- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
válasz
Foglalt név #36365 üzenetére
Az 1366-os szélességgel az a baj, hogy nem osztható 8-cal, ezért amennyire tudom, nem nagyon szokták támogatni PC oldalról, helyette van az általad is említett 1360. Feltételezem LCD TV-hez kell, a TV-d tudja az 1:1 pixel mapping-et? Ha van rajta külön PC bement, akkor arra kösd, illetve a menüben próbálj olyasmit keresni, hogy PC mód. CCC-ben is van olyan beállítás, ami megmondja, hogy ha nem a kijelző natív felbontását állítod be, akkor ne húzza szét a képet, ezt a kijelző beállításainál Image Scaling néven találod, és itt az Use centered timings opciót kell választani.
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #36368 üzenetére
ATT sem rossz, de egy TV/monitor driver is sokat segíthet.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Foglalt név #36365 üzenetére
Próbáld meg ú h nem CCC ben állítod, h nem win be tulajdonságoknál, v valahogyan rá kényszerítd ccc ből
mennie kell 1366 on
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #36310 üzenetére
A 300-as táp karcsú. Hány A-t ad le egyáltalán a VGA 12V-ján? Ill. a sima 12V-on, ha átalakító kell.
-
troller
senior tag
válasz
Foglalt név #36310 üzenetére
Lehet a táp, nekem nagyon hasonló konfiggal, csak 450-es chieftec táppal tökéletesen megy. Viszont van olyan tapasztalatom a lappal, hogy a csatlakozók érintkezése elég bizonytalan tud lenni, memóriát, vidkarit is kellett töbször kiveni-betenni, megmozgatni ahhoz hogy érzékelje, lehet, hogy csak ez a gond.
-
TBG
senior tag
válasz
Foglalt név #35427 üzenetére
Ok, sorry
-
oliba
őstag
válasz
Foglalt név #28572 üzenetére
Mivel nem vagyok kezdő, ezért nem HB-s, de nem is B-s ceruzával, hanem 5B-s ceruzával állok neki. Mivel nem vagyok kezdő, ezért nem is égetem rá a grafitot és úgy satírozom, hanem 2x áthúzom és megnézem menyire meleg és menynit megy, mivel abból még baj nem lehet. Ha normálisan leírtátok volna, hogy mit kell satírozni, akkor lehet tudtam is volna, de egy olyan, hogy pár oldallal előbb linkeltem be képet 3850-ről, hogy hol kell satírozni, miközbe azon a képen, csak annyi volt, hogy hol kell lemérni a feszt, így köszi szépen azt a segítésget is és mivel ha jót mondtatok volna, akkor a számát is megmondtam volna mit kell satírozni. És mivel anynira nem vagyok kezdő, ezért kértem segítséget, mivel azt sem írtam, hogy profi vagyok és ellenállásokat forrasztgatok ide-oda.
Ha meg nincs kép akkor nem sírok, hogy miért nincs kép, hanem ez van, elfogadom, hogy nincs kép és elbasztam. Hülye nem vagyok
-
oliba
őstag
válasz
Foglalt név #28567 üzenetére
Köszi szépen, de csak egy tesztre akarom.
Bár lehet, hogy kicsit visszábbfogom és úgyhagyom -
oliba
őstag
válasz
Foglalt név #28564 üzenetére
Ceruzával (milyen meglepő) és nem volt odaírva semmilyen szám. Ezért gondolom, hogy nem is azt kell satírozni és ezért jöttem fel megkérdenzi, hogy mit kell satírozni...
-
oliba
őstag
válasz
Foglalt név #28562 üzenetére
Nem tudom mérni, de gondolom semenynit, mert a hőmérésklet nem változik és az órajel sem megy 800 fölé. 42 fokos terhelve és azt egy kicsit kevesellem.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Foglalt név #28434 üzenetére
csak ez európairól próbáltam. eszembe sem jutott hogy máshonnan szedjem.
megpróbálom koszi -
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #12370 üzenetére
A leghasznosabb információ a topicban
Köszönöm -
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #28168 üzenetére
Pedig de. Most komolyan: mi köze van ennek az üzlethez? (Sem nekem nem haszon, sem az ATI-nak, sem a Guru3D-nek.) Szinte senki nem tud semmit róla (nem olvasnak vissza), bocs, hogy szólok róla, ha valaki érdeklődik. Ráadásul egy Catalyst verzió jobban kötődik a topichoz, mint az, hogy hol vegyünk VGA-t. Egyébiránt simán át is görgetheted, ha meg valaki kérdez róla, annak szólj a nem olvasásért, ne nekem, hogy miért válaszolok, mert én szívesen segítek.
Amúgy 1950XT topicban anno azért szóltak, hogy inkább linkeljem be, amit soxor kérdeznek. -
O$zkł
aktív tag
válasz
Foglalt név #28087 üzenetére
találtam forrasztás nélkülit is
[link]
-
O$zkł
aktív tag
válasz
Foglalt név #28080 üzenetére
ott van a cuccaim között
amúgy vf-900-at meg vagy 4 ventit a kari körül -
O$zkł
aktív tag
válasz
Foglalt név #28060 üzenetére
ok
csak az a baj, hogy működés közben nehezen férek hozzá a géphet
az első képen a nyíl vmi R1222-re mitat arra kell nyomni a grafitot vagy azt a kis sz**t el kell távolítani?
erről a mod-ról mit gondolsz[link]? -
O$zkł
aktív tag
válasz
Foglalt név #28037 üzenetére
kösz Foglalt név
amúgy szoktam használni a keresőt de nem mindig találom meg amit keresek -
somé
őstag
válasz
Foglalt név #27994 üzenetére
Nem elírás,de előfordul.
-
Đ@n!
tag
válasz
Foglalt név #27986 üzenetére
mert nem egyezik vmi vmivel nem engedi felrakni
mindjrát leírom h mi
Szerk megnéztem a CRC nem egyezik
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #27963 üzenetére
Hát ezt az ASUS nevében kikérem magamnak. Főleg, hogy a sehol nem reprodukálható CF és SLI teszteket is mindig ilyen cuccokban hozzák ki.
-
Đ@n!
tag
válasz
Tom az nV-nál katasztrófa a tninng
88GT pl...
-
Đ@n!
tag
válasz
ez így igaz
ASUS P5N32-E Sli= lekapod a matricát róla alatta mi virít ?
ASUS Striker Extreme -
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #27949 üzenetére
Talán a 80k-s árkategóriára gondolt.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Foglalt név #27949 üzenetére
ASUS Delux szériára
céloztam a full-al.
-
Đ@n!
tag
válasz
Foglalt név #27896 üzenetére
OKsa holnap keresek oan multimetert mert most nincsen itt és megpróbálkozok am 1,45-nél kb mennyit fog menni a kari?
-
Đ@n!
tag
válasz
Foglalt név #27892 üzenetére
Tehát vastagon kell nagyon?
És ha egy vezetékkel összeforrasztom vagy vmi? -
butcher eu
senior tag
válasz
Foglalt név #27785 üzenetére
köszi az infót
már megijedtem, hogy valami gáz van a masinámmal
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #27769 üzenetére
Nem én voltam!
Amúgy a modik dolga lenne. Én már azért nem megyek bele, mert úgysem értenek a szép szóból (meg a csúnyából sem). Bár Bundi mostanában mintha moderálva lenne, legalábbis errefelé, mentségére legyen mondva.
Kereső talált képet a HD3950-ről!
Amúgy utánanéztem a neten: találgatásos dolog volt tavaly, amikor még a 3600-at sem tudták, hogy milyen formában jelenik meg, ill. hogy 2900 után vajh 3900 és 3950 lesz-e az új kari. Photoshoppal (de 1szerűbb progikkal is) sokféle érdekes terméket elő lehet ám állítani, meg teszteket is hozzájuk.
-
alien_
őstag
válasz
Foglalt név #27743 üzenetére
Nem is ez a lényeg, arra reflektáltam, hogy a 6400 pötty nem a GTX szintje, inkább a Ultra+ kategória.
-
alien_
őstag
válasz
Foglalt név #27736 üzenetére
Nem fake, Computex-en volt kiállítva az egyik gépben. A hőmérséklet lehet a driver hibája is.
Szerintem az a 6466 pötty nem olyan rossz eredmény, egy középkategóriás kártyátólKb ennyit hoz egy 8800Ultra is, bár a vasról több részletet kéne tudni..
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #27736 üzenetére
500MHz magas idle
minek?
-
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #27676 üzenetére
Nekem 1024X768ban hajszálon ugyanennyi, 740-950 a proci 3Ghz 8.6-os béta driver... 1280X1024be viszont már kevés a kártya,és ennél magasabb felbontást nekem se enged...
Multiban hatalmas élmény...tegnap egész nap ezt toltuk lanpartyn
Jut szembe nem látom hogy 8XMSAA-val szebb lenne,meg azt sem tudom mi az a Level1,2,3 amiket ott még lehet állítani...katt777
Most nem azért de kb 270 hsz-ben ki lehet taglalni mit tudnak radeonék...szóval...na érted... -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #27659 üzenetére
Szóval 1280*800 4xMSAA és minden full, vsync on 43-60 fps között. Belső kamerával átlag 50fps, külsővel kicsit több 43 mikor tele a képernyő gumifüstölőkkel. Igaz csak az első instant pályát néztem
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #27662 üzenetére
Egér vagy billentyűzet érzékenysége nem OK, mert azt hiszi, bill. v. egér mozgás történt. Pucold, dugd be/húzd ki, stb. Vagy háttérprogram fut, ami ébreszti. Pl. usb v. hálózati ébresztés stb. le van tiltva biosból?
Vista a gyönge sleep módot nem szereti nálam (nem ébred föl), az erőssel semmi gondja (ha a driver fent van). Ezt meg bios-ból állíthatod. -
Kutasz
csendes tag
válasz
Foglalt név #27662 üzenetére
Hát igen azon a részen egyszerűen átsiklottam.
Kőszi.A sleepet én is használom Vista alatt Ati-val
de én nem tapasztaltam ilyen problémát, inkább néha pont az ellenkezőjét mint Te hogy elég nehezen ébred.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Foglalt név #27659 üzenetére
sry...
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #27642 üzenetére
Bocsesz, én szóltam, hogy püzzünk ezt illetően.
-
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #27642 üzenetére
GRID,Mass Effect....
-
válasz
Foglalt név #27631 üzenetére
Vantage? Reaális? Ez a két dolog elég távol áll egymástól, nézd meg a CF vs SLI tesztet, remek bizonyíték.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Foglalt név #27613 üzenetére
Nálam bejátszik az is, hogy Vista alatt kellett futtatnom, mert XP alatt valahogy nem tudom elindítani stabilan a gépet (Vista alatt a Prime95 is nyugodtan elfut). De hát az XP-m már átélt 2 alaplapcserét és vagy 4-5 VGA-t (meg CPU csere-bere is volt). Ha sikerül helyreállítanom, akkor majd visszatérünk a témára.
Egyébként elképzelhető, hogy 3DMark06 defaultban 2.8GHz-en a Phenom nem hajtja ki 100%-osan a VGA-t. Ez persze csak egy dolog.
Vantage-ban ennyit tud a kártyám: [link] - még 2.7-es Phenom van alatta, aminek semmi értelme, mert bőven VGA limites már korábban is.
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #27610 üzenetére
Ja, hát ott a CPU score, ugye.
A helyedben én a 3D pontokat venném szemügyre.
-
illusiON
őstag
válasz
Foglalt név #27256 üzenetére
aztakva hát ez szépen meg van ráncigálva
fagyasztóban tartod? és amugy, ezt stabilan tartja játékok közben is?
-
szitaati
aktív tag
válasz
A procid miért 1920 Mhz-en megy? Vagy csak én látom úgy?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sapphire?
-
TTomax
félisten
válasz
Elég keményen tolod annak 3850-nek,látom víz alatt van.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #26978 üzenetére
Hamár ígértem
-
foreveryoung
tag
válasz
Nekem pontosan ugyan annyi maradt. De legalább kevesebb nem lett, és én már ilyeneknek is tudok örülni!
-
foreveryoung
tag
válasz
Nekem pontosan ugyan annyi maradt. De legalább kevesebb nem lett, és én már ilyeneknek is tudok örülni!
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #25999 üzenetére
Nem oda kell a', kend!
-
HarryPotter
őstag
válasz
Foglalt név #25999 üzenetére
benne van suite-ben (thx tomboy!), arra voltam kiváncsi, letölthető-e önállóan vagy csak a suite részeként.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Foglalt név #25728 üzenetére
Átnéztem a *** de ott nem találtam ezt a versiot. Ez a legfrissebb?
Khm...
[ Módosította: Thrawn ]
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #25675 üzenetére
Anno én is mindig reagáltam, aztán leálltam vele, mert rájöttem, hogy csak lerángatnak az ő szintjükre, aztán még nekem téve szemrehányást, amiért megpróbáltam helyre tenni őket (de biza engem (is) moderáltak ki 6 órára, amivel persze legkevésbé én szívtam
).
Most is az első pár válasz után kiszálltam, mert láttam, mi történik. Tényleg még pár bill. leütést sem ér meg, csak, gondolom, Speed(R)-ban is benne van, hogy szeretne segíteni, felvilágosítani a másikat a tévedéséről. Majd csak legyűri valahogy. -
cowboy_bebop
őstag
válasz
Foglalt név #25168 üzenetére
Ha olyan nagy gáz lenne, azt úgy is látja az ember abból h. marhára melegszik a GPU.
-
varga911
senior tag
válasz
Foglalt név #25168 üzenetére
Én is ezt mondom, a trimmer még mindig a legjobb megoldás.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Foglalt név #24974 üzenetére
ment is pü
-
rollins
őstag
válasz
Foglalt név #24943 üzenetére
Hányinger az egész. Akár mehetne a süllyesztőbe.
L!NK->Q3: Ref. hűtés nem a legjobb és nem is olyan halk. De lehet ellen tenni: vagy Att, Rivatuner -rel, vagy BiosEditorral állítani a venti szabályozásán. -
Bundás22
őstag
válasz
Foglalt név #24943 üzenetére
szívemből szólsz ugyanígy érzek én is
én is kábé másfél hónapja nem olvasom ezt a topicot pedig ilyen kártyám van mert minek? nincs egy szakmai hsz se, ami van azt már úgyis tudjuk, szal az az oka ennek h a 38XX már lerágott csont
egyesek csakhsz gyűtögetésre járnak ide -
Pityesz79
csendes tag
válasz
Foglalt név #22642 üzenetére
De most akkor mit tud a kártya?
-
koma106
senior tag
válasz
Foglalt név #22632 üzenetére
Azért a 31.500,- sem olyan rossz ár, persze csak ha tényleg 512Mb-os
Mindenestre igen nagy fekete pontot kap tőlem a bolt. -
koma106
senior tag
válasz
Foglalt név #22632 üzenetére
Mondjuk én csak 1db-t rendeltem, most próbáltam megnézni a rendelésemet, de már nem enged be: "Hiba: Önnek nincs joga a kért modul használatához."
Így "csak" az e-mailes visszaigazolásom van. -
Asmodeus01
tag
válasz
Foglalt név #22629 üzenetére
szerinted a fönök hány embert fog ott lefejelni?
-
Pityesz79
csendes tag
válasz
Foglalt név #22601 üzenetére
Tegnap nekiestem HDMI kábellel, meg felraktam a 8.2-es catalyst-et és minden király lett!
Kép a monitoron+a tv-n, klónban.
A ccc-ben meg lett egy csomó + menüpont, ráadásul egyből tudja, hogy samsung lcd van rákötve.
Most megnyugodtam!
Köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal! -
Pityesz79
csendes tag
válasz
Foglalt név #22568 üzenetére
Egy hetes az egész gép.
Volt fent a gyári CD-ről, volt a legfrissebb catalyst, most a legfrissebb omega.
Mindegyik azt csinálta, hogy ha bekapcsoltam a progiban a tv-t, akkor kilőtte a monitort. -
Pityesz79
csendes tag
válasz
Foglalt név #22559 üzenetére
Minden alapon, XP-SP2!
Hőfok rendben.
Már azt sem értem, miért szar a tv-n a kép, és miért nem klónba a monitorral!!??? -
Pityesz79
csendes tag
válasz
Foglalt név #22556 üzenetére
A kép úgy ment el, hogy a gép nem állt le.
Resetelni kellett. Sajnos Én nem vagyok otthon, a család hívott, hogy ez volt.
A gép 1 hetes.
Még valami ötlet?
Előre is köszi.
Az alaplap egyébként alapbeállításon van, nem húztam semmit. -
edeleny
őstag
válasz
Foglalt név #22545 üzenetére
A legujabb ATT-ban jött elö egy ablak,amin lehet változtatni a feszültségeket.(Hardware/túlhajtás beállitásai).
Az ilyen,általad linkelt dolgoktól,kicsit ódzkodom,nem értek hozzá annyira.
1.214-röl lehet 1,245-re emelni.
Úgy látszik csinálja,mert 1, melegszik jobban 2, idáig 820 MHz-nél már fagyott,most simán vitt 840--et,egyenlöre a hütéssel akarok még dolgozni.Katt777 az a bajom,hogy A8-NE lapom van,és a Chipsethütö szinte összes melegét megkapja a kártya,van közöttük némi feszegetés után cirka 2 mm.
Már néztem rá egy höcsöves megoldást,de nem egyszerü a dolog. -
dokar
addikt
válasz
hol jársz ecsém?
-
Overlocker
veterán
válasz
Foglalt név #22548 üzenetére
Zsír
Nem sajnos elmaradt
, talán most hétvégén..
-
Overlocker
veterán
válasz
alaplapi modok jók lettek?
-
Foglalt név
addikt
válasz
3850 vmod v2 Erről pedig csak olvastam, de elvileg kevesebb satír is elég(mások az ellenállás értékek)
-
fagy53
nagyúr
válasz
Foglalt név #22456 üzenetére
Akkor nálad még valami más probléma is van a szerkezettel, nézd meg ezt a tesztet.
A 3850 - 720/1800eff órajelekkel alig van lemaradva a ref órajelű 3870-hez képest.
A különbséget nem nevezném komolynak. Ennek alapján nem hiszem el, hogy 900-as GPU-val ne hozna jobb eredményeket mint a 3870.
A ciripelésben igazad lehet, hogy nem a VGA hanem az alaplap felől is jöhet, a nagyobb VGA miatt jobban szenved a proci, de ez az Orthos alatt is előjönne. -
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #20779 üzenetére
Félreértésben vagy. Nem a skálázódás miatt szar (1 VGA-val nálam is szépen alakultak az eredmények, 2-vel viszont képtelen volt elindulni DX10-ben, ha AA-t tettem rá), hanem amiatt, amit te is írsz: 9-17 FPS. Na, ezért optimalizálatlan. Mert az optimalizálásba az is beletartozik, hogy rendesen fusson a lehető legtöbb felbontásban és grafikai beállítással. Minél kevesebb felbontásban és beállítással használható egy játék, annál optimalizálatlanabb.
CoJ DX10-ben (minden rajta driverből is 1680x1050-ben) 3x gyorsabb DX10-ben, mint a Crysis, ha a proci már elég alá (amúgy csak bő 2x). Nézd meg, nálad mennyi. Mellesleg a Crysis jóval proci-igényesebb, ami megint nem az optimalizáltságot támasztja alá. (OK, tudom különbség van a motorok között, de az eredményben ez akkor is túl sok.)
Persze, ha a megrendelő azt kívánja bebizonyíttatni, hogy minden mai hardver elavult, és a fogyasztó vegyen újat és drágát (Intel quad-ot és nV karit), akkor nem lesz gyors az a grafika, mint azt a teszteredmények bizonyítják. -
Serg1966
tag
válasz
Foglalt név #20763 üzenetére
Nem,mert a v 010.067.000.000.026905 bios van rajta és SubSystemID hiba jön elő.
-
bajusz15
senior tag
válasz
Foglalt név #20741 üzenetére
a processzor stabil, de valamiért kevesebb fps-t kap mint 3000Mhz-n
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #20703 üzenetére
csináltam neked (is) valamit: [link]
-
Speed®
titán
válasz
Foglalt név #20708 üzenetére
Nem tudtam, hogy levizelted
CCvel csak szivatod magad, sose volt jó..
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Foglalt név #20701 üzenetére
Zsoké!Kösz.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Foglalt név #20688 üzenetére
Fent volt az MSI DOT,amin 6 féle tesztelt beéllítás van.Itt a 864/1216-os /4. fokozat/-nál a teszt alatt monitor kikapcs,gép megy tovább.MSI-féle CCC-t levesz, ATI CCC-fel,közelítő beállítást elfogadja/861/1206,nem tom,miért ilyen 5-ös ugrásokkal csinálja/,3DM06 a Deep Freeze-nél meghal.
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #20638 üzenetére
azt ati overdrive egy csomószor bugzik. ha a gyári BIOS-omban állítom feljebb az órajelét, akkor a CCC-ben nem tudom ez fölé húzni, ha pedig limit fölé állítom, akkor behal az overdrive, 071-esnél nincs ilyen probléma.
-
Speed®
titán
válasz
Foglalt név #20643 üzenetére
Ha a ventiszabályzás és a 2D órajel rendbenvolt egy másikkal, akkor simán OCs órajelprofillal Rivában nem jó használni?
-
Kelvin
őstag
válasz
Foglalt név #20618 üzenetére
Szerintem nem kéne ilyen hangnemben! Inkább oszd meg mi a szűk keresztmetszet a pénzen kívül! Mert egy 30e rendszer bundásnak igazat adva nem igazán halkabb mint egy ui léghűtéses doboz.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
Foglalt név #20530 üzenetére
Jobb is lesz az még
föleg hogy ha nem fogod vissza a rendszer memokat
-
Overlocker
veterán
válasz
Foglalt név #20546 üzenetére
Jaja, Asus 3870X2 + Asus 3870X2 TOP.
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #20530 üzenetére
3.4->4.0
na ezt nem értem ez mi
-
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #20523 üzenetére
ez egy állat
-
Kelvin
őstag
válasz
Foglalt név #20484 üzenetére
Szerintem meg marhára igaz!Ugyanis én is próbálgattam és mind gamekben mind 3dmárkban többet számított ha a gpu-t húztam.És így a kép se fog szemetelni meg a ramjaid se mennek szét fél év alatt..
-
Speed®
titán
válasz
Foglalt név #20484 üzenetére
Ha az ő CPUscorejával néznéd, az eredményed 11682->11846 lenne.
Viszont neki 40%kal magasabb MEMórajellel jött ki az a 12337 pötty.
Mellesleg a tiéd 256os, az övé 512es. Inkább ez számított szerintem. -
Tyca
senior tag
válasz
Foglalt név #20436 üzenetére
Milyen gyártójú kártyához van ez a bios? Asus-ra kellene...
-
Tyca
senior tag
válasz
Foglalt név #20433 üzenetére
Az a 10.071-es bios érdekelne, honnan vadásztad le?
-
Đ@n!
tag
válasz
Foglalt név #20433 üzenetére
nem rosz
Vízzel? meg cerkamod?
-
katt777
félisten
válasz
Foglalt név #20081 üzenetére
Azt tudom, hogy én teszteltem 1680x1050-ben minden VH (Vista), 8XAA, VSync, és driverből 16XAF beállításokkal, úgy produkált 1 db 3870-nel 5 FPS-t, alulról közelítve.
Amúgy az érdekes, hogy nálam az általuk magasnak vélt beállítás már VGA tuninggal volt alig 18FPS, bár ez nyilván az AMD procinak is betudható (Bár B22-nek is az van, szal érdekes). -
Bundás22
őstag
válasz
Foglalt név #20081 üzenetére
írd be a google-ba h "crysis ultra"
ez egy külön patch ami még a very high-bál is magasabb, aszem anno a doom3-hoz is volt egy ilyen ami még rátett egy lapáttal
youtube-n is van pár videó róla, a crysis topicba is nemrég tettek fel pár képet[link]
ratyi 1280??? miért te tolnád inkább 1900X1600-ban mediumon vagy 1280X1024 be ultra minőségen? én az utóbbit -
Gaboman
nagyúr
válasz
Foglalt név #19854 üzenetére
Nekem nem mert nem az van!
És a mark nem tükrözi a kártya igazi teljesítményét az csak 1 teszt,nem az alapján veszek kártyát és nem is fogok!
Majd ha a játékoknál mutatná azt a teljesítményt és előnyt amit tud 3DMark alatt a többi kártyával szemben akkor érdemes lenne a 3Dmarkra támaszkodni.
De arra nem lehet adni amit az alapján produkál mert nem mérvadó.
Akkor lehet hogy van egy kivétel köztetek akinek jó lett tőle,van ez így,másnak akinek sima 3870 van nem CF és X2 teljesen megfelelő eredményt kapott a 8.3-al.
De én elhiszem hogy több embernek nem jó.
De azért nem kell lenézni hogy nekem nem ez van mert ha akarom nekem is lehetne.
Sőt sokminden más is,de valahogy annyira nem érdekel a dolog,más számomra fontosabb. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Foglalt név #19823 üzenetére
A szemem teljesen jó,neked kellene utánanézned egy kicsikét jobban.
8.2/8.3
Másnak meg jobb lett de nem az átlag és a max FPS hanem a minimum emelkedett 5FPS-el,ami jónak mondható a Crysis esetében,30FPS-es minimum az már nem rossz!
Tehát nem arról szólt ez a driver hogy majd 20-30%-al jobban fog menni a játék csak hogy optimalizáltabb lett.
De ezt meg is tette legalábbis annál a proginál. -
zso73
veterán
válasz
Foglalt név #19799 üzenetére
1.2-es patch a krízishez? Az oldalon sem találtam.
-
losi73
senior tag
válasz
Foglalt név #19805 üzenetére
thx neked is cimbix
-
losi73
senior tag
válasz
Foglalt név #19799 üzenetére
üdv az 1.2 es patch elé kell az 1.1 es is?
-
Bundás22
őstag
válasz
Foglalt név #16986 üzenetére
najó 1024-be akkor tud fullon
abszolút
-
Bundás22
őstag
válasz
Foglalt név #16977 üzenetére
majd megkérdezem a gyerektől a 2900pro topicba irogat
küldjön sreenshot-ot, bár belegondolva sztem is kamu
igaz hogy optimális(legjobb) beállításokkal plusz erőt lehet kissajtolni, de sztem ez túlzás -
dokar
addikt
válasz
Foglalt név #16977 üzenetére
miért játszol ilyen hülyeségekkel?
inkább autózz.(vagy game vagy real, csak a benzinár szab határt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest