- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
Csokishurka #17264 üzenetére
Szép
Az adatlapodon lévő pc-vel nyomod? Egér + bill vagy kontroller? -
Land
veterán
válasz
Csokishurka #12611 üzenetére
GW-n gubbasztok kezdő környékén egy lőszeres ládával. :D
Halad a Pila. Egy stricker van mellette, mivel minden más készen van. -
BandiHUN
veterán
válasz
GW-el annyi a gond,hogy sokan utaznak mindenre,és nagyobbak a távolságok,nekem nem nagyon jött össze,próbáltam.Mindenki ráül a lőszeres ládára,és tolja a raksit,legalábbis amikor utoljára néztem,az ment.Ennél jobb a Rust,ott azért szintén van minden,de kisebb táv,könnyebb.Egyébként érdemes spawnot,pontot lőni is,mert adogatja befelé az equipment kilövéseket,és rámozdulni a sentry-kre,shielded turretekre is,mert azt is földi járműnek számolja,amiből kevés van.De ott mindig hívnak be wheelsont.És persze jól kell időzíteni,nomeg én légi cuccra úgy mentem,hogy pl.Javelinnel VTOL-t megsoroztam fegyóval,FMJ-vel,hogy az első raksit ha ki is kerüli csalival,a másodikra megpusztuljon.Meg minden vackot érdemes leszedni,pl.az UAV számít support killstreaknak és sima killstreak killnek is.Mondjuk emiatt jó emberekkel,dupla xp idején felhúzni maxra mindig a fegyókat,utána mozdulni rá a nehezebb feladatokra,mert pl.a fentebbi példa esetén,mégha az Amped is bent van,egy support cucc helyből 3 kategóriát is húz,könnyebb.
-
Corpuscle
őstag
válasz
GW-on sokan huzzák a rakétavetőt. Állnak a bázison az ammo láda mellett és onnan puffogtatnak. Napi acsit volt, hogy én is így csináltam meg. Haladós.
(#12612) LorenzoHUN: Teljesen rendben van. Ez nem az az acsi, amit a többségünk rusholva szerez meg.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Csokishurka #10972 üzenetére
Ugyanugy kilep. Megorulok mar.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Csokishurka #10899 üzenetére
Igen, engem 2 napja folyamat, par perc jatek utan. Eddig nincs megoldas.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #10970 üzenetére
Bekapcsoltam v-syncet e segített...érdekes
-
tupacamaru
veterán
válasz
Csokishurka #10899 üzenetére
Ja, olyan 2-3 órája kezdte...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka #10355 üzenetére
Be van ragadva nálam is.
-
etrop01
tag
válasz
Csokishurka #9200 üzenetére
nekem meg csak négy szám van utána, rejtély
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #9200 üzenetére
Beállítások - Account részen találod meg.
Discord-ra ia írtam:
Ma 14:00 mindenkinek megfelel? Egyidőben kéne megcsinálni az egészet ugye. 2 emberhez lehet csatlakozni, megvárjuk amíg elvileg meglesz a 6v6 aztán mondjuk Beállítjuk, hogy csak Hardpoint legyen és egyszerre indítjuk el a keresést aztán először az egyik aztán a másik csapat csinálja meg az injured és a 3killes dolgokat. Rajtam kívül ki vállalja, hogy meghívja az embereket és majd egyszer indítja el velem a keresést a fentiek alapján? Az egész pajzsos móka igazából mahar meglehet.Kíváncsi leszek, hogy jön össze a dolog..
-
Golyo69
senior tag
válasz
Csokishurka #9076 üzenetére
Nekem sem.
De a játék az zsír. Persze vannak hibák de ez van :)
Régen tetszett ennyire FPS játék. Talán a meg a CS korszakban. -
Deck
titán
válasz
Csokishurka #9076 üzenetére
Én szeretem. Easy killek akik felmennek
-
Golyo69
senior tag
válasz
Csokishurka #8999 üzenetére
Jaja
Meg sztem szar lett a Rust, itt még fosabb a spawn mint a Shipmenten.
Azért ez nagyobb pálya.....lehetne normális helyre visszakerulni nem a darálóba :)
Tegnap kb 5-6 szor vissza rakott ugyan arra a helyre ahol előtte lelottek és kb. 1 masodprceket éltem... Ezt megoldhatnák mert így fos -
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8999 üzenetére
Énis akarom vissza!
23 Gold fegyver mellett van még 8 maxos fegyverem azokhoz befejezném a camo challengeket de Shipment nélkül egy örökkévalóság lenne.. -
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8918 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8750 üzenetére
Akkor 6
Ha még lenne 6 ember az tökéletes lenne
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8698 üzenetére
Igen
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #8614 üzenetére
Pedig az egyik legnépszerűbb mém.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #8440 üzenetére
Tapasztalatom szerint nem, bár nem most próbáltam és akkor sem igazán sokat.
-
dudu5130
őstag
válasz
Csokishurka #8392 üzenetére
De ps-sel és xbox-szal, hogyan lehet így rántani? Ez nem fér a fejembe.
-
WaterWave
veterán
válasz
Csokishurka #8392 üzenetére
kb ez a hihetetlen kategória.
-
Solesz84
aktív tag
válasz
Csokishurka #8376 üzenetére
Nekem is vannak akadasok neha, mas jateknal viszont nincs.
-
dudu5130
őstag
válasz
Csokishurka #8376 üzenetére
Ha megjön a rizsa, tükör sima lesz
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #8294 üzenetére
Van igen
-
Acheron
őstag
válasz
Csokishurka #8105 üzenetére
Én az M82 -t (aka Barrett) várom, remélem valamelyik frissítéssel bekerül, közép - hosszútávon szerettem vele "operálni".
(#8120) astro12: Hasonló konfig mellett (ugyanaz a proci, ugyanannyi RAM) nálam nincsenek ilyesmi problémák. A vidkaridnak is simán bírnia kellene, így első körben én is szoftveres (driver) problémára gyanakodnék.
(#8065) Casanova*:
Nem hinném, hogy bejönne. A gyakorlás ugyan mindig elkel, de most is remekül el tudom találni az ellenfeletDe a HC - al összevetve számomra valószínütlenül sok találatot igényel egy kill, ami az én játékélményem rontja. Nem nehezebb ölni, hanem valószínűtlenül sokáig tart. Aki ezt szokta meg, annak bizonyosan jó ez is, nimcs ezzel semmi gond. Megjegyzem, HC -n sok segédeszköz hiányzik, és bár lehet "könnyebb ölni", de halni is
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #8082 üzenetére
Akuuu de állat, én mondjuk az m40, vagy r700 csippát várom, remélem nem hiába
-
Casanova*
veterán
válasz
Csokishurka #8040 üzenetére
Úgy is jó! Az enyém gyorsabb,gyorsabban rád zoomolok. 😁Ezzel a beállítással sokkal több közelharcot nyerek meg.
-
Casanova*
veterán
válasz
Csokishurka #8025 üzenetére
Igen,de ha sdben lopakodsz,sokat számít,hogy látják a lézert.
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8002 üzenetére
90 napja jelent meg a játék.
Te beletettél 8 nap 10 órát. (202 óra)
= napi 2,2 óra átlag
Én 20 napja vettem kb és 2 nap 15 órát. (63 óra)
= napi 3,1 óra átlagTehát ha jól számoltam a napiba minimális a különbség. Láthatod, hogy nem napi 12-24 órákról van szó.
Persze ez egy átlag. Én is inkább hétvégente játszottam. -
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8003 üzenetére
Énis így vagyok vele. De hát látod nem ez a játék lényege..
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #7995 üzenetére
Nem, csak rengeteg szabadideje van.
(Van erre egy jelző, de nem akarom bántani.
)
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #7995 üzenetére
Vasárnap lesz 3.hete, hogy megvettem
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #7979 üzenetére
Nekem is mindjárt kész a 6. Gold már csak 50 longshot kell.
-
piero86
aktív tag
válasz
Csokishurka #7939 üzenetére
Minek amikor az aimbot megteszi helyette... Van jópár gyanús emberke azért.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #7932 üzenetére
Az most így hirtelen passz, én Crusader-t nyomok, barátnőm Wizard, de hogy a Demon Hunter egészen pontosan micsoda... Ha sürgős, nézz meg egy gameplay-t YT-n, ha nem akkor később majd megnézem neked otthon.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #7922 üzenetére
Ahogy Deck is mondta, ez nem kérdés. Fantasztikus játék, ha szereted az igazi, élvezetes és jutalmazó grindfestet.
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #7926 üzenetére
Az biztos, felkelni se lehet mellőle.
Idén biztos, hogy nem. Blizzard.. Lehet, hogy 5 év múlva..
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #7922 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted de.. Szerintem meg. Nagyon rálehet függeni. Nagyon nagyon jó játék
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #7788 üzenetére
Hát ha extrém jól játszasz, talán megkinálnának egy szerződéssel.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #7785 üzenetére
Elég komoly hírnévvel rendelkező csapat az eSport világában, igen. Bővebben: [link]
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #7744 üzenetére
Ezt írtam feljebb énis.. Szóval, nem csak te látod így..
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Csokishurka #7738 üzenetére
Mégjobb
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Csokishurka #7721 üzenetére
Ez nekem is új dolog volt eddig! Így már egyből világos lett hogy miért tudják darálni egyesek az ellent úgy mintha azok csak botok lennének!
(hányszor szentségeltem streameket nézve hogy én sose kapok ilyen ellenfeleket)
Hát ezért! -
Deck
titán
válasz
Csokishurka #7721 üzenetére
Számomra is teljesen új infó volt ez az egész.
K/d amúgy se mutatja meg, hogy mennyire vagy jó/csapatjátékos. Egyedül a TDM-en fontos, máshol nem. Challengek/camok miatt is ugye csökken ha valaki azt nézi, vagy bevállal több halált a csapatért stb. Tehát nem is értem miért, olyan fontos az sokaknak. -
Tomko78
őstag
válasz
Csokishurka #7629 üzenetére
Szerintem assult meg lmg elég könnyű relatíve megszerezni , na a marksman rifle meg a sniper na az kicsit izgisebb , de igazából mindegyikkel meg kell szenvedni de az a jó benne nem egyszerű
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Csokishurka #7541 üzenetére
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka #7459 üzenetére
Minden kell
-
laragirl83
őstag
válasz
Csokishurka #7459 üzenetére
Elv minden.
-
GAbre
veterán
válasz
Csokishurka #7340 üzenetére
Az előbb még toltam,de nem számolta kihívást.
Mondom progi resi.
Nem kellett volna...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ahogy nézem redditen, most ez van sokaknál. Várnunk kell, mást nem tudunk csinálni.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Szintén.
-
Segal
veterán
válasz
Nálam is
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Csokishurka #6540 üzenetére
Ez nem aggasztó hanem nettó faszság. Érdekes még nem láttamvideót ahol 8-10 találattól nem halt meg valaki. A mai világban mikor a videókártyák visszafelé is rögzítenek videót gombnyomásra hogy a rossebbe van az hogy sírnak hogy lövi megfordul lelő, de egy nyomorult videót nem mutat senki... Nem mondom hogy nem fordul elő 20-30 meccsből 1-1 ilyen előfordul de főként pingkülönbségre olyaok ellen akik látványosan jobb játékosok,vagyis gyorsan lereagálnak és pontosabban lőnek felsőtestre...
Megsúgom az adott szituáció már 10-20-as ping eltérésre is jelentkezik, különösen ha aki lő balfaszul céloz esetleg gyengébb cuccal míg akit lő de megpördül és lelövi jobban céloz esetleg jobb fegyverrel. Ez a réges régi Call of duty részekben is jelen volt, az mw2 p2p multija óta különösképp...Nincs semmi trükk. Ha lenne az kijönne mikor 2-3 meccsen át ugyan azok az arcok kerülnek be a meccsre (beza ilyen is van), de nem jön ki. Volt hogy 3 meccsen át mentem egy 2 fős klánnal akik mindenkit halomra öltek, én a háromból kétszer voltam ellenük mégsem volt különbség....De leginkább HC-ban bukna ez ki, ott pláne nem érezni hasonlót sem.Egy rinyálás az egész,kíváncsi lennék ha lementenének ilyen videókat killcammal együtt, hányszor lenne az hogy 8-10 találat de semmi főleg ha az a 8-10 találat killcamban is megvan....A legtöbb ilyen a pingeltérés (ez killcamban a leglátványosabb mert nem az történik amit láttál péel nem telibelövöd pár találattal hanem megcsíped), vagy a gyengébb célzás/eszközök....
Dave567 ma már egyszer megcáfoltalak videóval továbvra is várjuk tőled az állandó rinya helyett a saját videód az ilyen esetekről pinggel, killcammal. Addig csak egy mellébeszélés ami már baromi unalmas... Nincs jól így csak szimplán amit a videóvan állít az ember egy faszság.
-
boogie84
veterán
válasz
Az a durva, hogy a hit detection-t lehet h még én is észrevettem csak nem tudtam mire vélni. Van h olyan mocsok szar köröket megyek h a tárgyak körülöttem épphogy túlélik. 1-2 napig leteszem a játékot és újra jön az eredmény.
Arra lennék még kíváncsi, ha lobbyban vagy és a leader pl alacsonyabb szintű mint te, akkor mi alapján keres játékot? Vagy kinek a szintje alapján?
-
Dave567
addikt
válasz
Köszönöm Szépen!!!
-
WaterWave
veterán
válasz
Sztem az élet kevés ehhez, hogy a videon lévő srácot végighallgassa az ember...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Én továbbra is nevetségesnek tartom a sírást a SBMM miatt. Nagyon remélem hogy nem fogják kiszedni (Hálisten erre nincs is esély jelenleg), mert szeretnék olyanok ellen tolni, akik kicsit is tudnak játszani, nem agyaggalamb lövészetet akarok a játékban.
Annak semmi értelme hogy folyamatosan csak pozitív stattal végezne az ember, mert így semmi nem sarkallná arra, hogy fejlődjön.
Btw, a lobby "hack" egyidős kb. a COD-okkal, (Ki-be lépkedés gyenge lobby miatt) furcsa hogy egyes "nagy videósok" ezt csak most veszik észre.
Btw, a videó címe clickbait eléggé..."aggasztó belsős infók"? Ugyanmár, dehogy.
-
szp77
csendes tag
válasz
Csokishurka #6244 üzenetére
Szia! A játékkulcsot hol tudom aktiválni?
-
laja80
tag
válasz
Csokishurka #5791 üzenetére
feladatkezelöbe adod hozzá vagy hogy inditod rendszergazdaként?
-
Dave567
addikt
válasz
Csokishurka #5808 üzenetére
Az a baj, hogy még mindig élnek, pénz lehúzós bagázs ....
-
laja80
tag
válasz
Csokishurka #5791 üzenetére
hát hallod ez egyszerüen röhej,megveszi az ember nem kevés pénzért és így kell szopni vele,a jo édes k.rva annyát az acti-nak..
-
lowzor
veterán
válasz
Csokishurka #5550 üzenetére
Mostanában az RPG-re kezdenek el rászokni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka #5034 üzenetére
Ket het. Maximum.
Mondjuk COD pontot meg mindig nem tudom hol vegyem meg... BO4nel volt teves vasarlasom mert BO3 COD pontokat nem ismerte fel a rendszer az uj jatekban.
Modern Warfare COD pontokat meg nem latok MS Store-ban.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #5034 üzenetére
Kockának kell lenni majd, az biztos, ahogy a BO4 esetében is.
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka #4987 üzenetére
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka #4969 üzenetére
Én direkt azórt húztam bele azokba amikkel jól álltam vagy szimpatikus fegyverek voltak mert shoot house-on szerintem "baromi egyszerű" megcsinálni és erősen tartok tőle hogy ha jön az új pálya akkor az lesz 24/7 ez meg megy a "közösbe"
Ott a 2 oldalt a fal és felállsz a kezdőoldaladra és tuti valaki feláll a másik oldalon is aztán jöhet a "vadnyugati pisztolypárbaj"
Semmi mást ne csinálj csak tedd a fegyveredre a létező legnagyob scope-ot ami elérhető és sajna kempelni kell hozzá
Ha lelőnek mássz vissza és kempelj
Szóval mióta dupla van felhúztam az ak-t és végül "goldoltam" is, a snipert azért csináltam meg mert mondom ha kiveszik ezt a lehetőséget akkor tutira el nem szórakozok vele másik pályán, most meg az aug-ot húzom de ott nincs tervben jelenleg az arany. Sajna smg fegyverekkel szívás a long shot feladat. Meg nekem a guggolós is az. Én haladni szeretek nem guggolni vagy feküdni. A sniperrel guggolva ölj igazi rémálom volt... -
BandiHUN
veterán
válasz
Na,az nekem is jól jönne
Bár mondjuk a Cave mapon a B körül sokfelé van derékig érő fedezék,C-nél is homokzsákos,A-nál is,tipp egynek,bár nem tudom,állva is lehet-e letámasztani.Nekem működni se akar,mert az egeremen az a gomb foglalt,nagyon meg nem mélyedtem bele a dologba.Meg végülis a dupla XP se ilyesmire pazarlós,mivel ezt killre számolja úgyis,inkább szintezgetem a fegyókat most.Lőttem is jó kis 10:25-öket
De legalább megvan a sok attack/defend.
-
Kanczy
veterán
válasz
Nekem Shoot House-on elég gyorsan jöttek. Beszaladsz középre, vagy az office-ba, és meg vagy 6-8 meccs alatt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nem nehezek azok szerintem, max kempelni érdemes hozzájuk. (Esetleg HC-be menni és úgy csinálni, de az eléggé KD gyilkos szerintem.
)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka #4859 üzenetére
Ez xboxhoz van. A beepitett felvevovel rogzitett videokat listazza ki.(Regen xboxdvr.com volt az oldal neve)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Csokishurka #4833 üzenetére
Azaz. A tobbseg magatol meglesz egyebkent.
Corpus:
Elvileg megvan, de lassitott nettel mobilrol nem tudom most meglesni videoimat.
Valamelyik az utolsok kozul, nezz ra nyugodtan es linkelheted ide, bar semmi extra nem volt. :D
-
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #4833 üzenetére
Oric hatékonyabb az RPG-vel, mint én az Mp5-tel.
Oric! A múltkori triple kill-t nem vetted fel (St. Petrograd, DOM, B pont)?
-
lowzor
veterán
válasz
Csokishurka #4822 üzenetére
6 nap múlva jön, jövő kedden.
-
Corpuscle
őstag
válasz
Csokishurka #4822 üzenetére
Nem jövő hét (12.03)?
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Csokishurka #4700 üzenetére
CoD 4 ProMod , sírok mindjárt , de jó is lenne itt is , régi szép idők
-
boogie84
veterán
válasz
Csokishurka #4641 üzenetére
Nálam is. Van 150FPS-em és megáll a kép. Utolsó patch óta van ilyen. Tudom, a gépem szar!
-
regener
veterán
válasz
Csokishurka #4643 üzenetére
Nekem azt írja a legdrágábbra, hogy nem veheted meg ha már megvetted az sima operátor kiadást, upgrade szerű gombot nem látok és persze a teljes (épp akciós) árat írja ígyis.
-
tévelygő
aktív tag
válasz
Csokishurka #4641 üzenetére
Dehogynem,nálam is előfordul. Néha pont akkor amikor akcióban vagyok és lőni kellene.
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #4591 üzenetére
Nekem az M13 jobban adja így stokosan mint az M4
,de komolyan
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka #4591 üzenetére
-
semetka
őstag
válasz
Csokishurka #4351 üzenetére
Nekem meg az M4 lett arany. MP5 faszán néz ki.
-
Kelecar
aktív tag
válasz
-
Maxxy10
addikt
válasz
Mi kell a goldhoz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Eskü sokkal jobban néz ki a GOLD skin ebben a játékban, mint az összes korábbi részben.
-
Laby
őstag
válasz
Csokishurka #3529 üzenetére
Nincs ékezet az elérési útban?
-
törölt tag
válasz
Csokishurka #3510 üzenetére
Ebr-t fejlesztgettem egy darabig, de felejtős.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Csokishurka #3509 üzenetére
-
KRoy19
őstag
válasz
Csokishurka #3427 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Csokishurka #3427 üzenetére
-
KRoy19
őstag
válasz
Csokishurka #3428 üzenetére
Mint írtam feljebb azt a slug rounds kiegészítő teszi lehetővé ami valóban nevetséges.
-
KRoy19
őstag
válasz
Csokishurka #3424 üzenetére
Dehogynem lehet vele mit csinálni, ha nálad is shotgun van, akkor egyenlőek az esélyek.
Én úgy szoktam, hogy elkezdem a meccset m4-el, vagy lmg-vel és ha azt tapasztalom, hogy shotgunosok ellen vagyok, akkor én is átváltok arra.
Vagy esetleg van nálam shoti is meg lmg/m4 is.
Én nem úgy élem ezt meg, hogy ezzel elrontják a játékomat. -
KRoy19
őstag
válasz
Csokishurka #3418 üzenetére
Nem tudom én jelenleg 3 fegyverrel nyomulok leginkább, a 725-ös shutgunnal, az m4-el és az m91-es lmg-vel.
Nem mondom magam egy kifejezetten jó játékosnak, de kb mindíg benne vagyok az első 3-ban ( free for all nagyrészt)
Nem vettem észre, hogy a shutgun használatával jelentősen javult volna a teljesítményem, ezért nem értem ezt a nagy ellenszenvet a 725 iránt. -
KRoy19
őstag
válasz
Csokishurka #3403 üzenetére
Nem igazán értem miért kell féregnek nevezni azokat, akik egy a játékban található fegyvert használnak (nem csalásról beszélünk) ami szerinted op.
Szerintem például az m4 is op, mert az is kb. jó minden távolságra szinte 0 recoillal akkor te is féreg lennél mert azt használod? -
weri
senior tag
válasz
Csokishurka #3395 üzenetére
Az M4 sztem meg talan kicsit op is, de M13 utana mar jobb.
A 725 meg igen, az egy unbalance fos. Annak a deagle fele lassu fire rate-et meg reload-ot adnek minimum + legyen fele akkora szorasa, igy nem lesz olyan konnyu hitelni vele.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Csokishurka #3404 üzenetére
Persze, bár ezek fps-es / Call of Duty-s alapfogalmak, nagyon régóta már.
-
Segal
veterán
válasz
Csokishurka #3395 üzenetére
Nekem eddig az m4 jon be a legjobban bar meg olyan potatonak erzem magam
Az elso par szint igazi szivas volt en rohangaltam a "kobaltammal" az ellenfelek meg beceloztak a tuti helyekrol az urteleszkopjaikkalde mar nekem is van 4x-em
Maga a jatek nagyon tetszik de meg rengeteget kell tanulnom. Nekem ezek a kiegeszitok meg eleg kinaiak amikrol beszelgettek. En egyszeruen csak a legfrissebbet rakom a fegyveremre -
Segal
veterán
válasz
Csokishurka #3350 üzenetére
Hetek óta csak a h*lye napi/heti feladatokat csináltam benne. A cod tetszett ugyan de nem volt tervbe véve mert a doom volt előrendelve de aztán a bethesda elintézte hogy refund legyen a vége és a cod került a középpontba mert valami új lövöldözésre vágytam
Sikerült találni egy jóárasítottat így minden probléma elhárult -
tévelygő
aktív tag
válasz
Csokishurka #3160 üzenetére
Azt azért nem kéne!
Muszáj volt kitalálni valamit, szívtam eleget a letöltéssel is. Majd 4 napig töltöttem,mert csak 5 Mb-es netem van gyorsító opcióval ami már az első 3 óra után leállt. A maradék 5 Mbit is csak a nap felében volt meg, másik felében még 1 Mbit-el sem jött.
Blizzard-tól vettem a játékot teljes áron.
Alig vártam letöltödjön, erre 2 perc játék után kidobált. Szerencsére képben voltam,mert olvastam már ezt a fórumot és itt szedtem össze az infót a megoldásra. Köszönöm mindenkinek! -
lowzor
veterán
válasz
Csokishurka #3050 üzenetére
Nem sietik el a kijavítást, az biztos.
Dicsekedtem, hogy nálam megjavult, de hiba volt.
Most beléptem a játékba, és megint a dev error 6065 fogadott.
Lowon nem fogok játszani, ezért várok hogy megint úgy gondolja, hogy működni fog pár napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest