- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
hossszú #17035 üzenetére
Saját tapasztalat.
Ha a lapod MSI, akkor még oké rá a MSI VGA.
Aztán jön a káosz. Rossz hőmérséklet adatok, bios frissítések kékhalálhoz..., nem tudom, sorolhatnám még... vagy csak pechem volt?
Tudom, hogy ezek ááltalánosságok, de sosem volt olyan, hogy minden rendben legyen. Nem beszélve arról, hogy csak CPU FSB emeléssel is lehalt...
Lényeg, én nem bízom benne, csak akkor, ha MSI-re épül a konfig
-
Kelvin
őstag
válasz
hossszú #10556 üzenetére
milanscs nak szerintem az eredeti 7.12 vel van gondja nem az omegával.Egyébként neked az új 7.12-es omega van fenn ?És atitrytools calculation gombjanak megnyomasara restartol a gep?Hát ez így elég gáz..pár nap és én is letesztelem.Eddig viszont omegás voltam mert jol sikerultek,hát kiváncsian várom.
-
Kelvin
őstag
válasz
hossszú #10431 üzenetére
Az lehet,h kiviszi a házból de jóval magasabb a kártya hőfoka.És ha a házadnak amúgy is jó a szellőzése kimegy az úgyis.Nekem egy powercolorom van pcs x és max terhelés+napos használat mellett se megy 60 fok folé
Ja és még a ventit se kell szabályoznom
(ja és a kártya gyárilag húzva van)
-
leviske
veterán
válasz
hossszú #10199 üzenetére
"De amint latom a CF nem hozza azt a teljesitmeny tobbletet amiert erdemes lenne foglalkozni vele"
Igaz... mi az a röpke 80-100% töblet....
Valószínűleg szerintem valami beállítás problem lehetett, vagy nem tom... de 3Dmark06-ba nem lehetne 16k alatt, játékoknál pedig átlagosan olyan 50-60% gyorsulást hoz.
-
katt777
félisten
válasz
hossszú #8578 üzenetére
Én még mindig azt szeretném, ha SM2 és HDR (SM3) pontszámokat látnánk, így nem procikkal agyontámogatva ütögetnénk a mellünket 10k fölötti 3DMark pontszámokkal. Ennek így nincs sok értelme. OK, a 06 képen van, de ideírhatnád pl. azt a két értéket az összpont helyett, főleg 05-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest