- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Szólhatsz nekik, egy próbát megér, de majd jelezd, hogy mi van, bár nálam nem változott semmi, aztán jöttek a hibák, mondjuk engem nem izgat, mert játék közbe nem dobott még ki, csak indításnál kezdett vacakolni, meg néha a menüben Windows újrarakás után.
De azért érdekel. -
x_pnK
tag
A legegyszerűbb módszer az, hogyha megnyitod a router beállításait, és ha a WAN IP címnél látott IP cím nem egyezik a whatismyipaddress.com-on látott IP címmel, akkor a szolgáltató is NAT-olt, és nem csak a saját routered.
Ebben az esetben a szolgáltatónál tudod jelezni, hogy legyenek szívesek internet felől elérhető, publikus IP címet adni számodra. Hivatkozhatsz mondjuk arra is, hogy VPN szervert szeretnél üzemeltetni otthon.
-
Dave567
addikt
Hogy érted, hogy le dobál?
Mit ír ki?
Digis vagyok én is, sőt még UPC is.
Néha van amikor el akarom indítani akkor valami dll hibát ír ki, de újra elindítom és megy.
Amúgy meg ne akarjatok nagy változást, most, hogy kijött az új rész, le lesz terhelve minden, alig akar normális szerverre bedobni.
A latency rengeteget ugrál, néha nekem is, de másoknál többet, néztem a stat listát, volt akinek 80 ms-ről ugrándozott 200-ra... -
Laby
őstag
Engem is régóta elkerültek az ilyesmi hibák, de tegnap én is kaptam egy ilyet. Meg minden földről felvett loadout-os fegyver glich-el, bármelyik csapattársat nézem BR-ben glich parti van. Jól sikerült frissítés volt ez megint...a régen már többször lejavított hibát sikerült megint belerakniuk.
-
-
Laby
őstag
Mi azt szoktuk, hogy vagy 2 loadout-ot veszünk, vagy 1-et veszünk + 1 ingyenesre rámegyünk.
Egyikből AR-t hozom, másikból SMG/Sniper attól függően, hogy aznap rambónak képzelem magam, vagy Vasily-nek.
(második dobozból ha kiválasztom a fegyvert, az előzőt eldobja, de ugye a pisztoly helyett feltudom venni simán)
Így van Ghost perk is, és van dupla elsődleges is. -
wolf13
őstag
-
Így van, egyetlen egy meccset se tudok végigtolni, van úgy hogy betöltés után 3 lövéssel jön a hiba és a ctd. Vicc hogy nem tesznek / akarnak tenni / tudnak tenni semmit ez ellen , mert ez a béta óta így van. A másik hogy ez a retek minden egyes alkalommal elállítja a grafikai beállításokat , van erre valami mód hogy ne tegye ? Régebben csináltuk azt hogy a cfg-t read-only-ra állítottuk, nem tudom hogy ennél az online résznél az mókolásnak számítana-e.
-
Laby
őstag
Grat
A pajzsot leszámítva szerintem "könnyedén" megugorható a dolog, a többivel Shipment-en gyorsan lehet haladni és nem is idegesítő.
Én egész addig jutottam a platinákkal amíg jött a pajzs és megláttam, hogy milyen feladatok vannak hozzá. Bele sem fogtam, esélytelen, hogy 1 hónapon keresztül azzal bohóckodjak és idegbeteggé váljak... -
-
atee
őstag
Szia!
Végig próbáltam egy halom megoldási javaslatot. Semmi nem okozott változást. Csak amerikaira állítva tudok játszani. Azon viszont mindenféle hiba nélkül.
Persze a szokásos lagok megvannak minden nap, de nem folyamatosan szerencsére. Ez inkább a leterheltségtől lehet.
Ami érdekes még, hogy eleinte nem vagy csak nagyon ritkán dobott ki BLZBNTBGS000003F8 hibaüzenettel. Manapság már a menüből is kivág sokszor ha EU ra van állítva!Platform: PC
Játék helye: HDD
Internet: Microweb 30.... nem röhög. Az ország elvileg fejlett nyugati részén élek és nincs optika...
Processzor: Intel 8600K
VGA: AMD 5700 XT
RAM: 32 GB
Vírusíró: Bitdefender hivatalos(fizetős)
Router: TP-link 3420
Többi hardver infóban, de nem hiszem, hogy ez az egész hardveres hiba lenne!
Végigcsináltad a hibaüzenetre kidobott megoldási javaslatokat? Az újratelepítés kivételéve igen!Minden játék eddig is hiba nélkül futott. Csak online multiplayereket játszom. Legutóbbiak a BF1, PUBG, BF5, Apex és most a COD. Aminek van ez a bosszantó hibája.
Soha semmit nem kellett piszkálnom. Atomstabil a gépem! -
Xanax88
tag
Hátha segít... De szerintem nem hardver vagy netfüggő, hogy bizonyos accokat random eldob a Battlenet... érdekes, hogy mikor megszakad a kapcsolat a szerverrel, minden más eszközön hibátlanul megy tovább minden más, akár a CoD is.
További érdekes adalék, ha már tapasztalatokat osztunk meg, hogy a délelőtti órákban többnyire problémamentes, olyankor csak akkor dobál el, ha baráttal játszom squadban.Mondjuk a legfurább, hogy én már a lehető összes formáját tapasztaltam a kidobálásoknak csak olyan nem volt még, hogy ne adjon semilyen hibaüzenetet... de az eseménynaplóban még sincs semmi.
Az is elég érdekes, hogy globális probléma, de a support teljesen hülyének néz... ilyenekkel, hogy "be vagyok e jelentkezve és ha igen jó accounttal e" meg "van e internethozzáférésem"...
nem b+ nem vagyok bejelentkezve a rossz accountommal, de beléptem a játékba és eljutottam a meccs feléig net nélkül...A játékot újraraktam.
Reparáltam.
Fileokat törölgettem a mappájából és javíttattam ki vele.
Bnetet újraraktam.
Drivereket lecsekkoltam.
Vga drivert újraraktam.
Wint frissítettem.
Google DNS-t belőttem.
Routert újraraktam.
Portokat nyitottam (csak 32db ot engedett, de jóval több kéne neki...).
Upnp vackot próbáltam belőni, de akkor már felcsatlakozni sem tud...
DNS cachet töröltem...
Más szerverre nem mentem, nem akarom magamat szivatni.
Próbálkoztam a grafikát is állítgatni, maxon is ugyanannyira dob ki mint full lowon, ennek szvsz semmi köze nincs hozzá... más játékok hibátlanul mennek és nem kicsit jobban terhelik néha a gépet...Platform: PC
Hely: HDD, aztán SSD
Net: Digi 100
Proci: AMD 2400G
Alaplap: Giga B450 Aorus M
VGA: 1080 G1
Ram: Patriot Viper 3200 16GB
Vírusírtó: Nincs
Router: Tenda N600
Táp: Giga 650 -
Csokishurka
őstag
En most ugy tolom hogy huzom az lmgket es melle be van rakva egy raketaveto mindig. (Amped perkel ez fontos mert olni kell embert hogy ez a perk van) Es ha shipmenten vagy valamelyik kis palyan behivnak personal radart vagy akarmit mar lovom is le. De az okosak azt mondjak a tuti hely erre a ground war ott lehet loni minden szart ha kell ha nem.
-
Land
veterán
725 +kés hajnal fél 5-re meglett, de kemény volt. Igazából ez a soti egész jó. Csak mikor a kést erőltettem elég sokszor haltam. Az utóbbi pár nap megnyírbálta a KD-mat (1.05->1.0) viszont ezzel tömény fosch shipmenttel jelentősen gyorsabb volt fegyvert húzni.
Amint kész leszek a többi fegyverrel jöhetnek a Best fegyverek és a KD javítás.
Tényleg : az RPG meletti másik 3 (4?) rakéta vetővel miért nem megy senki? Azok csak járművek ellen jók vagy túl lassan lőnek? -
KaitouP
nagyúr
Korábban már említettem azt amit a kollégák is, hogy itt a dedikált szerver fogalmát ne úgy értsd, hogy szabadon bérelsz szervert, és azt csinálsz ott amit akarsz. A sokat szidott P2P helyett dobták be ezt, hiszen sok bosszúságot okozott, az állandó host migration esetenként. Ha észrevetted, pár rész óta már nincs ilyen.
Egyébként egykori szerver adminként mondom azt, hogy soha többé ne legyen olyan, hogy egy multiplayer játékot szabadon bérelhető szerverekre építenek. Elég volt az admin kiskirályokból, akik ellen ha túl jó voltál vagy nem úgy viselkedtél ahogy ők elvárták, akkor repültél is.
-
dombi81
senior tag
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ugyanúgy lesznek csalók, csak megválaszthatod melyik pályán játszol. Nem lehet választani majd semmilyen szubjektív fegyvert, ami neked tetszik és nem is tilthatsz majd ki senkit sehonnan, és a többi. Nem lesznek kiskirályok akik megmondják mi és hogyan legyen. Az még rosszabb mint a csalók garmadája. Ugyanúgy tönkreteszik az egész játékot.
-
nyinya
tag
-
BusinessGuy
őstag
Persze,ennyi nincs semmi komoly kényszer az se baj ha épp nem "neked való" a feladat, majd máskor.
Adott 3 user a csoportban akik nem tudom kik és nemigen játszanak egy hete mert egy killjük sincs van közülük itt valaki?
Molotov , Vequaz665, LORTACHANKA_Q8 ?
Ha senki nem jelentkezik ezekre ma (mondjuk 8-ig) akkor repülnek és lesz hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest