- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
Jó, csak szvsz. felesleges kiadni 25K-t egy VGA-áért, ha 3K-val drágábban kapsz másfélszer (?) gyorsabbat.
A Toxic meg tényleg talán a legjobb hűtőjű 3870-es, csak olyan hangos h. meg lehet tőle süketülni.
A helyedben ref.hűtős 3870-et vennék 20K környékén, persze ha mindenképpen drágábban akarsz ugyanolyan gyors VGA-t, Te dolgod. -
cowboy_bebop
őstag
Ha ezt nekem írod, akkor használd légy szíves a válasz gombot, így az ember csak találgat.
30K-ért már újonnan kapni 4850-et, így a használt 25K-s ár nem akkora képtelenség.
De legyen akkor 28K egy használt 4850 (annyiért már másfél-két hete is láttam), szerinted ilyen ár mellett megéri venni 25K-ért használt 3870-et? -
katt777
félisten
Azért ebben igazából ne higgy! Főleg ne linkelj hülye összpontszámokat, vsz quaddal.
Én teszteltem 3870-et és 8800GT-t a saját konfigomban, és ahogy a 8800GT elverte a 3870-et, úgy nem hiszem, hogy a 3850-nek bármi köze lenne hozzá. Ráadásul ATI-ban van kb. 10-12% tuning, nV-ban meg 20-25%. A honlapomon megnézheted az eredményeket, magukért beszélnek, és ne terjessz hamis infókat.
Megj. 12k fölötti pontot én a 3870-nel CPU és VGA tuninggal értem csak el. Pl. 3.8GHz és 850/1196.Másik: a bios és a Catalyst két különböző dolog. Tök mindegy, milyen Catalyst-ed van, ha a bios lockos. Egyszerűen biost kell frissíteni. Módja a honlapomon, vagy 500-szor a topicban.
feka007: Mit kínlódsz a hotfix driverrel? Tedd fel a 8.7-est, vagy rögtön a tweakforce-ot.
Megvárod az 5 percet, hogy +1 hsz-od legyen? -
WesTM
őstag
Akármilyen hihetetlen, néhol még jobb is lesz ha sikerül azonos orajeleket elérned,mert a 3850en található ddr3as memóknak alacsonyabb az időzítésük. De ez tényleg csak pár tized fps töblettel jár. Persze közel sem biztos hogy kifogsz egy tuningos databot,de hát legyen szerencséd.
A tx 2 pedig ajjjajjj de elég lesz a procinak,utána mehet vele a 3.6 ghz is.
-
WesTM
őstag
viszont ha sikerül elérned a 3870 órajeleket, akkor a procit is nyomd feljebb 3.2 környékére. Bár amilyen satnya lett a 45nm es core-ok hűtője, inkább majd valami combosabb hűtővel tekerd. Mondjuk én elmebeteg állat gyári hűtővel tolom 3.2-n az e4500amat
De hát így szép az élet. -
WesTM
őstag
Nekem ref. hűtővel megy 810/1125ön, de ha nem kell kinozni visszaveszem 775/1050 re,mert memtuning nem jelent sokat. Am ezt olyan 75% ventifordulatnál tartom játék közben,és így max 74-77 fok között mozog. bár egyesek szerintem így kicsit hangos,az elvem az legyen hangos,de hallom ha megáll.
-
WesTM
őstag
van már végleges 8.7 mindenképp azt érdemes felrakni. Húzni érdemes,csak szüséged lesz egy progira amivel a venti fordulatot tudod szabályozni. rivatuner 2.09 Katt tesztoldalárol le tudod szedni.
A CCC ben pedig ott az overdrive azzal szépen fokozatosan tudod húzni felfelé. Általában a 3870 órajeleit meg lehet vele fogni. -
WesTM
őstag
Cput húzd meg kicsit, 3.5et menni fog ha belövöd 3ghzre akkor jó,vga.n is huzhatsz egy picit.
Én crysis techdemonak nevezett szörnyszülöttet ultra moddal 1024ben toltam átlag 30 fps el, de ha jól beálligatod a részletességet akkor menni fog jobban is.
De ne a crysis hoz vásárolj gépet mert azt a mostani csucs kártyák viszik viszonylag normálisan. Azonkívül mindenre elég lesz. -
DigitXT
félisten
A cég nem magyar, a szállítási költség tetemes, gari nehézkes...
Egyébként mi a kérdés: hozass magadnak 16K-ért újonnan, no para.
Én csak arra reflektáltam, hogy tán túlzásokba nem kéne esni, hogy
most mindjárt 12K-ért kapsz egy 3850-et "használtan"... Kérdezted,
hogy reális-e ennyiért keresni: szerintem nem, de tedd, aztán meglátod.
Idővel úgyis igazad lesz, mert jönnek gyorsabb kártyák, esnek az árak.Szerk: most nézem a kedvenc promóciós csomagunk bannert, eszméletlen.
(Elvileg arról szól hogy adnak a karihoz két DVI/D-SUB átalakítót: +12K-ért?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest