- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintyo68
csendes tag
-
pintyo68
csendes tag
Szia
Ujratelepítés volt már 3x is a 9.6 catalist is volt fenn,az omege drivert is próbáltam ezekkel is ugyan az volt.
én nem a cod 4-et próbáltam hanem az első rész kiegészítőjét a uneted offensive-t.Ezen kívül még a Tombraider underworld volt az is rángatózott néhol elég durván,már fájt a szemem ha sokáig játszottam vele,de lehet hogy a program nem az igazi, a Crysis high-re rakta magát de az sem volt az igazi.
Szóval valami 'gebasz' van.CSak azt nem értem ez egy jobb kártya mint az előző volt és rosszabbul fut rajta minden?!?! -
audi100td
nagyúr
"Az a cicergó hang amit mondasz nem vészes dolog, a mai vga-k nál mondhatni megszokott jelenség"
Érdekes most nem hallani, a procit belőttem a tesztelésig 1Ghz-re 0,95V mellett, ilyenkor kikapcsol a cpu venti, míg nem éri el a 40 fokot és nem hallatszott az a hang.
820/1000 MHz-en stabilnak tűnik, a hűtés is teljesen korrekt, nem is hallani, csak akkor pörög fel ha furmark "kínozza", 67 fok alatt kussba van. Úgy látszik akkor megérte a 17,5k-t.
Majd feldobom még a COD4-et és meglátom milyen. -
Zolás
addikt
Szia egy kérdésem lenne feléd látom te eléggé otthon vagy ebben a témában.
Egy MSI3850 oc-m van(olyan mint a kolléga előző hsz-be linkelve) de csak 256mbos.
Játék közbe kidob a vpu recovery hogy a Videókártyám nem válaszol vagy valami hasonló üzenet. Ez teljesen random jön neki mikor először kidob akkor valami szép dolgot kéne látnom(robbanás vagy 4-5 ember felrobbantása közelről nézve stb)
Ha visszaveszem a beállításokat a játékba akkor is ugyanúgy csinálja. Akadni nem akad előtte(max mentéseknél) de pont mikor nem kéne egyszerűen kidob. Mondjuk a játék nem áll le és vissza tudok lépni de min fél perc mire ez sikerül és eléggé zavaró meg idegesítő.
Ez milyen hiba lehet? Driver vagy vigyem vissza a boltba a karit? Még 2.5 évig garis. Csak jó lenne ha nem dobna ki naponta 4-5x.
Válaszodat előre is köszönöm. -
Lacpac
őstag
demars:Hmm ott valami lehet nincs rendben. Új a kártya, vagy használtan vetted?
A hőmérsékletek még nem vészesek, de nem emlékszek olyan hűtőre ami a toxikon van csak lecsupaszítva. Fényképet estleg tudnál csinálni a kártyáról?De rendjén van, ilyen a kártyája
Ez az enyém a képen. A cooler borzalmasan rosszul hűtötte nekem a gpu-t. Szőrös fánk 100% vantivel 100°C fölé vitte a hőmérsékletet. És hangos is. -
westcoastog
veterán
próbálkozok, a 3d markomat nem találom leszedni meg már nincs kedvem, van fent stalker clear sky meg pop 4, feltegyem a kodot?
, jah és ha elkezdené a képet szemetelni a kari az még nem a végét jelentené remélem,
6600gt-met annó hülye módjára meghúztam vagy 100mhz-cel mem gpu és szépen elhalálozott,ez történt mikor ismerkedtem a gépekkel
-
Davidof92
senior tag
havernak zokszó nélkül bejön, nekem sose, mindig ugyanaz a hiba, nemlehet hogy nállam nem kóser valami? minden más oldal működik gond és hiba nélkül, a prohardvert kivéve, semmijen külső hivatkozásról nemtudok rámenni az oldalra, mindig ugyanaz a hiba jön elő, lehetséges hogy valami letoltotta ezt az oldalt? böngészőbe hol lehet az ilyet megnézni? firefoxot használok.
-
Köszönöm WesTM!
Szerintem belövöm a 3870-et(fölé max. 1x-2x mennék), ha minden igaz márc. környékén veszem a másikat...az is 70-es szintre aztán CF...
(aztán majd eladom, és megint beindul a PH természetes körforgása)
++++
A CCC-k közül van valami, olyan ver.számú, ami különösen jó\ajánlott 3850-re?
A Riva T. és a Ati T.T. az mind1 melyik, csak új legyen, ugye?!
Üdv! -
ErőVarázsló
aktív tag
köszi
sajnos ezek h végűek mind tegnap én is néztem nekem HP végű kell mert azon 750MHz-sek RAM-ok ez az egy biztos. A másik hogy nem tudom elinditani már a gépet sem, tegnap bios lementeni kezdtem de belefaggyott...
a kártya garis az eladó szerint de nem érem el.. milyen meglepő...
esetleg vki valami megoldást lát?
-
-
TomBoy1986
veterán
Látom még mindig hasznos, amit májusban írtam
Elmondhatom, hogy eddig egyszer kellett levenni a ventiket takarítás céljából, s azóta is tökéletesen működik a rendszerben, azaz több mint 7 hónapja. A ragasztás szintén tart, s annyi borda volt, hogy egy alaplapot is el tudtam látni vele még
-
katt777
félisten
Sztem meg egyszerűen nem futtatsz olyan játékokat, amelyeknél kijön a hiba, és nem is feltétlenül csak ott van a hiba, emlékezzünk csak Bali27-re, akinek a 8.7-es driveren kívül semmivel nem ment a TV-kezelés.
Nem mondtam, hogy nem foglalkoznak a 38xx kártyákkal, csak azt, hogy hanyagolják. 48xx-re gyúrnak, és ezek a javítások vagy jól hatnak a régebbi kártyákra, vagy rosszul, vagy sehogy.
A 8.3-as driver kiadása taccsara vágta a CF-ömet (és másokét is), mert akkor jött ki az AMD új alaplapi chipkészlete, és attól kezdve a CF lassabb lett 1 VGA-nál. Hiába akartam a 8.5-ös csodadrivert feltenni mert akkor a lap vágta haza a teljesítményt, ha a 8.2-eset használtam, akkor meg a VGA teljesített gyengén. Intel chipsettel semmi problémám azóta.Gaboman: Hát, most legalább alkalmad lesz megtudni.
Ez a lényeg. Én itt csak mások tapasztalatára tudok már hagyatkozni az újabb drivereket illetően.
-
katt777
félisten
Hát nekem eddig korrekt volt a boltosom, amióta rátaláltam, az új VGA-mat mégsem sikerül legariztatni, ami még hagyján lenne, ha nem mondana ő is mindig mást és mást. De most más is láthatja, hogy bontatni kell a cuccot. Volt régebben több más boltban ismerősöm, de amikor valaki megkért, hogy állítsak össze neki a gépet, aztán annyira sietett, hogy az gyorsabb, ha neki ott rögtön összerakják, kapott gagyi VGA-t, 800-as helyett 533-as RAM-okat (mert az jó), stb. ugyanitt ajánlottak, amikor 1x bent voltam, 8500GT-t valakinek, aki direkt filmnézéshez keresett karit... Nem ám egy 3650-et...
-
katt777
félisten
Jó szert használhattak!
Nem is azt mondtad, hogy a géped?
A kérés teljesítése legalább benne volt az ellátásban?
Legközelebb kérd a szert, aztán húzz a francba. Sajnálatos, hogy ezt most nem tudtad megtenni, de remélem, mielőbb felépülsz!Jaj, keress már inkább valami játékot!
Amúgy még nálad is?
gtasystem: TT jobban hűt valamivel, viszont több helyet foglal. Chilla bőven behűt egy tuningolt 3870-et is (tudom, volt nekem), és full fordulaton is csöndes, viszont a ventiket nem lehet a VGA-ra kötni, hogy az vezérelje.
-
katt777
félisten
Semmi baj a 38xx szériával, 1280-ban az totálisan OK, nem kell oda 48xx. Persze akik 4400+ és hasonló procik mellé teszik be, sosem tudják ezt meg, erre szoktam mondani, ami tény, hogy ezeknél az én konfigom is gyorsabb volt 3870-nel.
GTA-ban nem nV keze van, hanem az ATI-é, ti. hogy egy ált. használható driver helyett mindig az aktuális játékokhoz foltozgatják azt a valamit, amit illesztőprogramnak hívnak. -
Methos07
tag
Jobbulást
Nekem 90km/h-nál kikanyarodott elém egy szekér, és a rúd kb 20 centire ment el a fejemtől
Ha nincs ott barátom mögöttem a másik motorral, meglötem volna az embert... egyszerűen nem figyelnek a motorosokra
Katt: próbáld meg újra másik gépben, esetleg másik táppal... mégha logikátlannak is tűnik, láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni
-
lizakattila
senior tag
Hy!
Hát iszonyú nagy szerencséd volt!
Kitartást és mihamarabbi jobbulást!
Sajnos tudom min kell keresztülmenned, bár nekem nincsenek csavarok a térdembe, csak a szalagokat eszkábálták össze.
1 jó tanács: Csak azt ne hagyd hogy megkatételezzenek!!!(Hát az valami szörnyű!
)
Majd jelezd, hogy mi újság Veled!
Üdv! -
katt777
félisten
Jobb az ilyesmit magadnak intézned, csak épülj fel mielőbb. Aztán majd megismertetheted a balpicsát az érzéseiddel.
Milyen egyenmotorokat?
Akkor kilép a Ferrari, meg a többi autógyár is! Mindjárt utánanézek ennek...butcher eu: Formula1.com-on nézz utána. Nem kamu a dolog. De hát már régóta haldoklott az egész, amióta cirkuszt csináltak belőle, talán majd főnixként feléled egy igazi F1 bajnokság, az FIA meg csődbe megy a balfasz vezetőivel és a befektetőikkel (mert így akartak még nagyobb hasznot húzni maguknak) együtt. Azt hiszik, az F1 olyan logo, mire ráugranak az idióta fogyasztók, mint egy játék-címre, vagy mozira. Szerencsére azért intelligensebb az átlag F1 rajongó, mint más fan-ek.
-
katt777
félisten
Rohadt Kubika! Irtják a Ferrari-fan-eket, mi?
Legalább megvan a sofőr? Engem úgy nyomtak le bicajról, hogy már nyoma sem volt a kocsinak, mire földet értem.
Igyekezz mielőbb felépülni, kis Webber!ész ventura: 4670 nem tud annyit, mint a 3870. 4830 viszont nagyon megéri az árát, majdnem egy 4850, ha nem 1600-as felbontás fölött használod. Inkább kérj egy kicsit kölcsön, ha tudsz. Csak megszán valaki Karácsonyra.
-
TomBoy1986
veterán
Amúgy olvastam, s voltak benne hasznos részek, de nem használom ennek ellenére mindet. Pl. az indexelést nem szoktam kikapcsolni, meg a HDD-t sem használom sebességre optimalizáltabb módban, az adatvesztés kockázata miatt.
Automatikus töredezettségmentesítés pedig egy jó funkció szerintem, ha ésszel használja az ember: pl. hajnali 1-kor elkezdi, akkor amellett nyugodtan lehet aludni...
A HDD kerregést máshogy szoktam elkerülni: S3 Standby. Így nincs ilyen.
Ugyanakkor meg is van a hatása, mert 25GB nekem a Vista
Ja tényleg, energiagazdálkodás teljesítménycentrikusra:
Ilyenkor nem működik sem a CnQ, sem a C1E (EIST-et nem tudom), s ez pl. netezés vagy zenehallgatás közben feleslegesen növeli meg a villanyszámlát. Amúgy a sémákat jobban át lehet alakítani, s van úgy hogy érdemes isgtasystem:
4GB 667-es. A RAM-ban a mennyiség a lényeg szerintem, s nem a sebesség. -
katt777
félisten
48xx sorozatról majd a 9.2-es Catalyst után lehet beszélni.
Azt én is nagyon rühellem, hogy kiadnak egy hardvert, és jószerivel az elavulásáig ki sem tudod használni. A 48xx kariknak az a szerencséjük, hogy még így is brutálisak, de a tesztjeimben is látszott, milyen hektikus a driverek teljesítménye.
AMD is cseszheti az architektúráját, ha folyton patchelgetni kell majd mindent. -
katt777
félisten
Hahahahaha...
Én hónapokkal ezelőtt szösszentem egy cikket XP/Vista finomhangolásról, beállításokról alkalmazandó partíciómentésekről, az is vonzotta az idiótákat, mint legyet a fény. Hogy 1 óra alatt fel lehet installálni egy rendszert, nem kell finombeállításokkal szöszmötölni, jó az úgy, meg minek partíciót menteni több fázisban, de legfőképpen minek az egész rendszert elmenteni fullban, mégis VGA-driver nélkül... Szóval én sem süllyedtem le odáig, bár 1-2 napig még megpróbáltam némi fényt csillantani éjsötétségük feneketlen mélyén. Aztán leszedtem az egészet. De hát akik nem ismerik a történelmet, arra ítéltetnek, hogy megismételjék azt, ahogy te is tetted.
Azóta röhögök kényelmesen, rohadt nagy, önelégült vigyorral a képemen, amely csak a szobám falaiban akad el (már jön is le a vakolat
), amikor olvasom, hogy: "hát én lepucoltam a Catalyst-et, mégsem jó a rendszer, itt is - ott is ez és ez a hiba", meg hasonló dolgokat, és a sok nagyokos meg pakolja újra és újra a rendszerét. Ez az ő vegetatív életük, ne irigyeld tőlük, inkább tekintsd elnéző mosollyal.
Hadd pofázzanak, a birkabégetés sem hallatszik az égig.
Remélem, megvigasztaltalak!
-
katt777
félisten
Mé', ha nincs ott a főnök, lehet gyakni multiban...
ollie: Tapasztalataim alapján nem ártana egy darabig még megtartani azt a 3870-et...
zalika: Ki tudja, arra is ki milyen hasznot tesz mire. De a 6000+ ellenfele inkább egy E7200 (amely már sokkal jobb, vagy egy E5200 pici tuninggal), szóval annak az árát nézd meg, ha fejleszteni akarsz.
-
gtasystem
őstag
amd-ről amd-re váltást én sem javaslok..
viszont intelről amd-re váltást annál inkább..
intel az irodistáknak való..38-as szériához is tökéletes választás az amd..
arról nem is beszélve mi lesz ha jön az új gyártástechnológia..meg az amd-ati összedolgozás..szóval egyértelmű a dolog..
a prociváltás még ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest