- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
válasz
Steve-0 #42601 üzenetére
Most beszéltem telefonon velük, holnapután elviszik ezt, pénteken elvileg jön új.
Mondjuk azt mondták emgnézik, dobozára OC van írva, a mag tényleg 690-en megy, csak a memók mennek 1400-on. Lehet visszaküldik ezt, mivel hazudtam, ez oc, mondjuk mégse annyira oc mint kéne.
-
Davidof92
senior tag
válasz
Steve-0 #42601 üzenetére
38 fokos, 33%-on megy a venti, terhelve 700/1400-on olyan 55 fokos környéke 50-60% ventivel. Most levan véve a gépház oldala, és jön rá a hideg kintről. majd úgyis vissza lessz rakva az oldala és akkor kicsit melegebb lessz. Megtapogattam közbe a nyákot, a magnál olyan hideg mint a borda, a memók hátulja langyos, előlről hidegek mert éri őket a szellő amit a ventillátor csinál. Ebbe a melegbe nemfog belehalni az tuti
Szobahőmérséklet 24.5 fokNem, sajna még nem írtak vissza.
-
Davidof92
senior tag
válasz
Steve-0 #42578 üzenetére
Nagggggyon faja kis progi ez, nagyon megtetszett, szépen szabályozza a ventit most már. Bár írhatnál, hogy hogy lehet beállítani 2d-s és 3d-s profilokat, mert jóvolna ha nekem is sikerülne belőni
amúgy az 1.6-osat szedtem le.
Szerk, a magot fel is raktam rögtön 700-ra, ennyit elvileg röhögve vinnie kellene.
-
gtasystem
őstag
válasz
Steve-0 #40157 üzenetére
azt én tudom..
de ez egy kétmagos 3870-es..ami önmagában eszik annyit mint egy konfig..pláne ha még meg is rángatja a tulaj..szóval én inkább min. egy 450-est vennék de abból is a jobbat mert a gyári ajánlás is 550w ehhez a kártyához..
mod: persze mert olyan a konfigom..
-
MZsoltee
veterán
-
szumo
senior tag
-
WesTM
őstag
válasz
Steve-0 #33071 üzenetére
Hát én még mindig megkímélnélek ettől,hidd el én végigjártam,és csak a jobbat akarom neked. Mindjárt töltök fel képeket az összehasonlításról,és tényleg játékokban mindenhol észrevehető volt. Ebben az árkategóriában pedig találsz normális, teljes értékű pci-e-s alapot,és a videokariból (26XT) is van pci-e-s verzió.
Képeket megkeresem,és felteszem.
Na itt vannak a képek!!!
4X [link]16X [link]
Játékokban jelentősen észrevehető kül. volt. A teszt bármit mondhat.
Jah és a 4X es alacsony pontszámnál,már igen jelentősen tuningolva volt a kártya.
-
válasz
Steve-0 #33050 üzenetére
Gondolom játékfüggő is. Elvileg nagyon visszafoghatja, hiszen a PCIe 4x az AGP 4x sávszélességét biztosítja (kb 1MB/s). Tehát minél nagyobb szűrőket használsz, ill. a játék minél több textúrát, annál érzékelhetőbb lehet a teljesítményvesztés.
Milyen kártyákról olvastad az a néhány %-ot? -
BloodyEddie
őstag
válasz
Steve-0 #28839 üzenetére
Persze, de máshol 24 helyett 34-el szúrják ki a szemem.. annyit azért nem ér sztem.
3870 Ultimate tulajok, járt nektek ehhez a Black Box? Külföldi oldalon találtam egy januári leírást, de ott nem adtak hozzá.
Igen, néztem, de a kereső nem segítettmod: visszakerült iponra az IceQ 3850, 34ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Parfüm topik
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest