- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lowzor
veterán
válasz
DrTechnoid #18891 üzenetére
Rézkábelnél sem mindegy a szolgáltató. A Telekom pl a leghitványabb, ha jobb napjaik vannak, akkor 60-90, ha rosszabb akkor 100-120.
A városi szolgáltató netjével ezzel szemben 50 körül van.(#18894) magellaner:
Hogy ilyen jó nálad mobilnettel? Én Telekomossal és Vodással próbáltam, végig teleportáltam.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
magellaner #18894 üzenetére
Ehhez képest akkor a Digi nálam valamit nagyon szarul csinál, mert az életben nem láttam még 40-45 alatt a pinget.
-
juve600
nagyúr
válasz
DrTechnoid #18891 üzenetére
rézkábel tcom
-
BITBOYS
addikt
Rumble mód újratöltve
-
válasz
juve600 #18889 üzenetére
Függ attól hogy milyen neted van, ha pl optikai kábellel oldja meg a netszolgáltatód , akkor nagyon alacsony pinged lesz , nekem is 30-40 szokott lenni Warzone-ban, ha rézkábeled van akkor annál jóval rosszabb.Vagy ha mobilnet vagy valami rádiós neted van az még annál is hitványabb lehet.
-
juve600
nagyúr
Én ezt a ping dolgot nem értem, nekem sajnos 100 körül van,esek-kelek, nem érezném hogy nehezebben lőnek le az alacsonyabb pingesek,sőt a másik meg 150-200-as pingel simán lelő,ha valami csoda folytán 70 köröl van akkor meg patent tudok játszani
de hogy van valakinek 10-20-30-as pingje......................... nem értem
-
Laraxior
titán
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
BerserkGuts #18876 üzenetére
Eggérel tudsz játszani?meg ne magyarázd már hogy ugyan úgy csalnak mint pc
-
BerserkGuts
addikt
válasz
nagylaci6417 #18873 üzenetére
miért gondolod hogy konzolon nem lehet csalni
arra is vannak megoldások pl: emulátor
de megnyugtatlak keress rá a xim apexre azt is lehet hackkelni nincs olyan ahol ne volna kár álmodozni róla
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #18874 üzenetére
+1
A minap nem engedett be a Battlenet, így egy röpke fél órára visszamentem MW2 -re. FFA, DOM, TDM módokban viszonylag hamar talál csapattársakat, mindez PC -n. Tény, hogy sok az ismétlődés, ami azért mutatja, hogy nem nagy játékos bázis van alatta - de még van.
Ja, és persze moddolt "szerverekre" is bedobál, ahol csak a "házigazda" által adott felszereléssel mozoghatsz, no azokat skippeltem. -
Laraxior
titán
MW2 multija is fut meg. Igaz csak a TDM resze.
Par honapja feltelepitettem steamrol, de valahogy odalett az osszes rangom, megszerzett fegyverem. Igy kezdhettem ujra. :D
Kar azert a jo kis AA12-ert, meg a G18 akimboert -
nagylaci6417
aktív tag
Én csak azt nem értem miért nem ad nekem lehetőséget hogy eldöntsem akarok e játszani konzolon,pc csaló patkányok ellen warzont?szivesen játszanám de így nem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #18871 üzenetére
Ettől még több példát is írtak, hogy régebbi codoknál még sok embert lehet találni és ott sincs új tartalom. A mostani szerintem sem fog kihalni, főleg, hogy a wz megy tovább. Mindegy is játszom vele addig, amíg lehet, több codot úgy sem fogok venni, mert ez a leszarom a csalókat mentalitásúk nem tetszik.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Dragon3000 #18866 üzenetére
A Cod4-nél még vannak privát szerverek azaz csak azok vannak és egy kialakult kemény mag a két játék nem is vehető egy kalap alá .Az még egy dolog , hogy kevés az elérhető játékos a régebbi Cod játékoknál ,de a csalók még jobban elszaporodnak .
-
lowzor
veterán
válasz
Dragon3000 #18866 üzenetére
Ez nem annyira pocsék cod, mint az utóbbi 10 év termékei, tehát szerintem még évekig simán lesz megfelelő számú játékosbázis.
A cod 4-et is azért játsszák sokan a mai napig, mert az egy minőségi cucc volt. -
csƵ
addikt
Nehezen hiszem, hogy 50 millió játékos csak úgy eltűnne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #18864 üzenetére
" ha megérkezik az új rész, idővel senki nem fog foglalkozni ezzel."
De pont elotted irtam hogy most is csomoan jatszanak regiekkel, a tobb eves reszekkel(Meg WaW-ban is volt 1-200 jatekos tavasszal) akkor mert lenne ez maskepp ezzel a resszel. Foleg h van crossplay?
Ugy erzem hogy csak kotekszel.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
dombi81 #18859 üzenetére
Regi COD-ok sem lettek elfelejtve. Konzolon meg Advanced Warfare, Infinite Warfare, de meg a Ghostban, Black Ops 1-2-ben is talalni jatekosokat core modokban szinte azonnal. Ez egyedul a PC tabornal szokott gond lenni mert ott tenyleg eltunnek userek, de itt pont a crossplay miatt mondom hogy evekig lehet majd meg ezzel jatszani akkor is semmi nem jon hozza mar.
-
dombi81
senior tag
Már előfordul, hogy itt sem olyan hamar talál lobby-t, és abban sincs jelen a maximum lehetséges létszám, crossplay ide-vagy oda. Minden attól függ, milyen lesz a következő rész, elfelejtődik-e vagy sem, ugyanúgy mint a többi korábbi COD. Tartalom nélkül a crossplay ugyanúgy nem fogja megmenteni.
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
A COD-ban mi a tendencia előző részekkel kapcsolatban?
Kijön az új, utána van még játékosbázis a régin? Speciel nem tudom mi volt tavalyi évben (első codom, márc-ban vettem meg), de játszanak vele vajon? Vagy "mindenki" áttér az újra azt kész? -
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18853 üzenetére
Az teljesen mindegy, itt hanyagoljuk a téma ezen részének firtatását. Egy szintig oké, most már viszont erősen off.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
BerserkGuts #18848 üzenetére
Akadjunk már le a csalás nem csalás témáról, pláne abban a kontextusban amiben a topik témájának még csak közvetett formájában sincs köze.
-
lowzor
veterán
Ez a Cheshire Park tetszik valakinek, hogy 24/7-re berakták?
Egy értelmes statot nem sikerült még összehoznom rajta, mert számomra egy átláthatatlan káosz az egész, plusz legalább egy kemper mindig ott van valamelyik ablakban sniperrel.
Olyan, mintha 5 perc alatt összehányták volna az egészet a Piccadilly-ről vett elemekkel, aztán "jóvanezígy" alapon kiadták.
Bezzeg a Scrapyard 24/7-et 2 nap után kiszedték, pedig az nagyon más szinten van minőségben.A GW tényleg könnyebb. Én is valami nagyon durva statot hoztam össze abban az 1 körben, amit nyomtam vele.
-
s.bala31
őstag
Mostanában tényleg sokkal többnek tűnik a gyanús vagy egyértelmű csaló a játékban. Ma este összefutottam 1 tuti WH-sal (őt többen is jelentették, falon keresztül végig célra tartva szedett le) és még volt kettő akik szintén érdekes eredményeket és killeket produkáltak. Persze saját team-ben is előfordulnak
-
atee
őstag
válasz
BerserkGuts #18848 üzenetére
Ne is hozd fel ezt a Barcelonát. Még nagyon friss a sebem miatta
-
BerserkGuts
addikt
akkor sok streamer repülne meg ugranának a donátok+reklámozási pénzek itt már egy több millárdos üzletág nőtte ki magát
mondjuk nekem ez a személyi kultusz kultúra sose tetszett hogy E/3-ban első szám 3.-ik személyben gondolkodjak.
A játék nem ezért van hogy nézzem ő hogy játszik de ez elmondható a fociról is de itt látszik milyen hülyék az emberek mire költik a pénzt stadion kell nem kórházmeg ha már csalás és foci mutatok egy mai példát 1-2 Barca kikap az utolsó pár percben
még lesi is hogy biztos betudjon futni nehogy les legyen jó mögöttük kell állnia
-
atee
őstag
válasz
lowzor #18844 üzenetére
Nyilván nem egy killcam alapján mondom valakire, hogy nem tiszta. Nekem is be be akad olyan kill, hogy csak pislogok.
Viszont amikor sokadik alkalommal kapok olyat ami gyanús. Amikor a csapattárs is megjegyzi. Amikor látom, hogy rajtam kívűl is mindenkit darál. Egyszerűen sose a rossz irányba fordul. És mondjuk mindenkinek 15-20 killje van. Neki meg 60-70. Ezek a dolgok így együtt a legritkabb esetben szólnak arról, hogy tiaztán játszik!
A legtöbb esetben nyomok egy blockot és kész, de ma valami extrán töményen jöttek ezek!És nen igaz, hogy nem lehetne ezeket hatékonyan szűrni. Csak egyszerűen nincs rá akarat, nincs benne üzlet.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #18844 üzenetére
Én 90%-ban Ground War-ozok.
Ott minimális az SBMM jelenléte (vagy egyáltalán nincs, erről nem olvastam még perdöntő adatokat).
Sajnos a több játékos/szerver miatt a csalóknak is jobban tetszik ez a mód.És amikor esetleg 6v6-ozok akkor engem rögtön bevág az only MP5 lobbyba.
Legutóbb akkor 6v6-oztam többet amikor unlockoltam a Rytec-et.
10 vagy 15 shipment egymás után. 3 vagy 4 csaló is szembejött ezalatt.GW-ban azért könnyebb egy jobb statot összekaparni, így közvetlenül Ground War után ha 6v6-ozok akkor érezhetően jobb lobbyba szokott engem bedobálni mint ahová ténylegesen tartoznék skill alapján. Itt egymás után jönnek az aimbot-os mocskok.
2.6 global K/D.
Összehasonlításképpen, ha valaki Xbox-on játszik és mondjuk 0.5 a K/D-ja, csak 6v6-ozik (ahol ki lehet kapcsolni a crossplay-t) ott simán elképzelhető ,hogy sose találkozik csalóval.
-
lowzor
veterán
Sima core-t játszom, K/D-t és az SPM-et itt látod: [kép]
Sokszor van jó statom, és akkor berak a prók közé az SBMM, aztán ott szívok, és ez így halad egy végtelen ciklusban.
Killcam csalóka lehet csalók kiszúrásában, mert csak egy adott pillanatot látsz. Simán lehet UAV-ja/mázlija, stb...
Engem is megvádoltak már rengetegszer killcam alapján, aztán sosem csaltam.
A "Spectator" opció többet ért anno ebből a szempontból. -
omfgk
veterán
válasz
lowzor #18842 üzenetére
Ismerős se érti ,hogy én miért találkozok ennyi csalóval. Tiszta hülyének néz.
Bármiféle rosszindulat nélkül kérdezem. Tényleg. No offense.
Hardcore-t játszol gondolom. K/D, SPM mennyi?
Killcam nélkül nehezebb őket kiszúrni, és ha nem olyan jók a statjaid akkor az SBMM nem sorsol össze csalókkal egyszerűen...
És ez tényleg fontos kérdés mert 6v6 és 10v10 esetén két ugyanazon a platformon játszó játékos egyszerűen teljesen más játékosokkal találkozik.
-
omfgk
veterán
válasz
lowzor #18840 üzenetére
Ennyi csaló még ott se volt.
Persze killcam nélkül nehezebb is látni ,hogy ki csal és ki nem, de sokkal kevesebb volt a lelőhetetlen superman.
Legrosszabb esetben, ha csalást szimatoltam, akkor átváltottam a Krag-ra és leszedtem őket messzebbről.
Itt meg kiszednek Kilo-val 300 méterről is ha kell.Egyszerűen a BF5 nem is volt annyira népszerű ,hogy mindenki ott aimbotozzon.
Most a Warzone (és a korona-karantén) miatt a cod még mindig nagyon pörög. Lehet ,hogy egyre több csaló veszi meg a multi-t. Gondolják ,hogy ha Warzone-ban nem banolják őket akkor multiban sem.Ingyen hétvégék is jönnek folyamatosan... Ezért is durva ami ma Ground War-ban zajlott. Ez csak rosszabb lesz a következő napokban. Még több lag, még több cheater.
És sajnálom, mert amúgy a játék, a gunplay bejön.
De szerintem ez így uninstall lesz. Egy játék szórakoztasson és ne húzzon fel.Volt itt feljebb szó a stat alaú anti-cheatről.
Hát a cod-ban még ilyen stat alapú rendszer sincsen.Elég olvasni a Warzone reddit-et. Vagy csak a stat tracker-t megnézni.
Ez van. -
zgospel
őstag
Ebben az a rohadt nagy gáz, hogy a MW fizetős, nem is olcsó, szóval rohadtul kezdhetnének vele valamit. Minek van a battle.net meg a húsz különféle account és platform amit be kell regisztrálni előtte hogyha ennyit sem tudnak kiszűrni... Anno a full ingyenes America's Armyban sokkal jobban szűrve voltak a cheaterek és tized ennyibe nem futottam bele.
Mondjuk hova is gondolok, amikor olyan alapvető fejlesztési problémák vannak, hogy alig változik valami a játékban mégis 60 giga egy patch...
-
Dɨngodilɇ
csendes tag
Sokat nem érsz a HW ID alapú ban-nal, a cheater fórumokon van rá megoldás és nem kerül többe pár clicknél. A telefonos 2 faktoros cucc sem ilyeszti el őket, az is kijátszható anélkül, hogy végig bannoltatná az összes telefonszámot a tschaládban.
Valami nagyon komoly szintű TruePlay kellene amit mindenki beleintegrálhatna a játékába, a Microsoft léphetne valamit, a mostani az enyhén szólva nem működik a támogatott játékokban.(#18647) omfgk
"...hogy meg kell várnom a BF6-ot."Ez valami vicc? A Battlefieldekben használt anticheat-nél roszabbat nem is tudok mondani, sőt BF5-ben nincs is semmi csak egy hulladék stat alapú. Azzal aztán kapsz "Fairfight"ot mint ahogy a neve is mutatja.
Ha szeretnél változást akkor tehetnél egy szívességet és nem veszed meg, majd csak 5 euróért ha leárazzák fél éven belül, mert tovább úgyse fogja tartani az árát. Hamar rájön az EA, hogy akciózni kell ha nincs elég játékos és hulladék a játék.
-
atee
őstag
válasz
Dave567 #18834 üzenetére
Ma nagyon adta nekem is... két 100% csaló és egy nagyon erősen véleményes. Mindez 1.5 óra alatt multiban domination.
Teljesen egyértelmű, hogy nem is akarnak evvel semmit kezdeni.
Ja és az egyik az nem PC jatékos volt.
Elég magasan van az ingerküszöböm, de kicsit sok volt mára! -
omfgk
veterán
Ground War jelenleg játszhatatlan.
Annyi a csaló.Két meccs alatt 3 csaló. Mind aimbot. Az utolsó kettő 300-as latency-vel rohangászott... Mi a f@szom ez?
Realism GW, tehát nincs killfeed, így szerintem felbátorodtak a patkányok.
Rosszabb a helyzet mint bármilyen más játékban amivel én valaha játszottam.Pedig nem ma kezdtem el játszani...
Ennek így nem nagyon van értelme.Apex lesz így. Pedig ott is van/volt bőven csaló.
-
-
BITBOYS
addikt
Atyaég..
-
prokxy
veterán
válasz
tupacamaru #18824 üzenetére
Valóban, köszi!
-
tupacamaru
veterán
Nekem már megy a Twitch linkelés.
-
x_pnK
tag
válasz
Clapaucius #18811 üzenetére
Menüben tegnap nekem is voltak érdekességek, miközben loadoutot módosítgattam, nekem is sokszor volt olyan, hogy el-elment a zene, és 5-10mp-es fagyások voltak.
Textúra hibák, ilyesmik nem voltak, így én túl nagy figyelmet nem fordítottam a dolognak, hozzászoktam már, hogy eddig se volt túl fluid a menürendszer.
De én úgy vettem észre, mintha a Windows 10 2020-07-es összesítő frissítés után kezdte volna produkálni ezt.(Ryzen 5 2600, RX570, 16GB RAM)
-
Laby
őstag
Van itt valaki aki Ryzen 3600-al és 1660 VGA-val játszik?
Ha igen, akkor legyen kedves privát üzenetet küldeni.
Köszi! -
Clapaucius
tag
válasz
Clapaucius #18797 üzenetére
Nemár' hogy ez csak nálam probléma
Most már a fegyverek sem töltenek be rögtön, a hang is elmegy néha (zene, repülőgép)... Nem értem mi a fene... -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Xbox-on hogy lehet bejelentkezni másik felhasználóval?(nem akarok a boxon másik felhasználót csinálni)
Ingyenes warzone.
Megvettem PC-n a battle passt az ottani acc-hoz.
Xbox-on akarok mailt váltani (PC-s acc-ra) az options-be de azt írja ki hogy ha ellopták,használatba van stb. Gépen megy az acc.
(box-on amikor játszottam először akkor csináltam a boxos mailomhoz egy Activision fiókot.)
Mi lenne a megoldás hogy használhassam a PC-s accot?
Köszi -
Dictator^
veterán
Keresem, de nem találom azt a weboldalat, ahol össze lehet állítani egy loadoutot és az külön listázza egyes kiegészítők tulajdonságait. Pl.: Mennyivel nő az ADS speed stb.
Belinkelné valaki? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged