- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
-
Mentolka
senior tag
válasz
nyul105 #27496 üzenetére
pl.: a Digi által biztosított eszköz (ami a bejövő üvegről fordít rézre) csak korlátozott képességű wifi-vel rendelkezik. A kábeles portjainak nem ismerem a képességét, de a wifi 100Mb-es, ha jól emléxem.
Nekem kábelen van utánakötve egy Asus RT-AC65P router, ami gigabites UTP csatlakozókkal rendelkezik, és a wifi-je is 1750Mbps sebességú is lehet. -
hcol7
senior tag
válasz
nyul105 #27491 üzenetére
par ismerosnel anno mw2019ben ezeket a problemakat egy sajat router behelyezese oldotta meg, a szolgaltatoi modem/router meg maradt kizarolag modemkent a halozatban bridge modban.
amugy nyilvan kabelen jatszik kompetitiv fpst az ember, nemistudom minek irtam elobb a routerhez oda, hogy wifi :)
-
válasz
nyul105 #27453 üzenetére
Nekem PC-n igazából nem laggol a játék. Most az volt a furcsa, hogy a menüben az operátoroknál baromira belassul-beszaggat, mintha küzdene a betöltésükkel, pedig játék alatt a konfigommal megvan a 100 fps környéke FHD-ban.
Tény persze hogy CPU limites vagyok de ezt nem írnám annak a számlájára, eddig ez a jelenség nem volt meg. -
-
csibe1
addikt
válasz
nyul105 #27204 üzenetére
Sutyiban lefizetik őket meg a főnökeiket is vagy az ő leányvállalatuk a csítgyártó cég.
Szóval kb. egykutya az egész.
Az is lehet, hogy ugyanazon a trópusi szigeten nyaralnak, ugyanabban az időben; persze teljesen véletlenül.
A csít nélküli játékosok meg valamelyik le se fütyült fórumon anyáznak (a BF2042 játékosaival együtt akik a megjelenés pár hónappal csatlakoznak. -
Liem
kezdő
válasz
nyul105 #26989 üzenetére
De talán egy kicsit segít a konzolosokon, mert olyan érzésem van mintha a pc-s játekosoknak a játék letöltésekor az activision már adja az alap cheater csomagot. Csak valaki nem telepítí! Amúgy olvastam hogy az már gőzerővel dolgoznak a konzolos csalás ellen. Azt viszont nem olvasom sehol hogy a pc-s csalók ellen bármit is elkövetnének.
-
-
gjung44
tag
válasz
nyul105 #26788 üzenetére
kösz! szintévesztö vagyok, protanopiát használok de sokszor még igy sem veszem észre az embereket ha hasonlo szinü háttér mögött vannak. már beletörödtem hogy ezzel hátránybol indulok. filtert nem használok mert fps és input lag gyilkos. nvidia vezérlöpultban javitok a szineken meg kicsit a kontraszton
-
CptAdamica
veterán
válasz
nyul105 #26361 üzenetére
Minden streamer elsírta, hogy bye-bye Roze skin, amire azt hittem, hogy végre történik értelmes változás, aztán kb ugyan úgy mindenki használja, aki eddig is használta. Ja, meg beraktak még egy Roze skint mindenkinek, gondolom ez volt a nagy nerf. Mostanában amúgy annyira gyász, hogy a ledown-olt ellenfélre ha rádobok egy semtex-et, akkor nem hal meg, múltkor is, kb 10 centire robbant tőle, nem értem én.
Viszont! A robbanas.jpg a háttérben cserélve lett, most már nem mozog jobbra/balra, gondolom ráállítottak vagy 6 senior programozót, cserébe most lebeg a levegőben.
-
csibe1
addikt
válasz
nyul105 #25825 üzenetére
Semmi gond
A Fluid Dynamics-ot azt kipróbálnám, ha lesz hozzá humorom megkergetem párszor hátha meglesz.
Köszönöm a tippet vendingo-nak, a Trainstationon meglett a kosár.
Elindultam a contractért, épp sikerült felvennem mielőtt kinyírtak
Meglett a FirebrandTwitteren tettek ki képet az easter egg cuccokról, de nem valami jó minőség: [link]
Itt egy lista képek nélkül: [link]
A lista:
- Bay of Pigs
- Enigma
- Firebrand
- Fluid Dynamics
- Karbonite
- Mud Drauber
- Red Roo -
TBMC
addikt
válasz
nyul105 #25687 üzenetére
Közben megleltem mi okozta a korábbi microlaggos szívásokat. A monitor automatán úgy gondolta, hogy engedélyezi a freesyncet, minden esetben ha játékot érzékel (34uc99). Ennek tiltását követően abbamaradt a mikrolagg hz cseszekedés, viszont így már csak 60hz tud a monitor.
A monitor pedig maradni fog jóideig még, melós monitor Machez, praktikus volt így egybe megoldani néhai játékhoz azt gondoltam megfelelő lesz.Laraxior: bekapcsoltam a raytracinget és kaptam +10-12 átlag fpst
.
-
TBMC
addikt
válasz
nyul105 #25684 üzenetére
1. Custom frame rate limit. Kifejthetnéd
- bocsi elfelejtettem kiirni, 200 jatekba, menuben 60
2. Tuti nvidia cpanelben gsync vsync off tesztelsz? - igen
3. Nvidia filter off ugye? - igen (de teszteltem on/off, semmit sem számít)
4. Mondhatnál egy infot, hogy amikor 142 fpst látsz, akkor hány % a gpu load. - avg 140-142 riva+hwinfobol mérve, 98% gpu usage mutat
5. Próbáld ki 1440p- re állítva is, hogy lássuk, cpu limit van -e. - 2560x1440 - avg 158-160
5. Az on demand text streaming nélkül milyen értékeket kapnál?- kb. ugyan azt
+1 :ini fileban a workerscountot ellenőrizd, annyi legyen, mint a fizikai magszám. Gpuratio vedd le 0.85re. - 10en van, és 0,7 a memoryscale.viszont valami monitor hertz-vel sem kerek nálam.
- pár hónapja játszhatatlan volt, microlaggok miatt, mire tök véletlen rájöttem, hogyha extendeden játszok, akkor eltűnnek a microlaggok.
- ezt követően pár hete próbáltam egy fullscreent ismét, majd helyrejött, eltűntek a microlaggok.
- észrevettem hogy nvidia panelben visszaállt 75hz(monitorom max) - 60ra. majd visszaraktam 75re, jöttek megint microlaggok fullscreen mellett, de nem annyira durvák mint korábban. viszont játékban ha 60hzra rakom, automatikusan visszaugrik 75re szintén játékban (gondolom nvidia settings miatt) DE eltűnnek a microlaggok.
tök fura ez az egész nálamLaraxior: wao, tök fura, én ha már filmic SMAAT2X re teszem, avg 119-121fps... ray tracing pedig még sehol
-
SRC
tag
válasz
nyul105 #25223 üzenetére
Ez nem érv. Ronaldo sem nálunk gyakorol, amikor kimennek a Kinizsi pályára a telepi gyerekek, akik még csak klubtagok sem voltak soha sehol. Találjuk már ki, hogy az összes aimbot-os hülye amúgy profi, aki rajtam gyakorol. Röhej, hát mi kersne az ott ahová engem betesz?.
Életemben nem hallottam a Jackfrags nevet, lehet hogy ez ciki. Pont nem érdekel ki ez, csak linkeltem egy videót, amin az látszik, hogy a célok olyan képtelen távolságból kapnak azonnal halálos találatot, hogy többnyire nincsenek abban a helyzetben, hogy egyáltalán visszalőjenek. Többnyire azt sem tudják, honnan lőnek. Ennek így semmi értelme. Persze, hogy kilépek, hát dugjon egyedül az ilyen. -
venom8888
őstag
válasz
nyul105 #25034 üzenetére
Akkor addig olvasd amig meg nem erted. peldaul vannak az olcsobb autok, es vannak a dragabbak. Ugye az olcso auto belul fapados pl Dacia. Beleulsz egy 25 millios Mercibe, vagy akarmelyik premium autoba, erzed a kulonbseget,es a teljesitmenyt is. Jobb peldat nem tudok mondani.
En meg azt nem ertem amit te irsz. A csucs VGA-k mindeg is dragak voltak,csak ugy mint a CPU. Az en 1080ti extrem kartyam is 360k volt anno. A regi 8700k procik is 150k volt. Ne beszelj butasagot. Mindeg is meg kellett fizetni a high end pc alkatreszeket. Az hogy most banyasz laz van, meg faszom, attol vonatkoztass el, nem kell megvenned 500k-ert azt ami 360-at er. -
jozefgucci1
addikt
válasz
nyul105 #24622 üzenetére
Nem csodálom a fullos Mac10 két embert lekap közelről egy tárral .A Dmr pedig macro nélkül is brutál tud lenni . Hétvégén kicsit szöszöltem kíváncsiságból , hogy mégis milyen ha megokosítod és hát nulla recolil + fossa a golót , elég gusztustalan .Plunderben mentem be két körre de ki is léptem nincs értelme annyira nem sportszerű .
-
BITBOYS
addikt
válasz
nyul105 #24567 üzenetére
Valamelyik YT klipben Diamattis srácot egy pillanat alatt elintézték Kali botokkal, szinte pislogni sem volt ideje
Még ő is csak röhögött rajta és fogta a fejét.
Illetve tegnap elkezdtem húzni a bo-s m16-ot. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz.. lehet vele aprítani rendesen -
Laby
őstag
válasz
nyul105 #22019 üzenetére
Erre gondoltam:
"Igazából a kilo/grau/bruen hármas kezd vicc lenni pontosság szempontjából, el kéne dönteni, hogy akarnak recoilt vagy sem. "
"Kilo ugyanolyan laser beam, mint a grau."(#22023) AAntii
Ha figyelmesebben olvastad volna amit írtam, akkor leírtam hogy a két új fegyveren kívül nincs semmilyen baj a fegyverek tulajdonságaival. Tehát azok javításra várnak, de ezek szerintem nem szándékosan túlhúzott fegyverek, inkább benézett dolgok, amik hamar javítva lesznek.Mindig lesznek fegyverek amik valamiben jobban, cserében valamiben rosszabbak. Mivel streamerek általában egy időben ugyan azokat majmolják, ennek hatására kb. a fél világ ugyan azokkal a fegyverekkel rohangál, ezért tűnik 1-1 fegyver jobbnak a többitől. Szerintem a felsoroltak közül ugyan olyan hatékonyan lehet mindegyikkel menni. Vannak persze amiket én is jobban szeretek, de ez mind játékstílus függő.
Engem egyszerűen csak az idióta OP duma dobálása mindenre dolog zavar. OP=Overpowered. Ettől messze van mindegyik felsorolt, a 2 új fegyveren kívül.OP volt a 725 shotgun a játék megjelenésének első 1-2 hónapjában, amikor tényleg mindenki azzal ment, mert ~50 méteren belül megölt mindenkit egy pillanat alatt. OP volt még az M4 a játék megjelenésekor, mert 0 recoilja volt még attachment-ek nélkül is, világ végére elvitt, és még erős is volt.
Ezek kiérdemelték az OP kifejezést szerintem.
Grau fénykorában egy marha jó fegyver volt, talán a legjobb AR, de annyira azért nem volt túltolva, hogy a többi fegyverrel ne lehetett volna tartani a lépést vele. Manapság meg pláne nem lehet laser beam-nek nevezni. -
Laby
őstag
válasz
nyul105 #21979 üzenetére
Mintha nem is ugyan azzal a játékkal játszanánk. Grau volt idő amikor tényleg nagyon jó fegyver volt, talán túl jó is, bár attól hogy valaki azzal ment még önmagában nem váltotta meg a világot. Azóta viszont teljesen visszavették. Mindig mindenki jön ezzel az idióta OP dumával. Mi az hogy mindenki azzal megy? Nem is látok már szinte senkinél Grau-t.
Állítom, hogy Grau, Kilo, M4, M13, Ram7, CR-56, AN-94, PKM, Bruen (ha akarnék tudnék még ide sorolni) fegyverek között annyira kicsi a különbség, hogy aki jól játszik bármelyikkel pont ugyan annyiszor lő le, mint a másikkal. Minimális különbségek vannak, de mindegyik fegyvert be lehet jól állítani, hozzá lehet alakítani a játékstílusod, és mindegyikkel ugyan olyan hatékony lehetsz.Aki meg a Shotgun-ok miatt reklamál...még is mit vártok? Hogy a Shotgun 10 méteren belül ne legyen hatékonyabb, mint egy assault? Arra az egyre jó, hogy közelharcba nyerjen, és nyer is. Ha ott is azt akarjátok hogy egy assault nyerjen, akkor mi a tökömre lehetne használni a fegyvert? Mindennek van előnye, és hátránya.
Engem is tud idegesíteni, de főleg az volt zavaró, amikor a szezon 5-ben Origin volt a földön 3 méterenként, és leugrás utáni 5 percben minden ajtóba várt valaki vele, de mióta nincs a földön egyáltalán nem zavaró.Szerintem a jelenlegi 2 új fegyver közül nincs egyáltalán indokolatlanul túlhúzott fegyver.
AS Val-ba csak a bugos erős lőszer ami túlzó, jelenleg átviszi a világ összes falát (szó szerint) amit nyilván lejavítanak hamarosan.
SR-1-nek meg a 0 bullet drop-ja, és hogy 500 méteren sem kell elé lőni a mozgó embernek az sikerült félre a többi sniper-hez képest. -
Acheron
őstag
válasz
nyul105 #21181 üzenetére
Oh, már megijedtem, hogy tényleg egy bokornak (!) néz ki a karakter, az milyen lenne már?
Ezek az álcaruhák nem újak, én is gyakran használom a sajátom (tisztelgésként az eredeti MW Pripyat küldetése előtt) - anno az előrendeléshez járt az All Ghillied Up pack - még 2019 -ben:
De ez azért még nem bokor
Vagy ha igen, akkor én is bokorugró vagyok
(De én legalább nem garázdálkodok ilyenben a WZ -ban, nem jött be, only multi) -
-
Xanax88
tag
válasz
nyul105 #20924 üzenetére
Én holnap kb. este 7 től mennék.
Őszintén nem tudom miről van szó, de ha ennyire nagy rajta a pörgés engem érdekelne ha beférek.Apropó, nem akarok duplázni, a mai challenge re van valakinek valami tippje? Ennyire esélytelen eddig egyikben sem voltam, valami 55mp a rekordom, elviselném, ha akinek megvan megosztaná a tapasztalatait, már csak ez az 1 gold hiányzik
-
-
AAntii
őstag
válasz
nyul105 #20802 üzenetére
Egy-két kör alatt meg kell nézni, hogy melyik céltábláknál van átfedés mozgás közben, dupla találat elég sok helyen lehetséges, a hátsó traktusban ha becélzod a szélét a fix alsó középső céltáblának, akkor hármat is elvihetsz egy lövéssel, így a tárazással nem megy el egy csomó idő, az időjutalmakkal körönként bőven el 100 pontot nyerni, az elsővel valamivel többet, nekem a harmadikkal valamivel kevesebbet. A három közül nekem a parkour volt a legnehezebb, pedig a seasonküldetések mindegyikét meg tudtam csinálni viszonylag hamar, de itt a nyúlketrec és a lőcsösszekér kikészített.
-
Xanax88
tag
válasz
nyul105 #20711 üzenetére
Köszi!
Szerencsére miután írtam, pár próbálkozásra rá meglettMondjuk ahogy nézem, kb mindent ugyanúgy csináltam ahogy írtad, csak nem voltam elég kitartó.
Pc-n toltam, de nálam mégis az vállt be a végén, hogy bekapcsoltam az autó tac sprintet.
Gyakorlatilag azonnal másodpercekkel jobb lett az időm és az olyan anomáliák is eltűntek, minthogy néha teljesen érthetetlen okokból nem tudtam helyekre felkapaszkodni ahova máskor lazán.
Ilyenkor csak arra kell figyelni, hogy a kisebb helyeken a finom korrigálásoknál hajlamos a karakter dobni egy hátast a gázba -
KaitouP
nagyúr
válasz
nyul105 #20743 üzenetére
Megcsináltam már 1-1,5 órája, sokat nem volt kedvem vesződni vele a BP farm miatt, az első goldos idővel már megelégedtem. Nem a felvett köröm lett a legjobb, az a poén, hogy mentem ennél egy sokkal jobbnak induló kört, amit a végén rontottam el egy civil tábla lelövésével - az olyan 36-37 lett volna. A végül felvett második goldos próba: [link]
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nyul105 #20711 üzenetére
Ügyes leírás, köszi, mielőtt egyáltalán nekiálltam volna, elolvastam, hogy ne érjenek váratlanul a dolgok.
PS4-en (kontrollerrel) sikeresen meg is csináltam, 39.3-as idővel, könnyebb volt mint gondoltam.
Lerögzítettem video formájában, hátha segít a többieknek a szöveges leírás mellett a videós forma is.
Itt lehet megnézni: [link]
-
Dictator^
veterán
válasz
nyul105 #19925 üzenetére
Leírták, hogy mi. Nem VGA hiba. Nézd meg a lentebb lévő linket.
Amúgy van grafikai glitch a játékban season 5 óta.
Van, hogy a Gulágban kezdődik, aztán spectateben tovább megy, majd ha visszavásárolnak a gamebe akkor néha megszűnik.
Minden csapattársamnál előjön néha.A glitch az, hogy semmit nem látni, tele lesz a képernyő grafikai hibával, ami kirakar mindent a képernyőről..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest