-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blashe
aktív tag
Valaki árulja el legyen szíves, hogy milyen szerverről töltsem ezt a *** játékot, hogy ne 15-30kb/s- el jöjjön...
-
Blashe
aktív tag
Kinek van problémája még rajtam kívül az internettel ? Digi internetem van konkrétan és warzone közben fogja magát és ledob a szerver. Egyenesen az asztalra dob ki a játék és azt látom, hogy nincs internet kapcsolatom. LAN kábellel csatlakozom az internetre. Körülbelül 30 másodpercre megy el a netem. Látom jobb oldalt alul a tálcán, hogy hol visszajön a net, hol elmegy. Másnak van ilyen gondja még rajtam kívül ?
-
Blashe
aktív tag
Pc-n játszok. Van nálam 2db C4. Van rá lehetőség, hogy egyesével robbantsam fel őket ? Az a bajom, hogy ha 2 van nálam, mind a kettőt el kell dobnom h robbantani tudjam.
-
Blashe
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha 2 db C4-em van, hogyan tudom egyesével robbantani őket? Nekem mind a kettőt el kell dobnom, hogy robbantani tudjam.
-
Blashe
aktív tag
Másnak is van olyan, hogy egy nap többször kidobja a játék ? Én az internetre gyanakszok (digi), mert a másik 3 társam nem dobja ki. Valakinek van ehhez hasonló ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest