- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #36446 üzenetére
Hali!!!!
Bár nem ugy alakult ez a mai futa ahogy kellett volna,Bantu beszedett valamit,de braziliában Felipe otthonában mindig emlékezetes futamok voltak, 2006 Schumi isten menete,2007 ben "HAMILTON AUTÓJA LELASSUL,KISZÁLLT A VB-BŐL. ALONSO VAGY RAIKÖNEN,ALONSO VAGY RAIKÖNEN???"
Remélem A Ferrari isten velünk lesz.
FORZA FERRARI!!!
OFF OFF
-
katt777
félisten
-
Gordiann
őstag
válasz
FeRRaR1 #36438 üzenetére
Rossz hír, hogy nem kellene így fagynia....
pl. Gothic3 egyből 1 perc után kékhalálozott, miután kikapcsoltam a lapozófile-t.Memtest86 3 óra alatt nem talált hibát.
Most indítottam a prime 95-öt. Ez is kap 2-3 órát sztem.Másik foglalatba is tettem őket, nagyon változás nem volt. Tesztelni kellene azokat is...
-
Chaser
legenda
válasz
FeRRaR1 #36380 üzenetére
Ez a kártya az. Tehát azt mondod, az egyik DVI ezen alapból HDMI lenne, csak DVI-nek vezették ki?
HDMI-HDMI-nek örülnék én is jobban, majd a 4670-en már lesz HDMI, de az most nem jött össze.#36381 TBG: Ezt nem egészen értem, a hangot külön HDMI-n kell tolni? Tehát kép 1 kimenet+ hang 1 kimenet? Nem 1 kábelen megy mint mondjuk a Scart? ATI HDMI-t meglesem.
-
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #36356 üzenetére
Mostanában nem ligázok,ahol látom sokan vannak oda bemegyek,csak ezekkel az a baj,hogy szinte képtelenség tiszta futamot menni.
Reménykedtem a bia-ban,de eléggé ellaposodik szerintem,majd a hideg téli napokra elteszem.
És még mindig nincs olyan nagyon jó játék,ami kifogna a jó öreg 38*0.eken.
Katt:#36358.#Van benne valami,én a hl2 sorozattal vagyok így.NON PLUS ULTRA
OFF OFF
-
WesTM
őstag
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #36326 üzenetére
Régi, szép idők... Perfekt ATT, Vmod, minden, ami kellhet. Így múlik el a világ dicsősége. Minél többen nézik az új Catalyst-et, minél több programmal, annál többen kívánják az anyjába az ATI-t megint. Jót röhögnék most, ha nem 4870-em lenne. De DX9-ben király, Oblivion-t már min 27FPS-szel futtatja!
-
katt777
félisten
-
FeRRaR1
őstag
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #36238 üzenetére
Szépnapot mestereim!
Érdekes,meglepően sok fesz. kell az i7 ezen példányának a tuninghoz,bár nem szabad össze hasonlítani a régi architektúrával...viszont az ájemdíí is érdekesnek néz ki, mostmár csak az a kérdés hogy az intelhez viszonyítva is gyorsultak e,vagy megmaradt az általános külömbség.(Gyanítom igen.
)
Végre FERRARISOK!! Érdekes volt a hétvégi futam...
-
hakos1987
őstag
válasz
FeRRaR1 #36051 üzenetére
hát igen, sajnos fél év kell, mire rendes driver lesz a karik alá.. x2-re már van, 4850 még gyorsulhat, valóban, de az ára is azért van úgy pozicionálva, mert akkor se vszínű, hogy gyorsabb lesz, bár tény, hogy mindezt 1 maggal, alacsonyabb fogyasztással éri el, ami azért nem mindegy... tesóm konfigját is én raktam össze, és nem véletlenül vettem bele 4850-et, pedig 1. darabok közt volt, 55K-ért vettem még....
-
hakos1987
őstag
válasz
FeRRaR1 #36041 üzenetére
két hüleséget írtál: kevésbé melegszik, sehol se éri be az X2... tapasztalat... legnagyobb hibája a 4850-nek, hogy melegszik, ráadásul többnyire 1 slotos hűtője van, ami semmire való, vagy van gainward, de azoknak meg hatalmas százaléka hibás, meg nem hűtik a VRM-et rendesen... alapból 90 fokos a vga, mert szabályzás ott sincs... tesó is kénytelen volt vizet dobni rá....
A másik, hogy tapasztalatból tudom, hogy tesó nagyon megrángatott 4850-e (fesz emelés, grafit mod nélkül!) nem éri be az alap 3870X2-t, vagy éppen, de az X2-ben is nagy tuning potenciál van.. 825 helyett most 878-on megy a GPU, mert ennyit tud max engedni a CCC, de már katt leírta, hogy tudok ATT-vel továblépni, és akkor még nagyobb lesz a kül.
de tájékoztató jelleggel: konfigomon Crysis Warhead minden ,,csúcs" beállítással, 1680X1050-be 30-35 Fps folyamatosan! ha rádobok 2X-es élsimit is 25-30! vagyis lazán lehet élvezni a játékot, nem is rossz minőségben!! -
kjany
tag
válasz
FeRRaR1 #36027 üzenetére
Kösz a gyors választ !
A felső slotban vagyunk,
Bios frrissitve van (a C2DE8200 miatt),
Bios beállitásokban szétnézek még 1x, ...bár már átfutottam, de akkor nem találtam semmit.
...eddig egy nV karival ment rendesen 16x -osan,...elképzelhető, hogy az uj kari valamit átállit a BIOS -ban ??? -
szeva000
addikt
válasz
FeRRaR1 #35625 üzenetére
Van 1tankolócsövem eladó
Azért picit sajnálom Massát,mert megint a csapat barmolt el mindent...node nem bánom én
Go McLarenNode...Van egy 24"-os monitor,ezt vettem végül is.Még mindig nincs VGA hozzá.
Ráadásul az NV szoftverében nem tudom állítani a HUE-t és a szaturációt a monitoron.Minden máshol igen
Szted elég egy 3850 vagy 3870 erre,nem sok játék menne rajta csak minimális.Vagy esetleg érdemes lenne várni egy 4830-ra? -
-
válasz
FeRRaR1 #35193 üzenetére
Nem vagyok híve a húzásnak. Most 2.5-ön megy, ez nekem pont elég. Ez a játék egybként az első, ami ilyen "kis" kihasználtságot produkál. Grid alatt minden felugrik, úgyhogy én a játékot tenném meg lúdasnak inkább.... Kb. a régi Halo hoz ilyin grafikont, de az azért, mert ennyit tud...
Crysis és a Warhead sz@r és még csak nem is tetszik...(lehet kövezni)
ja, van fent DC optimizer is...
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #35039 üzenetére
Tőlem ugyan nem is fogod!
1x még megtettem a szar 8.4-es után, ha az utána lévők javultak, teszteljen az AMD, és bizonyítsa be.
Én inkább játszom, ha időm engedi.
De este tolok majd Oblivion-t és Clear Sky-t VGA tuninggal (ennek a 2 proginak kell), meglátom, mi lesz. Az tuti, hogy a 8.8 ref. és XG is gány volt, és mivel már a 48xx karikra fejlesztenek AMD-nél, én szépen elmentettem magamnak a 8.7-es csomagokat a biztonság kedvéért. Csak ezt tudom ajánlani mindenkinek, mert ez volt az utolsó 3xxx karikra hegyezett meghajtó. XG-ből mindenesetre még nincs 8.9.Az a teszt meg nagy kamu, mert nálam a 8.7 gyorsabb volt a 8.8-nál.
Persze, szokás szerint kiválogatták a beletett programokat, aztán persze, hogy be van bizonyítva, más progik meg közben lazán kidobálták az embert alap órajeleken is.
-
lsc
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #35039 üzenetére
Egy itt van, igaz nem Katt csinálta .
-
-
-
-
spln
tag
válasz
FeRRaR1 #34092 üzenetére
Hát a proci az valószínűleg lenne húzva, de nem egekig csak úgy okosan
én is úgy 3GHz-t gondoltam kb
4850 már nem annyira férne bele a keretbe, főleg E8200vel együtt...
meg itt olvastam, hogy kisebb felbontásokon nem is lenne akkora a különbség.
Én Sapphire és Gigabyte GDDR4-es modelljeire gondoltam, azok mind 2 slotosak? mert én csak olyan képeket találtam
egyébként drr3/ddr4 közt van érezhető különbség? -
-
Balinov
titán
válasz
FeRRaR1 #34010 üzenetére
egy ilyesmi tapra gondoltam, mint ez., ami ezt tudja P43-as vagy 790GX chipsetes lap lenne melle ,csak azokon 24+8tus a tapcsati,nemtudom, hatrany-e, ha a hagyomanyos 24+4tus lenne.
Vinyo 1db 500as Sata2, 1dvd-rw,max egy esata kulso vinyo kesobb,es egyenlore egy E2180 max E7200,talan egy fel ev mulva egy quad. -
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33983 üzenetére
Engedtem 5 percig GPU-CV-t 850/1250-en, ami Chillával a Sapphire karin 90°C körül volt.
112°C-nál lekapcsoltam. Alap órajelnél 105°C-nál kapcsoltam le, de tuti az is ment még volna feljebb. Ment rendesen, szóval, mondom, hátha szar az érzékelője... hát nem, baszki, már a nyák égette a kezemet.Tuti gázos ez a kari. Persze, az én szerencsémmel esélyes volt.
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33983 üzenetére
Volt már. GTS2 még régen, illetve nem olyan régen 1950XT. Azt meg tuningolni nem nagyon lehetett. Az EPU-6 miatt jó lenne megint, csak az ASUS VGA-k gyakran nem szeretik az ASUS lapokat. Ja, meg CoH nem kell a f.szomnak se.
Mike 32: Ja, ahogy nézem, még csak nem is hasonló...
-
KMT
addikt
válasz
FeRRaR1 #33897 üzenetére
Ne chieftech-et vegyen, hanem FSP-t, vagy Gigabyte Superb-et, vagy ha több pénze van, akkor corsair/enermax.
Nem az számít, hogy hány W-os a táp, hanem, hogy mennyi a 12 V-os ág terhelhetősége, ugyanis erről eszik a proci és a vga. Ezért egy 350-es is bőven elég lehet, ha erős 12 V-on.
Pl egy enermax 385W-os táp 12 V-on 360 W-ig terhelhető szemben az adott zalman 180 W-jával, vagy a chieftech-kel (most nem nézek utána, hogy mennyi, de kevéske).(#33900) ollie :
Lehet, hogy 350-eset nem találnék (bár fsp talán jó lenne), de ott az enermax, remélem megfelel.
A ph tesztben az a konnektor felől felvett teljesítmény, és minket a táp által leadott érdekel. Szóval meg kell szorozni a táp hatásfokával, az lesz a leadott (gép által kért) teljesítmény.(#33898) DroneZ^:
Biztos megoldható a 2 tápos dolog, de hogy oldod meg, hogy egyszerre kapcsoljon be? Gányolás lenne az egész. Nem érné meg. -
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33882 üzenetére
Okos embernek meg van driver-mentes partíció-mentése, és 5 p alatt rányomja az új konfigra.
A lustának (és sokat látottnak) meg egy full system mentése is van VGA-driver nélkül, és ezt nyomja vissza 5p alatt egy új vészhelyzet (aktuális Catalyst csomag) előtt.
sentinel: Legjobb a WinXP/Vista manager. De a 2 között egy driver-sweeper sem árt.
-
zseko
veterán
válasz
FeRRaR1 #33870 üzenetére
A monitorom nem tud többet 1280-nál, úgyhogy a nagyfelbontás nem fenyeget
Procinál hallottam már hogy alaplap bios frissítés, de olyat nem hogy vga-hoz is kell(?)
5000+ nál kisebbet nem is akarok venni, és úgy olvastam hogy az 5200+ némelyike elég jól húzható. És mivel a 3D-s progik is érdekelnek, ezért nem árt minél nagyobb proci a renderelési idő csökkentéséhez.
Ram az van benne 2Gb, azzal nem lesz gond.
KMT: Ha már cserélek, akkor nagyobbra cserélek, nem akarok félév múlva újra cserélni vga-t. Meg itt van haverom 8600GT-je is 10-ért (ha még nem adta el), az 512Mb, passzív hűtés, gyorsabb mint a 2600pro.
-
zseko
veterán
válasz
FeRRaR1 #33864 üzenetére
Crysis 800*600, minden low, 18-25 fps, kijátszva
Bár ez már igencsak mazohista lépésnek számít..
egyébként játékfüggő, a COD4 1024-ben, 1-2 dolog feljebb téve elég tűrhetően (kb. 25-30 fps) futott. De általában 1024-ben játszom. Ha nem bírja akkor meg sehogy... a HL2 E2 pl. már néha beakadt, főleg a legvégén mikor a rakétát kellett védeni.
-
r9550
senior tag
válasz
FeRRaR1 #33836 üzenetére
köszi mindkettőtöknek a válaszokat a tápot is csak azért nem nagyon akartam kérdezni mert a felettem lévő 350-es deer-el tolja a zalmit meg még meglátom a házam az szellőzik normálisan 3 venti van benne tolják neki normálisan 12v-al(engem nem érdekel a hang ugyis fülessel tolom) egy az oldalába egy a proci mellett meg egy a vga vonalába van ilyen rács azt arra csavaroztam
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33794 üzenetére
Egyből visszahűlt a lapom is a javított VGA-bios-szal.
Nem Kimi volt gyors, hanem a cső ragadt be, miután annyira pont megmozdult, hogy zöldre váltson a lámpa. Ezért ugye a technológia... Végeredményben tök mindegy, mert vagy kíméli az első versenyen túlhajtott motort, és szarul megy, vagy hajtja, és kiesik. Mint majd Massa a következő futamon. Bár ne úgy lenne, de a Domenicallit ismerve azért aggódom.
MS meg kinek segítsen? Kimi nem kért belőle. Hát, bármekkora arcom lenne amúgy, én azért nem utasítanék vissza segítséget olyantól, aki ennyiszer bizonyította, hogy nem csak a szája jár.1
Úgy kéne, mint az Éretlenekben: ha jól csinálja, nyalhat. -
proci985
MODERÁTOR
-
katt777
félisten
válasz
FeRRaR1 #33785 üzenetére
Nem volt nyalókás ember!
Te mit néztél?
De a Domenicallit már tényleg kirúghatnák. Úgyis azért mennek tönkre a motorok, mert magasabb igénybevétellel használják, mint kéne, hogy lenyomják a csalovakat. Lámpa meg: ennyit ér az automatika.
GTRE nem kapható még, vagy igen? Pénzem meg nincs rá. Talán majd valamelyik haver megveszi, és kölcsönadja. De Simbim csinálja, úgyhogy nem hiszem, hogy lesüllyedne a GRID-hez.
Nem azt mondtam, hogy a táp nem bírja, hanem hogy majd a VGA pusztul bele, de esetleg a lap is, mert azon is vannak még elektronikus alkatrészek. Addig persze lehet villogni, hogy elmegy. Meg ahányan 4400+ körüli procikra vettek 4850-et, na azok persze, hogy elmennek fél terhelésen.
Bandee2: Nem mondtam, hogy tedd ezt. De a hűtés gyárilag 106°C-ig van beállítva, amúgy meg 120°C az elméleti tűréshatára, szóval nem feltétlenül fog megpurcanni, csak meleg lesz.
-
szeva000
addikt
válasz
FeRRaR1 #33626 üzenetére
Nah majd vasárnap szomorkodtok ti még,mikor én már a 10.söröm mellet fogom ünnepelni a kettős meki győzelmet.
.Még az AMD matrica is leesik a sisakról akkora égés lesz a vörös ördögöknek
Már a Hungaroringen úgyis elkezdte Massa a tűzrakást
...tán a jégembert akarja elolvasztani???
Nade...azaken a 36XX és 38XX kártyákon amikből túl sok piros van sajna mennyire hangosak a ventik???Meee én valami aránylag halk vagy passzív hűtésben gondolkodnéék. -
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #33600 üzenetére
ÍÍÍÍÍGGGGGYYYYY IS VAN
HAJRÁ FELIPE!!!!!!KIMIIII !!!!!!!!!!!!
FORZA FERRARI!!!!!!
Kérdés: Katt M: te jártas vagy ebben,én meg meglepődök a magam gyíkságán DE! légyszíves magyarázd el,hogy mikor biost csinálok,és ott a fan fix,az hogy a rája nyakába tett baseball labdába működik???? MEgvan adva egy %os érték,és egy hőmérséklet érték. Akárhogy állítom,nem pörög a venti sehova. Segítségedet igénylem.
Előre is danke! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Napelem
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest