- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
válasz
danilla #26660 üzenetére
hát nem tudom
én nem éreztem ugy, szerintem egyszerüen beadta neki találatokat. a mögöttem lévö terülelten voltam elötte ahol a másik teherauto áll, ott senki nem volt miután megöltem a gazdáját. szerintem a kör tulso oldalán volt a többi. meg akkor öt is megölték volna utána, de simán összeszedte magát és megnyerte a meccset
-
Laraxior
titán
-
KaitouP
nagyúr
válasz
danilla #17595 üzenetére
Nope, nem oltok én le senkit, csak az ilyen megmozdulásokat nem értem, és mivel tegnap a kollégával volt egy kis összeszólalkozásom, gondoltam hogy ez a bosszú, az ilyet meg szeretem. Nem kell likeot adni, nem kell a vállamat veregetni, még dicsérni sem, de az indokolatlan fika (mint pl. egy ilyen dislike) sem kéne, totál óvodás véleménynyilvánítás.
Na de lépjünk tovább, nem akarom tovább fejtegeti a témát, nem is tartozik közvetlen ide, meg nem is ér ennyit a dolog. Lehetőség kikapcsolva, most már lehet szórakozni ezzel. Ja nem.
-
Laby
őstag
válasz
danilla #16159 üzenetére
Szerintem annyira azért nem OP. Sőt semmivel sem hasznosabb számomra, mint egy M4 vagy M13 vagy hasonlóak. Élőben azért akárhogy próbálok ellentartani neki, jóval jobban szór mint a videós srácoknál ez a fegyver. Ráadásul ugyan úgy tömni kell a golyókat belé, mint a többi fegyverrel, ha nem jobban úgyhogy OP-nak nem nevezném, de természetesen jó fegyver.
-
Roland861010
veterán
válasz
danilla #12416 üzenetére
Köszi!
És az aim assist beállítások!?
Ki van kapcsolva vagy standard ?!Csináltam tegnap egy videót azon pont nem látszik jól de az egyik srác ahogy célzott és a távcsőben látta az ellenfélt ahogy mozgott úgy mozgott vele a célkereszt is....
Megsem kellett mozdulnia!
Ezt hogy!?
Csak X-esekkel játszok most!Nem panaszkodás amúgy már lassan jobban megy mint billentyűzetet és egér kombinációval!
Amúgy direkt vették ki a solot br-ből!?
-
- = Zk = -
félisten
-
WaterWave
veterán
válasz
danilla #11588 üzenetére
Van amivel egyetértek amit írtál, de van ami netto hülyeség...
Mikor -1 embert írsz az azért hülyeség mert kb ez olyan mint mikor shipmentre van 4v4 játékos, és 4-5 spawn (újraéledés) arról szól, hogy ahogy újraéledtél újra meghalsz, annyi esélyed sincs, hogy máshova nézzél... Magyarán kapásból úgy kezded, hogy meghalsz. Ez hatványozattan igaz a plunderben, mert ott tudjuk a saját loadout droppoddal ugrasz.
Se gránátnak se flashnek, se sodrófának nincs helye a gulágban. 1v1 ugyanolyan fegyverrel és ugyanolyan körülményekkel. Így van értelme. A kővel dobálásnak se látom értelmét.
Itt jegyezném meg, hogy el tudnék képzelni más pályákat is az 1v1-re ne csak fürdő legyen.Időjárás változásaival vagy akár napszakokkal egyetértek, lehet az fps és lag kárára menne és azért nem csinálták meg, de el tudnám képzelni.
Mert muslicáktól kezdve galambokon át minden van.Gázmaszkhoz minimum 1 egységet max kettőt hozzá adnék, vagy akkor maradjon így de az árát csökkenteném.
Loadout droppal egyetértek, olyan formában, hogy játék alatt a kör szűkülésével nem adnék ennyi droppot, sokszor hanem mindig konkrétan 100 méteren belül esik le a drop, úgy, hogy ellenfelet nem látsz, ez óriási előny. Max egy drop és a drop árát 6-ról 10k-ra emelném.Crossplayt adom, de megmagyarázták az okosok, hogy nem előny a pc-s egérrel a ps4 dualshock, így ezzel nem foglalkozom, mert vitát szül, de én is azon az oldalon vagyok aki ellenzi a pc és egér behozatalát a konzol világába.
-
KaitouP
nagyúr
-
Acheron
őstag
válasz
danilla #6755 üzenetére
+1
A családtól erre nem vennék el időt, így csak akkor kerülök gép elé, ha már mindenki elaludt - gyakran éjfél után. Napi 1 - 2 óra (nem is minden nap), hétvégeken 3 - 4 max, de az éjfél utáni kezdés sajnos már a pihenés rovására megy, főleg munkaidőben. Nem könnyű egyensúlyt találni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest