Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben: [link]
-
s.bala31
őstag
válasz
jozefgucci1 #18960 üzenetére
Fps limit a játékban nekem nem működik, hiába állítottam 143-ra, simán felment fölé is. Függőleges szinkronizálás van beállítva nv vezérlőpultban plusz a g-sync bekapcsolva így nem megy 144 fölé és sima.
-
Laraxior
titán
Esetleg le is irhatjatok... Mobilrol vagyok, egyszerubb volna
-
KaitouP
nagyúr
Warzone Season 5 Teaser: [link]
Na, most az egyszer beelőztél oriic.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön a vonat.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #18982 üzenetére
Erről beszéltem fentebb, csak sikerült félreolvasnom a mondandódat, és eleve mást reagáltam le. Ismétlem, a fogalmakkal tisztában vagyok.
Ettől függetlenül az 1ms vs 4ms esetében (tisztáznám, most csak monitorról beszélek) továbbra is hiteles állítás az, hogy van különbség, és ha valaki érzékeny rá, érzékelhető is. Vagy bebeszéli magának és placebo, ebben is lehet valami, de sokan esküsznek rá hogy van különbség, én magam is úgy érzem hogy érzem.
Viszont részemről ennyi az off, és javasolnám hogy mindannyian tegyünk így. Részletesebb kivesézése ott a monitor topik.
-
-
-
eszakas
őstag
-
Dragon3000
nagyúr
-
nagyonjjo
tag
Ilyen hiba valakinél szokott lenni(heti 1x van kb ilyen)?Játék újraindítás után jó.
Megspékelve pálya egyes részein felére lezuhanó fps-el(ami nem mindíg van).
Vagy csak simán 10-20 fps-t veszítek,majd helyreáll.
Illetve pályabetöltéskor,vagy menüben pályakereséskor 5-10 fps-elel.
1-2 játékkal játszok csak,de ott nincs gond.
Driver is felment már 2 db azóta,talán rendszer is lett rakva másik.Illetve bármi nemű beállításmódosításnál összeomlik a játék.
Nálatok is tapasztalhatóak ezek? -
KRoy19
őstag
-
-
dombi81
senior tag
A játékban FPS unlimited van beállítva, soha nem használok vsync-et. Egyedül driverből az alacsony késleltetési mód van beállítva ultramagasra.
A smooth megfelelője: lágyabb, ez a megfelelő magyar szó rá, de még azt sem mondanám, egyetlen előnye talán a 144hz-nek a valamennyivel teltebb színek, de egyéb semmi más. Viszont az itt is orvosolható könnyedén, akár kalibrációval, akár másfajta mode használatával.#18955: csak COD-ozom, semmi más.
#18958): szerinted egy 2080ti-vel 60 fps-sel fut a játék 2k-n?
#18959: nem észlelek képtörést.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #18953 üzenetére
Na az a durva hogy ugyanez az AOC van nekem is. FPS limit vagy v-sync (ezt inkabb driverbol, jobb lesz a frametime) van beallitva?
En azt tapasztaltam hogy az 1440p-144FPS sokkal smoothabb (Mi erre a magyar szo? Simabb?)
Meg mondjuk nalam vsync alap, rosszul vagyok kb a keptorestol.
-
dombi81
senior tag
Egyébként én tudjátok mit figyeltem meg? Ennél a játéknál semmit nem számít, hogy 1ms és 144hz vagy 5ms 60hz.
-
csuzda
aktív tag
Többet se fogok FPS-t játszani PC-n... Most egy olyan shoothouse-ba dobott be, ahol 3 aimbotos volt... Megjelenhetne már a PS5
-
kill_switch
senior tag
válasz
BandiHUN #18929 üzenetére
Pajzshoz shipment HC a legjobb, HC-ba csak 1 ütés kell, de persze te is hamarabb nyakalsz.
Sarokba be, trophy-t rakd magad mellé, úgy a legtöbb gránát és launcher blockolva van, csak arra figyelj, hogy ne legyen túl közel a trophy, mert abba is belehalhatsz ha az eldurran melletted. Fél doboz nyugtatót szerezz be, bár két infarktust úgy is ki fogsz hordani lábon. Nekem majdnem a kontroller bánta, a vége felé amikor már csak 2 vagy 3 kellett a hármas kill-ből néha elég csúnyán felkúrt és akkor kérdéses volt, hogy meddig fogja bírni a nyomást a kontroller burkolata. Egy gyökér volt aki kitalálta ezt a feladatot, az is biztos. -
s.bala31
őstag
válasz
Ed3r_X_ #18940 üzenetére
"Rájöttem ha büntet az SBMM,olyan playerekhez rak be, akik a kemp miatt magasabb K/D arányúak." vagy csalókhoz. Esetleg még 6v5-ös vagy 10v9-es meccsekbe, mindegy csak ne legyen normális balance a két team között, hogy tuti legyen a sz*pás. Továbbra is csak egyetérteni tudok azokkal akik ezt a rendszert szánalmas megoldásnak tartják.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Rájöttem ha büntet az SBMM, olyan playerekhez rak be, akik a kemp miatt magasabb K/D arányúak. De lekempeltem őket
Ma Hackney Yard nagyon adta HC TDM-ben. MP7-tel végigfutkostam a mapon, míg meglett a Wheelson. Utána Chopper, aztán megtaláltam a spawnhelyüket is, töltöttem-lőttem, és 38/1 lett. Életem statja
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #18937 üzenetére
Shipmenten igen, 3 estényi játék alatt 1x láttam, akkor is úgy mentem be, hogy már az enemy vtol pörgött, majd jött a chopper gunner én meg leave.
A store-ban még jó volt, most 8-on állok.
Alapban tök idegen tőlem ez a dolog, emiatt macera. Utána még egy lesz kemény, a 4 attachmenttel point blank fejes. -
Acheron
őstag
válasz
prokxy #18930 üzenetére
Ha csak simán használsz egy fegyót, előbb - utóbb goldozódik, majdhogynem magától is. Rá lehet persze menni, mondjuk annak többnyire a K/D vagy W/L arány látja kárát - én is remekül látom a stat görbémen, hol kapott el a gépszíj
Szóval ha egy kész, egyszerűen csak cseréled, és kezded egy másikkal. Én tegnapelőtt tettem fel a Rytec AMR -t is az arany/platina polcra (egyelőre pihen, mert bár jó sniper, de nem fogott meg annyira, mint az MW2 -ben a Barrett). Shotikból még az Originnak kell pár nap, azzal ők is platinázódnak. És ott nagyjából vége, a maroklőfegyverek, Launcherek nagyon nem vonzanak, a pajzs és kés pedig végképp nem az én világom. Az időközben beesett pár SMG -t, LMG-t, AR -t kiszínezem még valószínűleg, de inkább megpróbálom helyretenni a statom, már ha a korábban és fentebb emlegetett SBMM hajlandó lesz ezt hagyni.
(#18924) prokxy : Ennyi, nem nagyon van más mód ellene, olyan mint a stop loss a tőzsdén. Bukóban gyorsan ki kell szállni, nyerőben pedig hagyni gyűlni a pontokat. Csak ez a mentalitás alapból távol állna az embertől egy játékban, bosszantó, hogy egy elfuserált MI, ami csak a K/D és az eltelt meccsek száma alapján tud számolgatni, ilyenre kényszerít.Btw, off ugyan, de kis adalék a kontrolleres csalásokhoz (tegyük hozzá, PC -t és konzolt egyaránt érint). épp most futottam bele a cikkbe: link.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #18932 üzenetére
Ha slidera gyúrsz akkor nuku ADS, és nem beszólás, de számomra ez mondjuk egyértelmű.
Gyúrj rá a hip fire-re, fel egy lasert a fegyverre, meg amivel még tudod jobbá tenni a lövést így, aztán hajrá. Minél közelebb legyél az enemihez amikor indító a csúszást sprintből, aztán végezd ki csípőből lőve.
-
prokxy
veterán
Ez a sliding kills bazi nehéz, 4/50-en áll...
-
BandiHUN
veterán
válasz
DrTechnoid #18925 üzenetére
Persze,minden ki van goldozva,ami alap,egyedül a pajzs nincs,az új sniper és a számszeríj meg ugye nem kell...
Érdekes,duplakillem azért van,de a 3...
És nem jutottam előrébb múlt héten se shipmenten,annyi a rakétás-gránátos,meg szemből a thermite-semtex,hogy elég esélytelen.Kemp lesz ezerrel,most adhatok a statomnak...De csak meglesz valahogy.
Lehet jó lenne szervezni valami pajzsos mókát,vagy nem tudom,hogy megy.Arra is gondoltam,hogy esetleg élhet-e olyan,hogy pl.pisztollyal meglövök kettőt,és csak a harmadik kill pajzs,mintha efelé is lett volna bug más fegyóknál is.Sajnos nagy hátrány,hogy a legtöbb map nagy,és nehéz 3 ellenfelet találni feltűnés nélkül.
-
huby80
senior tag
srácok a battlespass 2x xp miért nem megy most vagy az eddig se volt külön számolva?
-
boogie84
veterán
válasz
BandiHUN #18919 üzenetére
Nekem az AX-50 tetszett legjobban a sniperek közül. Valamiért könnyű is volt vele játszani.
Azt hiszem azt 90%-ban Cyber Attack módban csináltam.Nálam is meg van a Damascus, egy dolgot "csaltam" el benne, a pajzsot. 6 ismerősre Joinoltam rá, és bedobott ellenük.
Felesben ki volt már húzva, de a hármas killekkel én sem tudtam volna mit kezdeni. Ők segítettek a pajzsnál.
-
-
prokxy
veterán
válasz
Acheron #18918 üzenetére
Én is tapasztalom ezeket, amikor ilyen cuclis körök vannak, kilépek, egyszerűen nincs értelme. M4-et húzom most 10e killig, csinálom a challengeket (ezzel jól odab@szok a KD-nak is néha
).
Nv csodacuccával vettem már fel pár érdekes jelenetet szimplán a magam megnyugtatása miatt, hogy mégsem vagyok annyira nub. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #18917 üzenetére
Tegnap én is megkaptam. Alapból nem ment rosszul, de olyan ménkű rossz csapatokba tett be mindig, hogy folyton vereség volt, nem kicsit. Nekem ugyan pluszos lett a K/D arány, de a csapatban mindenkinek 1 alatti, jócskán.
MP7-et elkezdtem húzni. Ehhez tényleg nincs olyan kieg, ami a fire rate-re rak pluszban még? 😁
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #18917 üzenetére
És hogy teljes legyen az élmény, a következő 5 játékban gyakorlatilag esélytelen esés - kelés volt, a napi statot sikerült is 0 -ba vinni. És láss csodát, a hatodik játék 15 - 7 arányban ismét hozható volt, az SKS -el minden quickscope ült, az ellenfelek kérdés nélkül sétáltak be az Origin elé... A ma estét itt adtam fel (pedig szombat este lévén általában még egy órát tolom ilyenkor), ezzel a 8 plusz killel zártam a napot, ma már nincs semmi hangulatom tovább bizgetni ezt a szutykot - elment tőle a kedvem. Szánalmas...
-
Acheron
őstag
Friss élmény az SBMM működéséről (nem az első eset, de ez most különösen éles volt): Rust -on egész jó formát sikerült hozni, SKS - Origin 12 kombóval gyakorlatilag állva maradt az ellenfél, Chopper gunnerig elég gyorsan összelőttem a szükségest, és a csapat is jól állt - majd Mr SBMM úgy érezte, itt a határ, jöhet a bünti.
A csapat lebutult, az ellenfél megtáltosodott - meccsen belül, ugyanazokkal a csapattagokkal hirtelen fogalmatlan balga lélek lettem, senkit nem tudtam eltalálni, az elém ugró ellenfelet körbelőttem anélkül, hogy sérült volna (könyörgöm, Origin 12 -vel, két méterről??!! Úgy hogy előtte egy lövésnél sem tudtam hibázni??), ellenben engem mindenfelől kiszedtek zsinórban legalább nyolcszor, úgy, hogy azt sem tudtam, honnan jön az áldás. Tűzvonalban respawn egymás után, of course.
Ezek után, ha valaki azt mondja, hogy az SBMM nem program szinten nyúl bele a játékba, körberöhögöm. Nagyon úgy néz ki, a játék maga is egy cheater - esélyed sincs, ha úgy dönt, most épp nem nyerhetsz -
Dictator^
veterán
[Cheat] klán, Youtube Askrad tag és a csapatta [iHack]krikszkrakszkinaisymbol aimbottal az egész mapot berántja.
GG 100 killnél tartanak jelenleg.. így jó élvezetes BR-ezni.Megvan a srác youtube csatornája. WTF. Ezt még streameli is?!
-
Acheron
őstag
válasz
Ed3r_X_ #18913 üzenetére
Ez így van, guggolva sokkal csendesebben lehet haladni, az ellenfél zajait pedig könnyebb észrevenni - taktikai előny. Emellett kisebb célpontot is nyújt az ember, mint állva. Nekem általában a guggolós lövések jönnek össze leghamarabb, elég gyakran használom.
Egyébként a játék indulásakor ez nem így volt, guggolva is nagyon hangos volt a közlekedés - ezt azóta javították, szerencsére. -
-
KaitouP
nagyúr
Srácok: Hálózat, szolgáltatók topikok
Ott lehet folytatni, itt kimaxoltátok az offolás a témában. -
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Evil Snowman #18900 üzenetére
Na ez a durva, hogy nekem csak az Archer C1200 van, kábelen jön a net, és mégis sokszor duplaannyi, mint neked WiFi-vel
Kiaranyoztam az X16-os pisztolyt. Bárcsak minden fegyvert ilyen egyszerű lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest