- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vaakuum
addikt
Az normális dolog, hogy érzésre már rég a házfal mögött vagyok benn, mikor megkapom az utolsó 1-2 golyót? Killcamon visszanézve is az látszik ilyenkor, hogy az utlosó lövedékek már a falat/konténert/tereptárgyat lövik, de a célkereszt kb. azokon keresztül rám mutat.
Vagy ez a konzolos lock miatt van, hogy a takarásba is utánam jön a lövedék? Vagy ilyenkor mindent átüt? -
vaakuum
addikt
Valszeg ők rutinosabbak, nem erőlködnek, alapból magukra kérik a légicsapást, a térfélcsere meg megoldja a célzást
(#20399) szerintem a bevételről szól ez az egész. A tartalomgenerálás miatt nem megy ez az egész a végtelenségig, mert rövid/kevés season mellett viszonylag hamar meg kell venni az alapjátékot is újra, és lehet a sokadik n+1 season önmagában már nem termel annyi bevételt, mintha új játék+season 1-2-3-4-5 -> ismét új játék +season 1-2-3-4-5.... A játékosok a pénztárcájukkal szavaznak. Amíg megveszik nagy számban minden alkalommal az új játékot, addig ez a modell élni fog.
-
vaakuum
addikt
Új COD mikorra várható? Van valami fix időpont beharangozva?
-
vaakuum
addikt
válasz
Lomha 8V #19914 üzenetére
Köszi a tippet, ránéztem, de nagyon nem tűnik ismerősnek.
A fegyverek egyébként normál ballisztikus fegyverek voltak, semmi hókuszpókusz, és sorban lehetett hozzájuk nyitni a kiegészítőket.
Ami még valószínű, hogy valami ingyenes változat volt, ami rémlik, hogy volt benn eolyan játékmód, amikor egymás zászlóját kellett megszerezni és a sajáthoz hazavinni, amit persze menet közben a másik csapat is megszerezhetett... -
vaakuum
addikt
Help pls!
NEm tudom, jó helyre írtam-e, de emlékeim szerint valami COD játék volt, aminek a nevét keresem. Azt tudom biztosan, hogy multiban lehetett olyan karakterrel is menni, aminek a vállán volt egy olyan automatikusan targetoló fegyver, mint ami a Predatorok vállán szokott lenni. Azt nem tudom, hogy ehhez a fegyvereket kellett-e sorban kinyitni, vagy ez valami bónusz karakter volt... Még annyi, hogy talán MS store-ból volt letöltve, de ez már nem biztos infó.
MEg tudná valaki mondani, melyik játék volt az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged