- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
CptAdamica
veterán
válasz
csuzda #26524 üzenetére
Tényleg az. 1 év alatt sikerült kinyögni egy olyan pályát, ami már 1 nap játék után semmi újdonságot nem tartogatott, körül-belül úgy játszottam vele, mint 1 héttel azelőtt. Cserébe lettek ilyen kritikus hibák, amiket 1 hónap alatt nem sikerült javítani, de szerencsére jó pénzért lesz Rambo skin, az fontos, kell a pínz!
-
szgabor12
tag
válasz
csuzda #24660 üzenetére
Idézlek: "Igaza van a kollégának"
Én erre reflektáltam. Az, hogy Te többre tartod magad ennél és nem dobod ki a gerinced, jó dolog. De nehogy már igazat adjunk neki, hogy akkor ez így fasza, használjon mindenki mindent nyugodtan, mert nem tudja elviselni, hogy veszít és csak így tud érvényesülni. Az meg nem indok, hogy mondjuk egy konzolos cronus-t használ és emiatt macrot kell használni norecoil-hoz, hogy egyenlő erőviszonyok legyenek. Ha valaki ezeket a fegyvereket nem tudja lefogni egérrel minimális recoil-ra, az inkább gyakoroljon (vagy menjen Sims-ezni).
-
szgabor12
tag
válasz
csuzda #24647 üzenetére
Te végig is olvastad amit írt?
3-an szoktunk mindent is bekapcsolni mikor úgy érezzük, hogy már nem bírjuk a velünk szembeni csalást.
Szóval ez így szerinted rendben van, igaza van? De valóban, még dicsérjük is meg őket, hogy hárommal több ,,csalóval*" találkozhatunk.*állítása szerint ez ugye nem csalás, de ő is bekapcsol mindent, mert már elege van a csalásból
-
shifty!
senior tag
válasz
csuzda #24647 üzenetére
Inkább a stílus, tele van az internet olyan videókkal, amiket az ilyen stílusban fórumra író gyerekekről tesznek fel, ahogy éppen kihajítják a gépet az ablakon / szétcsapják a billentyűket az asztalon /etc.
Amíg a cronus és társai kaphatóak, és használhatóak, addig sajnos "ez van". Ez is baj, az is baj hogy a fejlesztők alig reagálnak magának a játéknak a problémáira, ezer meg egy probléma van. Ezektől függetlenül azért amire eredetileg kitalálták a játékot - szórakozásra - az esetek többségében azért tökéletes az MW Multi és a WZ. Persze, amíg nem futsz bele egy ilyenbe, mint a "
kollega"... -
Laby
őstag
válasz
csuzda #20823 üzenetére
+1 az utolsó részhez.
Vettem egy új elég erős gépet 1-2 hónapja. 1-2 héten át minden játéknál 1-2 óra után elkezdtem akadni. Rengeteg dologgal próbálkoztam, minden rendben volt, mindent újra húztam csomószor, tényleg rohadt sok időt belevertem, hogy megtaláljam hogy mi a gond. Nagyon idegesített már, az egész gépet akartam kidobni a kukába...Aztán utána kaptam egy ilyen hozzászólást, hogy tegyem át a fájlban a memóriahasználatot 0.55-re azóta egy kis akadásom sincs.
-
csuzda
aktív tag
válasz
csuzda #18366 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy csináltunk egy battle net felhasználót amihez hozzákötöttük az activision felhasználót. Az activision felhasználóhoz is hozzákötöttük a battle neteset. (nem tudom miért kell mindkét oldalról)
Gépen belépve a játékba csak az ingyenes warzone jön be, mert spannak PC-re nincs meg a játék, csak PS-re... Pedig milyen jó lett volna, ha felhasználót tudtunk volna cserélni.
Úgyhogy vagy ő szenvedi ki magának a shieldet aranyra, vagy egy közös barátunk ideadja kölcsönbe a saját PS-ét, hogy megcsináljam neki... Vagy németből haza postázza a PS-t....Vagy veszek egy PS-t, megcsinálom neki azt ami kell, aztán 14 napon belül visszaküldöm az elállási jogomra hivatkozva
Szerk: PS-en működik az egér+billentyű kombináció? Hajnali 4kor megy a közös barátunk dolgozni, megkérjük, hogy dobja már be a PS-t, én meg kihúzom aranyra a shieldet még munkában van, hazafelé meg viheti is
-
Dictator^
veterán
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
csuzda #16256 üzenetére
A kés pedig fun nagyon,azt ne hagyd ki,feldobod a pajzsot(védi közben a hátadat! nem tudom,tudtad-e),normalon mész,Hardened,Ghost,Double time,és levágsz mindenkit,mint a disznót
1 nap alatt kihoztam 0-ról aranyra,picit több,mint 300 kill lett összesen végül,vannak,amiket bugosan számol,úgyhogy gyorsan pörög...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged