- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
bakosgabor57 #43286 üzenetére
jónak jó lehet.. de azért kicsit durva ára van sztem
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #43285 üzenetére
Megtaláltam...Yate Loon, tudtam hogy valami ferde szemű...31dB?!
-
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42979 üzenetére
Ezen 1 percig se búslakodj, nekem az Asus Top 851-es órajelét vissza kellett venni 800-ra mert a Grid-be úgy beledöglött ahogy elő van írva.
Sőt, hogy ne kelljen a driverekkel szenvedni, át is írtam a biosát 800-ra.
Majd ha megint hűvösebb lesz.... (bár a 851 és a 800 közti órajelekkel nem is próbálkoztam, mert a ref 3870-esem a 777-es órajelen atomstabil most is.) -
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42975 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz ebben a kánikulában a hőfokokkal, a Glaciatoros Asusom is rögtön felszalad 80 fok környékére, ami eddig kb. 68 körül volt. No para, nagyon meleg van, izzadnak a hardverek. Az alap 45 fokos kari most 52 körül mozog.
90-95 fokig semmi rendellenességet nem mutathat egy Ati GPU. -
pintyo68
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #42975 üzenetére
Szia nekem is 60-70 fokos a karim de szerintem +mások szerint ez normális.Pláne hogy az idő sem túlhideg.
-
WesTM
őstag
válasz
bakosgabor57 #42971 üzenetére
Nálam 3850 ref. 2d 190/300-ban 0.968V-on 49-52 fok között van. (tetőtér, egész nap ezt az oldalt süti a nap, 6-18óráig, 28-35fok között van a hőmérséklet bent)
Terhelés alatt 70%os ventin megáll 74-75 fokban. (810/1125)
-
TasiA
senior tag
válasz
Egy 8 centis hűtő leheli alulról rá a levegőt és így netezés alatt 49-51 fok, a saját hűtője nem pörög. Szintén panel és ebben a szobában nincs klíma, de nem a napos oldal, szal meleg van.
-
tuningeren
csendes tag
válasz
Nálunk családiban szobában szobában 28fok, kártya 48fok, game közben 70fok felett pörkölődik
pedig 2 venti hűti
-
lsc
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42820 üzenetére
Igen .
-
monosz
őstag
válasz
bakosgabor57 #42808 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Az alaplapi /780 g/ és a a 2400 vagy 3400 videokártya az a hybrid crossfire x.
-
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42812 üzenetére
OK
-
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42810 üzenetére
Erre a kérdésedre itt találsz pontos választ.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Valami ilyesmire gondolsz? Ez az én 2db 3870-esem CF-be kötve. Olyan alaplap kell hozzá ami támogatja, 2 db kártya és a CF híd és minimum egy 450-es minőségi táp. ( a 350-es FSP tápommal még éppen elindul, de nem használom mert nagyon csikarja a táp határait, csak kipróbáltam, meg amúgy is két külön gépbe vannak.)
-
monosz
őstag
válasz
bakosgabor57 #42805 üzenetére
sehogy,ill nemfog működni rendesen.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42802 üzenetére
Hát igen.
Majd valahogy megszerelem a gyáriját.
DX11-ig úgyis maradni fog vagy ameddig elég lesz fullhd-ba. -
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42802 üzenetére
1440x900, vagy 1280x1024-en tökéletesek még ezek a 3870-esek, az enyémek is frankók mind a két gépembe, és amíg 15-ért nem vágnak hozzám egy 4870-est, addig nem is cserélem le.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
bakosgabor57 #42595 üzenetére
Most sajnos az enyém sem ment úgy, ahogy kellett volna. A Phenomokkal 891MHz-en futtattam, de most nem volt elég hideg hozzá
-
Alister71
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #42411 üzenetére
Hát nekem volt MSI, nem jött be, sok volt vele a gond, driver hibák stb.
A Club 3D kártyáit szerettem, nagyon megbízhatóak voltak, és HIS még ami nagyon jó, volt kettő, most várom a harmadikat. (bár az csak egy 9600XT a P3-asomba) -
monosz
őstag
válasz
bakosgabor57 #42396 üzenetére
Én nem így tapasztaltam,sajnos nekem nem hozott plusz FPS-t,sőt.Ráadásul a powerplay sem működik valami f@szán a 9.x driverekkel.A 2-es,és a 4-es gpu elég magas hőfokon üzemel 2D-ben alapon.Lehet a CFX miatt.(nekem nagyon nem jó a 9.x)
-
sklopp
őstag
válasz
bakosgabor57 #42376 üzenetére
Nálam sajnos jelenkezett amit írtam, tehát ezesetben igaz, ettől független hogy másoknál nem volt ilyen probléma. Minden esetre, csak az ATI driverek telepítéséhez elég a 2.0. Amennyiben más programokhoz kell a többi, az más dolog. Én azon a véleményen vagyok, felesleges dolgot nem telepítek.
-
scope2007
addikt
válasz
bakosgabor57 #42382 üzenetére
és valóban igazad van... mint a 9.4es driverrel kapcsolatban.. az okozta a problémát....
gyors megnéztem [régebbi mentés] 9.2es driverrel és 8.12es driverrel a 3D mark pontot!9.2as ati driverrel
8.12es ati driverrel*mod: ja most látom hogy akkor még a 6750es proci volt a gépbe..bár az is 3.6on ment
-
scope2007
addikt
válasz
meg mint mondtam eddig jó volt [ez az X2es az első ATIm > január óta van meg]
9.4es volt fent.. de format után gondoltam akkor már felteszem a 9.5öst
most vagy az a baj, vagy pedig egy véletlen jelenségATI [9.5.] Display Driver
+ ATI Catalyst Control Center [9.5.] [HUN]ilyen sorrendbe akkor jó a driver felinstallálás?
-
kriszbon
őstag
válasz
Csak neked (Húzz bele a lista eredményedbe)
-
scope2007
addikt
válasz
bakosgabor57 #42363 üzenetére
ember hát csináltam is
de ha rákattintok az Advanced Viewre akkor simán eltűnik.
a CCC az óra mellett meg nem úgy nem jó, hogy 1x eltűnt és nem jön be.... hanem sehogysemmilyen formában
-
Podpupi
tag
válasz
bakosgabor57 #42356 üzenetére
Azt hogy kell?
-
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41362 üzenetére
próbáltam .. szűrőkkel egész megfiatalodik
-
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41359 üzenetére
Azér' valamire csak jó , ha már egyszer rátették!
-
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41147 üzenetére
hát jah , elég csúnyán elmarad sok helyen. De van ahol meg egál vagy jobb ... tehát gyengén szerepel CF-ben a 3850
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #41147 üzenetére
Ez a tapsi hapsi hogy került oda?Ja biztos : C
-
Májsztró
addikt
válasz
bakosgabor57 #41109 üzenetére
Nem tudom ,hogy lesz-e rá keret. Már egyszer sikerült kivitelezni elméletben a bizniszt, de állandóan jönnek a plusz kiadások. Így elég nehéz.
az E5200 az nem sima pentium core proci ?
-
scope2007
addikt
válasz
bakosgabor57 #41078 üzenetére
Win7ről nem tudok nyilatkozni mert még nem próbáltam.. remélem nem olyan hulladék mint a vista
-
gfefe
őstag
válasz
bakosgabor57 #40990 üzenetére
Ma sajnos csak 1-2 percre tudok a saját gépem elé kerülni, de holnap megnézem a fejleményeket... kíváncsi vagyok felajánl e vmit...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Előbbi link helyesen
audi100td -
audi100td
nagyúr
válasz
Azért írtam, hogy a sz@r MSI support miatt...
-
gfefe
őstag
válasz
bakosgabor57 #40981 üzenetére
ha nem lenne ilyen kártyám nem kérdezném
Bár ki tudja.. lehet ez a létezés magasabb fokára lépett... az emberek nem tudják... nem ismerik, de még is itt van és működik.....
-
audi100td
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #40981 üzenetére
A kártya létezik: [link]
MSI support terén köztudottan elég gyenge...
-
westcoastog
veterán
válasz
bakosgabor57 #40947 üzenetére
szerintem sem lesz de nem is baj, itt az új ATT nem kell aggódnom a hülye pwm miatt
-
westcoastog
veterán
válasz
bakosgabor57 #40942 üzenetére
nincs új bios a kártyához
-
busman
veterán
válasz
bakosgabor57 #40917 üzenetére
Igen köszönöm!
-
busman
veterán
válasz
bakosgabor57 #40912 üzenetére
Ha elküldöd azt nagyon megköszönöm...
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #40880 üzenetére
A 8.7-et félrenyomtam
emre :48-ra gomboltam én is.
Itt mindannyian cataflexiások vagyunk. -
emre
veterán
válasz
bakosgabor57 #40873 üzenetére
Nekem is a 8.7-es XG jött be. HIS3870 DDR4
Tegnapelött feltettem a vistát (x64, hun SP1) este, tegnap meg XP64-bit SP2 (vista le
)
A vistán 3,8Ghz, XG8.10 118xx
XP64 3,8Ghz, XG8.7 124xx
XP32 3,6Ghz XG8.7 120xx
XP32 3,8Ghz XG8.7 nem futott le
az XP-n jobban ment minden, vagyis a vistán hiába tettem fel a procit 3,8-ra nem hozta még a 32bites XP eredményeit sem.
Azóta a 64-es XP-n is megy a cucc 3,8Ghz-n. egy giga P35DS lapban.
A vga Katt által készített ATT- vel reg file-al van tuningolva, asszem 3D=840/1255, 2D= 200/405Én sem 3D06-al játszok, de egy szűz rendszeren mindig megnézem, hogy mennyi az annyi.
mod: inkább 48xx-ra
ezek szerint nem csak én vagyok diszlexiás, baszus van amikor 3-szor kell elolvasnom mit írok, de még akkor is találok benne elgépelést.
-
kriszbon
őstag
válasz
Szia! Mondjuk én Xp/32 bitest használok, de én is visszaraktam a 8.7-es drivert! Tesztelgettem 3DMarkokban meg egy két demo játékkal a driverokat, és nálam az derült ki hogy ezzel a leg stabilabb a rendszer, sőt merem állítani hogy még gyorsabb is sok proginál, de semmivel se lassabb mint az újak!
A többi Op. rendszerről nem tudok nyilatkozni
scope2007: Ekkora pontszám külömbség simán van két mérés között, sőt még ennél több is van! Próbáld csak ki mit mér úgy hogy már fel van melegedve a rendszered, mert már több progit is futtattál, vagy azonnal indítás után tesztelsz vagy esetleg 2-3 fokkal kevesebb vagy több van a szobába! Az én szemembe a 3DMarkok csak saccolásra alkalmasak! Persze ez csak az én véleményem -
- = Zk = -
félisten
válasz
én már nemhasználok 3dm06ot....
only game.... -
scope2007
addikt
válasz
én teszteltem.. a 9.1es driver +85pontot dobott 3dmarkba!
még játékok alatt nem próbáltam!szombaton felteszem a 9.2es drivert is szűz oprendszerre és megnézem mit ad eredménynek a 3dmark06.. megírom azt is, hogy mi lett az eredmény
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #40871 üzenetére
hát nemtudom...én ellent mondanék Katt doktorunknak...nekem igenis van javulás....nem mondhatjuk h nincs javulás,mert igenis van....szvsz függ a rendszertől is,egyéb driverektől,hotfixektől is....
de miben szeretnél javulást látni? -
chegauvara
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #40784 üzenetére
Megnéztük az egyik barátomnál az MSI 3870 OC-t, hát persze, hogy ott sem ment, úgyhogy gariba visszavitel lesz.
-
chegauvara
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #40782 üzenetére
Igen pont most egyeztettem le a dolgot. Egyik havernál kipróbáljuk, neki van 650W-os tápja is, hátha összejön. Ha a táp lenne a bibi, akkor annak nagyon tudnék örülni, az legalább megoldható. Majd megírom, hogy mire jutottunk, köszi az idáigi segítséget.
-
chegauvara
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #40776 üzenetére
Egyébként dual dvi-os a kártya a monitorom szintén dvi-os, tehát nagyon nem lehet elrontani
-
chegauvara
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #40774 üzenetére
Persze, rádugtam.
-
szumo
senior tag
válasz
bakosgabor57 #40661 üzenetére
nekem 2x cserélték az p45d3 platinum alaplapomat, de amúgy meg vagyok elégedve vele, mert egy jumper lehúzásával 400 FSB-t tudok elérni úgy hogy minden alapon van hagyva, ami 3,6GHz-et jelent az E8400-asomnál, és a 3870-esemet pedig 865/1360 ig tudtam húzni, és még nem hibázott be a videókártya.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
bakosgabor57 #40659 üzenetére
Az 9550 volt, meg is van, de azóta ugyanaz a CPU a mostani MSI-ben 3GHz-en megy Prime-stabilan, szóval egész jó.
-
Bunker
tag
válasz
bakosgabor57 #39866 üzenetére
Ha megvannak és sikerült CF-be kötnöm őket akkor megmondom megérték-e a pénzüket
-
scope2007
addikt
válasz
bakosgabor57 #39832 üzenetére
bakosgabor57: igen alatta... cs source maxon
katt777: a terhelést játék alatt értsd, amivel játszok.... 1280x1024 (17"es monitorom van azért nem tudom nagyobbra állítani) és minden maxon.
-
_Chrash_
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #39635 üzenetére
Ebben most nagyot tévedsz ... és ezt bátran állitom
, tód csak befele ezerrel a levegőt egy házba ha az nem tud eltávozni max apprócska lukakon, saját hőjében sül meg minden, a belső levegőt hiába keringeti minek egy belső tulnyomás ha benn má 40-50C° van ezért is épitik be házakba 1-1 minimum hátulsó és felső szívó ventiket ... a tápegység hőtője meg saját hűtésére szolgál, annak harmadlagos dolga hogy besegitsen a ház belső hőjének eltávolitására, namost ha benn 40C° a levegő akkor ezen hővel hűti ? a tápegység alkatrészeit .... elöl nagyventi azér jó elsődlegesen hogy a HDD-ket hütse...
-
gtasystem
őstag
válasz
bakosgabor57 #38322 üzenetére
hát nem tudom, de én nem rendelnék onnan, ahol nem biztos hogy azt kapom ami a képen van..
egy csomó helyen lehet még kapni ilyet még olcsóbban is..
-
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #38311 üzenetére
Francot.
Kissé előre szaladtál. Amíg nem adják ki, de főleg, amíg nem telepíted fel, a 7-es sem fog idegesíteni, ahogy már a 95-től is rég nyugtom van. -
válasz
bakosgabor57 #38299 üzenetére
Általában Palmolive tusfűrdőket használok.
De viccet félretéve, semmilyen registry vagy rendszercleanert nem használok, és soha semmi problémám sincs (a temp fájlokat kézzel is ki tudom törölni).
-
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #38251 üzenetére
Én nem váltok havonta konfigot. Még szinte sem. Megvolt bő 1 évig az AMD az 1950XT-vel, majd fél év múlva 3870-nel. Aztán visszatértem intelre az erősebb VGA-k, és pár AMD-s szarság miatt, amelyektől másképp nem tudtam megszabadulni, és majdnem újabb fél év múlva váltottam 4870-re, és voilá! optimális a konfig (nem túl drága, mégis mindent visz). Hol itt a vásárlói kényszer? Egyszerűen optimális konfigot akartam, és legközelebb majd akkor cserélek benne valamit, ha bagóért adnak mondjuk Q9650-es procit, mert amúgy fölösleges költeni már rá (tehát nem kényszer). Ja igen, 2 hónapig volt átmenetileg egy P35-ös lapom, amelyet minimális veszteséggel P45-ösre tudtam cserélni (de hát még nem volt P45-ös lap, amikor visszatértem), amely azóta is csak drágult. Az E8400 kicsit olcsóbb lett közben, aztán megint csak drágult, és még most is drágább. A 4870 meg bő 20k-val kerül most többe, mint amikor vettem. Szóval elég ésszerűnek tetszik a fejlesztés így visszatekintve is, főleg a megtakarított kb. 35.000 Ft-ot figyelembe véve.
Mindent akkor vettem meg, amikor ésszerű (jó ára) volt, nem ész nélkül vásároltam, mert valaki más úgy akarta. Ez a konfig nekem még 2 VGA generációig jó lesz, de min. 1, mert lehet, hogy mégis nagyot ugranak a fejlesztők, bár kicsi rá az esély. Inteles konfigjaim 2-3 évig kiszolgáltak, csak az AMD cseszett ebbe bele (mert amikor arra váltottam, éppen a csúcson volt), de most megint nyugodt vagyok efelől. A következő min. 1 évben csak spórolok a gépen, és sok minden másra jut pénz. Mert így terveztem.
Most még ha akarnék, sem vennék semmit ilyen árak mellett, ahogy a 3870-et is meg tudtam várni, hogy lemenjen az ára 46k-ra januárban, és nem vettem meg a 80k körüli kezdeti áron csak azért, hogy dicsekedhessek vele. -
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #38223 üzenetére
Hát erről beszéltem. Elhitetik veled, hogy szükséged van erre + arra, onnantól már az agyadban van a zabla.
Marketingben ezt jó alaposan kitárgyalják. Észre sem veszed, hogyan manipulálnak minden lépésednél.
A fiaddal nem kicseszni kell, hanem nevelni, hogy megértse, minek mi az értéke. Ha nem dolgozik meg (persze nem arra gondolok, hogy küldd a bányába) azért, amit kap, szarra sem fogja értékelni, nem is vigyáz rá, ráadásul ha nem tetszik már neki, megint követelőzni fog az újabb "gyöngyöcskéért", nincs vége, te meg gürizhetsz még valakiért, akinek hatalma van feletted. Ez egyszerű pszichológia. Ráadásul később az életben is úgy véli majd, hogy alanyi jogon jár neki minden, amit meg nap mint nap láthatunk, hogy hová vezet.
emre: Semmit nem KELL megtenned. De éppen azért kondicionálják a gyereket már az iskolában arra, hogy ne törődjön a tanulással (roppant eredményesen), vagy ha tanul, akkor hazugságokkal tömjék tele a fejét, hogy totál hülye legyen a világ dolgaihoz, mire felnő, így tetszés szerint lehessen manipulálni, ahogy teszik is, mert a másik az, amit már az óvodában sulykolnak, hogy fogadd el egy fensőbbség hatalmát. Az ember faji sajátosságaiból, és genetikai örökségéből következően ez kb. 95%-nál tökéletesen működik is.
Na de szétOFFolom itt a topicot, már itt sem vagyok.
-
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #38202 üzenetére
Én a probléma forrásánál kitettem a stop-táblát.
De pár ismerősömnek van gyereke, tudom, mi lesz, ha a szülők hagyják, hogy a gyerek parancsoljon. Nekem még számológépem sem volt (a suliban tiltották is), de nem zavart, ráadásul számolni is megtanultam.
Amúgy foglalkoztam gyerekekkel, és hidd el, meg lehet őket motiválni, tanítani az értelmes viselkedésre (némi erőfeszítéssel még a már "szocializáltakat" is), és a felelős gondolkodásra, akit nem, annak lusták a szülei.
A válság meg csak egy világméretű kamu (amit mindenki igyexik kihasználni, aki bármi hasznot lát belőle, vállalkozóktól a kormányokig), ahogy maga a tőzsde is eleve irreális, mert nem valós értékekre épül, de ebbe itt nem megyek bele. Az emberek megeszik ezt a maszlagot is, mint a terrorfenyegetést. Akkor a szabadságjogaikról mondtak le, most meg a pénzükről.És a folyamat folytatódni fog (megmondtam már évekkel ezelőtt mind2t
). Persze attól, hogy ezt tudod, még nem lesz olcsóbb semmi, ahhoz vásárlói, és nem fogyasztói viselkedés kéne. Értsd: legyőzni a különböző módokon belénk kódolt vásárlási kényszert, és nem venni semmit. Akkor b.szhatnák a bespájzolt készleteket. No de mint a fiad példája mutatja, már gyerekkorban a fogyasztást nevelik az emberbe, ergo rabszolga marad, mert azt teszi, amit mások mondanak neki.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #38210 üzenetére
Ebben igazad van 100%-ig.
És akkor pontosan milyen kártyán is töröd a fejedet? -
Gaboman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #38202 üzenetére
Maj ha lesz egy ilyen "játékos" fiad,megtudod mi az hogy most-azonnal.Hogy még meg is érjem,neki is állhatnál a "dolog"-nak.
Semmi közöm hozzá de:
Talán ő adja rá a pénzt hogy most azonnal meg kell neki venni?
Vagy ő az úr a háznál?
Már ne haragudj de az régen rossz ha minden szavára ugrani kell,így nem fog értékelni semmit sem az életben mert mindent megkap egy szóra.
Bocs a beleszólásomért de ez így nincs rendjén az én gondolkodásomból kiindulva.
De itt be is fejeztem a témát,remélem nincs harag! -
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #38199 üzenetére
Hát én 46k-ért vettem a 3870-et januárban. 25k-ért adtam el, most meg már 38k-ba kerül.
6-10k?A 4870 23k-val több most, mint amikor vettem kb. 2 hónapja.
Gyerek menjen el dolgozni! Aztán majd megtudja, mit ér a pénz. Addig meg vegye lejjebb a grafikát. Te meg vásárolj januárban, akkor olcsó lesz minden.
Ha meg megveszed neki a drága új játékokat, magadra vess! -
válasz
bakosgabor57 #35104 üzenetére
Nem érted a poént?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
bakosgabor57 #33485 üzenetére
Csak a CF miatt kell az, h milyen messze vannak a PCI-eX foglalatok, 1 kártyával akárhova helyezhető
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #33484 üzenetére
Utána néztem ennek a hűtőnek és hát meg kell nézni milyen alaplapja van az embernek,van egy kompatibilitási lista/és mikor lehet majd kapni,meg hol,meg mennyiért?/
-
WesTM
őstag
válasz
bakosgabor57 #32453 üzenetére
Sztrájka kezdek,és addig nem cserélek vga-t,még nem lesz olyan játék,ami az én igényeimnek megfelel,és nem bírj a vas.
Mondjuk nehogy visszanyaljon a fagyi,mert most van életemben először normális gépem.
Tavaly ilyenkor még 1.7es celeron,meg 1650 pro volt. Akkor az volt a vágyam csak 1 játék legyen aki 20 fps fölött "megy".Mondjuk lehet a holnap FERRARI élmény felbuzdít,hogy berúházzak egy piros ördögbe,de most is az van, akkor meg nyugodt marad a lelkiismeretem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #32448 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #32446 üzenetére
bővebben ez alatt mit értesz?
-
dudika10
veterán
válasz
bakosgabor57 #30080 üzenetére
Azért akartam választ mert hozzá intéztem a kérdést elsősorban
Nincs sajnos 3. kábel így visszajelzést semmien úton nem kaphatok
, de szabályozni elméletileg attólmég lehet (bár ha a 8600 és a 9600gt-n nem szabályozta akkor szvsz ezen sem fogja
, úgyhogy megelégszem a mostani hőmérsékletekkel)
-
xardas
tag
válasz
bakosgabor57 #30068 üzenetére
3-adik szál,ugye egyiken megy az e-, a másikon jön, a haramadikon megméri a fordulat számot. gigabyte zalmanos "kütyüinek" nincs fordulat szám mérése, és ha jol tom nem is szabályozza(legalábis 8600,9600 tuti nem).egyébként gigabyte 3870-röl mik a tapsztalatok(tuning,stabilitás,höm)? és a mi a különbség a Hp és H jelzésű kártyákközt.
-
dudika10
veterán
válasz
bakosgabor57 #30068 üzenetére
A ventik közül van 4, 3 és 2 eres és ezen csak 2 eres venti van(és a csatlakozó is csak 2 eres, úgyhogy gondolom a referencia hűtőn is 2 eres venti van) és a 3 éren kapna visszajelszést a pc hogy mennyi is a fordulatszám.
-
dudika10
veterán
válasz
bakosgabor57 #30064 üzenetére
Mivel nincs 3. kábel ezért nincs visszajelzés és minden 0%-ot mutat.
A fülem jó ötlet de mindíg ugyan olyan hangja van akármivel terhelem.
Asszem beszerzek egy fordulatszámmérő eszközt, az lesz a legjobb.(amúgy teljesen jók a hőmérsékletek (idle:30-35°C, load:55-60°C 26 fokos szobában és a borda még hideg) csak szeretem tudni mi mit csinál a gépben.
)
-
válasz
bakosgabor57 #30027 üzenetére
ááá, ne. Az marha nagy, ha rossz az uninstall-ja, negyed órát is elpiszmog vele, mire leszedi. Akkor ezek után vissza se rakhatom?
-
Frodó666
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #29965 üzenetére
Azt gondoltam, de írd csak nyugodtan.
-
Frodó666
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #29961 üzenetére
?
-
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #29950 üzenetére
Hová vezet az információhiány!
A metszést a bő egy tonnás ággal már a széljárás megoldotta a tegnapelőtti viharral. Nem szarozott, egyben bő egy tonnát, ha nem többet, a fél fát letörte, egész du. azt daraboltam tegnap kézi fűrésszel meg fejszével. Nem is mentem ma reggel edzeni...
Fenét, fut az a Crysis rendesen. Nem kell mindent Very High-ra tenni. Ha meg szépséget akarok, Oblivionozok.
Lazán veri a DX10-es Crysist.
Frodó666: Nem 8.5-ös vagy későbbi driverrel próbáltad, ugye? Én mindenesetre elenyésző különbséget tapasztaltam, és ha megnézed tesztekben (már ahol egyáltalán tesztelik így), fej-fej mellett van a két konkurens. Mindenesetre az agyon-látványjavított (modokkal is) Oblivionom 8800GT-vel ugyanúgy futott, mint 3870-nel, azaz mindkettő képes volt akadozni 17-20 FPS-szel.
-
Frodó666
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #29955 üzenetére
Hát még ha a kártya el is bírná a c2d E4500 leszopja magát, még 3g környékére cibálva is.
Egy Q6600-ot jobban viselnék. -
zozoz1
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #29952 üzenetére
Lehet hogy a Crysis-ből loptak egy nano ruhát, azért nem láttál senkit....
-
zozoz1
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #29950 üzenetére
Biztos ellopták tőled...
Jó pénzért adok egyet
Metszeni? Tövestől tépte ki a csávó....
katt777 Mit sírsz? Örülj hogy nem a lábad vágtad le.......
-
zozoz1
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #29944 üzenetére
(MOD) gomb
katt777 nem volt neked elég szőrös az alma fa?
Frodó666 A két kártyának hogy alakult a hőmérséklete. Melyik volt fázósabb?
-
Frodó666
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #29944 üzenetére
9600 GT-m van szintén MSI OC gyártmány és kb 1 hétig tesztelgettem a 3870-et. Sztem elég hasonló a kettő nagy eltérést nem igazán vettem észre. Mindkettő remek kártya a felső középmezőnybe a mostani játékokat könnyedén futtatják 1440x900, 4xaa. A Grid meg a Colin Dirt nagyon atom. Az biztos, hogy ha most venném a kártyát semmi más nem lehetne csak a 4850 az most nagyon tuti az árához képest. Iszonyat nagy felbontásokat bírhat és a látványjavítók se hiszem, hogy megállítják.
-
Frodó666
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #29926 üzenetére
Igen
-
Thrawn
félisten
válasz
bakosgabor57 #29929 üzenetére
Meglestem ezt a szőrős fánkot (800x800 8XMSAA), 77 foknál nem ment feljebb a hőfok.
hakos1987: Részemről passz
-
hakos1987
őstag
válasz
bakosgabor57 #29861 üzenetére
jah, télleg, benéztem... sorry
-
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #29807 üzenetére
Mondom: átjött, és kösz +1x. Egyébként most is kérte, most sem ment, de a probléma úgyis megoldódott. Tényleg itt van a gépemen, nem tudom, mit akar vinni. Szóval szakítsd meg/töröld le nyugodtan.
-
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #29802 üzenetére
Köszönöm! Az igazolást nem hajlandó a freemail elküldeni.
Nekem annyi mákom volt, hogy K9AP-ban 6000+ procim volt, a kisebb cache-sek bebukták, mert az 1.5 fölötti biosokkal felére esett a memória-teljesítményük, az azok alattiakkal meg az MSI csúcslapja képtelen volt 2GB-nál többet rendesen kezelni. Egyéb baja persze volt annak is. A mostani lapom egy alap-lap
, és minden flottul megy. Persze nem is AMD.
-
HSM
félisten
válasz
bakosgabor57 #29706 üzenetére
A 8.5 elég jó lett, szerintem egyelőre nem érdemes váltani róla.... (Hacsak nem szeretnél valami játékban feltétlen pár fps-t....)
-
DarthZolee
csendes tag
válasz
bakosgabor57 #29680 üzenetére
Biztos az én hibám, hogy egy 19 ws monitort nem tud az XP-n 1440x900, 75hertz-en hajtani, csak 60-on. De hát semmi gond várunk még vagy fél évet hátha addigra kiadnak egy használható Catalystot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #29640 üzenetére
el..és ezért bocsánat!
V1d0N : ok.+próbálom...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bakosgabor57 #29637 üzenetére
marad a win reinstall...még johogy szinte semmit nem raktam fel
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #29634 üzenetére
Bocs benéztem az x2-őt.Ahhoz lövésem sincs./Katt-tól is bocs a félig igaz-ért/
-
katt777
félisten
válasz
bakosgabor57 #29025 üzenetére
Nem tudok róla, hogy szádon kértem volna.
Csak a kioktatást tettem szóvá.
Egyértelműen látszik, hogy a nagy képnek nincs köze a kicsihez, fölösleges lovagolnod rajta. Mire megnéztem, és észrevettem, hogy rossz, nem tudtam modolni, ott a javítás. Sztem mindenkinek egyértelmű.
Thrawn: Ebben van igazságod, az az X2 már nagyon határeset.
(Ha csak nem 1900 fölötti felbontást használsz.)
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #29011 üzenetére
Bocs a linkért,elnyomódtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Androidos fejegységek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest