- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló! Tudja valaki hol lehet jelenleg legolcsóbban megvenni a Modern Warfare -t?
-
Garsza
veterán
Helló! A parkban a bunker ajtaját be lehet bugoltatni hogy ne lehessen kinyitni?
Ma mentem volna oda látom valaki közvetlen előttem beszalad, mennég utána de az ajtót nem lehetett kinyitni. És nem is volt teljesen becsukva. -
Garsza
veterán
Valaki linkel egy videót vagy leírást a jugger megszerzéséhez?
-
Garsza
veterán
válasz
Lomha 8V #23569 üzenetére
Ehhez a ledobálós témához én is hozzá fűznék annyit, hogy mikor elkezdtem a Warzone -t engem is szinte minden meccsből kidobott, akkor azt a tanácsot kaptam hogy állítsam át amerikai régióra és az megoldott, azóta egy disconectem nem volt. És nem olyan rég vissza is állítottam európaira így is jó. kb. 3 hónapja játszom.
-
Garsza
veterán
Shader patch témában én mintha láttam volna olyan beállítást hogy telepse e minden indításnál vagy nem.
-
Garsza
veterán
Akit ledobál a játék és nem tudja mi a gond, az csináljon már ping tesztet hogy ellenőrizze a saját net kapcsolatát. A teendő annyi, hogy elindít, egy CMD -t beírja, hogy ping -t www.google.com
Elkezdesz játszani, és ha ledob, akkor megnézed, hogy nem e volt közben válsz kiesés.
1 kiesés még nem gond. De 2 3 egymás után már okozhatja a lecsatlakozást. COd elég érzékeny erre.
Vagy akár megnövekedett válaszidő is okozhatja 300ms vagy több. -
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Mitől ilyen drága még mindég a MW 2019 mikor már itt az új COD rész? 16000HuF alatt sehol nem találok. PC -re. Tud esetleg valaki olcsóbban?
-
Garsza
veterán
Szerintetek van rá esély hogy a Team Deathmatch -et berakják álandóra Warzone -ba vagy valami hasonló akció dúsabb játékmódot? Vagy az esélytelen?
-
Garsza
veterán
Helló! tud nekem valaki segíteni, hogy ezek a contraktok boutik meg egyéb dolgok mire jók? Hogyan működnek? Valami magyar leírás, esetleg videó. Én személy szerint elsősorban Plundert tolom, randomokkal.
-
-
Garsza
veterán
Helló! Warzone ban blueprinteket, hogy lehet szerezni? Azonkívül hogy megveszem, vagy a season előre haladás ad?
-
Garsza
veterán
A TD csak ideiglenesen volt a Warzone -ban? Patcs után eltűnt. Már megint csak BR és Plunder van.
-
Garsza
veterán
Helló! Milyen frissítés van ma Warzonra? Nálam 30GB tölt le. Nem követem az eseményeket csak itt ott játszom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest