- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lionel
csendes tag
Alapvetően a lag kompenzáció és az SBMM is hasznos dolog lenne. Az a baj, hogy mindkettő rosszul működik. Azt végképp utálom, hogy az SBMM nem csak a lobby-k összeállításába szól bele. Szerintem az is nagy hiba, hogy nem lehet játékmódot választani. Így a "quick play"-t használva mindig új lobby-ba kerül az ember. A korábbi játékoknál, ha összeállt egy élhető lobby azzal maradhatott az ember, ha nem tetszett, keresett másikat. Azt sem értem, hogy egy ilyen játéknál, ahol ezerféle kinézetű játékos van, miért nincs "ricochet" mód legalább HC-n.
-
Lionel
csendes tag
Ez az őskövület "lag comp" hatása. Mióta COD létezik mindig kaotikusan működött és borzalmas anomáliákat tud okozni. Egy időben direkt korlátozták egyes "játékosok" a hálózati kapcsolatuk sebességét, hogy előnyre tegyenek szert a játékban. MW3-ban az angolai játékosok szinte verhetetlenek voltak.
-
Lionel
csendes tag
-
Lionel
csendes tag
válasz
stuka20 #8192 üzenetére
Én is Digi-s vagyok. Miután az összes port átirányítása sem segített, ellenőriztem a külső IP címemet ([link]), ami nem egyezett a nekem kiosztottal. Innen tudtam, hogy NAT mögé kerültem. Kértem, vegyenek ki mögüle. Azóta midig kívülről is elérhető publikus IP-t osztanak ki és megszűnt minden problémám. Persze ettől még adódhat máshol is gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest