- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebirth-ön eddig 2x játszottam, 2x lettem 4dik random csapattal. Az fps-em több, az új fegyók nem túl jók. Az egész furcsa, de az engem is zavar, hogy csak a vángárd tulajok kapnak "örli arcszeszt"
Fagyásom nem volt, bár a loadout állítása közben több fegyóval előfordult, hogy nincs rajta 1-1 attachment... Lyuk volt a fegyver közepén. -
CptAdamica
veterán
Régen én is sokat idegeskedtem ezeken, claymore, meg az akna semmit sem ér, nevetve rohannak át rajta. Egyszer feltankoltam RPG-ből is, mondom ha jön be az ellenfél, majd jól belé eresztem, jött is ugrabugra, belelőttem a falba 1 méterrel mellé, köszönte szépen és jól lelőtt úgy, hogy semmit, de tényleg semmit nem sebezett rajta. Meghát ott a sok csodabogár, meg jössz vissza gulag-ból és rögtön rádobja a bounty-t, hatalmas pingek, szóval tényleg kár idegeskedni rajta, én már 1 hónapja végleg letöröltem, egyszerűen nem ér ennyit ez a játék ennyi hibával és sunnyogással.
-
csibe1
addikt
"nincs shotis loadoutom, Brbe ha ugrom, és kezembe akad, max akkor használom, és ekkora tapasztalattal aratok vele, ha úgy van! tényleg vicc!"
Miért, tiltja valaki a shotis loadoutot? Más is használja, neked is lehet.
Egyszerűbb, és célszerűbb, mint sírni miatta.
Beltérben jó cucc, ha úgy jön ki a lépés akkor 2-3 fős csapatokat is le lehet vele szedni.
Ennyi erővel a snipereket is szidhatnád, mert veszett messziről leszedhetnek vele akár sötétben is. -
Vikus
tag
Nem vagy egyedül sajnos
Nem kell a BP, nekem van, független ettől, ez free cucc, gondolom ezért is van nagy csata a ládák miatt
Szerintem ez valami bug, remélem nyomnak rá egy hotfixet. Először azt hittem nálam van a gond, Ps-el tolom. Aztán kiderült nem, gondoltam account-al esetleg. Nem. Ismerősömnek se lett meg, ő boxos. De olvastam már külföldi oldalakon is írnak páran hasonlót. Remélem orvosolják.
-
-
AAntii
őstag
Nekem azért jobb a tapasztalatom, minden harmadik-negyedik körben olyanokkal dob össze, akik a maguk képességei szerint próbálják azt csinálni, amit kell. A felsorolt helyekről hasonló véleményem van, kivételesen jó csapat kell vagy az, hogy senki ne ugorjon oda, hogy militaryra érdemes legyen cash szempontjából ugrani, a magas tornyokra való ugrást pedig nem tudom hova tenni. Pénzt nem tudsz gyűjteni és ráadásul még arra sem jó, hogy összepakolj 10-15 killt, ha a szomszédos tetőkre lősz, akkor nagyon buta ellenfél kell ahhoz, hogy ne húzza fel egyik a másikat, ha pedig a liftet véded akkor előbb-utóbb megunják, hogy nem tudnak feljutni és pár kill után nem jár arra a madár sem.
Mivel úgy indulok neki, hogy szeretnék nyerni, így egyedül nem ugrom le a jelenleg négyes csapatok ellen, de ha egyedül maradok, akkor általában már nem lépek ki. Egy olyan csapattal még ts vagy dc nélkül is klasszisokkal jobb ugrani ahol lehet számítani a többiekre, mind pénzgyűjtésben, mind arra, hogyha elcsendesült a terep abban bízni, hogy majd felhúznak.Más: éjjel baromira nem érdemes rámenni a multiplayerre ha az ember nem akarja lefekvés előtt felcseszni magát a spanyol, portugál, skandináv vagy éppen belső szibériai ellenfelek és a saját viszonyodon az éppen aktuális szerverrel. Ma több meccsen volt olyan, hogy lőttem két-három mp-ig az ember, mire hajlandó volt összeesni. Jó ping, sebességek és 5 ms-os jitter mellett. Ha nem lennék körültekintő, akkor az én billentyűzetem is csuzda billentyűzetének sorsára jutott volna már többször is, ha nem megy a játék azt el tudom fogadni, de ha a rendes, ismert lokalizációjú dedikált szerverek 10 éves hiánya miatt szívok, akkor elszakad a cérna nálam is.
-
Linem
senior tag
Mindig vannak újak mindenben. Én is újnak számítok a 2019-es game-ben, mert kicsit későn kezdtem el ráérni játékra a más dolgaim miatt, de ettől még a kezdetektől játszom COD és BF szériákkal. Szóval szerintem azért nincs értelme kilépni egy meccsről, mert másoknak a rangja alacsonyabb. Úgy meg főleg nincs, hogy mindenki elölről kezdi a rangját szezononként, és nem tudhatod, hogy előtte kimaxolt már 2-3 szezont. A meccs végi statisztikákat figyelve többségben a 155-ösök végeznek a végén, vagy középtájékon, és az alacsonyabbak az ügyesebbek. Engem is sokszor megaláznak.
A másik, hogy szeretek olyanokkal csapatban lenni, akik nem vágják annyira a témát, mert nekem több marad.Utálom az olyan meccseket, amikor olyanokkal rak össze, akik learatnak előttem mindent, mire odaérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest