellen, de egyelőre nem vágyom rá. Mi lesz a csalókkal? Gondolom jönnek ők is a cross playbe. Érdekes dolog ez és így, hogy kikapcsolható jó, hogy beletették.
-
NemMo
őstag
Tényleg összerakja a konzolosokat az egeresekkel? Ezért kapcsoltam ki többek között a cross playt boxon. Nem szeretnék áldozati bárány lenni
-
törölt tag
Ez az m4a1 nagyon durva fegyo. Lassan elérjük a 39 és szintet és váltunk m13 ra😎
-
boogie84
veterán
Az XRK fegyvereket mikortól/hogy lehet használni? Meg van a játékban, de használni nem tudom.
Chatet be kell kapcsolnom úgy érzem. Sajnos a HQ lényegét mindenki TDM-nek hiszi. Hiányzik már a k... anyázás.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ruszki kulcsot használt valaki?
-
Wans
aktív tag
válasz
nagylaci6417 #2438 üzenetére
Mivel 2 pontot védtek nem tudom, hogy mi hányinger van abban, amit csinált. Ha veszítésre áll a csapatom és senki nem megy a zászlóra az engem is fölbosszant. De az is legalább ugyanannyira, ha valaki, mint a barom fut a 3. pontra, mikor már megvan 2 és az lesz a vége, hogy bukjuk vmelyik zászlót, rosszabb esetben a B-t, utána meg rohanhatok, mint a hülye visszafoglalni, mert senki nem segíz védeni. Valóban, ez a kempelés. Be kell kempelni, azt a pontot, amit meg akarok védeni. Ebben nem értem mi a hányinger, mikor pont ez ennek a módnak a célja. Akinek meg támadni kell annak meg találni kell egy módját annak, hogy szedem ki az embert a sarokból, aki védi azt a pontot, amit el akarok foglalni. Ennyi.
-
Hikvision
senior tag
Azért vibrált a menü, mert 60fps volt beállítva rá, felhúztam mindent 144-re most jó lett minden, a következő patch-ig
-
mettek
addikt
Pc battlenet ID: KnockOut87#2309
-
KaitouP
nagyúr
Akik mostanáig elküldték a játékos nicknevüket és azt hogy melyik platformon játszanak, beírtam az összefoglalóba. Kérlek benneteket, nézzétek meg ITT, hogy minden adat stimmel -e, amennyiben nem, eresszetek meg nekem egy privát üzenetet vagy hozzászólást itt, és intézem a korrekciót.
Továbbá kérném azokat, akik PC (Battle.net) platformon játsznak, hogy adják meg azt a bizonyos, kettőskereszt (#) utáni sorszámot is, ugyanis ennek hiányában elméletileg nem tudjátok jelölni egymást. Az alábbi képen piros nyíllal jelzem, kik azok, akiknek ez a szám hiányzik:
Valamint továbbra is várom a jelentkezőket itt, és privát üzenetben is (utóbbit jobban preferálom az átláthatóság miatt)!
Jó játékot, sok nyeres csatát!
-
KRoy19
őstag
Tipp:
Ha valaki full hd-ban tolja és Nvidia kártyája van érdemes bekapcsolni az Nvidia Freestyle sharpeninget. Sokkal élesebb a játék, teljesen mintha nagyobb felbontásban játszana az ember teljesítmény vesztés nélkül.
Azt hiszem AMD részről is van valami hasonló.
-
nyinya
tag
Valakinek volt már ilyen szoros?
201-200
[link] -
Xaels
félisten
-
-
Xaels
félisten
Nekem PS4-en még nem volt nagyobb gondom a multival, néha szétdobja a party-t és újra össze kell állni, de amúgy rendben pörgött.
Quick Match-et játszottam és az egyik körben szétkempeltem B-t
DOM-ban így lett 6 védésem meg 32-4-es statisztikám. Mikor bejött a helikopter a másik csapat fele lelépett. Persze volt, hogy a csapatom elindult foglalni a 3. pontot és vissza kellett mennem az elsőre besegíteni mert ész nélkül rohan a többség.
-
Maxxy10
addikt
Xbox-on az alábbi hiba kódot kapom mostanában;
Error code: 262146 -
lowzor
veterán
Hát beszarok, megint előjött ez a "dev error 6065".
Most már csak az segít rajta, hogy ha tökig lehúzom a grafikát, de úgy meg olyan okádékul néz ki, hogy inkább nem is játszok vele.
Refundot gondolom már nem tudok kérni... -
Laby
őstag
válasz
wwenigma #2408 üzenetére
Istenem de egyszerű egy ember vagy...
2 pontot elfoglaltunk (mind a kettőnél ott voltam) majd ha rálátok mind a két pontra és tudom védeni, ráadásul lőni azokat akik próbálnak eljutni odáig akkor mi a tökömért mennék a 3. pontért el hogyha betudom védeni a 2 pontot és nyerünk?
Nektek mindenki kemper fsz, vagy csaló fsz, shotgun fsz, smg tunk fsz, lmg fsz, vagy csipa fsz. Nektek csak az jó hogyha fogok egy nullás assault fegyót és megállás nélkül cél nélkül rohanok előre? Nagyon okos játékosok lehettek. -
Xaels
félisten
Este hajnali 1-ig ment a Cyber Attack. Most befejeztem a sztorit. Minden volt benne amitől jó volt a COD és most is az. Rövid ugyan de minden másodperc megéri, nincs felesleges agysorvasztás meg időhúzó feladatok. Régen soha nem értettem mi az a nagy Price fanság, de itt kifejezetten bejött a figura. Technikailag is fel tudott zárkózni, legalább is PS4-en elég jól néz ki, persze meg vannak itt is ami nincs szem előtt közvetlenül az annyira nem kidolgozott, de a karakterek mozgása, a hangok, a fények minden realisztikus és közel hozzák az élményt.
A stáblista után is van videó.
-
Hublot
őstag
Jó lesz ha jön a BR mód mert itt a sok kempingelő miatt kb 0.25 K/D-m.
-
Corpuscle
őstag
Xbox és PS között másnak átmegy a hang a partyban? Ismerősfelvétel működött, a közös lobby is, egymást viszont nem halljuk.
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
S&D módban jól látom, hogy megszűnt a minden kör után lévő térfél csere?
[link] Aki már tolja vele, írja meg légyszi -
Laby
őstag
válasz
nagylaci6417 #2392 üzenetére
Elég frekventált sarok lehetett ha ilyen gyorsan lehetett ott ölni az embereket...Rakétát nem lehet máshogy elérni csak ha ülsz egy sarokba mi? Az a camperek díja? Domination volt a játékmód, amint leírtam egy tetőn voltam és 2 pontot tudtam egyszerre védeni, és 2 épület 3 bejáratát védtem folyamatosan plusz a pontokat. Hívhatod kempelésnek, mindent lehet annak hívni, csak vélhetően fogalmad nincs a játékról és minden játékmódba nyomod a TDM-et. Biztos azt kellett volna, hogy az elfoglalt pontoktól elfutok keresni ellenfeleket hogy elégedett lehess Te is.
-
Maxxy10
addikt
Elég jó lett a campaign
-
nyinya
tag
Battle.net ID: HUNnhawk87
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest