- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok.
Pár hete írtam egy problémáról. Mégpedig, hogy teljesen random időközönként elkezd laggolni a játék. A pingem a normál 45-60-ról felmegy pár másodperc erejéig 300-400-ra majd visszaáll mintha mi sem történt volna. Gyanakodtam a wifis kapcsolatra, hogy NATolva vagyok, sima COD szerver hibára mivel semelyik másik játéknál nem jelentkezett.
Nos úgy néz ki megoldódott. A [TP-LINK TL-WN822N] USB-s Wifi adapter volt a ludas. Vagy is nem pont ő, hanem a drivere. Tegnap legyalultam Revo Uninstallerrel, majd fel sem raktam a gyári oldalról leszedhető telepítőt, hanem simán rámentem eszközkezelőben az illesztőprogram frissítésére. Láss csodát, azóta egyszer sem csinálta. Szóval akinek esetleg még lenne ilyen jellegű problémája, nekem ez megoldotta. -
MaddeNNNN
addikt
Valakinek volt már hasonló problémája, hogy random időközönként az alap pingről felmegy 300-400-ra aztán 2-3 másodperc múlva visszaáll. Közben rubberband effektus. Semmilyen más online játékban nem csinálja, csak ebben. Asztali gépen játszom, WiFiről jön a net egy TP-Link tl-wn822n USB WiFi adapterrel és Digi-s net. Lehet az a probléma, hogy NAT-olva vagyok?
-
MaddeNNNN
addikt
Másnál előfordult már olyan, hogy bizonyos időközönként laggol egyet a játék? Pl alapból 50-60ms európai szervereken de bizonyos időközönként, kb 2-3 perc hirtelen felmegy 300-400-ra 3 másodpercig majd visszaall. Amerikai, Ázsiai ugyan ez csak magasabb pinggel. PC-ről játszom WiFi-s Telekom nettel. Probléma lehet, hogy dinamikus ip címem van ill NAT type moderate? De más online játékban nem csinálja, csak ebben.
-
MaddeNNNN
addikt
másnak nem laggol kurvára PC-n? folyamat felmegy 400-999 ms-re a pingem. sőt most az utolsó BR-ből ki is dobott a szerver valami timeout hibakóddal. speedtest.net-en 5ms-es pingem van és nyíl egyenes le- és feltöltés
-
MaddeNNNN
addikt
PC-n másnak sem akar csatlakozni az online szolgáltatásokhoz? Folyamat "server disconnected" kép fogad.
-
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
lowzor #13446 üzenetére
nálam pl. nincs dedikált hangkártya, alaplapit használok és ugyanúgy kivágott az előző patch után. a mai patch után pedig ismét működik hibátlanul. ezért nem fogok egy forintot sem fizetni addig, amíg ezt meg nem oldják. meg ez, hogy pontosan 5 perccel az után lép ki, hogy elindítom a játékot. érthetetlen.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
BITBOYS #13440 üzenetére
Ja értem. Nézd bele face-en a Warzone csoportba. Minden harmadik poszt a hibaüzenet nélküli asztalra crashről szól rengeteg féle hardver variációval. Volt gép összerakás és szétszedés, volt windows újratelepítés. Semmi más nem volt a gépen a drivereken és a CoD-on kívül és ugyan ezt csinálta. Mindent, amit az interneten lehet találni kipróbáltam és ugyanúgy szar volt. Aztán jött egy patch és varázsütésre megjavult.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
shotika #13422 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos hogy a hangkártya volt a ludas. Hét elején jött egy patch előtte nekem hibátlanul ment, patch után folyamat kivágott hibaüzenet nélkül az asztalra pontosan 5 perccel az után, hogy elindítottam a játékot. Bármit csináltam nem jött helyre. Ma jött mégegy patch és láss csodás ma ismét megy. Gépben nem változott semmi, grafikán nem állítottam semmit. Vicc az egész. Patchről patchre lehet játszani a játékkal.
-
MaddeNNNN
addikt
csak gratulálni tudok a blizzardnak. ma leszedtem egy 180 megás patchet és megint elkezdte azt, hogy hibaüzenet nélkül kilép a játék az asztalra. a gépben nem változott semmi sem hardveresen sem szoftveresen. ezért adjon ki az embert pénzt.
-
MaddeNNNN
addikt
A hibaüzenet nélküli asztalra kidobásra született már valami megoldás, vagy biztosan blizz oldali? Megjelenés napján jó volt, utána pár napig folyamat kidobált aztán egyik este megint jó volt és most megint kidobál. Hihetetlenül irritáló.
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok.
Másnak nem crashel PC-n a Warzone? Szombaton kipróbáltam hibátlanul ment. Ma random időközönként kidob az asztalra bármiféle hibaüzenet nélkül. Közte nem volt semmilyen driver frissítés, új hardver így arra gondolok applikáció oldali a dolog. már toltam egy blizz repairt de ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged