-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Lifer092 #20662 üzenetére
Ezek a gondok szerintem szerverproblémára vezethetőek vissza , tuti Desync van . Ezért lehetnek olyan szituk is , hogy te már fedezékben vagy ,de még kapod a találatot vagy , hogy tiszta célpontot lőnél és nem mutat semmit a marker
Multiban azt mondom annyira nem érdekel , mert na bumm -1 kill ,de warzonban emiatt bukó lehet az egész kör is .
Frod : A skin az csak skin semmi másra nem jó . Nálam amíg nincs meg az arany vagy platina addig nincs is festés a fegyvereken .
-
nanorambo
őstag
válasz
Lifer092 #20659 üzenetére
Nekem ami egyre jobban feltűnik mostanában, az a killek és hitek nagyon furcsa "osztogatása". Van olyan, hogy igazából céloznom sem kell, csak lövök és mindenki meghal. Még en is szarul érzem magam, mert olyanokat is bead a játék, ami szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy nem találtam el.
Máskor meg szépen, óvatosan becelzom a gyereket, meghúzom a ravaszt és semmi. Tisztán látni, hogy testre lőttem, de még a hitmarker sem jelenik meg. Olyankor általában az ellenség észrevesz és ledarál.
-
Linem
senior tag
válasz
Lifer092 #20400 üzenetére
Igen, a random gránát eldobással vigyázni kell.
Az nálam is 10-ből 1-2 alkalommal saját csapattársat talál meg.
(#20401) prokxy A Shipment meccseken a legjobb. A Cluster Strike amire megérkezik, addigra térfél csere, és a saját bombázásom alá kerülünk.
Utána megérkezik, amit az ellenfél hívott le. Ők mindig ki tudják számolni.
-
prokxy
veterán
válasz
Lifer092 #20043 üzenetére
Nekem is eddig a max kiadásom rá egy tracer pack volt az M4-esemre, de mivel kedvenc fegyverem és sokat használom, így nem bántam meg, talán 1400CP-be került, maximálisan megérte, nekem.
Kövi egy operátor lesz a shadow company közül az utolsó, piros maszkos, az vmi brutál ahogy kinéz. -
BandiHUN
veterán
válasz
Lifer092 #4472 üzenetére
A streakek ellen van perk...
Én raksivetős vagyok,le is szedem,inkább haragszok,ha bedobál épületekbe,barlangba,és más viszi el a leamortizált VTOL kilövését...
Egyébként meg a spawn éppúgy neked is esélyt ad a potyakillre,mint másoknak,meg lehet szokni,hogy nem a vakvilágba,hanem fedezékbe kell indulni,objektívásnál meg benne van,hogy a saját ponthoz spawnolgat,amit bekerülve épp foglalni akarnak,szóval még sokszor hátba is durrantanak,ha nem az első fal mögé ugrasz.Persze ha ezt megtanulod,meg a spotokat,TE nevetsz a végén.Csak áldozat kérdése.Lehet nem lesz annyi killed,mintha mindig rusholhatnál,mert kerülsz,de halál se lesz annyi.A VTOL meg FMJ-vel 2 tárból leszedhető,nélküle 3-ból.Mondjuk bosszantó,hogy 2 rakéta nem viszi el,és az elsőt ugye kikerüli csalikidobással.
-
válasz
Lifer092 #3271 üzenetére
Huh pedig akkor valami gond lehet nálad tényleg a fülessel vagy hangbeállítást nézd át , mert szinte mindent hallani a lépteket meg mindent. Azon szoktam röhögni, mikor S&D alatt az utolsó emberkék vannak talpon és valamelyik karaktere el kezd kiabálni hogy contect!!!
Még jó hogy azt nem kiabálja hogy i am here ,pls kill me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest