Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Bekapcsoltam az egy órás double Xp és double weapon Xp-t erre a második meccs felénél kifagyott. Persze miután visszaléptem a 2 token elveszett, ez így elég szívás.
Nemrég olvastam itt hogy talán ez lesz az utolsó season, ez igaz vagy csak pletyka? Jó lenne tudni mert akkor nem gyűjtögetem a cp-t hanem vennék belőle valami csilivili packot -
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #19892 üzenetére
Akkor belehúzok, mert azt még nem láttam -
regener
veterán
PC-n, egérrel játszva miért rak össze 90%-ban CSAK PS4/XB1 gamepedesek ellen?
Délelőtt multiztam, csak egeres konzolosok és PC-sek voltak egyaránt velem és ellenem is, most viszont a lobby 90%-a mindig gamepades konzol, ami az aimlock miatt igazán undorító és míg én becélzom egérrel ő csak a lövés gombot nyomja. Legalábbis ennél több nem látszik a killcamből.Csalót pedig tegnap találtunk 2-t Warzoneban, még a killcam is pörgött.
-
Szia
Perk: restock asszem ez tölti újra a gránatokat ha nem akkor kijavítanak. Aztán shrapnel perk ezzel két füst gránattal kezdesz
Felszerelsz egy lmgt holoval eldobod a füstöt aztán várod hogy jöjjenek. Ha van jobb módszer a többiek leírják. Másik bár én egyet sem néztem meg közülük de ha youtubra beírod fastest bruen unlock akkor találsz egy pár videót hogyan lehet gyorsan megszerezni. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Bruen megszerzésére mit javasolnátok? Nem vagyok túl jó játékos és a játék sincs meg csak warzone. Most a free ideje alatt gondoltam rámegyek. -
zgospel
őstag
válasz
Evil Snowman #19880 üzenetére
Teljes áron nem, úgy elég drágának tartom. Ha valóban 1-2 hónap múlva jön a következő rész, akkor pláne nem tartom jó dealnek már a vásárlást teljes áron. PC-n tudtommal nincs használt játék vásárlás meg eladás, de konzolon ez jó opció lehet, úgy már simán megéri. Szerintem.
De ezeket neked kell eldöntened
A kérdőjel az, hogy az új verzió érkezésével milyen hamar anyátlanodik el a jelenlegi játék.
-
prokxy
veterán
válasz
Evil Snowman #19880 üzenetére
Van még pár hónap a kövi részig, szóval simán.
-
Nagy ötlet volt ez az ingyenes multi. Gondoltam megyek pár karikát azt jól van.
Aha. Azóta csak azzal nyomom. Kérdés érdemes-e megvenni vagy sem?
ISO-t kihúztam maxra multi alatt, SKS lasszan kész, Fennec szintén. Aztán jöhet az AN-94.
Fene a pofájukat.
A HArbor remaster meg kellemes emlékeket idéz.
-
zgospel
őstag
A hangok borzasztóan gyengék ebben a játékban. Legalábbis amikkel eddig játszottam százszor jobb térhatást tudtak, akár egy gagyi TV beépített hangszórón is.
Komolyan mondom sztereóban eldönthetetlen, hogy milyen irányból hallani a lépéseket. Fent vagy lent, elöl vagy hátul, ezek még hagyján, de hogy a jobb és balt is nehéz eldönteni ebben a fosban az komoly... Ha bekapcsolom a Logitechnek a digitális surround effektet, akkor egy fokkal értelmezhetőbbé válik, de nyilván szarból várat nem lehet.
Lehet játékon belül bármit állítani ami nem tűnik egyértelműnek elsőre az opciók között? Vagy ez ennyit tud és kész?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na meglett a stadionos bluprint, simán vadállatul néz ki ez a Galil variáns.
Meg mellé kaptam egy ilyet is. Az más téma, hogy az én saját hülyeségem miatt nem voltam képes nyerni, mert ledownoltam enemy-t, de a gáz utolért és Jugg ruhában lassú voltam.
(Szerencsétlenség vagyok esküszöm...)
De köszi Edems-nek itt is, bitang jó kis kör volt.
-
Lomha 8V
addikt
Az az egyik küldetésem, hogy csináljak 75 shotgun killt. Én csak a Warzone-t nyomom és abban számomra lehetetlen feladatnak bizonyult ez. Most ingyenes multi hétvége van, gondoltam így megoldom. De nem számolja a killeket. A Bruen-re is rá akartam menni, de egy füstös killt sem számolt. Ebből az ingyenes hétvégéből semmit nem fogok kihozni, azt már látom.
-
KaitouP
nagyúr
Akkor most szólok először és utoljára, hogy a témát lehet befejezni! Folytathatjátok a játékkal kapcsolatos témázást, a csalásról, bugokról, és legeslegfőképpen az egymással szemben tanúsított személyeskedésről - kinek nem inge... - LE LEHET KATTANNI! Ne kelljen moderátort kérni, mert akkor könnyen lehet hogy ejnye bejnye helyett megy pihenőre az illető. Köszönöm!
-
wow kivel futottam ma össze
DrDisrespect-el
felvettem a bounty-t és lám bedobta csak amire odaértem volna közelebb kiszedett egy másik játékos miközben lövöldöztem rá de nagyon gyors és folyamat mozog kiles rafinált xD
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dragon3000 #19834 üzenetére
Yup, megeszi az összes VRAM-ot, ez a dolga. Nálam simán benyakal 10,5GB-ot.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #19833 üzenetére
Azért van az a ram, hogy használja, én nem piszkáltam az értéket, a grafika maxon van, így 7880MB volt a legtöbb, amit használt a 8GB vramból S5 esetén, S3 vagy S4-nél a max 8157 volt, amúgy az átlag 7600-7700 körül szokott lenni. Nem foglalkoztam vele, mert akadás mentesen megy.
-
Tomko78
őstag
Mondjuk amióta kijött a 5 battle pass azóta normálón is elkezdi zabálni a vga memóriát , eddigi 5 GB helyett pár kör után 7.1 GB megy fel nesze neked normál grafika
-
bigdigit
addikt
válasz
BerserkGuts #19822 üzenetére
Mondjuk 2x játszottam 2x ki is dobott kapcsolat megszakadt.
-
válasz
bigdigit #19820 üzenetére
sokan vagyunk most mindenki játszik mert új
a battlenet meg megfingott kicsit tőle
valszeg ez miatt volt szerencsés gjung44 is xD
meg nálam is volt bug report felakadt az ellen laggal egy kerítésen nem tudott mozdulni mintha beakadt volna a szerver én meg simán kilőttem xD
-
bigdigit
addikt
Másnak is szarok a szerverek? Reggel is most is.Vagy a netem szarakszik......
-
Trebron09
őstag
Erről a Livestock pályás easter eggről mit lehet tudni? Valami későbbi zombi módhoz kapcsolódhat?
-
-
zgospel
őstag
Season 5 óta most először adott be egy shipmentet végre. Már nagyon hiányzott, kár hogy csak 1 menet volt
Shoot house még egyszer sem jött szembe, pedig azt is szeretem. Remélem a következő playlist frissítésnél visszakerülnek azok a menüpontok.
Felőlem maradhat bármelyik másik pont a playlisten ha ez a kettő ott van -
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #19799 üzenetére
Azért az emberi tudás és kultúra egyik mozgatórugóját, az empirikus fejlődésre való képességet irodalmi módon leíró idézetet összevetni ezzel a sok tartalommal nem bíró hasonlattal, azért elég meredek... (no offense!)
No akkor még egy közhely, kvázi ugyanerre a témára:
"Az őrület definíciója, ha ugyanazt a dolgot újra és újra megtesszük, de mindig eltérő eredményt várunk."
Ezt egy Albert Einstein nevű , többnyire közhelyeiről ismert úriember találta megjegyezni...
()
De hogy a játék készítők mire akarnak utalni ezzel - nos, az majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Motoros topic
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest