- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
Nekem a meccskereséssel nem volt gond, de az xp elszámolás az felháborító, kb 10 bp szintet buktam. Kissé ki is akadtam rájuk, hogy nem képesek normálisan megcsinálni.
-
LucentTwo
tag
válasz
Acheron #14079 üzenetére
UAV és társai nélkül falon keresztül megölt (legalább 15-ször így) + minden fal/fedezék kijövetelkor egyből célon volt és sokszor már előbb lőtt mint meglátott. Volt mikor fal mögött mentem dead silence-el, killcam meg arról szólt, hogy végig követett és mikor megjelentem egyből lőtt.
Igen persze vannak iszonyat pro-k is, de ők nem ez a kategória. Ez tisztán látszódott, hogy nem tisztán skill-ból ilyen jók
-
LucentTwo
tag
Első meccsem, hogy kifogtam egy csaló bandát. Nagyon élveztem az élményt köszönöm nekik. De legalább úgy csinálná, hogy ne legyen ennyire észrevehető, csak gratulálni tudok nekik.
-
LucentTwo
tag
válasz
blaca83 #12586 üzenetére
A free hétvége tapasztalatom, hogy nem szabad este játszani, mert felébrednek a nolife vérpistikék és onnantól kezdve csak a halál. Saját vélemény természetesen és az én tudásom szerinti tapasztalat, de napközben simán toltam végig a jó meccseket.
Plusz egyből találkoztam egy csalóval is. Mindig tudta, hová kell lőni és mindig fejre ment, legalább állítaná be úgy, hogy ne legyen ilyen feltűnő.
-
LucentTwo
tag
válasz
Roland861010 #11644 üzenetére
Ez az önsebzéses dolog érdekes lenne.
Én nem sírok, ha bármit is írok, mármint olyan értelemben, ha lelőnek vagy vesztek ez van. Jön a következő meccs. Csak pl az általam felvetett rpg-ben is és egy két játék stílusban az gondolkoztat el, hogy ezen mit lehet szeretni/élvezni? Komolyan az ad neki örömet, hogy egy 0 skilles rpg-t kilő és leszed, én ezen semmit nem tudnék élvezni és örömet se szereznék magamnak, de mindenki más szóval lehet neki ez is boldogság. (ja és én itt nem az elején a random rpg-et használókra gondolok, mert azt én is szoktam, ha kell)
-
LucentTwo
tag
Még mindig benne van az a bug, ha nagyon rácsúszol a loadoutra akkor megöl!? Legszebb halál, így szép negyediknek lenni.
-
LucentTwo
tag
Nekem/nekünk az rpg-esekből van elegünk, nem tud lőni és azzal nyomja, mert azzal talán tud vmit kezdeni. Tipik 0 skill ember, aki játszani szeretne a játékkal, de béna ezért kitalál vmi gyökérséget. Ez jelenleg az rpg, szerencsére kevesen vannak egyelőre.
-
LucentTwo
tag
Én is ingyenes környezetből kezdtem el, amikor megjelent a Warzone. Jelenleg 124-es vagyok (db xp hét sokat segített, plusz a "karantén"), gyorsan felhúztam maxra az M4-et, nekem ez jött be legjobban. Aztán mindig teszek be mellé más fegyvert és szépen húzom fel. Szóval így sem lehetetlen, csak eleget kell játszani vele.
-
LucentTwo
tag
válasz
WaterWave #11598 üzenetére
Ja ebben igazad van, nekünk is nem tudom hányszor volt ilyen, de sztem a két perccel még sokat is mondtál.
Mi pl azt szoktuk csinálni, ha rosszul állunk és pont akkor hívunk vkit vissza vagy jön vissza gulag-ból akkor egyből megy a dropra, vagy bejön vagy nem. Szóval a random dropok is jó ötlet, csak ezen is talán változtatni kellene (ahogy te is írtad), mondjuk csak az utolsó két körben kezd droppolni 1-1.
De véleményem szerint a random drop is azért van, hogy összehozza a játékosokat már a meccs elején. A boltok is nem véletlenül vannak viszonylag nyitott, de közben mégis campelhető helyen. Nekem/nekünk pont ezért tetszik, mert rá vagy kényszerítve, hogy harcolj. Ne az legyen 5 perc lootolás után, hogy beülsz egy házba és várod a végét. -
LucentTwo
tag
Sokan panaszkodnak a Loadout-re, de véleményem szerint így van jól. Mindenkinek megvan az esélye, hogy a saját maga beállított fegyvereket használja, így legalább a loot drop milyensége kiesik a változok közül. Szóval senki se panaszkodhat, hogy a loot miatt nem jött össze kör vagy megölték. Inkább számít az adott játékosok közötti a skill. Árát lehetne növelni, bár nekünk és gondolom nem csak mi vagyunk így, de a fent említett 10k is igencsak hamar megvan.
Mi pl pont a bolt miatt játszunk sokkal "erőszakosabban" az elején, hogy minél hamarabb tudjunk vásárolni. Ugye vannak akik ezt is nehezményezik, hogy miért van a bolt.
Én egy BR-el se játszottam sokat, de itt pont eltalálták a dolgokat számunkra. Persze lenne mit fejleszteni még, de majd az idő eldönti, hogy mit kezdenek vele.
-
LucentTwo
tag
válasz
prokxy #11450 üzenetére
Azt hiszem a Barrack/Records-nál írja, hogy mennyi időt öltél a játékban. Én helyedben úgy számolnám, hogy megcsinálsz egy szintet és megnézed mennyi időbe telt, aztán kicsit számolsz azzal, hogy minden szint több xp-t kér. Mert ugye volt double xp hét múlthéten, így nem a valós időt tudnád meg a te általad vázolt lehetőségnél.
-
LucentTwo
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek egyelőre csak a Warzone része van meg, szóval még a game-t nem vette meg. Annak megéri a fizetős Battle pass, gondolok arra, hogy az érte járó operator skineket fogom tudni használni a Warzone-ba? Vagy az operator unlockolást meg kell csinálni, ahhoz pedig szükséges a game és csak utána lehet skint aggatni rá? Mostani Ghost és a skin-je érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest