- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
aginor #27154 üzenetére
G s van ha az galiciatort jelent, de ha nem akarsz hűtőt cserélni nem ajánlom, ill hangja nincs semennyi, mert azért lett ki találva, viszont játék közbe 1680x1050 minden max, ahogy én tolom, és azért 70-80 között szokott lenni...
Úgy hogy rendeltem rá 1 Artic Cooling Accelero S1 Rev 2 őt meg 120 as ventit, és ez 7-9 fokkal hidegebben tartja mint a Zalman Vf 1000
húzni is akarom természetesen, olyan 900 on szívesen látnám 2400 Es ramokkal pl..
Csak ezzel azt akartam mondani h a 800 as toxic nem biztos h válogatott alkatrészes, de 1 850 es már minden bizonnyal az mert nem mind1ik bírja....
De nagyon jó 1ébként lost coast test minden max...
149 Avg Fps
Stress Test 169 Fps
Cry sis High on 46,9 Avg
de ezek még 8.4 es driverrel voltak, és azóta gyorsult, meg nem csavartam még ki a max ot a hűtő érkezéséig, szal ezek alap GPU sok...
-
uridium
csendes tag
válasz
aginor #27149 üzenetére
Az elmúlt héten volt egy kis Toxic-ozás. Diniboy vett egyet, Ő a Te embered.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
aginor #27149 üzenetére
Ok néztem a LoGoutodat én is de ezek mikori driverekkel is készültek? Meg valami tényleg nem volt rendbe nálad mert nekem össz vissz 1 Gef 2 őm volt MX 200 v mi azóta csak ati, és ilyen hibákat még nem láttam... 1-2 hiba tényleg volt néha, ritkán de az tuti nem a kártya hibája, inkább driver pucolás és fel 1 újat és jó lett MINDIG!!!
Nekem asus Top Om van toxic mennyire is van túl hajtva?
most nézem csak 800 ra van húzva de hát annyira csak nem hangos a Vapor X miatt bár én inkább az asus mellett döntöttam 850 es GPU miatt meg me azusz de az a vapor x nem nagyon terjedt el ha annyira forradalmi lenne sztem már szélesebkörbe elterjedt volna, ezzel nem azt mondom h rossz.....
-
katt777
félisten
válasz
aginor #27149 üzenetére
Ezekre (is) mondom, hogy nálam nem voltak. Amióta a játékok megjelentek, egyikkel sem. Vsz volt ott valami maradvány az előző driverből, vagy nem tudom. Érdekes. Mindemellett tény, hogy az ATI soxor ad ki gányadék drivert, viszont a 8.5 elég jónak tűnik. Nálam még semmibe nem rondított bele (ez sem).
Asszem 7.12-es Catalyst-tel volt olyan, hogy geometria kérelem engedélyezése nélkül érdekes mértani alakzatok jelentek meg a képernyőn több játékban is, de azoknak is csak ennyi kellett. -
katt777
félisten
válasz
aginor #27144 üzenetére
Már nem igazán a 8.5-tel, de tény, hogy az csak szint. teszt.
Viszont Jericho, Crysis, Witcher, Hellgate nekem ment rendesen régebbi driverekkel is. GoW szimplán randa, és optimalizálatlan, de nálam kiegyensúlyozottan volt az.A 7.11-es re. volt megjelenítési hibás C-ben, de anno én még ASUS karin toltam az elejét ASUS driverrel, ami meg rendben volt. Ált. az a gond, hogy míg nV-ra nyugodtan feltehetsz egy ref. drivert, addig ATI kártyákra ajánlatosabb a gyártóét telepíteni, úgy nagy eséllyel nem lesz bugos.
-
Sanyix
őstag
válasz
aginor #27123 üzenetére
""És a driverekkel folyamatosan gyorsul" - már nem fog jelentősen gyorsulni, mivel nincs hova, és azt persze elfelejted, hogy az ati driverei tiszta bugosak, nem véletlenül véltottam nv-re."
Késtél pár évet? Jelenleg az nv driverek a lebugosabbak, ati driver bugos téma az kb a radeon 9xxx széria megjelenésekor volt téma kb. Én 5 éve atit használok, és nem sok bugot találtam a driverben(konkrétan nem találtam azon kívül, hogy bazinagy
), ellenben az az előtti nv kártyámnál rendszeresen téptem a hajam, főleg tvout meg monitorfrissítési frekvenciás dolgokban.
-
katt777
félisten
válasz
aginor #27123 üzenetére
Linkeltem már be pár tesztet én is, de a tesztoldalamon a 3DMark Vantage szekció végén meg is találod, mennyit javult az ATI a 8.5-ös driverrel 8800GT-hez képest. Az sajna igaz, hogy míg ATI 10-12% kal tuningolható (ennél feljebb már csak szerencsével), addig 8800GT akár 20-25%-kal is (nálam a Galaxy GT 740/1890/1100(2200)-on ment), így az alap órajeleken most már kisebb különbség maximális tuninggal továbbra is akár 30% fölött is lehet 8800GT javára. Ugyanabban a konfigban teszteltem mindkét karit.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
aginor #27123 üzenetére
Vissza nézel pár oldalt és találsz VGA testet is meg 8.5 testet is, pl én is linkeltem a mass effecteset...
Meg azért ilyeneket nem kell mondani, lehet h bugosak, de pont hogy ahol az ati gyorsabb ot nagyon, és ahol az nv ott nem nagy a különbség, 8.5 ös driverrel legalább is
illetve ebbe ne menjünk bele mert ki melyik játékot nézi, ez eléggé relatív...
és inkább az Nv kre mondják, pont a 88 GT be is van memória Bug ami miatt lehet h az átlag fps mondjuk 35 de mégis játszhatatlan 1 játék, mert néha annyira be lassul 8-15 fps ekre....
Mass effect, Assassins Creed.... ennyi az újj játékokba gyorsabb az Ati
A régiek meg mind a 2 őn tökéletesen futnak... Nem mind1 1 régi játéknál hogy 110 vagy 120 Fps???
Van igazság az írásodba, de nem fedi a valóságot!
És a kép minőség már csak azért is szebb, mert az nV már driverei miatt is inkább be áldoz a minőségből(nem látványosan) hogy valami gyorsabban fusson...
Ma is teszteltem 1 ik haverral neki túl hajtott 88 Gt MSI Zilentje v mi van,
Nekem Asus Ati HD 3870 TOP
És mondta h neki is voltak ilyen lassulások játék közbe h 12 Fps re le esett, igaz csak ritkán, és nem minden játéknál...
Nem csak az átlag FPS számit, hanem az is h ne térjen el nagyon tőle a minimum, ill minél kevésbé, és ebbe megint csak az Ati a jobb...
-
Astaroth
csendes tag
válasz
aginor #14436 üzenetére
"A legolcsóbbat, talán csak a giga kerülendő az alacsonyabb órajelei miatt, és az állítólag elégtelen hűtés miatt."
Ezt, mire alapozod? Oké, hogy a ramok csak 700-on mennek 829 helyett, de ezt csak a fogyasztés miatt találta ki a giga, akit ez nem érdekel, az nyugodtan beállíthatja a 829-et is, simán viszi, sőt még tuningal jobb is mint a powercolor 3850 512 xtreme (780/900). A hűtés meg halk és jó, a zalman-tól mit is lehetne várni.
Itt utána is lehet nézni: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2469
Nem kioktatni akartalak, csak tudni szeretném, hogy mit tudsz erről a kártyáról, mert nekem is ilyen van és jó lenne tudni, hogy jó vagy rossz vétel volt e.
Kösz.
-
katt777
félisten
válasz
aginor #16424 üzenetére
Te se magyarázz már félre, légyszí! Senkit nem biztattam erőszakra, csak leírtam, hogy szükséges lehet, ha nagyon beléd kötnek. Más írta, hogy ne biztassak erőszakra, anélkül, hogy ezt tettem volna. Utána külön írtam, hogy senki ne alkalmazzon erőszakot.
Az igazság az azt nem értők számára gyakran önteltségnek látszik. (Mindenesetre van pár dolog, amiben nagyon jó vagyok, és van ezernyi más, amihez meg nem is értek, mert nem érdekelnek.) Sajnos, születési adottságaim folytán gyakorlatilag lehetetlen, hogy nálam intelligensebb emberrel hozzon össze a sors.OK, ez poén volt, de nem hagyhattam ki! Sorry!
De tényleg, amikor olyannal akadtam össze, aki elég intelligens volt - és hozzám hasonló -, rühelltük is egymást rendesen, amíg a legjobb barátok nem lettünk. Egyszerűbb, mint egy végnélküli küzdelem egyenrangú erők között, másrészt együtt hatványozott a hatékonyságunk.
No, a lelkiismeretem az, amellyel soha nem volt problémám, mert pár ifjúkori botlástól eltekintve mindig helyesen cselekedtem. Mielőtt belekötnél: úgy, ahogy az elveim szerint kellett, még ha látszólag kárt is okoztam ezzel magamnak.
Több emberrel összeakaszkodni marhaság. Barátomba is belekötött 5 roma, és hiába nagy kung-fuban, egyet rúgott le, hogy el tudjon menekülni, aztán szaladt ki a világból, amíg bírta a tüdeje. Ez a gyakorlat. Egy oroszlán sem ugrik a bivalyfalka közepébe. Viszont ha nem ijedsz meg fegyvertelenül, ahogy ő is tette, az már elbizonytalanítja a támadókat, így elmenekülhetsz. Az adósságot megfizetni ráérész később.
Ismételten hangsúlyozom: a lehetőség felvetése nem biztatás, legalábbis a magyar nyelv szabályai szerint, abban meg túlságosan is otthon vagyok, semhogy bárki belém köthetne.
Az tuti, hogy hungarizmus téren nagyon összekeversz valakivel.Engem eddig még csak magyarok vertek át és loptak meg. No nem, egyszer egy roma ki akart rabolni, de azzal a táskával vágtam fejbe, amelyet el akart vinni (volt benne 4 kg kotta, sokat nyert volna vele
), szóval nem járt sikerrel.
Azzal jól vigyázz: ex-ellenséged soha nincs, ha csak nem végeztél minddel, és az összes rokonukkal.
Szabad akarat illúzió? Csak annak, aki lemond róla. A rabszolgának.
De privizzünk (főleg megelőzendő a félremagyarázásokat, amelyekre kénytelen vagyok reagálni), ha van kedved vitázni, mielőtt mindhármunkat kitiltanak a topicból! -
katt777
félisten
-
CimbiX
aktív tag
válasz
aginor #16425 üzenetére
Sry, de ehhez muszal hozzaszolnom: en meg erdelyi magyarnak születtem es azzal szembesültem MO-n, hogy a komm. rendszer hagyateka nem akar sehogy sem eltünni es a puffogason/nagy szavakon kivül bekes uton semmit nem tudok tenni ellene. Csaladi helyzetemböl is adodott, hogy vegül itt kötöttem ki, legszivesebben egy ceggel vissza is ternek, hogy vegre valamit sjat magam epithessek, de addig meg nem artana pl. egy diplomat is beszerezni.
-
katt777
félisten
válasz
aginor #16416 üzenetére
Az a gáz, hogy a DX10 lassabb, viszont pedig DX9-ben is meg lehet csinálni ugyanazt, legalábbis Carmack bácsi szerint, magyarán fejlesztett a MS előre a nagy francba, amikor még az előző dx képességeit sem használta ki semmi. DX10 a VGA-piac bővítéséhez kitalált marketing, ha nagyon leegyszerűsítjük a dolgokat.
Állítólad a DX10.1 tekinthető csak igazán DX10-nek. -
katt777
félisten
válasz
aginor #16410 üzenetére
Egyrészt teljesen félreértettél, másrészt totál naiv vagy! No és szerencsés, hogy nem kerültél olyanok útjába, akik eddig bárkit gond nélkül eltapostak, így azt hitték, hogy veled is megtehetik. Az effélék világszemléletét roppant nehéz helyrebillenteni.
Engem nyugodtan felkereshetnek. Tették már meg nem kevés hatalommal bíró emberek, és nem nekem lett bajom belőle (bár volt, hogy valamenyi nekem is, de akkor sem hódoltam be soha senkinek), úgy, hogy semmi törvénytelent, semmi erőszakot nem követtem el.
A harc mindig a vereség, akár győzöl, akár veszítesz, így én mindig azelőtt győzök, hogy harcolni kellene. Legföljebb az ellenfél később jön rá a szerény elméjével. Mindig úgy intézem, hogy az illető saját maga "intézze el" magát, ami nem nehéz, ha te előre látod az ő cselekedeteit, míg ő nem, így a saját, teljesen ártalmatlan tetteiddel kiválóan tudod irányítani a végzetébe.Mert megérdemli, ha már belém kötött.
Senkit nem fenyegetek meg soha, csak felhívom a figyelmét a veszítenivalójára, ezt is csak akkor, ha ez óhatatlanul szükséges (azaz nem ért a szóból a majom), a család-dolgot meg még soha nem kellett felvetnem, egy barátomnak viszont igen, akinek az anyját simán megölték volna a kórházban, ha nem értteti meg az orvossal, hogy milyen jó is neki (ill. az ő anyjának), ha esetleg jatt nélkül is törődik a betegekkel (mert akik fizettek, azok valahogy szépen javultak, nem romlott rohamosan az állapotuk egy szimpla rehab osztályon). (Főleg, hogy előtte az apját hasonlóképp nyírták ki pár évvel azelőtt.) De soha ne kerülj ilyen helyzetbe, hogy meg kelljen ezt értened!
Soha nem volt nálam fegyver, vagy mögöttem brancs, mindig kizárólag ÉN voltam (óvakodom bárkit is érdemtelenül veszélybe sodorni). Ez az igazán hatásos, hiszen fegyverre és "támogatásra" mindig a gyengének, a gyávának van szüksége, ha tehát ezek nélkül mersz kiállni az igazadért, már félig győztél.
Azt, hogy a család érinthetetlen, meg hogy a fiúk nem felelősek az apák bűneiért, mindig a bűnösök, ill. a bűnök haszonélvezői mondják. Nekem is mondta az egyik régi ismerősöm (aki megkárosított 1,5M-val) egy barátja, hogy hát el kell tartania a családját! Tehát, ha nem kéne, nem lopna, szóval ezután senki ne jöjjön nekem ilyen marhasággal! Egyébiránt nem bántanám senki családját (a gazembert sem szívesen), de ezt ugye nem verhetem nagydobra, mert akkor oda a meggyőzőerő.
Nálam mindig első a mosoly, és a világ legjóindulatúbb, legsegítőkészebb, legjámborabb embere vagyok, ezt sokan igazolhatják (persze éppen ezért néznek soxor baleknak), amíg valaki belém nem köt. Soha az életbe én senkibe bele nem kötöttem, éppen a fentiek, és az általak is említettek miatt. De amikor hiába próbáltam bármit szép szóval, és jogi utat betartva elintézni, a megfelelő hozzáállás mindig használt.
A dzsungel-t arra értettem, HA belém kötnek, nem a normális, hétköznapi életre (amit a szóból nem értő, és törvényt nem tisztelő aljanép nem hagy), azt hittem, ez nyilvánvaló. Másrészt mindig igazam van.
Bocs a hosszért, részemről is vége, vagy megérti valaki, vagy nem. -
zso73
veterán
válasz
aginor #16411 üzenetére
Valamilyen fórumba ugrottam bele. Ott volt taglalva a DX dolog. Minta fájlok is voltak. Falevelek....... Ott írták a programozók, hogy nem kell. Én nem értek hozzá.
Visszavonva.
Egyébként DX 10.1-re valami van?Tankcsapda :Menyország turiszt!!
Hiába vagy bátor,mint egy római gladiátor.....
-
Alpachino
veterán
válasz
aginor #15766 üzenetére
Iponban vettem, pont miután akciób tették. Ha nem lett volna 10K a 256-os és az 512-hez képest ez időtájt, akkor én is valószínűen az 512-est vettem volna. De nálam 50K a lélektani határ, már ami a VGA árát illati.
A hűtésivel nagyon meg vagyok elégedve hatásfokilag is és zaj szempontjából is. Alapon 47fok és nem kell a Rivával szarakodni a venti szabályozással, mit a 3850-el.A hűtése pedig ilyen : [link]
-
Alpachino
veterán
válasz
aginor #15747 üzenetére
Nálam is általában az újabb játékok jól mentek a 3850-en. A 256-os GT-vel pedig jobban.
Mivel gyorsabb kari.
Pl. Legtöbb amit mértem, Timeshift-nél, majd 2x annyi FPS-t produkált a GT.47K-ért vettem, Zalmanos Giga OC, és 700/1700/1500MHz-es gyári órajelei vannak. Én pedig 750/1750/1900MHz-es tuningal használom.
"+3k és ott az inno 512-es"
6K és + a hűtéscsere. Igy kb. 10K.
-
Gaboman
nagyúr
-
Alpachino
veterán
válasz
aginor #15714 üzenetére
"256mb-os GT-t gyorsan felejtsd el, hamár midenképpen nvidia, akkor vegyél inkább egy 8800gs-t, sokkal kiegyensúlyozottab a teljesítménye"
Látom szépen megtanultad a szöveget a PH tesztből.
Vagy tesztelted pl. a 256-os 8800GT, hogy gyors felejtésére bíztatod a kérdező fórumtársunkat ? -
Gascan
tag
-
tomcat33
tag
válasz
aginor #15151 üzenetére
Elöszőr egy 770/975-öst ez viszonylag jól működne ha lenne megfelelő hűtésem hozzá. CCC 810/1000-re lötte be vele a kártyát , de sajna túlmelegszik. Utána egy 760/950-est ami szvsz nem müxik rendesen mert még azt sem bírta vele mint a gyári bios-szal. Vennem kell rá egy jó hűtést. Addig visszaraktam rá a gyárit.
-
Joshi
titán
válasz
aginor #14503 üzenetére
A mostani tesztek alapján ha valóban 100k fölött lesz a 3870X2 ára, akkor jobb választás lehet 2x8800GT SLI-be kötve(2x55k) tekintettel arra hogy a legtöbb játék nVidia párti.
A későbbiekben javulhat a 3870X2 teljesítménye egy új kiforrottabb Catalyst megjelenésével, de szerintem max 5-10 FPS-el ami még mindíg kevés.
Single kártyák között viszont jónak ígérkezik.ui.: az év végén veszek egyet használtan 50k-ért.
-
KiriK
tag
válasz
aginor #13312 üzenetére
Én elvoltam, aztán felvettem egy csirkét, és behalt
CoH-t inkább nem szedem le, most. Majd a teljest valahonnan. Most még van itt pár pótolnivaló. Kb 5 éve nem játszottam komoly játékkal, szóval HL2, Far Cry is lesz még.
Komolyt úgy értve, hogy grafikailag. 9200SEn nem száguldoztak a dolgok. COD2 megvolt -
KiriK
tag
válasz
aginor #13303 üzenetére
Crysis most így hirtelen egy 760/1010 lett. 770/1020al megállt, csak zene szólt. Szerintem a memóriák nem bírják. Szvsz nálad is beütne a CM. De ez már csak ilyen. A 8.1es driver viszont javított a tuning helyzeten.
Amúgy a COD is allergiás a tuningra, az sem ment akármin. Csak a fránya 3dmaki, az nem szólt egy hirtelen ötlettől vezérelt rántás esetén sem -
KiriK
tag
válasz
aginor #13274 üzenetére
Kicsit én is többre számítottam. De elég valószínű, hogy csak a DiRT nem bírja. Most kiteszteltem a 8.1es driverrel, így már 740/990 a vége. Többi játék csak fentebb lesz. Patch talán még segít majd a dolgon.
Esetleg neked nincs meg Colin, csak hogy megnézzük, tényleg stabil-e nálad az a freki? -
KiriK
tag
válasz
aginor #13267 üzenetére
A gyári órajelek 720/910. És a tuningot a DiRT alatt néztem, meddig mehet, így lett 735/975. És sajna csak ennyit viselt el. A 8.1el még nem néztem meddig mehet, most olvasom, hogy talán javult a helyzet.
De pl a 3dmaki lefutott 770/1100on is, 11419 pontot termelve.
Crysisban asszem 740/1000et próbáltam, nem szólt érte. Majd próbálgatom még, mit is tud alatta. A többi játékban nem igazán kell a tuning, hiszen maxon mennek. Még. Majd ha meglesz az új DELL moncsim, akkor változik egy kicsit a helyzet -
sutyi^
senior tag
-
bnss
veterán
válasz
aginor #13137 üzenetére
Igaz, hogy gyári tuning, de legalább biztosan megy a gyártó által feltüntetett sebességen. Az árazással nincs egyszerű dolguk Asuséknak, ahogy mondod, ha 45k környékére árazzák, akkor inkább 3870, egyetértek.
A linkkel csak azt szerettem volna prezentálni, hogy nem alaptalan az állításod, hogy még igenis van tartalék ebben az architektúrában.
-
bnss
veterán
válasz
aginor #13134 üzenetére
Azért próbálkoznak. Már csak egy emberbarát árcédula kell mellé.
-
Pala
veterán
válasz
aginor #12782 üzenetére
Köszi.
Tehát akkor elméletileg csak olyan 1800MHz körülig kéne bírnia, mégis egy csomó megy egy 2000 környékén is, nem rossz!
Én most belőttem 1900-ra, nekem ez elég, főleg, hogy procilimit van. A Crysis pl. lényegében semmit sem gyorsult, mikor 1800-ról 1900-ra tettem a ramokat. -
Sickboy25
addikt
válasz
aginor #12774 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget ,de tényleg picit túlhúzott volt egy tesztig bírta a 860/1371-et
másodikat már nem pedig a ccc szerint jó ,de ezek szerint az a belső tesztelője nem mérvadó !
pici hibák tapasztalhatóak még 1321-nél, de alatta jó lesz és így használom majd, ha meg vmi majd szarakodik akkor picit tuningolhatom már tom mit bír
-
-
Picco
addikt
válasz
aginor #12542 üzenetére
a proci 1.35ot kap es ez volt a max amit kihoztam belole.
windsor f3
hogy jon ide a 8600gts? -
varga911
senior tag
válasz
aginor #12531 üzenetére
Miért a 256MB-os hoz viszonyítod? Az 1024/1280 fölött elvérzik, úgyhogy az 512MB-ossal kb pariban van. Fogyasztásban felül, de árban alulmúlja (40k volt talán a legolcsóbb 512MB-os 3850 amit láttam), a hűtése elfogadható.
Jelenleg ez a legjobb ár/érték arányú 512MB-os kártya.
-
zsocy
őstag
válasz
aginor #12469 üzenetére
Én ennyit tudok : [VGA Bios]
Azokon segít a bios amik amúgy is jól húzhatók, csodát ne várj.
-
pisti
őstag
válasz
aginor #12207 üzenetére
Az x1950pro 65W-s fogyasztását több teszt is alátámasztja, köztük egy ph!s.
Nem a tápcsatlakozók számától függ a fogyasztás, továbbra se. Viszont sokmindentől függ, hogy hány tápcsatlakozó kerül végülis egy VGA-ra. Nem feltétlen ésszerű módon kerül vagy nem kerül fel rájuk, ahogy azt a gyakorlat mutatja is.
Mindenesetre a HD29xx-eken ugyanaz a fajta 80nm-en készült mag van, emiatt jelentős eltérés nemnagyon lehet ezek fogyasztása között, azonos feszültség és működési frekvencia mellett természetesen. -
pisti
őstag
válasz
aginor #12197 üzenetére
Sajnos nem a tápcsatlakozók számától függ, hogy mennyit fogyaszt.
Akárhogy is nézzük jelentős a fogyasztásbeli különbség a HD29xx széria és a HD38xx széria között. Tápot mondjuk ezzel együtt sem kell cserélned, még ha a HD2900pro mellett is döntesz, viszont ha hosszabb távra tervezel és te fizeted az áramszámlát, akkor annyira már nem mind1 a dolog. Bár olcsóbb a 2900pro, de éves szinten ha sokat megy a géped simán elviszi jópár ezer forintot pluszban. -
Alvin_ti4200
félisten
-
Maotun
őstag
-
Maotun
őstag
Ez magyar ország! A kisker a nagykerre keni a nagyker meg a kiskerre.......
Szerintem mig a nagyker polcain van régebbi gts, gtx, nem rendel GT-t mert ha rendelne ki venne gts-t
eqrták nem kicsit nagyon ilyen böszmeséget kártyagyártó még nem csináltmost komoly esélye van az amd atinak
3850 cf meg egy physx mellé vagy nem kell mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest