Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Valami borzalom ami itt van , ha sniperről van szó. Én az összes codban csipáztam.
Itt kb lehetetlen, ha ki akarsz nézni sokkal előbb észre vesznek mert kint van a könyököd, szóval nehéz peakelni. ADS time borzalmas , szénné kell butítatni a snipert hogy gyors legyen.
Még ezekkel együtt tudok énli, a fő probléma a screen shake.
Jön a repülő , remeg a célkereszt, valahol közelbe robban gránát remeg a célkereszt, ellőnek a közeledbe kicsit remeg az egész kép , valami parádé , az aim puchal nincs gondom az minden játékba van, de ez ha fingik valaki már a közeledbe a célkereszt máris epilepsziás rohamban szenved. Borzalmas.
Akkor jönnek az okoskodók , óó hát erős mert egy lövés az ember, AHhhaa, mert a soti fél pályáról nem one shotol , meg az AK nem 2 golyó az ember, tegnap láttam sniper AK-t , valami 4X volt rajta és túrt vele mindenkit , tehát egy AK jobb snipert mint a sniper fegyverek így összességében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest