Hirdetés
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
Garsza #23882 üzenetére
A Cold War Nem szar, csak nem AMD Gpu támogatott. Izmosabb vga kell alá, hogy fusson.
Az RTX széria alatt (értsd: GTX) sem képes normálisan futni még Nvidia vga-kal sem. Ezért megy a rengeteg reklamáció. A Modern Warfare-nek nem volt akkora gépigénye, annak viszont van. Nincs is optimalizálva, gondolom szándékosan, hogy vga és egyéb hardverek vásárlására ösztönözzék az embereket. Kb. ez a nagy helyzet. Konzolon nem tudom mi a szituáció. -
Maxell014
senior tag
válasz
Garsza #23882 üzenetére
Próbáld ki nem fog kidobni sőt nem történik semmi. Én is azt hittem majd jól kidob mikor kijelentkezek de nem, csak nem dobja a hibát :D
Eleve tudtam, hogy más színvonal mint az MW és ezzel nem is volt bajom. Tetszett is, hogy egy könnyedebb lövölde. A zárt bétába és a nyílt bétába is nagyon sok órát beletettem, mert tetszett. Viszont a teljes játékban a bétához képest rossz irányba haladtak szerintem, mert a fegyverek is valahogy rosszabbak lettek és bizonyos fegyverek kurva erősek pluszban nem is úgy adta a találatot valahogy kicsit megkorcsosult és még jött a rengeteg csaló is mellé....
-
Maxell014
senior tag
válasz
Garsza #23880 üzenetére
Elvileg ugye azért dob ki mert elvesztette a kapcsolatot a Blizzard serverrel és az meg a battle.net
Egyetlen egy videót találtam rá ahol azt csinálta a srác, hogy az internet beállításával mókolt és miután elindította a játékot alt+tab és kijelentkezett a battlenet-ből. Én nem akartam semmi beállítást módosítani mert eddig jó volt és minden más is jól működik ezért csak első körben a játék indítása után kijelentkezek battlenet-ből. Mikor elkezdte ezt dobálni nekem tegnap azóta minden egyes meccsből kidobott, battlenet-ből kijelentkezés óta 8 meccset nyomtam hiba nélkül. -
csibe1
addikt
válasz
Garsza #23418 üzenetére
Csak azok a módok vannak amiket a menüben látsz.
A többi az multiplayeres mód, és csak akkor tudsz játszani ha megveszed a játékot.
Ha csak a Warzone van meg akkor amit az előbb írtam. Elég sokszor van dupla XP is."Lőni jobban szeretek mint rohangálni a pályán."
Csak vigyázz, hogy nehogy moha nőjön a hasadon.Más:
Most jött uppdate, és adott 4GB helyet, meg még nem tudom mit. -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Garsza #23385 üzenetére
"Red acces card"
Nagyon sűrűn azzal se fogsz találkozni
Nekem legalábbis a 2 hónap alatt talán ha 4-szer sikerült
"Ez ládából esik?"
Igen, de nincs konkrét hely ahol megtalálod, legalábbis nekem nem tűnt fel.Azt tudja valaki, hogy Plunderben mit jelent a 10-9-8-7th place?
Kiírja, hogy silver, alá $528500, és az alatt van az x place.
[link]
Volt már a Halloweenes eventkor is:
[link] -
válasz
Garsza #23380 üzenetére
Mind XP-t ad és pénzt. A Recon adattovábbítás, kb. 45 másodpercig kell az adó mellett lennetek. A Bounty fejvadászat, le kell lőni a megadott célpontot. Más is lelőheti. Ha Ti haltok meg, bukó a küldi. A Scavenger ládakeresős (sok plusz cuccot és zsét ad). A Supply Run meg fejvesztett rohanás egy messzebb lévő vásárló ponthoz, ott ingyen self revive a meglepi, vagy olcsóbb pénzballon.
Általában a Bounty a jó, mert más is lelőheti a célpontot, kapod a jutalmat. A scavenger elmegy, kicsit melósabb. A Recon jó, de cserébe az ellen látja mikor adjátok a jelet, és odamehet levadászni titeket.
A bounty-t ugye rátok is teheti, olyankor jobb elbújni vagy óvatosnak lenni.
[link] -
Micsurin
nagyúr
válasz
Garsza #23355 üzenetére
Contraband contract ha ritkán de előkerül. Én az elmúlt nem tudom hány órában még nem láttam de haverok se kb mint a csillámpóni világ Dio3-ban, oh wait az gyakoribb.
gjung44 Reggel nézem!
Ha ma végzek a beadandókkal örülök, hogy ha kidőlök nem, hogy vidizek vagy COD-ozok.
-
shotika
őstag
válasz
Garsza #23284 üzenetére
Nem. Az utóbbi 1 év arról szólt, hogy 40 oldalas telepítési és indítási útmutatókat kellett bogarászni, hogy nem faggyon szarrá. (és ennek tetejébe még a kampányt se tudtam végigjátszani a mai napig, mert az is mindig problémázik). Mindig van valami nyűgje, én ennyi pénzért nem ezt várom.
Kukába vele. -
JSaN
addikt
válasz
Garsza #20676 üzenetére
Battleneten a play gomb felett vagy egy kis foldgomb ikon, ott lehet regiot valtani.
Ez a disconnect problema nekem is elojott 2 hete, azota szar. Megjelenes ota jatszom, de ilyen disconnect problem nem volt az elmult 2 hetig, azota 10-20 percenkent szakadozik, alig tudok befejezni meccset. A fejlodesben is megrekedtem az utolso 5-10 szint keserves lassan halad.
-
atee
őstag
válasz
Garsza #20655 üzenetére
Amerikaira kell rakni a régiót! Az első 1-2 hónapot leszamítva csak így tudok én is játszani! Különben kidob ugyan evvel az üzenettel!
Minden patch után rápróbalok, de van, hogy már a menüből repülökha europain vagyok!
Amerikaival is volt már indítas után ilyen üzenetem, de max 2-3 alkalommal összesen, betöltés közben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- általános iskolai rendszergazda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Medence topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Logitech G920 Racing Sim (Külön is eladók a részei)
- Eladó ASUS Z170 Alaplappal egy I5 6600K proci hűtővel!
- ASUS ROG Zephyrus G14 2022 (garancia, biztosítás)
- HP EliteBook 840G1, 14" HD+, I5-4300U CPU, 8GB DDR3, 240GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest